Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Ορατότης λίαν περιορισμένη... Σοβαρότης μηδέν!

Πληροφορηθήκαμε τις ανακοινώσεις που έκανε ο Δημάρχος, κ. Ευθυμίου, προς τους Δημοτικούς Συμβούλους του για τις διάφορες θέσεις που θα πάρουν... αμοιβόμενες ή όχι.
Ο Δήμαρχος αποφάσισε να διατηρήσει όλους τους προηγούμενους Αντιδημάρχους εκτός από την κυρία Καπετανάκη.
Αυτή του η απόφαση δείχνει ότι από όλους τους προηγούμενους ήταν ευχαριστημένος για το έργο τους, εκτός από αυτό της κ. Καπετανάκη;
Η κυρία Καπετανάκη ήταν αντιδήμαρχος Μοσχάτου και υπεύθυνη για θέματα Παιδείας.
Ουκ ολίγες φορές άκουσαμε τον Δήμαρχο να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για το έργο της, την φιλοτιμία της και την εργατικότητά της.
Αν ο Δήμαρχος τα πίστευε τα λόγια του, τότε ποιος ο λόγος να αντικαταστήσει την κυρία Καπετανάκη;
Μήπως προσπαθεί να βολέψετε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της ομάδας του για να κλείσει τα στόματα των όποιων δυσαρεστημένων;
Η κυρία Καπετανάκη ναι μεν μπορεί να ήταν άπειρη, αλλά προσπάθησε και εργάστηκε με αρκετό ζήλο για να φέρει το έργο της σε πέρας, έστω και αν μερικές φορές υπέπεσε σε σφάλματα λόγω κεκτημένης ταχύτητας.
Δηλαδή τι παραπάνω προσέφερε η κυρία Καραβία για να πάρει και πάλι θέση Αντιδημάρχου;
Το έργο της είναι παντελώς άγνωστο, γιατί απλώς δεν υπάρχει κανένα έργο.
Μια άλλη παράξενη περίπτωση είναι αυτή του κ Βιβλιοδέτη, έως τώρα προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ο οποίος υποβαθμίζεται σε αντιπρόεδρος, βάζοντας στη θέση του τον κ. Σάββα μέχρι πρότεινος αντιπρόεδρο, ξεχνώντας προφανώς ο κ. Δήμαρχος ότι ήταν εκείνος που δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του κ. Βιβλιοδέτη από πρόεδρο της Επιτροπής για το γνωστό θέμα της "πρόσληψης" των καθαριστριών.
Μάλιστα σε εκείνη την περιβόητη συνεδρίαση, ο κ. Δήμαρχος έπλεξε το εγκώμιο ως πρόεδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, λέγοντας ότι εργάζεται καθημερινά για τα σχολεία της πόλης και χωρίς καμμιά χρηματική αποζημίωση.
Μήπως για να παραμείνει θα έπρεπε να είχαν διοριστεί και δικά του συγγενικά πρόσωπα μέσω της Σχολικής Επιτροπής, όπως ακριβώς του πρώην αντιπροέδρου και σύντομα νέου προέδρου;

Κύριε Δήμαρχε (μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο) με αυτές σας τις αποφάσεις, έρχεστε σε πλήρη ανακολουθία με αυτά τα οποία κατά καιρούς έχετε πει για τους συνεργάτες σας.
Προσπαθείτε να τους βολέψετε όλους για να απολαμβάνουν όλοι κάποιας θέσης προς ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και αυταρεσκειών, φτάνοντας σε σημείο να θεσπίζονται θέσεις πρωτάκουστες, χωρίς μάλιστα ουσιαστικό περιεχόμενο.
Αφού ορίσατε την κυρία Καπετανάκη εντεταλμένο σύμβουλο παιδείας (!!!!!!) για να της χρυσώσετε το χάπι, γιατί δεν θεσπίζετε και άλλες θέσεις εντεταλμένων, έτσι ώστε να μην υπάρχουν παράπονα από κανέναν μιας και ορισμένοι κρίνονται αναντικατάστατα golden boys και golden girls όπως η κ. Λουκάκη, ο κ. Μπούτσης, ο κ. Ντερέκας, κλπ;
Μήπως πέραν του κριτηρίου ότι όλοι πρέπει να πάρουν κάποια θεσούλα, υπάρχει για σας και το κριτήριο της αμοιβής για κάποιους;
Με τέτοιες παλαιομοδίτικες πρακτικές κ. Δήμαρχε και κύριοι της δημοτικής αρχής, το καράβι δεν πάει μπροστά γιατί υπάρχει περιορισμένη ορατότητα από μεριάς του καπετάνιου και η σοβαρότητα δυστυχώς δεν περισσεύει.
Φαντάζομαι ότι μετά από αυτές τις αποφάσεις του κ. Δημάρχου πολλοί θα είναι οι δυσαρεστημένοι μέσα στην δημοτική του ομάδα και πραγματικά εύχομαι να μη δούμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις από αυτές του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου.
Τότε που 13 από τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας καταψήφισαν την υποψηφιότητα Καραβασέλα για μια θέση μάλιστα που πραγματικά κανείς δεν θα ζήλευε.
Φαντάζομαι την χαρά ορισμένων από αυτούς, για την επιλογή σας να ορίσετε τώρα τον κ. Καραβασέλα πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μετά από το γεγονός της καταψήφισής του.
Δίνω τις ευχές μου για επιτυχία στο έργο αυτών που ανέλαβαν, με την ελπίδα για περισσότερη σοβαρότητα και καλύτερη ορατότητα.


36 σχόλια:

 1. Δηλαδή ο Ευθυμίου το πάει το καράβι στα βράχια και η αντιπολίτευση θα το οδηγήσει στο λιμάνι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Sthn arxh ola ginontai gia tin karekla tou symvoulou. Meta oloi palevoune gia thn karekla pou ;exei mpikikinia. Xixixiiiiii............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χωρίς να το αντιλαμβάνονται προχωρούν στην πλήρη εξάρθρωση της κοινωνικής αποστολής των δημοτικών συμβούλων. Όλοι γιουρούσι για μια εμμισθη θεσούλα. Θυμηθείτε τι σας λέω τώρα. Ενώ παλιά μέχρι που δύσκολα βρίσκανε πρόθυμους να μπουν στα ψηφοδέλτια, τώρα στις επόμενες εκλογές χαμός θα γίνει για το ποιός θα πρωτοείναι υποψηφιος. Γιατί εκλογή με το νικητή σημαίνει από λίγα καταστάρικα το μήνα ως και χιλιάρικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ορατότητα λίαν περιορισμένη έχουμε όταν υπάρχει ομίχλη ή όταν έχουν τσίμπλες τα μάτια σου. Εδώ ρε φίλε μάλλον το δεύτερο συμβαίνει. Ξύνεις τα νύχια σου να βρείς κάτι τρωτό, κι όταν δεν βρίσκεις προσπαθείς να σπείρεις ζιζάνια στην διοίση. Μέθοδος χοντροχωριάτικη και ξεπερασμένη. Εδώ γελάνε όλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΥΓ .. διοίκηση

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμε η "διοίκηση" για την οποία μιλάς (εννοώντας το τσούρμο Ευθυμίου) είναι χειρότερη και από γάλλους λεγεωνάριους. Μάλλον εσύ ξύνεις τα νυχάκια σου να ακουστούνε πράγματα. Όχι πως θα πολυστεναχωρηθούνε Ευθυμιακοί, Ντερεκικοί, Μπουτσικοί ή Δαμιλακικοί (υπάρχουν και τέτοιοι) ή Σιωκικοί (επίσης υπάρχουν και τετοιοι). Αυτοί για ενα κομματι εξουσία ξεχνάνε και τον πιο χειρότερο πονόδοντο. Τα χειρότερα ξεκατινιάσματα - πχ Ντερεκας κατά Ευθυμίου και Ευθυμίου κατά Ντερέκα για να μην σου αναφέρω τα λόγια αγάπης και εκτίμησης που λεει ο προεδράρας για τον αλλο προεδράρα του Πνευματικού. Φιλαράκο τόμους θα φτιάξουμε και θα έχεις μπροστάσου την 'ΔΟΜΗ' η τον 'ΗΛΙΟ'. Άστα λοιπόν μην την πατήσεις χοντρά.

   Διαγραφή
 5. ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ .........ΖΩΤΑΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να ντρέπονται οι άσπονδοι και υποκριτές συνεταιροι που ταξιδευουνε με το υπεραστικό λεωφορείο του Ευθυμίου. Αυτά που κάνανε στον Καραβασέλα στις δημαιρεσίες. Εκτός και με τα 7 κουκιά που του ρίξανε ήτανε μόνο και μόνο για να τον γονατίσουν, να κάνει δήλωση πίστης και μετά φάε το ξεροκόματα της σχολικής για τα δημοτικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μην πονάς τόσο πολύ ρε φίλε. Σε λίγο θα βάλεις και τα κλάμματα. Δεν τσιμπάει ο Καραβασέλας γιατί είναι και Αρκάς.

   Διαγραφή
  2. Καραβασέλας Στάθης11 Ιανουαρίου 2013 - 4:07 μ.μ.

   Ως "ΑΡΚΑΣ" "φίλε του Αρκά" ένα έχω να σου πω απεχθάνομαι τους "φίλους", τιμώ συνεργάτες και συντρόφους ,με την πλατιά έννοια των λέξεων,απλούς ανθρώπους.
   Δεν γονατίζω ούτε δέχομαι ξεροκόματα, άλλωστε κάνω δίαιτα, εργάζομαι όσο μπορώ για το καλό της πόλης που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου και τα άλλα παιδιά των συνδημοτών μου. Ας αφήσουμε τις αμπελοφιλοσοφίες και κοιτούσαμε γύρω μας, ίσως κάνουμε κάτι καλό για τον έρμο τούτο τόπο. Σε αυτό σε καλό να έρθεις μαζί μου.

   Διαγραφή
 7. Τι ρόλο να παίξουν τα ονόματα όταν δεν υπάρχει άποψη και επεξεργασμένη πολιτική για το δημο. προσώρας ούτε πετραδάκι δεν βάλανε οι ανθρωποι. αντε να δούμε το βόρειο μοσχάτο πως θα πάει και πόσο οικολογικά ποδήλατα θα μείνουν στο τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γιατί κάποιοι τσαντίζονται που αναφέρει όλα αυτά η Σαρανταποδαρούσα? Είναι δημόσια πρόσωπα - αλλα κατάληλα αλλα ακαταλληλα κλπ κλπ. αλλά και όσα μας θυμίζει είναι πράγματα που δείχνουν το επίπεδο της παραταξης του δήμαρχου και τι έχουμε να περιμένουμε. Πολύ τάξιμο και άλλα τέτοια ακούσαμε από το δήμαρχο αλλά από πράξεις τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Διαβάζοντας το κείμενο θα συμφωνήσω μαζί σας στα περισσότερα, δεν λέτε βέβαια ορθά κοφτά ότι οι Λοχαγήνες είναι ένα και δεν διασπάτε το τρίγωνο. 1ον Κατανοώ την μεταξύ τους σύγκριση που κάνετε Καπετανάκη—Καραβία Αντιδημάρχους Μοσχάτου και Ταύρου μα στο θέμα της προσφοράς των Αντιδημάρχων μεταξύ Καπετανάκη Καραβίας και Λουκή, η κ Καπετανάκη είχε την απόδοση αυτή σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου, η κ Καραβία είχε μια σχετική κίνηση πηγαινοερχόταν στον Ταύρο χαλούσε τρόπος του λέγειν και βενζίνα από το μισθό της, η κ Λουκή έχω την εντύπωση ούτε απόδοση ούτε καν έξοδο για βενζίνα θα έλεγα ότι ίσως της κάνανε κακό όλη την ημέρα στη Κοραή σε μια καρέκλα έβαλε και κάποια κιλούλια. 2ον Μετά το φιάσκο με τις ψηφοφορίες ήρθε η ανακοίνωση με τις αλλαγές βέβαια ο καθ’ένας μπορεί να δώσει την δική του ερμηνεία, η πλευρά του Προέδρου δια των αντιπροσώπων του να ισχυρισθεί ότι επέβαλε την αναβάθμιση της ομάδας του η δε άλλη πλευρά την δική της ότι είδατε η δύναμη είμαστε εμείς (με την ψηφοφορία) και καλό θα είναι να αποσπαστείτε από την ομάδα του Αρτινού. Όπως και να έχει τους εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντα που τους ανατεθήκανε. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά αν κρίνω ότι ήδη άρχισαν οι δύο Πρόεδροι των σχολικών επιτροπών με πεζοπορία και πολύ όρεξη την καταγραφή των προβλημάτων από χθες αργά το σούρουπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. κ.Ζώταλη μην υπερβάλλεις
  οι κ. Καπετανάκη και ο κ. Βιβλιοδέτης τιμωρήθηκαν γιατί διόρισαν τους συγγενείς του κ. Σάββα εν αγνοία του με σκοπό να τον εκθέσουν.
  Ο κ. Σάββας που δεν τα σηκώνει αυτά θα αποκαταστήσει αμέσως την τάξη και θα τους απολύσει αν διαπιστώσει κάποια παράβαση στηριζόμενος κυρίως στην πόρισμα των Πολιτών Μπροστά που "εκαναν" τον ελεγχο νομιμότητας της πρόσληψης.
  Μένει λοιπόν κάποιος να του πάει το πόρισμα.
  Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμε περπατάς στα χνάρια του κ Ζώταλη. Μεγάλα λαδικά. Τη Ρόδο δεν την βλέπω αλλά μάλλον θα δω το πήδημα.

   Διαγραφή
  2. η κα Καπετανάκη ήταν μέλος της επιτροπής αξιολόγησης;τσέκαρε να δεις.κ επειδή αναφέρεις άγνοια(που προφανώς θέλεις να δείχνεις και εσύ)ρώτα τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης και μην μας πετάς κορώνες.

   Διαγραφή
 11. Ο κ Σάββας μετά την αναβάθμιση του δεν έχει παρά τα όσα αδίκως του καταμαρτυρούν περί προσλήψεων να ακολουθήσει την πορεία της κ Λουκάκη (πεπατημένη) να διορίσει την Μάνα του δασκάλα οικοκυρικής, ο κ Μπούτσης δεν θα έχει πρόβλημα άλλωστε ξέρει όπως την Μάνα της κ Λουκακη ουτωσώστε να κλείσει ο κύκλος να τελειώνουμε το θέμα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αρχικά να πω στην Σαρανταποδαρούσα ότι θα ήταν καλύτερο να δέσει τα όσα λέει περί ορατότητας και σοβαρότητας με πολιτικά επιχειρήματα. Δηλ. έργο Ευθυμίου, φιλοσοφία της παράταξης του, κα. Όχι πως το σύστημα να μοιράζει αρμοδιότητες δεν δείχνει την νοοτροπία αυτών που διοικούν τον δήμο.
  Με την ευκαιρία όλων αυτών θέλω δύο πράγματα να θίξω - 1) γιατί δεν βάζουν μόνιμα στην ιστοσελίδα του δήμου το πρόγραμμα για το 2013 και 2) γιατί δεν θα πα΄ρει ετήσια χρηματατική βοήθεια το 'Μοσχάτο', η 'Ελευθερία' και τα άλλα αθλητικά σωματεία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ΣΟΣ, Ο Σρανταπόδαρος καρβέλια ονειρεύεται είτε αυτά είναι κοινωνικής καταξίωσηε είτε οικονομικά. Πως να τα δέσει όλα αυτά λοιπόν με πολιτικά επιχειρήματα?

   Διαγραφή
 13. Κάτοικος Ταύρου και όχι Μοσχάτου-Ταύρου.11 Ιανουαρίου 2013 - 5:23 μ.μ.

  Επιτέλους ας καταλάβεται όλοι εσείς ότι είμαστε ένας δήμος Μοσχάτο-ταύρος και συνέχεια ασχολείστε μόνο με το ΜΟΣΧΆΤΟ και τα πρόσωπα που είναι από κει.Υπάρχει και ο ΤΑΥΡΟΣ με περισσότερα προβλήματα και ανθρώπους με μεγαλύτερες ανάγκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Το μέχρι τώρα έργο της παράταξης Ευθυμίου το έδειξα σε 86 ΦΩΤΟ μόνο από το Μοσχάτο. Οι του Ταύρου θα ακολουθήσουν σαν δώρο στο νέο Αντιδήμαρχο κ. Χρονόπουλο. Έχω όμως να ζητήσω ένα "συγγνώμη" για το ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ της πλατείας Μεταμόρφωσης.
  Μετά τη φωτογράφηση, έλαβαν αμέσως μέτρα και το αναβάθμισαν σε Συντριβάνι ΠΑΓΟΥ μιας και εκεί εγκατέλειψε ο ιδιοκτήτης του Παγοδρόμιου τα κομμάτια του. Έχουμε λοιπόν για λίγο καιρό,το μοναδικό "ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ" του νομού Αττικής. Αξίζει να το επιεσκεφτειτε. Εντελώς Δωρεάν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πολύ ενδιαφέρον το χρονογράφημα που αναρτήσατε!!! Τα συγχαρητήρια μου στον υπογράφοντα αν και δεν τον γνωρίζω. Αναρωτιέμαι όμως, η ανάλυση που γίνεται μήπως είναι ρηχή; Και το λέω αυτό με πλήρη επίγνωση των γραφόμενων μου. Αναρωτιέμαι αν η εναλλαγή προσώπων στην Δημοτική μας νομενκλατούρα δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα και τις ικανότητες τους. Ο Μακιαβέλι που όλοι κρύβουμε μέσα μας, μου φωνάζει και μου εξιτάρει την φαντασία, παρόλο που πρόσφατα έχω αρχίσει να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στον δήμο μας, θεωρώ πως η ανάλυση που γίνεται είναι επιφανειακή και στερείται φαντασίας παρόλο, τον ευφάνταστο τίτλο της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανάλογα με τις όποιες αλλαγές στα πρόσωπα ή όχι βλέπει κανείς τις ανακολουθίες του Δημάρχου. Αυτό είναι που θέλει να δείξει το δημοσίευμα καθώς και το ότι δεν υπάρχει βούληση για έργο παρά για βολέματα ανθρώπων με στόχο τις επόμενες εκλογές.

   Διαγραφή
  2. Παλεύει ο δήμαρχος να εντάξει ένα έργο που το χρειάζεται χρόνια η πόλη στο ΕΣΠΑ τα καταφέρνει και να πάλι τσουπ το ειρωνικό διμοσίευμα.Μόνο αν αλάξει πόλη μαζί με τη δημοτική του ομάδα μπορεί να το δουν θετικά και αυτό παίζεται γιατί δεν πήραν άδεια να το κάνουν.

   Διαγραφή
  3. Δημοσίευμα sorry.

   Διαγραφή
  4. αγαπητέ ανώνυμε 3:44 και 3:46 μάλλον έκανες σχολιασμό σε λάθος άρθρο. αυτά που λες ταιριάζουν με το Ένας αντιπλημμυρικός υπόνομος που τον κάνανε Όραμα...

   Διαγραφή
 16. κ. Μπιζάνη ο Σαρανταπόδαρος τόφαγε ένα σχολιάκι στο σχόλιο του ΣΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μόνο που ο σαρανταπόδαρος είναι ασυμβίβαστος με πρακτικές τέτοιες που κρύβουν ίδιον συμφέρον όσο και αν εσύ κρίνεις προφανώς εξ ιδίων...

   Διαγραφή
  2. Φίλε @ 7:24, όπως βλέπεις το σχολιάκι α' και το σχολιάκι β' είναι όλα εδώ.

   Διαγραφή
 17. Η κωμωδία των επιφανών ανδρών
  Οι επιφανείς άνδρες που χρειάζονται τη διασημότητα τους -και αυτό γίνεται σε όλους τους πολιτικούς- δεν διαλέγουν πια ποτέ ανυστερόβουλα τους συνεργάτες τους και τους φίλους τους. Από τον έναν φίλο ζητούν λίγη από την λάμψη του, και από την αντανάκλαση της αρετής του. Από τον άλλον, γυρεύουν τον φόβο που μπορούν να προξενήσουν μερικές ανησυχαστικές ιδιότητές του, που τις γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Από κάποιον άλλο, οι επιφανείς, οι διάσημοι αυτοί άνδρες, προσπαθούν να κλέψουν τη ραθυμία του, γιατί τους είναι χρήσιμη για τους σκοπούς που έχουν, να θεωρηθούν για λίγο καιρό απρόσεκτοι και ράθυμοι. Ναι! Μην σας φαίνεται παράξενο. Με τον τρόπο αυτό (της ραθυμίας), κρύβουν το γεγονός ότι βρίσκονται σε επιφυλακή. Άλλοτε πάλι, χρειάζονται πλησίον τους τον ιδιότροπο, τον ερευνητή, τον σχολαστικό, σαν να είναι το ΕΓΩ της στιγμής. Μπορεί όμως και να μην τους χρειαστούν την επομένη στιγμή. Έτσι τα περίχωρα τους και οι προσόψεις τους φθίνουν συνεχώς, ενώ όλα φαίνονται σαν να θέλουν να στριμωχτούν σ’ αυτό το προάστιο και να του δώσουν «χαρακτήρα». Σ’ αυτό, ομοιάζουν με τις μεγάλες πόλεις.
  Η φήμη τους μεταμορφώνεται συνεχώς, όπως και ο χαρακτήρας τους, γιατί τα ασταθή μέσα τους αποκτούν την αλλαγή αυτή και σπρώχνουν στο πρώτο επίπεδο, για να φαίνεται καλά, πότε τη μια και πότε την άλλη από τις πραγματικές ή επίπλαστες ιδιότητές τους. Όπως λέγαμε, λοιπόν, οι φίλοι τους και οι συνεργάτες τους, αποτελούν ένα μέρος απ’ τις θεατρικές αυτές ιδιότητες.
  Ενώ, αντίθετα, πρέπει, αυτό που θέλουν, να μένει ακόμα πιο σταθερό… Ένας λαμπρός χαλκός… Κι αυτό, πολλές φορές, απαιτεί τις σκηνοθεσίες του και την κωμωδία του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. @ Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2013 12:45 μ.μ.
  Ωραία η προσέγγιση μέσω Νίτσε, αλλά παρακάμπτοντας ένα σωρό συζητήσιμα πάνω στην "κωμωδία των επιφανών ανδρών" θα πω μόνον ότι ο λαμπρός χαλκός είναι περιβόητος για την οξείδωσή του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπράβο ρε Στέφανε. Πές του ότι, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ούτε πιάνο μ' αλογοουρά.

   Διαγραφή
 19. Με έκπληξη και απογοήτευση πληροφορήθηκα την αποκαθήλωση της Αντιδημάρχου κ. Καπετανάκη και του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βιβλιοδέτη. Λόγω του ότι είχα προσωπική αντίληψη για την προσφορά τους, για τις προσπάθειες και την αγωνία τους για την λειτουργία των σχολείων κ.λ.π., αναρωτιέμαι πιά είναι τα κριτήρια αξιολόγησης :
  Η ουσιαστική προσφορά και το επιτυχημένο έργο κάποιου και μάλιστα κάτω απο αντίξοες συνθήκες , ή η εξόφληση κάποιων προεκλογικών συμβολαίων:
  Ειλικρινά λυπάμαι γιατί δυστυχώς επικρατούν όπως φαίνεται τα δεύτερα.
  ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια