Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Η Μεγάλη Παρέλαση του Μοσχάτου


Περίεργες ημέρες. 
Μια χώρα σε αργή αποκόλληση από την πραγματικότητα. 
Μια πόλη σε ανάρμοστη αναζήτηση της αποκριάτικης χαράς μέσα στην ανέχεια. 
Ένας δήμος σε ανεπίτρεπτες δαπάνες υπέρ του καρναβαλιού την ώρα που πεινασμένοι κάνουν έφοδο στους κάδους σκουπιδιών. 

Στο όνομα των εντυπώσεων και των οφελών της δημοτικής αρχής, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου αναλαμβάνοντας και τον ρόλο του διασκεδαστή μας καλεί στην Μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού, στην λεωφόρο Μακρυγιάννη. 

Εμείς νομίζουμε ότι κάνει λάθος, κι αυτός, κι ο δήμαρχός του… 

Η πραγματική Παρέλαση του Μοσχάτου θα αρχίσει ξανά από την Δευτέρα με τις ουρές των Μοσχατιωτών να περιμένουν από τις 4 το πρωί κατά δεκάδες ή και εκατοντάδες να μπουν στο κατάστημα του ΙΚΑ Καλλιθέας στην Σκρα για μια απλή ανανέωση βιβλιαρίου. 

Εκεί πρέπει να πάνε... Στην οδό Σκρά... 
Σ' αυτήν την "Παρέλαση" να δώσουν εξηγήσεις για την αποφασιστικότητα τους για καρναβάλια, από τη μιά, και για την ανικανότητα τους να αποτρέψουν το κλείσιμο των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) της Χρυσοστόμου Σμύρνης, από την άλλη.

6 σχόλια:

 1. Ετσι. Στην Καλλιθέα για να τους δώσουμε τα συγχαρητήρια και τα φάσκελα μας να ταχουν φυλαχτό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλα χρειάζονται στη ζωη και λιγάκι γλέντι και λιγάκι να είμαστε μετρημένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑ...ΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητή Μοσχατούπολη όπως πάντα ταρακουνάς το δέντρο. Η άποψή μου είναι ότι τα αποκριατικα γλέντια κρύβουν μια μεγαλη παράδοση και αυτονόητη ανάγκη ξεσπάσματος γλεντιου από την καταπίεση της καθημερινοτητας. Τό ζήτημα είναι το περιεχόμενο του Μοσχατιώτικου καρναβαλιού και πιο πολύ της "μεγάλης" παρέλασης. Όταν μάλιστα αυτό το συνταιριάζεις με την παρέλαση των ασφαλισμένων στα κάτεργα του ΕΟΠΥ της Καλλιθέας ή με τα έξοδα την ώρα που κάποιοι δεν έχον να πιούν έναν καφέ εκεί χρειάζονται περισσότερες δικιολογίες από τον επίσημο Δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ BLOGS-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

  http://mosxatoupolis.blogspot.gr/2012/02/blog-post_16.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια