Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΕ Μοσχάτου και το "Ταξίδι στο Αίγιο"Ο 'ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗΣ' ΜΕΣΙΤΗΣ - Ο ΑΠΑΧΘΕΙΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΝΕΑΝΙΑΣ - ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΜ 

Εκπληκτικά πράγματα. 
Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου έβγαλε επίσημη ανακοίνωση (θα την διαβάσετε στο τέλος της ανάρτησής μας) με την οποία καταγγέι κάτοικο του Μοσχάτου ότι "ενεργώντας ερήμην του σωματείου και χωρίς την συναίνεσή μας, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου ενήργησε ως manager του ποδοσφαιριστή μας Αρμάντο Γκούφα και τον μετέφερε στο Αίγιο να δοκιμαστεί απο την ομάδα του Παναιγιάλιου"!!!!!! 
Το να είναι διαφημιστής και μεσίτης ποδοσφαιριστών κάποιος προφανώς δεν απαγορεύεται, ειδικά σε μιά κοινωνία καπιταλιστική όπου όλα είναι προς πώληση και αγορά. 
Όμως η άσκηση κάθε επιτηδεύματος πρέπει να έχει κάποιους κανόνες ώστε να μπορεί ο κάθε προξενητης, διαφημιστής, μεσίτης ή πωλητής ποδοσφαιριστών να χαίρει κάποιας εμπιστοσύνης από τις ποδοσφαιρικές ομάδες, αν θα μπορούσε να τεθεί έτσι το ζήτημα. 
Οι συμβουλές του και η προώθηση κάποιου παίκτη μπορεί να έχουν τα στοιχεία κάποιας μυστικότητας, όχι όμως και χαρακτηριστικά πειρατείας και ενεργειών που φτάνουν στα άκρα, όπως στην περίπτωση του νεαρότατου ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ. 
Το ακόμη εντυπωσιακότερο είναι ότι η μεταφορά του έγινε εν αγνοία του συλλόγου στον οποίο ανήκει και παίζει ο Αρμάνδος Γκούφα. 
Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν παραβάσεις οποιουδήποτε Νόμου που να καλύπτουν περιπτώσεις σαν και αυτήν της μεταφοράς ανηλίκου χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, ώστε να 'δοκιμαστεί' από επαρχιακή ομάδα. 
Όμως προξενεί εντύπωση η αποδοχή (με όποιον τρόπο αυτή εκδηλώθηκε) από πλευράς του νεαρού ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει έως το Αίγιο, λίγες ώρες πριν αγώνα της ομάδας του ενώ είναι βασικός παίκτης της. 
Κατανοεί τι ακριβώς κάνει στην ΑΕΜ και ποιές είναι οι μίνιμουμ ηθικές και άλλες υποχρεώσεις του προς τον σύλλογο και τους ανθρώπους που τον έχουν περιβάλλει με την αγάπη τους; 
Συμπέρασμα: 
Όταν κάποιος αγωνίζεται με την φανέλα του Μοσχάτου, παίζει για πολύ περισσότερα πράγματα από μιάν απλή συμμετοχή στην ενδεκάδα. 
(Αυτό διαρκώς πρέπει να καλλιεργείται από τους ιθύνοντες του σωματείου)
Αλλιώς σ' αυτόν που είναι εκτός κοινωνικού πλαισίου του δίνετε μιά μπάλα να κλωτσάει σε κάποιο οικόπεδο ή αλάνα μέχρι να περάσει κάποιος μεσίτης ποδιών για να τον δει ή του δίνετε τα παπούτσια στο χέρι και πάει στο καλό! 
Όσο "πολλά υποσχόμενος" και να είναι.

.....................................


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΜΟΣΧΆΤΟΥ....

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους Μοσχατιώτες γιά κάποια πράγματα τα οποία συμβαίνουν εις βάρος των αγωνιστικών συμφερόντων του σωματείου.
Ο κος Νίκος Κοντόπουλος γνωστός Μοσχατιώτης, ο οποίος "δηλώνει" manager ποδοσφαιριστών, παρόλο που δεν είναι στην επίσημη λίστα της ΟΥΕΦΑ για δεύτερη φορά δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα μας. Μετά την περσινή αποτυχημένη του προσπάθεια να προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή μας Λεβαν Λαλιάνι, φέτος υπέπεσε σε ένα μεγαλύτερο ατόπημα παραμονές του κρίσιμου αυριανού προημιτελικού αγώνα κυπέλου της ομάδας μας. Ενεργώντας ερήμην του σωματείου και χωρίς την συναίνεσή μας, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου ενήργησε ως manager του ποδοσφαιριστή μας Αρμάντο Γκούφα και τον μετέφερε στο Αίγιο να δοκιμαστεί απο την ομάδα του Παναιγιάλιου. Αδιαφόρησε πλήρως αν αύριο είχαμε αγώνα και χρειαζόμαστε τον ποδοσφαιριστή μας. Ενημέρωσε τον κηδεμόνα του ανηλίκου παιδιού παραπληροφορώντας τον και το συμβούλεψε να προσποιηθεί αρρώστια στο σωματείο μας. Ο κος Κοντόπουλος όπως ενημερωθήκαμε εκ των υστέρων από τον κηδεμόνα του παιδιού ενεργεί μαζί με τους κκ Μιχάλη Φούντα και Π.Ξανθόπουλο. Στον κύριο Κοντόπουλο έχουμε απευθύνει πολλές φορές παράκληση προειδοποίηση να μην πλησιάζει ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίς την συναινεσή μας και ιδιαίτερα τους ανήλικους αλλά αδιαφορεί προκλητικά. Επιφυλασσόμεθα για τις ενέργειες μέσω της νομικής οδού δια του νομικού μας συμβούλου κου Μελιστα. Προς το παρών θελουμε να γνωρίζουν ολοι οι Μοσχατιώτες ότι εξαιτίας των ενεργειών του "συμπολίτη" μας κου Κοντοπουλου έχει δημιουργηθεί ένα πολύ άσχημο κλίμα στις τάξεις της ομάδας παραμονές ενός κρίσιμου ματς. Οποιοδήποτε δυσμενές αποτέλεσμα θα είναι απόρροια των παραπάνω ενεργειών που αποπροσανατόλισαν την ομάδα μας.
Θα επανέλθουμε αναλυτικότεροι σύντομα
Παραδίδουμε τα παραπάνω αναφερόμενα στην κρίση σας

Το Δ.Σ. της ΑΕ Μοσχάτου.

3 σχόλια:

 1. Μερικοί τελικά δεν σέβονται τίποτα. Για το παιδάκι τι να πει κανεις. Εμένα δε μου βγάζει κακία.
  Καλή επιτυχία για σήμερα στο κύπελλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κ.Φαναρίτη ,κ.Μαρλιολη κρεμαται το δελτιο του «αθλητη» στον πινακα ανακοινωσεων και το κατεβαζετε το χρονο που οριζει ο νομος προς γνωση και συμμορφωση για ολους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 4-0 h mosxatara kai xoris armanto

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια