Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Shoot them all...
εξάλλου τι Κακοποιός, τι Αριστερός

Προσέξτε τι λένε, ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς, η πονηρή λογική των pizza delivery boys, του υπόκοσμου της "Αλήθειας" και των νέων συνιστουσών της Δεξιάς: 
Αφού στην δια ελικοπτέρου απόπειρα απόδρασης του Βλαστού, η Αριστερά έχει επιφυλάξεις ή δεν καταδικάζει τους τυφλούς πυροβολισμούς που ριχτήκανε, τότε είναι περίπου σύμφωνη με τις αποδράσεις κακοποιών και άρα υπέρ της ανομίας. 

Αυτά είπε ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς μη σκεπτόμενος ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι πιλότος και μηχανικός του ελικοπτέρου ήταν όπως αποδείχθηκε όμηροι της συμμορίας που επιχειρούσε να πάρει τον Βλαστό από τις φυλακές Τρικάλων. 
Ούτε ένα δέκατο του δευτερολέπτου δεν έβαλε στο μυαλό του τις ζωές των αθώων ανθρώπων. 
Χέστηκε στην κυριολεξία αν στο μπαράζ από τα αυτόματα των φυλάκων θα χάνονταν αθώοι, που κάτω από σωστούς χειρισμούς τουλάχιστον θα κινδύνευαν λιγότερο. 

Είναι εύλογο να αναρωτηθεί κανείς που θα μπορούσε να κρυφτεί ένα ελικόπτερο στο θεσσαλικό κάμπο αν το παρακολουθούσε η αστυνομία ή το καταδιώκανε ελικόπτερα της αστυνομίας ή του στρατού. 
Αυτό που μετράει για τον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά είναι το «φαίνεσθαι» (έκανα επιτυχία – απόφυγα αποτυχία) και το μήνυμα της αστυνομοκρατίας, της πυγμής και του φόβου. 

Κουνιέσαι; Πυροβολείσαι… 

Διαδηλώνεις; Χτυπιέσαι με γκλόπς και ασφυξιογόνα αέρια. 

Τελικά, όπως η Ιστορία διδάσκει, πάντα οι ντόπιοι τοποτηρητές σε περιόδους εθνικής υποδούλωσης υπήρξαν σκληρότεροι και βιαιότεροι των πραγματικών δυνάμεων κατοχής. 
Όμως ιστορικά πάντα ο Λαός (αργά ή γρήγορα) ρίχνει την τυραννία κι αυτούς που φοβούνται την Κοινωνία.

6 σχόλια:

 1. ξεχάσατε να βάλετε και το τι αντιμνημονιακός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά δεν του ρίξανε και με πενηντάρι πολυβόλο!
  Μου φαίνεται ότι με το καιρό έχετε γίνει υπερβολικοί για να μην πω τίποτα άλλο!
  Όταν ξεκινήσατε ήσασταν μια εναλλακτική-προοδευτική αλλά ταυτόχρονα και μετριοπαθής φωνή.
  Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν σας λένε ούτε Άρη ούτε Ερνέστο ούτε Μάρκο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Νεοπολίτη
  Αγαπητέ δεν καταλαβαίνω που αντιδράς στην αλλαγή των ανθρώπων. Είναι κάτι φυσικό, σχεδόν νομοτελειακό γεγονός στην διαδρομή του ανθρώπου στον "μάταιο τούτο κόσμο". Και υπάρχουν τόσοι λόγοι γι αυτό. Στην Ελλάδα, ας πούμε, καταστράφηκε και εξακολουθεί να καταστρέφεται η χώρα και οι πλειοψηφία των κατοίκων της από μια πολιτική αλητεία. Εσύ μένεις αναλλοίωτος; Το θέμα είναι: αλλάζεις προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μένω κατάπληκτη από την προσπάθεια να βάλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει κακοποιούς και τρομοκράτες. Νοιώθα και ανήσυχη όταν αντί πολιτικής αντιπαράθεσης γίνεται πόλεμος λάσπης και προσπάθεια παραποίησης αυτών που λενε οι βουλευτές του. Θυμίζουν άλλες εποχές αλλά και δείχνουν την ενοχή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τι φοβούνται τάχα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητή μου Μοσχατούπολη πόσο ωραία τα λέτε? Είστε πολύ ωραίος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και ωραίος είμαι και καλύτερα τα λέμε...
  (Μεγάλη υπόθεση το γνώθι σαυτόν)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια