Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Δήμαρχε, μην κρύβεσαι στον "πάγο"

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αυτό το παγοδρόμιο που στήσανε στην πλατεία παραείναι ολισθηρο! 

Πριν λίγες ημέρες συνεδρίασε το Κοινοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου και ανάμεσα στα άλλα συζήτησε την ανάγκη έναρξης καμπάνιας για την συλλογή τροφίμων υπέρ των συνδημοτών που έχουν πρόβλημα να βάλουν στη φωτιά ένα τσουκάλι με φασολάδα ή και δυσκολεύονται πια να τα φέρουν βόλτα… 

Στην προοπτική να φιλοξενηθεί η προσπάθεια της Κοινότητας Μοσχάτου σε ένα από τα κιόσκια που έστησε ο ιδιοκτήτης του παγοδρόμιου, υπήρξε καθολική σχεδόν αντίδραση από τους κοινοτικούς συμβούλους και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.  
Αποκάλεσαν τα κιόσκια ΠΑΡΑΝΟΜΑ. 

Και δεν είχαν άδικο αφού ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου: α) υποδύθηκε παράνομα τον ιδιοκτήτη της πλατείας εκδίδοντας οδηγίες με τις οποίες έδινε το δικαίωμα στον …ιδιοκτήτη του παγοδρόμιου να νοικιάσει τα τέσσερα κιόσκια που τοποθέτησε στην πλατεία Μεταμόρφωσης, και αφού β) στην συνέχεια (μετά την αποκάλυψη του θέματος και την κατακραυγή) ανακοίνωσε, υποδυόμενος πάλι τον ιδιοκτήτη της πλατείας ή νομίζοντας ότι είναι κάποιο είδος υπερκείμενης αυτοδιοικητικής αρχής, ότι τα κιόσκια θα παραχωρηθούν δωρεάν στην Κοινότητα Μοσχάτου και σε άλλους φορείς με κοινωνική δράση!!! 

Όπως και να 'χει, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι αρνούνται να μπουν στα ΠΑΡΑΝΟΜΑ κιόσκια. 
Το ακούσατε κύριε Δήμαρχε; 
Θα το ακούσατε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενημέρωσε η παρούσα στην συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου κυρία Καπετανάκη (ως όφειλε - να το ξεκαθαρήσουμε)

Αλλά αφού ακούσατε για την στάση των κοινοτικών σας (τους οποίους εκ της ανυπαρξιας αντιδράσεων στο ζήτημα, φαίνεται ότι δεν τους πολυμετράτε) και αφού μαθαίνετε τι λέει ο κόσμος της πόλης, θα εξακολουθήσετε να σιωπάτε επιλεκτικά και ένοχα; 
Θα συνεχίσετε να κρύβεστε; 

Αλλά αν αυτός σωπαίνει, οι Δημοτικοί του σύμβουλοι τι κάνουν, όταν οι Κοινοτικοί τόλμησαν;

26 σχόλια:

 1. Θα μας τρελλάνετε. Είπαν την επιλογή Ευθυμίου παράνομη? Ο Σιώκας κι ο Φελλάς? Φαίνεται ότι κάτι σωστό συμβαίνει στην Δανιμαρκία. Αν είναι έτσι μαγκιά τους και μπράβο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πρασινος-φρουρός18 Δεκεμβρίου 2012 - 5:18 μ.μ.

  Έτσι. Έξω από τα δόντια. Να βγουν οι πωλητές μελιού και πατάτας νευροκοπίου να εξηγήσουν σε ποιόν ανήκει η πλατεία και ποιός έχει δικαιωμα να νοικιάζει και να λεει παρε εσυ τη μια παράγκα κι εσυ την άλλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί αγαπητή Μοσχατούπολη τα ονομάζεις κιόσκια; Εγώ βλέπω παράγκες. Ξύλινες και όχι μιά, αλλά τέσσερες. ΠΑΡΑΓΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ####################

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μου κάνει εντύπωση κύριε Μπιζάνη που δεν αναφέρεις τίποτα για τον Ζώταλη. Οι ευθυμιακοί είπανε ότι τα κιόσκια ειναι παράνομα. Αυτός τι είπε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ζώταλης Δημήτρης18 Δεκεμβρίου 2012 - 11:16 μ.μ.

   Την παράνομη τοποθέτηση των περιπτέρων φίλε μου εγώ την ανέδειξα. Απλώς και άλλοι συνάδελφοι στο κοινοτικό συμφώνησαν μαζί μου όπως ο κ. Φελάς και η κ. Λεγάκη και ειδικά για τον κ. Φελά αποκτά η θέση του ιδιαίτερη βαρύτητα μιας και είναι της πλειοψηφίας. Τώρα αυτό το γιουσουρούμ της πλατείας μάλλον θα πρέπει να ξυλωνόταν άμεσα. Αλλά Αλλά....

   Διαγραφή
 5. Η εγκατάσταση του παγοδρόμιου στην πλατεία: Είναι επίτευγμα τόσο της Δημοτικής Αρχής και περισσότερο των Τεχνικών Υπηρεσιών δια της Αντιδημάρχου που ενέκρινε τέτοιο τερατούργημα μέσα στην πλατεία. Ο χώρος είναι ευάερος και ευήλιος και......Θεέ μου συχώραμαι αλλά ΟΧΙ και λειτουργικός.
  Δε λέω εισπρακτικά πιστεύω πάει καλά αν κρίνω από τις μούντζες που εισπράττει καθημερινά από τους ηλικιωμένους μην μπορώντας να περάσουνε για την εκκλησία. Το μόνο που ενδιαφέρει την Δημοτική Αρχή είναι πως θα μαντρώσει το ποίμνιο.
  Όσο για την κοινοτική ομάδα που λένε ότι δεν ρωτήθηκε και όπου πήρε πρωτοβουλία χτισθήκαν και κλεισθήκαν μέχρι και τα πεζοδρόμια . ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παρακηφίσσιος σκοπευτής18 Δεκεμβρίου 2012 - 6:48 μ.μ.

  Φιάσκο η ιστορία για το Δήμαρχο.
  Συγχαρητήρια κ. Μπιζάνη για την ανάδειξη του θέματος αφού οι άλλοι μπλόγκερς στην πλειοψηφία τους φροντίζουν να το θάψουν.
  Όμως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. Κοιτάχτε προσεκτικά τα 2 πανό που κρεμάσανε στην εκκλησία και θα βγάλετε συμπεράσματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Για να το ξακαθαρΙσουμε η κάτω κάτω πολύ κάτω βουλή (δημοτική κοινότητα) δεν έχει καμία δουλειά να καταπιάνεται με κάθε επιστητό. Αυτά είναι σοβαρά θέματα και θα τα λύσει το Δημοτικό Συμβούλιο αν υπάρχει πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βία δεν ξέρεις τι λες. Μήπως κάνω λάθος; Για ψάξου λίγο.

   Διαγραφή
 8. @ Ανώνυμος18 Δεκεμβρίου 2012 5:06 μ.μ.
  Θα σας τρελάνουμε φίλε κατά το ήμισυ. Όντως στο μέρος εκείνο που αφορά την διαλογική συζήτηση, φανερότατα πλην του κ. Ζώταλη και της κ. Λεγάκη, διατύπωσαν αντιθέσεις και ζήτημα νομιμότητας η κ. Ναυπλιώτη, ο κ. Τέγας και ο κ. Φελλάς. Κατά την διατύπωση του κειμένου της απόφασης δυστυχώς γι αυτούς ψήφισαν την ψαρόσουπα που τους σέρβιρε η τακτική του πρόεδρου του Κοινοτικού συμβουλίου που δεν ήθελε σύγκρουση με τον δήμαρχο παρά το γεγονός ότι τον έχουν πετάξει στα αζήτητα.

  @ πρασινος-φρουρός18 Δεκεμβρίου 2012 5:18 μ.μ.
  Πάντα έξω από τα δόντια. Το μόνο πρόβλημά μας είναι ότι δεν μπορούμε πάντα να τους προλαβαίνουμε κατά την πραγματοποίηση των ανδραγαθιών τους.
  Όντως μερικοί από τους ένοικους της Κοραή μόνο για κανένα δημοτικό discount μπακάλικο θα έκαναν, αφού τόσο άτσαλα τακτοποίησαν τα της παράδοσης της πλατείας στο ιδιωτικό παγοδρόμιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ένας απ αυτούς που λετε έφυγε για να μην ψηφίσει. Και για την παρανομία και για τη μη επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων αλλά και για την μπαγαποντιά που του ετοιμάζουν στον ορισμό των θέσεων την πρωτοχρονιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ Ανώνυμος 18 Δεκεμβρίου 2012 5:42 μ.μ.
  Ο κύριος Ζώταλης όχι μόνο μίλησε αλλά ήταν καταιγιστικά κριτικός και επικριτικός προς τον προεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου για ένα σωρό θέματα: την γενικότερη αδράνεια του Κοινοτικού εξαιτίας του προέδρου, την απουσία του συμβουλίου από κρίσιμα ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά τους κατοίκους του Μοσχάτου (πχ τα τέλος 0,10% για την κτήση οικοπέδων) και φυσικά το ζήτημα του παγοδρομίου.
  Ο πρόεδρος της κοινότητας συμφώνησε μεν με τον κ. Ζώταλη αλλά φρόντισε να παντρέψει έτσι τα πράγματα που να μην έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον κ. Ευθυμίου. Μάλιστα ήταν και δυσαρεστημένος στο τέλος που δεν μπόρεσε να παρασύρει την κ. Λεγάκη που τελικά ψήφισε ότι αρνείται να δουλέψει στην συλλογή τροφίμων στεγαζόμενη στο κιόσκι που «προσφέρει» ο Εμπορικός σύλλογος και ο ιδιοκτήτης του παγοδρόμιου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @ Κακός 18 Δεκεμβρίου 2012 6:00 μ.μ.
  Πρωτότυπη ιδέα το μάντρωμα του ποιμνίου. Τώρα που το σκεφτόμαστε, ναι, μοιάζει λιγάκι σαν πολιορκία του Σωτήρα Χριστού. Αγαπητέ η δουλειά έγινε μόνο και μόνο για το φαίνεσθαι και το θεᾶσθαι. Δεν ξέρω πολιτικά τι μαγειρεύουν με τον Εμπορικό Σύλλογο. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μαγειρεύουν οργανωμένα για την κοινωνία. Όπως και να έχει φίλοι μας καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες καταστημάτων στην κεντρική λεωφόρο δεν είδαν καμία τόνωση στις πωλήσεις τους που να προέρχεται από την λειτουργία του παγοδρόμιου.

  @ Παρακηφίσσιος σκοπευτής 18 Δεκεμβρίου 2012 6:48 μ.μ.
  Τα πανό τα είχα φωτογραφήσει αλλά δεν τα είχα προσέξει και τόσο. Όντως μετά τις εντολές ενοικίασης, μετά την ντιρεκτίβα παραχώρησης των κιοσκιών σε συγκεκριμένους φορείς, ακολουθεί και η από κοινού αναπομπή ευχών προς τους Μοσχατιώτες. Σε ευχαριστούμε, ω Εμπορικέ Σύλλογε. Όμως αυτό στο ένα πανό, στο έμπα του παγοδρομίου, γιατί υπάρχει άλλο ένα σε «ρόμαν» στυλ που εμπορικότατα διαφημίζει ότι με 4 ευρώ απολαμβάνεις «δεν ξέρω για πόσο» μια θαυμάσια περιπέτεια on the ice.
  Παρακηφίσιε σκοπευτή, αυτό που βλέπω στην διόπτρα μου είναι δήμος και εμπορικός σύλλογος να πηγαίνουν χέρι – χέρι, αντί ο δήμαρχος να τους έχει άμεσα ανακαλέσει στην τάξη (τουλάχιστον) για το «θράσος» να λένε ότι νοικιάζονται τα κιόσκια και τα λεφτά να κατατίθενται στον ιδιοκτήτη του παγοδρομίου…
  Πόσο απέχουμε από τις δημοτικές εκλογές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΙΖΝΟΓΚΟΥΤ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ! ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τσίγκινο Κονσερβοκούτι19 Δεκεμβρίου 2012 - 12:57 π.μ.

  ΡΕ οτι και να λέτε Ευθυμίου και Σια σας έχουνε γειωμένους. Τους είδατε τι ωραια που στρογγυλοκαθίσανε να κάνουνε πασαρέλα στις γυμναστικές χαζομάρες που έγιναν στο κλειστό? Αλλάξτε μυαλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Mairie - Moschato
  Ecole supérieure d art et de design!
  Ρε παιδιά , και νιτσεράδα στο κιόσκι , δεν ξανάγινε!
  Στο δια ταύτα , δεν κόβω κίνηση στα μαγαζιά ,
  ούτε στο ελικοδρόμιο! πρός τι όλο αυτό το μπάχαλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @ Βίας 18 Δεκεμβρίου 2012 6:53 μ.μ.
  Αγαπητέ Βία έχεις πλήρη άγνοια του τι λέει ο Νόμος για τις αρμοδιότητες του Κοινοτικού Συμβουλίου.
  Διάβασε λοιπόν το άρθρο 83 του Καλλικράτη (νόμος 3852) και θα ανακαλύψεις ότι:
  «Το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας …… αποφασίζει για την προέγκριση ίδρυσης ή εγκατάστασης καταστημάτων, επιχειρήσεων και λοιπών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία»,
  «προτείνει …… τις θέσεις όπου επιτρέπεται η άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, η λειτουργία εμποροπανηγύρεων, χριστουγεννιάτικων αγορών και γενικά οι υπαίθριες εμπορικές δραστηριότητες».
  Χώρια που «Οι αποφάσεις του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας για τις περιπτώσεις αυτές, λαμβάνονται με την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του και αποστέλλονται στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής, προκειμένου να διαμορφώσει την εισήγησή της προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση των προβλεπόμενων σχετικών τοπικών κανονιστικών αποφάσεων».
  Επιπλέον «εκφράζει γνώμες και διατυπώνει προτάσεις …… σχετικά με τα ακόλουθα θέματα: …… τη συντήρηση, καθαριότητα και λειτουργία των πλατειών, δημοτικών αλσών, κήπων, υπαίθριων χώρων αναψυχής και γενικά όλων των κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων της περιοχής της δημοτικής κοινότητας …… την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, την αναβάθμιση της αισθητικής περιοχών, καθώς και για την καθαριότητα αυτών», κλπ.
  Πηγή:
  http://www.delino.gr/N38522010_KALLIKRATIS_FEKA87_07062010.pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @ Ανώνυμος 19 Δεκεμβρίου 2012 12:48 π.μ.
  Γνωρίζαμε ότι ο Ιζνογκούντ είχε κλήση στα του κινηματογράφου. Τώρα, εντυπωσιαζόμαστε από το ότι επεκτάθηκε και σε άλλες πτυχές του Θεάματος!!!

  @ Τσίγκινο Κονσερβοκούτι 19 Δεκεμβρίου 2012 12:57 π.μ.
  Συμφωνούμε ότι επιτέλους πρέπει να γίνει αλλαγή τακτικής. Δεν φτάνει η κριτική (κι αυτή χλιαρή) μέσα στους 4 τοίχους. Ας φύγει και κανένα τραπέζι, ας γίνει και κάποια κινηματική ενέργεα live!!!! Αλλά κυρίως ας πάει και καμιά υπόθεση στους έχοντες δικαίωμα ελέγχου πάνω στον κ. Ευθυμίου.
  Γιατί πέρα από το να αισθανθεί κανείς μαλάκας από το δούλεμα που πέφτει, υπάρχει και το χρέος απέναντι στο συμφέρον του Δήμου και των κατοίκων του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αγαπητέ Στέφανε, το αρχικό άρθρο της "Μοσχατούπολις" υπέστη εκ τον υστέρων κάποια διόρθωση (αλλοίωση). Το κυριώτερο δεν είχε γραφεί από σένα. Εσύ δεν θα έγραφες το ξεκαθαρίσουμε το ι με η καθότι όλα στα εις ίζω γραφονται με Ι. Έτσι μου το έμαθε ο δάσκαλος στο δημοτικό. Η λέξη αυτή λείπει από το αλλοιωμένο νέο κείμενο. Στέφανε καλύτερα ν αφήνεις τον αρθρογραφήσαντα ν' απαντά στα σχόλια των αναγνωστών σου. Όσο για τα περί νόμου και άρθρου το Καλλικράτη ας δεχτώ ότι κι αυτή η έγκριση εμπίπτει στις αρμοδιότητες της τοπικής κοινότητας. Εγένετο εισήγηση του κοινοτικού συμβουλίου προς το Δημοτικό Συμβούλιο? Εφόσον λοιπόν δεν έγινε γιατί το ΔΣ πήρε απόφαση χωρίς την απαιτούμενη εισήγησηκαι μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΩΣ? Εκεί λοιπόν τα κουραφέξαλα περί νόμων και άρθρων και του διαγκωνισμού σας ως προς το ποίος έπιασε πρώτος το λαβράκι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Θα πρέπει να καταθέσω και την δική μου θέση ως προς το παγοδρόμιο και γενικώς για το ακαλαίσθητο αυτο θέαμα πραγματική ΞΕΦΤΙΛΑ για το κέντρο του Μοσχάτου. Πιστεύω δε ότι τους λίγους κοινοχρήστους χώρους δεν έχει δικαίωμα κανένας να τους εμπορεύεται διότι και παράνομο είναι και κάτι χειρότερο προς όφελος ενός ιδιώτη.
  Αυτό που μ΄ενοχλεί αφάνταστα, είναι η εκ των υστέρων προσπάθεια πολιτικής εκμετάλευσης με βαρύγδουπους καταγγελτικούς χαρακτηρισμούς και το χειρότερο η προσπάθεια ενός και μόνο προσώπου που προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτός είναι ο μάγκας που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει.
  Πρώτα σφάζει πισώπλατα τους ομοπαραταξιακούς του δημοτικούς συμβούλους που το ψήφισαν ομοφώνως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Chers amis
  j ai decide de communiquer avec vous en francais qui une langue par excellence diplomatique, concernant le probleme important du patinoire de la place centrale de Moschato. Avec cette occasion je propose a Mme Nana de raconter l histoire du patinoire en commencant principalement par un petit historique qui aurait comme debut le patinoire qui se trouvait initialement a cote de la plage . Ce petit historique devrait inclure une etude complete et fonctionnelle de l’ installation et du mode operationel du patinoire.
  Je me sens oblige d’ ecrire en francais car notre matou peut etre ignore le Grec et il est par consequent en position difficile quand il s’agit d’avancer les projets qui nous concernent nous tous.
  Je vous remercie pour votre contribution et votre appreciation, d’ailleurs vous savez d’avance que mon estime pour vous est donne, valable depuis la derniere fois, onattend de voir ce qu’ on va voir,
  Veuillez agreer Messieurs l expression de mes sentiments les plus sinceres dont vous etes deja au courant.
  Pour toute information complementaire veuillez communiquer mon aide de camp.
  Dimitrios Nafpliotis
  Ps. Les accents ne m etaient malheureusement pas disponibles. Je vous demande de m excuser.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κ. Ναυπλιώτη οταν ο Δημαρχος σου τα βρίσκει σκούρα πετάγεσαι σαν τον μαιντανό και το ρίχνεις στη πλάκα και τον αποπροσανατολισμό.Συνέχισε να γράφεις στα γαλλικά ,που δεν γνωρίζουμε, μήπως και γλυτώσουμε από τα φοβερά Ελληνικά σου.
   Για τη παράγκα εχεις να μας πεις τίποτα? Αν οχι μην παριστάνεις τη Μαντάμ Κιουρί.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  3. @ doctor...
   νομίζουμε ότι μπορείτε να επιχειρήσετε ένα καλύτερο σχόλιο και κυρίως πάνω στην ουσία των πραγμάτων...

   Διαγραφή
 20. @ Ανώνυμος (Mairie – Moschato) 19 Δεκεμβρίου 2012 3:01 π.μ.
  Έλα ντε βρε Maire… «πρός τι όλο αυτό το μπάχαλο» όταν η κατάσταση δεν «λέει». Νομίζουμε πως πρόκειται σαν την περίπτωση ενός πλαστού πίνακα ζωγραφικής που η αποκάλυψη της πλαστότητας του σηκώνει θύελλα συζητήσεων, αλλά που παρόλα αυτά η ποινική ευθύνη του πλαστογράφου μένει ακεραια…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 19 Δεκεμβρίου 2012 5:46 μ.μ.

  Είναι Δήμαρχος όλων μας την κριτική που έχω κάνη εγώ δεν νομίζω ότι έχει κάνη άλλος τώρα για τα ελληνικά μου τι να κάνω έπεσα σε παραμορφωμένους ανωνύμους κριτές, Ξέρετε γιατί ο Δήμαρχος μας, η ο έκαστος Δήμαρχος, θα γίνετε Δημαρχάρα ,γιατί πάντα θα υπάρχουν κάτι σαν εσένα. Καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια