Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Απροκάλυπτη Αδιαφάνεια,
Πρωτοτυπη Διπλοθεσία
και Συγκαλυμένη Λασπολογία

Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος...

Είναι ωραίο να τα έχουμε όλα δικά μας. 

Να κάνουμε τα ρουσφέτια μας και να καρπωνόμαστε τα οφέλη (όπως με την αδιαφανή πρόσληψη των τεσσάρων καθαριστριών) και όπου κάτι δεν πάει καλά (όπως με την ακύρωση ή την αναβολή πρόσληψης των τεσσάρων τραπεζοκόμων) να φορτώνουμε την ευθύνη στους άλλους. 

Για την πρώτη περίπτωση με τις καθαρίστριες τα είπαμε. 

Όχι μόνον έγιναν χωρίς δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος και χωρίς διαδικασία επιλογής, αλλά επελέγησαν ΟΙ ΙΔΙΕΣ καθαρίστριες που ΗΔΗ εργάζονται με δεκάμηνη σύμβαση που ΗΔΗ "τρέχει"… 

Δηλαδή, η καθαρίστρια «Χ» (που ας πούμε είναι μία από τις τέσσερεις), θα πρέπει κάθε μέρα να εργάζεται δύο φορές!!! 

Στο πρώτο ωράριο (προφανώς το πρωινό) θα εργάζεται ως η καθαρίστρια «Χ» με δεκάμηνη σύμβαση και αμέσως μετά, στο δεύτερο ωράριο (το απογευματινό) ως η καθαρίστρια «Χ» με τρίμηνη σύμβαση!!!!!!! 

Απίστευτα πράγματα. 

Με άλλα λόγια δημιουργήθηκε κλασσική περίπτωση Διπλοθεσίας, και μάλιστα με παγκόσμια πρωτοτυπία αφού η δεύτερη θέση ή απασχόληση θα εκτελείται στην ίδιο ακριβώς εργασιακό χώρο. 

Τώρα με τις τραπεζοκόμους, όπου ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, κ. Καραβασέλας, από μόνος του τα μάζεψε άρον – άρον και ανέβαλε τις προσλήψεις, όπως αποδεικνύει και το επίσημο έγγραφο της πρόσκλησης σε συνεδρίαση (4/4/13), τι χρεία έχουμε από άλλα λόγια πέρα από όσα γράφει με σημερινή επιστολή του ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι μαζί με άλλα Μέλη της Επιτροπής ότι σαμποτάρισε (!!) και ματαίωσε (!!) την πρόσληψη των τραπεζοκόμων; 

Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα..............


Μοσχάτο 18/04/2013 

Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα γεγονός που συνέβη εχθές 17/04/2013 μετά τη λήξη της συνεδρίασης που είχε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας με τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων και τις Προϊσταμένες των νηπιαγωγείων του Δήμου , με σκοπό την αμφότερη ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν και την κατάθεση προτάσεων για τη καλύτερη λειτουργία της Επιτροπής . 

Για όλα όσα θα αναφέρω να ξεκαθαρίσω εξ΄αρχής ότι δεν επιρρίπτω στο Προεδρείο της Επιτροπής ότι αυτό τα διέδωσε , ούτε επιρρίπτω στο Προεδρείο της Επιτροπής καμία πρόθεση, μεθόδευση , τοπικά μικροπολιτικά παιχνίδια, βόλεμα ημετέρων ή ότι άλλο μπορεί να σκεφτείτε περί των αποφάσεων που θα αναφέρω . 
Δεν υφίστανται κατά την άποψη μου. 

Επιρρίπτω καλοπιστία του Προεδρείου σε λόγια « υπευθύνων» υπαλλήλων (αυτών που αλλά λένε το Δεκέμβριο και άλλα το Μάρτιο) ενώ θα έπρεπε να τα έχει και γραπτώς . 

Επί του θέματος τώρα. 

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης με πλησίασε προϊσταμένη νηπιαγωγείου του Ταύρου ενταγμένου στο πρόγραμμα ΖΕΠ και μου είπε ότι έπεσε από τα σύννεφα από αυτό που έκανα εγώ και κάποια μέλη της επιτροπής και αφήσαμε τα 4 σχολεία που είναι ενταγμένα στο ΖΕΠ χωρίς τραπεζοκόμους , και ότι αρνηθήκαμε σε περίοδο μεγάλης ανεργίας τη πρόσληψη οικονομικά αδυνάτων ανθρώπων (που θα πληρώνονταν τη μισθοδοσία τους από το ΖΕΠ) για μικροπολιτικά παιχνίδια. 

Στην άποψη της συνεπικούρησε και Διευθυντής δημοτικού του Ταύρου λέγοντας ότι εμείς φταίμε. 
Στη κουβέντα προέκυψε ότι έχει διαδοθεί το ότι ήρθε σαν θέμα στη σχολική επιτροπή η πρόσληψη τραπεζοκόμων, αλλά ύστερα από αντιδράσεις δικές μου και άλλων μελών αυτό το θέμα καταψηφίστηκε. 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν να σας παραθέσω τα γεγονότα. 

Στις 07/03/2013 έγινε συνεδρίαση της επιτροπής με διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και το εξής: 
«Λήψη απόφασης για ανάθεση και ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 καθαρίστριες, 4 ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥΣ και τη λογίστρια της Α΄θμιας Εκπαίδευσης για την υλοποίηση του προγράμματος ΖΕΠ με τη συγχρηματοδότηση ΕΣΠΑ 2007-2013»  

Στη συζήτηση εγώ και κάποια μέλη της επιτροπής εκφράσαμε την αντίθεση μας όχι γιατί δεν θέλαμε να προβούμε στις προσλήψεις αλλά γιατί θέσαμε τα παρακάτω ερωτήματα και κατά την άποψη μας οι απαντήσεις που λάβαμε δεν μας κάλυψαν και για αυτό καταψηφίσαμε το θέμα .

Τα ερωτήματα που θέσαμε ήταν τα εξής: 

1. Με ποιά διαδικασία έγινε η επιλογή των 4 τραπεζοκόμων που αναφέρονταν στην εισήγηση. 

2. Γιατί να υπογράψουμε και 2η σύμβαση με τις ίδιες συμβασιούχες καθαρίστριες και όχι με 4 άλλες έτσι ώστε να ενισχυθούν και άλλες 4 οικογένειες . 

3. Ποιο το πλαίσιο εργασίας αυτών (ωράριο , αρμοδιότητες ,αμοιβή κτλ.) 

4. Εάν το πρόγραμμα προέβλεπε τις προσλήψεις και με ποιο τρόπο. 

Το θέμα ψηφίστηκε με πλειοψηφία και άρα η σχολική επιτροπή είχε τη δυνατότητα να υπογράψει τις συμβάσεις. 

Από το παρακάτω προκύπτει ότι ξεκίνησε και τη διαδικασία για αυτές αλλά υπήρξε κώλυμα. 

Στις 04/04/2013 συνεδριάζει ξανά η επιτροπή (η πρόσκληση για τη σύγκλιση έχει ημερομηνία 27/03/2013) με πρώτο θέμα το εξής : 
«Λήψη απόφασης ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ από την υπ΄αριθμ. Πρωτ. 15/07-03-2013 απόφαση της Σχολικής Επιτροπής την ανάθεση και υπογραφή ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΕΣ και τη λογίστρια της Α΄θμιας Εκπαίδευσης για την υλοποίηση του προγράμματος ΖΕΠ με τη συγχρηματοδότηση ΕΣΠΑ 2007-2013»  

Εκεί λοιπόν ενημερωθήκαμε ότι πρέπει να προβούμε σε μερική ανάκληση της απόφασης που είχαμε πάρει, γιατί σε αντίθεση με ότι είχαν ενημερώσει ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ οι υπεύθυνοι του ΖΕΠ το ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2012 περί προσλήψεων ,τα πράγματα άλλαξαν και πρέπει οι προσλήψεις των τραπεζοκόμων και του λογιστή να γίνουν μέσω ΑΣΕΠ
Λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας του ΑΣΕΠ λοιπόν δεν είχε νόημα αφού μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις το πρόγραμμα θα είχε λήξει. 

Τότε έθεσα θέμα για το αν το ίδιο ισχύει και για τις καθαρίστριες και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι για τις καθαρίστριες δεν έχει αλλάξει τίποτα. 

Όταν ρώτησα εάν αυτά που συζητάμε τα έχουμε γραπτώς η απάντηση που έλαβα ήταν ότι έχει γίνει ερώτημα και αναμένουμε την απάντηση. 
Άρα η ενημέρωση και πάλι ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ήταν. 

Ζήτησα λοιπόν να ανακληθεί όλη η απόφαση μέχρι να έχουμε επισήμως γραπτή απάντηση επί του θέματος. 
Το αίτημα μου απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία. 

Έλαβα όμως τη διαβεβαίωση του Προέδρου ότι θα περιμένει την έγγραφη απάντηση και μετά θα προβεί σε κάθε ενέργεια. 

Η αντίθεση και η διαφωνία μας λοιπόν όπως προκύπτει ήταν στη διαδικασία και το νομικό πλαίσιο των προσλήψεων και όχι στις προσλήψεις. 

Παρακαλώ το Προεδρείο της Σχολικής Επιτροπής να επιβεβαιώσει εάν οι αποφάσεις λήφθηκαν όπως παραπάνω. 

Παρακαλώ αυτούς που διαδίδουν ότι εγώ και κάποια μέλη της επιτροπής φταίμε για τη μη ύπαρξη τραπεζοκόμων στα 4 σχολεία να επανορθώσει. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Δημητρίου Ε. Δημήτριος 


....................................................................

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
1. Φως, περισσότερο Φως!   27-3-2013
2. Υπερασπίζοντας το λάθος    2-4-2013

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
(Παχιά γράμματα και υπογραμμίσεις δικιά μας επιλογή) 

39 σχόλια:

 1. ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ Ο ΚΑΡΑ=ΒΑΣΕΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σχολικοεπίτροπος18 Απριλίου 2013 - 6:25 μ.μ.

  Στις 7-3-2013 σε συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής αποφασίστηκε με ψήφους 9 υπέρ και 5 κατά η πρόσληψη 4 τραπεζοκόμων και μιας λογίστριας {η γνωστή πλεον συγγενής δημ. συμβούλου} και ανακοινώθηκαν μάλιστα και τα ονόματα αυτών που προσλαμβάνονται. {για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω}. Στις 4-4-2013 ο Κ. Καραβασέλας φέρνει θέμα ανάκλησης αυτής της απόφασης γιατί προφανέστατα αντελήφθει ότι οι συγκεκριμμένες προσλήψεις δεν μπορούν να γίνουν παρά μόνο μέσω ΑΣΕΠ. Συμπέρασμα: Όσα εκ των υστέρων ισχυρίζεται πέφτουν στο κενό και τον καθιστούν τελείως αναξιόπιστο. Η αλήθεια φαίνεται ακριβώς μέσα από τις δυο συνεδριάσεις που αυτός και προκάλεσε. Το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις δυο συνεδριάσεις αποδεικνύει περίτρανα την ανεπάρκειά του ως καλό γνώστη των καταστάσεων μιας και αυτός ήταν εκείνος που από την μια ανακοίνωσε τα ονόματα αυτών που προσλαμβάνονται και αμέσως μετά από ένα μήνα έρχεται να ανατρέψει τις δικές του εισηγήσεις με μια καινούργια. Όλα τα άλλα που ισχυρίζεται στα καφενεία και όπου αλλού δύναται, δεν δείχνουν παρά την ραγδαία του άνοδο στον τομέα της πολιτικής ψευτιάς και της πολιτικής απατεωνιάς. Να τον χαίρεσαι Κ. Δήμαρχε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σαν πολλές συσκέψεις δεν κάνει ο Καραβασέλας με τους συναδέλφους του διευθυντές? Εκδούλευση,ψηφοθηρία ή κάτι άλλο ? Πως λοιπόν κ. Δημητρίου για την "παρεξήγηση" αποκλείεις τον δάκτυλο Καραβασέλα ? Ο Καραβασέλας με την πλειοψηφία του προσέλαβε τις τραπεζοκόμους και μετά ο ιδιος τις ακύρωσε,εκθέτοντας και τα προσκείμενα στην πλειοψηφία μελη της σχολικής επιτροπής που τα παρέσυρε σε μία μη σύννομη απόφαση.Επρεπε λοιπόν να βρεθεί μία καλή δικαιολογία για το διευθυντικό πόπολο που το έχαψε αμάσητο το παραμύθι.Πως το βλέπετε κ. Δημητρίου αυτό το "απίστευτο" σενάριο?
  Α..., και την άλλη φορά που θα δεις αυτή την κυρία διευθύντρια του Νηπιαγωγείου ρώτησε την αν αυτή η διπλοθεσίτισα καθαρίστρια που διπλοπροσλήφθηκε ειναι ευχαριστημένη απο τον διπλό της μισθό ή μήπως πρέπει να της δώσουνε και τριπλό ? Για να ευχαριστηθεί βεβαίως και η κ. Διευθύντρια... O tempora, o mores....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χαθηκε ο λαλιστατος κύριος Καραβασέλας. Αυτός κύριοι αν δεν πάρει επίσημη γραμμη από το Δήμαρχο και πολιτική κατεύθυνση από Ντερέκα @ Σφυρόερα δεν θα βγάλει άχνα. Πάντως ότι και να διαβάσεις βγάζεις το συμπέρασμα οτι εκούσια ακούσια σφάλμα. Και μωρό παιδί μπορεί να καταλάβει ότι δεν γίνεται το ίδιο πρόσωπο που έχει δουλειά παίρνει ακόμα μία. Ντροπή λιγακι κύριοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  2. @ μπιτζιδης
   Φίλε μας προσπάθησε να πεις κάτι πιό ουσιαστικό για το θέμα που γράφουμε [πως λεγεται ρε αυτος ο τυπος που ειναι μαζι με τον...]

   Διαγραφή
  3. Σφυρόερας Γιώργος.19 Απριλίου 2013 - 3:30 π.μ.

   Επί προσωπικού αγαπητή Μοσχατούλις.Προς ανωνυμο 18 Απρ.-7:37.Εισαι γελοίος.

   Διαγραφή
  4. @ Ανώνυμος18 Απριλίου 2013 - 7:37 μ.μ.
   Όντας ανώνυμος σχολιαστής δεν είναι δυνατόν να αναφέρεσαι σε επώνυμους και μάλιστα χωρίς να δικαιολογείς τις "υποθέσεις" σου. Συνεπώς το σχόλιο δεν γίνεται εξολοκλήρου δεκτό...
   [...... Πάντως ότι και να διαβάσεις βγάζεις το συμπέρασμα οτι εκούσια ακούσια σφάλμα. Και μωρό παιδί μπορεί να καταλάβει ότι δεν γίνεται το ίδιο πρόσωπο που έχει δουλειά παίρνει ακόμα μία. Ντροπή λιγακι κύριοι.]

   Διαγραφή
 5. Άχρηστοι όλοι οι δάσκαλοι και οι διευθυντές των σχολείων μας. Να φέρουμε "επαναστάτες" να διδάσκουν "αντίσταση". Αυτό αξίζουμε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το αφήνουμε παρ ότι άσχετο με το θέμα. Αυτο που προτείνεις το αξίζουμε ή μας "αξίζει";
   Πάντως δεν συμφωνούμε...

   Διαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ Ανώνυμος18 Απριλίου 2013 - 10:33 μ.μ.
   Παρακαλούμε προσπαθησε να σχολιάσεις την ουσία του άρθρου
   [...... Τι μπορεί να περιμένει κανείς......]

   Διαγραφή
 7. Αγαπητή Μοσχατούπολη επιτρεψέ μου να σας πω ότι έχετε κάνει λάΘος.
  Τι φταίει ο δασκαλάκος ή ο Γιαννάκης για τα ρουσφετάκια που έκαναν για τους συγγενείς του ο ένας και για λίγα ψηφαλάκια ο άλλος. Αυτό είναι το θέμα?
  Το θέμα είναι ότι΄ηθικός αυτουργός είναι ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Ευθυμίου που έχει ξεκινήσει να υλοποιεί το προγραμμά του. Επιτρέπει προσλήψεις καθαριστριών,τραπεζοκόμων,λογιστριών με μοναδικά κριτήρια να είναι ημέτεροι και να τους δεσμεύσουμε να μας φέρουν ψηφαλάκια.
  Αναρτά προκηρύξη πρόσληψης Διευθυντή με αδιαφανή και αναξιοκρατικά κριτήρια αδιαφορώντας ότι με τέτοια ανεργία έχει ένας νέος το δικαίωμα να διεκδικήσει τίμια μια θέση εργασίας.Ενα μόνο τον ενδιαφέρει να μπεί ο δικός του να τον ελέγχει και ας είναι και ανάξιος και ας έχει και λιγότερα προσόντα.
  Προσλαμβάνει φίλους σαν ειδικούς συμβούλους του με ειδίκευση άσχετη με τη συγκεκριμένη θέση.Αρκεί να κάνει εξυπηρετήσεις και να κλείσει στόματα αντιπάλων.
  Γιατι ασχολείστε λοιπόν με το δάσκαλάκο και δεν ασχολείστε με το μαέστρο της ορχήστρας ένα αρχιπασόκο μνημονιακό δήμαρχο που θέλει να τινάξει απο πάνω του το ΠΑΣΟΚ και να φορέσει το μανδύα του ανεξάρτητου αλλά δεν τον αφήνουν οι πρακτικές του και η δράση του?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχινέ μου (ζουμερέ)
   Τα λες πολύ καλά και ζουμερά , όμως ο ηθικός αυτουργός χρειάζεται και φυσικούς αυτουργούς, τον Δασκαλάκο και τον Γιαννάκη οπως λες.Οπως και νάναι ποτίζεται ο βασιλικός ποτίζεται και η γλάστρα. Και μιάς και ο λόγος για τον βασιλικό: Ο βασιλικός-που φυτεύεται αυτή την εποχή σε γλάστρες- για να μεγαλώσει χρειάζεται απαραίτητα και κοπριά.

   Διαγραφή
 8. Τι έγινε τελικά χθες στη σύναξη της παράταξης της πλειοψηφίας ή είμαι σε λάθος post;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο Άρης που είναι ποια η άποψη του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ Αμφεταμίνη
  Φίλε μου, τι μας νοιάζει τι έγινε στην "εαρινή σύνοδο των αγροφυλάκων"... Το ουσιαστικό για τον Δήμο και τις πόλεις του Ταύρου και του Μοσχάτου θα ήταν:
  1) η αναγγελία της διάλυσης του συνδυασμού Ευθυμίου και φυσικά η μη κάθοδος στις ερχόμενες εκλογές (βλέπεις χορτάσαμε από Έργο) και
  2) η καταδίκη του τρόπου προσλήψεων τόσο στην Κοινωφελή, όσο και στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και
  3)η καταδίκη των λασπολόγων, που τα βάρη μη πρόσληψης τραπεζοκόμων εξαιτίας επιλογών του κ. Καραβασέλα, τα ρίχνουν σε ανθρώπους που δεν έχουν καμιά ευθύνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @ ΑΧΙΝΟΣ
  Αγαπητέ συμφωνούμε πως είτε ο κ. Καραβασέλας (εν προκειμένω), είτε η κ. Φωστιέρη (για να θυμηθούμε τα πρόσφατα τερτίπια στην Κοινωφελή) ούτε κατά διάνοια δεν θα αποτολμούσαν από μόνοι τους κάτι που δεν θα το γνώριζε ο Δήμαρχος.
  Και για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν θα γινότανε τίποτα που να μην το είχε κατά 99% «πλανάρει» ο ίδιος ή κάποιος ισχυρός δελφίνος ή ταυράρχης του.
  Βλέπεις ο πρόεδρος της Σχολικής, και είναι χαμηλόβαθμος δημοτικός σύμβουλος, και ανήκει σε άλλη συνιστώσα.
  Ο κ. Ευθυμίου, ο «δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ», όπως σωστά τον αποκαλείς, αλλά και ολόκληρη η Ομάδα του (που θα μπορούσαμε κατ επέκταση να την αποκαλέσουμε «Συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ») πάντα «κλείνανε» το μάτι στο όφελος και στην επανεκλογή.
  Στα έργα, αντιθέτως, παρουσιάζανε μιάν σχετική ιογενή επιπεφυκίτιδα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μεγλη αγαπη διακρινω στο κ. σφυροερα προς το προσωπο του κ.καραβασελα.ολα τα δικαιολογει ο κ.σφυροερας.βλεπετε χθες ηταν παρων εκει που προ καιρου κατηγορουσε.μεγαλη φερεγγυοτητα σας διακρινει κ.σφυροερα.για πειτε μας τη θεση σας για ολες τις μεχρι σημερα προσληψεις μιας και μελος της νομαρχιακης πασοκ.ολα καλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σφυρόερας Γιώργος19 Απριλίου 2013 - 4:49 μ.μ.

   Σε ποιόν να απαντήσω και θα απαντήσω.

   Διαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ απαντάει σε επώνυμους;Είσαι μέλος κόμματος και υποχρεούσε.Εκτός και αν δυσκολεύεσαι γιατί προκειται για τα εργα και τις μερες φίλων σου.Μήπως κωλύεσαι και για τον ΠΑΣΟΚΟ δημαρχο σου.

   Διαγραφή
  3. Σφυρόερας Γιώργος20 Απριλίου 2013 - 8:03 π.μ.

   Εγώ και άλλοι 400 είμαστε μέλη του κόματος.Μ ρωτάς ονομαστικά και προβοκατόρικα ανωνύμως οπότε δε θα πάρεις απάντηση έτσι.ΌΣΟ για τον δήμαρχο είναι τόσο δικό μου όσο και δικό σου αφού διοικεί μετά από εκλογική νίκη την πόλη που ζούμε.ΤΟ αν είναι καλός ή όχι για τους κατοίκους αυτης της πόλης θα φανεί σε 14 μήνες.Υπομονή λοιπόν .

   Διαγραφή
  4. Βασιλιά μου εσύ.Αποφεύγεις την απάντηση ατην ερώτηση γιατί είσαι ένας πασοκος που στα δυσκολα κοφευει.Εσυ που χθες μολις διακομοδευσες το παρτερι-συντριβανι δεν παιρνεις θεση σε αυτο που ευθεως ερωτασαι.Το κανεις γιατι αφορα τους δυο κολλητους ΚΑΡΑ και ΣΑΒΑ.Μια ερωτηση ακόμα κ.σφυροερα.θασαι και υποψηφιος με αυτον που με την πρωτη ευκαιρία κατηγορεις κατ εντολην του μεγαλου ΑΔΕΛΦΟΥ;Δύσκολη η ερώτηση;χεχεχε

   Διαγραφή
  5. "Εγώ και αλλοι 400"... Ετσι σε θέλω. Αρχηγικό.
   Ο ποιμένας και το ποίμνιο.
   Ο Δημο-διδάσκαλος και οι δασκαλάκοι.
   Εμείς όμως τι σας φταίμε?????

   Εξω όμως από το ποιμνιοστάσιο υπάρχουν 60.000,00 δημότες που πρέπει αναγκαστικά κάτι να τους πείτε οπως π.χ. για το σημερινό θέμα της ανάρτησης που δεν ακούσαμε ακόμα τη φωνούλα σου. Αν έχεις άποψη πέστην και μη τα φορτώνεις στους 2-3 "προβοκάτορες".Το οφείλεις οπως είπαμε στους 60000,00 δημότες.
   Ετσι θα φτιάξετε το Νέο Πασόκ,αγνοώντας τους???

   Διαγραφή
  6. Βρε σφυροερα ο δημαρχος δεν διοικει την πόλη.Το δημο διοικει.Το μαναβικο το κρεοπωλειο το ιατρείο το ταχυδρομειο τα διοικουν Ο ΜΑΝΑΒΗΣ Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.Μην εκτίθεσαι αφου δεν το κατέχεις.

   Διαγραφή
  7. Δήμαρχος,πόλη,δήμος,άρχων.Βικιπαιδεια,βικιλεξικο κ.λ.π.αγαπητέ κατέχοντα.

   Διαγραφή
  8. Βρε καφαλα το νοημα δεν το επιασες.Την τραπεζα μιας πολης,το νοσοκομειο μιας πολης το ικα μιας πολης την εφορια μιας πολης τα σχολεια μιας πολης τα σωματεια μιας πολης την εφορια μιας πολης το αστυνομικο τμημα μιας πολης και αλλα πολλα ο δημαρχος τα διοικει; Οχι.Ο δημαρχος διοικει μονο το δημο-δημαρχια-δημοτικο καταστημα.Αυτα τα ολιγα που σπευδεις να δικηγορευσεις.

   Διαγραφή
 13. Αχινε΄μου ζουμερέ
  Καλά τα λες αλλά μου φαίνεται ότι κάπου δεν αποδίδεις τα δέοντα.Ο Δημοδιδάσκαλος είναι επιρροή του Προέδρου του δημ.συμβουλίου που εδω και χρόνια έχει αυτή τη τακτική.Δηλαδή βάζει άλλους μπροστά και στο τέλος κάνει κωλοτούμπα και εξαργυρώνει στο δήμαρχο για πάρτι του.
  Τελευταία μάλιστα μετά το πέρασμα απο τη κοΎΒΑ, ασχολείται με προιόντα αδυνατίσματος ενώ κανείς δεν ξεχνά την αναρτησή του για το ξυρισμένο αιδοίο.Αυτός λοιπόν έβαλε τον αγαθό δημοδιδάσκαλο να κάνει αυτά τα μικρορουσφετάκια έχοντας συμπαραστάτη το γνωστό χάνο (που στο παρελθόν τον έχει εκθέσει άπειρες φορές) με σκοπό να εκθέσει το δήμαρχο. Τους ξέρει όμως καλά ο πολιτιστικάρχης και μην ανησυχείς θα τους περιποιηθεί δεόντως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΧΙΝΟΣ , ΦΥΤΟΒΙΟΛΟΓΟΣ , ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ. ΕΥΓΕ.

   Διαγραφή
 14. Βρε κουτσομπόλες και ψιλικατζήδες δεν έχετε με τίποτα άλλο ν' ασχοληθείτε? Η ζωή σας όλη είναι ένας Δήμος και ομφαλοσκοπειτε ποιά φουκαριάρα καθαρίστρια θα προσληφθεί στα σχολεία? Μία λέξη σας ταιριάζει ΝΤΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον είσαι βαθια νυχτωμένος ή θέλεις να δείχνεις ετσι. Εσύ από τα παραπάνω κατάλαβες οτι το πρόβλημα είναι η "φουκαριάρα" η καθαρίστρια; Το ότι εργάζεται ήδη ενώ υπάρχουν χιλιάδες άλλες άνεργες δεν σε νοιάζει;

   Διαγραφή
 15. βρε αγόρια, βρε αγόρια! θα σας μαλώσω! γιατί τσακώνεστε! διαίρει και βασίλευε! παλιά καλή δοκιμασμένη συνταγή αυτή που εφαρμόζει ο μικρός ταλαίπωρος αντρίκος! την ίδια εφάρμοσε και ο Σούτος στα χρόνια της βασιλείας του! ρωτήστε το νυν ταυριάρχη Γεώργιο τον μέγα και το τότε θείο βρεφος Παναγιώτη να σας πουν ! όπως την πάτησαν τότε αυτοί θα την πατήσουν και οι νυν υποψήφιοι δελφίνοι! κι αν νομίζετε ότι τους απασχολούν τα προβλήματα της κοινωνίας είστε γελασμένοι! ρουσφέτια, χάρες και αντίχαρες κάνει ο αντρίκος (ο οποίος ξαπόστειλε και τον άλλοτε κραταιό Ιζνογκούντ)προκειμένου να ξαναβγεί δήμαρχος. άλλωστε πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. πηρε φωτια το Κορδελιο .
  Δημοδιδασκαλοι βαλεστε πανταχοθεν.Ο κ.Φυροερας να ζητηαει την επεμβααη του ιππικου της Ιπποκρατους για τη. μεταφορα των τραυματιων ατον λιμενα της Σμυρνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Χθες υπήρξε και συνάντηση ανθρώπων του Κρεμμύδα απ ότι με πληροφόρησαν.Η ομαδα τραβαει μπροστά με στοχο τις επομενες δημοτκές.τώρα αν θα τα καταφέρουν είναι άλλο θέμα.Θα εχουν όμως μεγάλες πιθανότητες αν και ο Σωπάκης πειστει μαζί με τον συριζα να βαλουν χερι βοηθείας.Αν αυτό συμβεί τότε δεν θα είναι παράξενο να δουμε τον ΠΑΣΟΚΟ Δήμαρχο να πηγαίνει χερι χερι με τον Νεοδημοκράτη Σπανάκη.Πλακα θα χει να το δουμε αυτό.Θα γελάσει και ο καθε αγελαστος και απογοητευμενος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Κάποιοι συμβουλέψανε τον ατυχή κ. Καραβασέλα να απαντήσει στα όσα γράφουμε αλλά από τον "τοίχο" του στο facebook. Φαίνεται ότι τον έπεισαν ότι αυτό προσδίδει κύρος ή ενισχύει την αυτοπεποίθησή του. Έγραψε πολλά και ...ένοχα και μάλιστα φωναχτα. ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ μας φωνάζει ο κ. Καραβασέλας.
  Από την πλευρά μας του απαντήσαμε περιεκτικά και συνοπτικά, ως μη έχοντες σύνδρομα κομπλεξισμού, βυζαντινισμου ή μωραϊτικης "λεβεντιάς"...
  Να τι του απαντήσαμε.

  Κύριε Καραβασέλα πάει πολύ να τολμάτε να απαντάτε στα όσα κάνατε και στα όσα αμελήσατε να κάνετε στην Σχολική Επιτροπή, χρησιμοποιώντας και πάλι ΨΕΥΔΗ παρόλο που πιαστήκατε ΚΛΕΠΤΩΝ ΟΠΩΡΑΣ.
  Φαίνεται ότι όχι μόνον έχετε βαριά πάθηση ΑΔΟΛΕΣΧΙΑΣ και ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ αλλά έχετε και μιάν ασύγγνωστη ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ, καταστάσεις που σε μας είναι άγνωστο από πού πηγάζουν μιας και τίποτα δεν βρήκαμε να έχετε κάνει στα δημόσια πράγματα του Μοσχάτου που να τις δικαιολογούν.
  Κατατρύχεστε δε σε μιάν πολυλογία που δείχνει ΕΝΟΧΗ παρά αθωότητα, όπως θα αποδείξουμε, προσπαθώντας παράλληλα να γραπωθείτε από μιάν ευγένεια (υπερβολική κατά την γνώμη μας) που επέδειξε κ. Δ. Δημητρίου στην επιστολή που εξέδωσε και εσείς την θεωρήσατε υπερασπιστική.
  Λέει μεν ότι δεν πιστεύει ότι εσείς προσωπικά τον συκοφαντήσατε ως πολέμιο της πρόσληψης τραπεζοκόμων, αλλά ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ, δε, όταν μιλάει για την ουσία του ζητήματος.
  Κύριε Καραβασέλα, 1) Πραγματοποιήσατε πρόσληψη χωρίς διαδικασίες και εν κρυπτώ. 2) Προχωράτε σε υπογραφή συμβάσεων με καθαρίστριες που ήδη εργάζονται, την ώρα που στον Ταύρο και το Μοσχάτο υπάρχουν νοικοκυριά που πένονται και μια 3 μηνη συμβασούλα με 3 – 4 κατοστάρικα το μήνα θα έδινε ανάσα ζωής. 3) Δημιουργήσατε κατάσταση ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΑΣ, την ώρα που η τοπική (και όχι μόνον) Κοινωνία στενάζει στην ανεργία. 4) Αποσύρατε εσείς ο ίδιος το θέμα πρόσληψης των Τραπεζοκόμων, όπως φαίνεται στα επίσημα έγγραφα. 5) Δεν αποδείξατε ότι ενώ έπρεπε να ανασταλεί η διαδικασία πρόσληψης των τραπεζοκόμων, δεν έπρεπε να συμβεί το ίδιο και με τις καθαρίστριες. 6) Ποιος είχε συμφέρον να επιρρίψει την λασπολογία μη πρόσληψης των τραπεζοκόμων σε άλλα Μέλη της Σχολικής Επιτροπής; 7) Αποσιωπάτε παντελώς το εγχείρημα υπογραφής επιπλέον σύμβασης με την λογίστρια (!) της Σχολικής Επιτροπής. 8) Αποσιωπάτε το γεγονός ότι η κ. Τσεσμελή (που ανήκει στην πλειοψηφία) είπε ότι «για να υλοποιήσεις ΖΕΠ δεν χρειάζεται λογίστρια».
  Αυτά τα συνοπτικά, εκτός και προτιμάτε μιάν αναλυτικότερη περιγραφή των όσων απαράδεκτων και θλιβερά κωμικοτραγικών συνέβησαν στις 4/4/2013.
  Ελπίζουμε ότι τα όσα κάνατε ήταν ένα τυχαίο γεγονός και απλά δεν έχετε το θάρρος να το ομολογήσετε.
  Αν όμως είναι ενταγμένα μέσα στην τακτική Ωφελιμισμού στην οποία επιδίδεται η δημοτική αρχή και ο Συνδυασμός στον οποίο ανήκετε, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
  Καθίστε και σκεφθείτε ξανα κύριε Καραβασάλα τα σχετικά με το κορυφαίο δίλλημα της εποχής περί «Νόμιμου και Ηθικού»
  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα στέψετε την προσοχή σας περισσότερο στο δεύτερο σκέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είσαι άδικος.Πρόσφερε το παιδί.Ήταν αντιπρόεδρος στην πρόσληψη της ανιψιάς του κολλητού του.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  3. @ παθολόγος
   Το σχόλιο σου [......... η νευραλγία του τριδύμου] δεν μπορεί να δημοσιευθεί, σαν άσχετο προς το θέμα και αδικιολόγητα περιπαιχτικό προς τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεσαι.
   Θα χαρούμε να έχουμε ένα σχόλιο σου σχετικό με το θέμα.

   Διαγραφή
 19. Πασχαλινό bazzar 5ο Ταύρου.
  ΑΦΙΣΣΑ στο site του Δήμου για το bazzar.
  Ανοιγεις την αφίσσα και βλέπεις πέρα απο τις ημερομηνίες και ώρες του bazzar -
  Art deco by Efi
  Handmade
  Δωράκια για μωρά -μπομπονιέρες
  εικαστικές δημιουργίες
  τηλ..6945595143.
  Πείτε μου πόσο πίτουρες μπορεί να είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια