Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Οι Πολίτες Μπροστά με Ανακοίνωσή τους εκθέτουν Μπούτση και Δημοτική αρχή

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ του Άρη Κρεμμύδα εκδόσανε ανακοίνωση με την οποία απαντάνε στον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, ο οποίος είχε εξαπολύσει μίδρους κατά του κ. Κρεμμύδα, ότι δήθεν είχε και αυτός επιδοθεί σε ρουσφετολογικές προσλήψεις, κλπ.
Η Ανακοίνωση (απάντηση) της Ανεξάρτητης Κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, είναι ένα κείμενο αποκαλυπτικό που αξίζει να διαβάσετε, όπως πιά αξίζει κάποιοι να κάτσουν και να σκεφτούν αν "βγαίνει" κατά το κοινώς λεγόμενο η τακτική που ακολουθούν...


"ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Δεν μας προξένησε καμία έκπληξη η «απάντηση» του κ. Μπούτση στα όσα περί αδιαφανών διαδικασιών πρόσληψης στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, και ιδιαίτερα στο Πνευματικό Κέντρο, είχαμε δημόσια καταγγείλει στις 29-10-2012. 

Προφανώς κάτω από την πίεση κακών γενικών ή ειδικών συμβούλων, και την προσπάθεια του κ. Ευθυμίου να «κρυφθεί» από την υπόθεση, επιχείρησε ως πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου να δώσει μίαν απάντηση, πλην όμως με τα γραφόμενά του δεν «κατόρθωσε» παρά να επιβεβαιώσει το δίκαιο των καταγγελιών μας. 

Θέτουμε λοιπόν στον κ. Μπούτση τις ακόλουθες ερωτήσεις: 

1. Εσείς δεν είστε που στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (με αφορμή την «υπόθεση Σάββα») καταφερθήκατε εναντίον εκείνων που χρησιμοποιούν τη θέση τους, για να βολεύουν συγγενείς σε διάφορες θέσεις του Δήμου; 
Πώς εμφανίζεσθε τώρα να δικαιολογείτε τις επιλογές αυτές; 
Αν αυτό δεν είναι διπροσωπία και διγλωσσία, τότε τι είναι; 
Ή μήπως η επιχειρηματολογία σας λειτουργεί επιλεκτικά, ανάλογα με το ποιόν ή ποιά συνάδελφό σας αφορά; 

2. Είναι αλήθεια ή όχι ότι οι προσλήψεις διδασκόντων στα διάφορα εργαστήρια μέχρι το 2008 γινόταν από τη Δημοτική Επιχείρηση και όχι από το Πνευματικό Κέντρο; 
Κατανοείται ότι η κατηγορία και η στοχοποίηση του κ. Κρεμμύδα όχι μόνον πέφτει στο κενό αλλά αποτελεί μια συκοφαντία; 

3. Κύριε Μπούτση, σαν πολλά ανάλογα θέματα δεν έχουν κατακλύσει την παράταξή σας; 
Να σας θυμίσουμε την περίφημη υπόθεση των λιπαντικών με την υποψήφιά σας κ. Βούλγαρη και τον κοινοτικό σας σύμβουλο κ. Πλιάτσικα, την πρόσληψη της ανιψιάς και της αδελφής του δημοτικού σύμβουλου κ. Σάββα, την περίπτωση της κοινοτικής συμβούλου κ.Ναυπλιώτη που όποτε θέλει καταργεί τις προκηρύξεις για το κυλικείο της, και τώρα την πρόσληψη της συνταξιούχου μητέρας της δημοτικής συμβούλου κ. Λουκάκη; 
Αυτά τα ενδεικτικά παραδείγματα, τα οποία ερανιζόμαστε από ένα πλήθος ανάλογων τακτικών νεποτισμού και ρουσφετολογίας της δημοτικής αρχής, σας φαίνονται ασήμαντα; 

4. Γιατί δεν κάνετε τον κόπο να ρωτήσετε την άποψη κάποιων συναδέλφων στην παράταξή σας για όλα αυτά; 

5. Εσείς δεν είστε που με τις άστοχες ενέργειες και προσωπικές επιλογές σας (όπως ο ίδιος έχετε ομολογήσει) λίγο έλειψε να οδηγήσετε στο κλείσιμο του δημοτικού Ωδείου, το οποίο σώθηκε χάρη στις πρωτοβουλίες των γονέων των μαθητών που σπουδάζουν σε αυτό; 

6. Πως είναι δυνατόν να κάνετε απευθείας προσλήψεις διδασκόντων στο Πνευματικό Κέντρο, ισχυριζόμενοι ότι «τα ποιοτικά κριτήρια και οι εξειδικευμένες απαιτήσεις δεν μπορούν να εκφρασθούν με μοριοδότηση», όταν ο Δήμος Ελληνικού (http://www.elliniko-argyroupoli.gr/uplds/file/kallitexnikoprosopiko12-13.pdf) θα προσλάβει καλλιτεχνικό προσωπικό στη βάση πίνακα μορίων, όπου ενδεικτικά μοριοδοτούνται: ο τίτλος σπουδών, τα ανώτερα διπλώματα ή πτυχία σχετικά με την ειδικότητα, η εντοπιότητα, η οικογενειακή κατάσταση, κλπ; 

Αγαπητοί κύριοι της πλειοψηφίας, έπεσαν οι μάσκες και μαζί και η όποια ανοχή ή πίστωση χρόνου που σας είχαμε δώσει. 
Η σιωπή είναι συνενοχή. 
Κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε συνδυασμός, που δε λειτουργεί με συμβιβασμούς, όπως άλλοι. 

Κύριε Μπούτση, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όπου η εύρεση εργασίας είναι αδύνατη για πολλούς συμπολίτες μας, θα περίμενε κάποιος ότι θα σιωπούσατε: τόσο εσείς προσωπικά, όσο και ο καλυπτόμενος πίσω από εσάς Δήμαρχος… 
Προτιμήσατε να «μιλήσετε», αλλά όπως πάντα με αλαζονεία και σκόπιμα εκτός θέματος, εκθέτοντας τους εαυτούς σας, τις θεσμικές ιδιότητές σας, αλλά – δυστυχώς – εκθέτοντας ταυτόχρονα και τους ευεργετούμενους σας. 

Είναι καιρός άμεσα να αλλάξετε τακτική, να διορθώσετε εδώ και τώρα τις όποιες παρατυπίες και να ακολουθήσετε διαυγείς διαδικασίες προσλήψεων. 
Το απαιτεί το συμφέρον του Δήμου. 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ 
Γραφείο Τύπου 
2-11-2012

20 σχόλια:

 1. ΠΑΜΚΙΤΗΣ Κάποτε2 Νοεμβρίου 2012 - 3:38 μ.μ.

  Απολαυστική ανακοίνωση. Φαντάζομαι τον Μπούτση να διαβάζει στον δήμο Ελληνικού τον πίνακα μοριοδότησης και να τραβάει τα μαλλιά του. Ειλικρινά χαίρομαι και δεν το κρύβω. Αρκετά πιά μ αυτόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η απόλυτη ισοπέδωση του Αντωνάκη. Αυτά τα δύο σημεία με τον πίνακα μοριοδότησης στον Δήμο Ελληνικού και με την Δημοτική επιχείρηση που εκανε τις προσλήψεις μέχρι το 2009 τον στείλανε αδιάβαστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξέρετε αγαπητη Μοσχατούπολη τι μου κανει τρομερη εντύπωση {και νομίζω πως το έχετε πει κι εσεις ή κάποιος σχολιαστής εδώ} ότι σε κάθε κριτική πετάγονται σαν το ελατήριο και προσπαθούν να δικιολογηθούν ή να περάσουν σε αντεπίθεση με αστεία δήθεν κουσούρια κυρίως του κύριου Κρεμμύδα. Αλήθεια γιατί δεν σωπαίνουν και κυριως γιατι δεν προσπαθούν με εργα να γίνουν καλύτεροι? Και με την ευκαιρία να συμβουλευσω τους υπεύθυνους του δήμου ότι το ΚΥΗ 5356 λεωφορείο του Δήμου θέλει επειγόντως σέρβις καθώς γυρνώντας από τη δουλειά μου και περιμένοντας στα φανάρια της Πειραιώς και μετά ανεβαίνοντας την ανηφόρα της γέφυρας στην κυριολεξία δηλητηρίαζε τους άλλους οδηγούς και ρύπαινε την ατμόσφαιρα του Μοσχάτου.
  Μαρίνα Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ;; ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να μην ξεχνάμε και με πόσο αξιοκρατικο τρόπο κατέλαβε και τη θέση του αντιπροέδρου στο Μεταξά. Περιμένει τώρα να τον πάρει η Μαριλίζα και στο ΣΥΡΙΖΑ Μα καλά δεν ντρέπεται τόσα άνεργα παιδιά υπάρχουν στο Δήμο μας και αυτοί επιμένουν να διορίζουν τη συνταξιούχο μαμά. Δήμαρχε ειλικρινά λυπάμαι και για σένα Αφού στηρίζεις τέτοιες πρακτικές είσαι άξιος της μοίρας σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αμερικάνε και Αμερικάνα η αντιπάθεια σου προς το Σύριζα και τη Μαριλίζα σε πρόδωσε . Εισαι μεγάλος προβοκάτορας και ευτελέστατο ανθρωπάκι.
   Φταίνε τα ψυχολογικά σου προβλήματα ή σου
   ανέβηκε πολύ το ζάχαρο? Τελευταία παρίστανες το Δημότη του Daily ,τώρα παριστάνεις τον χτεσινό Αμερικάνο. Οπως οι μαιμούδες.
   Καπετάνιος χωρίς πυξίδα.
   Μπρός στο πρόβλημα σου ο κάθε ψυχίατρος σηκώνει ψηλά τα χέρια . Εισαι απίθανη περίπτωση "ανθρώπου".

   Διαγραφή
 6. ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ
  -Είσαι άνεργος αλλά επικοινωνιακός,
  -Έχεις blog που μας βρίζει, πρόθυμος να κάνεις κολοτούμπα και να μας υποστηρίξεις,
  -Είσαι πρόθυμος να λες ναι σε ότι σου πούμε, χωρίς να αντιμιλάς,
  -Έχεις άνεργο συγγενή, πατέρα ή μητέρα συνταξιούχο που βαριούνται και θέλουν ένα επιπλέον εισόδημα,
  -Είσαι συγγενής κυβερνητικού στελέχους,
  -Έχεις κυλικείο που θέλεις να το παίρνεις και να το αφήνεις όποτε το επιθυμείς,
  -Έχεις προϊόντα και θέλεις να γίνεις προνομιακός προμηθευτής του Δήμου (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και γνωστό σου, για να μην εκτεθούμε),
  -Είσαι αδέσποτο κομματικό στέλεχος, που αναζητά εισόδημα τώρα που το κόμμα μας τελείωσε,
  -Είσαι εχέμυθος,
  -Έχεις παιδί που θέλεις να μπει σε παιδικό σταθμό του δήμου,
  -Θέλεις πλήρη κάλυψη σε λάθη του παρελθόντος,
  -Είσαι πρόθυμος να αλλάζεις γνώμη συνεχώς, σύμφωνα με τις επιθυμίες μας,
  -Αντιπαθείς τους ψηλούς, ειδικά όταν είναι πρόεδροι
  ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ στο ΙΕΚ Δημοτικού συνδυασμού Ανδρέα Ευθυμίου
  Προσφέρονται :
  -Εξασφαλισμένη θέση με ικανοποιητικό εισόδημα, είτε στο Δήμο είτε σε γραμματεία που θα σε στείλουμε συστημένο,
  -Προνομιακή εξόφληση ως προμηθευτή,
  -Πλήρη κάλυψη, από έμπειρα στελέχη, αλλά και από μέρος της αντιπολίτευσης
  -Ταχεία διαφυγή από δημοτικά συμβούλια, σε θέματα που διαφωνείς
  -Προνομιακή κάλυψη από στρατευμένα blogs, αλλά και από την ιστοσελίδα του Δήμου,
  -Δυνατότητα να μας βρίζεις σε προσωπικές συζητήσεις, υπό τον όρο να ψηφίζεις ότι σου πούμε
  ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΧΕΙΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑΚΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ.
  ΝΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΕΚ.
  ΑΜ ΠΩΣ ΠΑΛΙΟΚΟΡΟΙΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2012 6:28 μ.μ.
  Το σχόλιο σου δεν μπορεί να δημοσιευθεί!
  [ΤΙ ΨΕΥΤΗΣ ...... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΙ]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ 2 Νοεμβρίου 2012 7:00 μ.μ.
  Το σχόλιο σου δεν μπορεί να δημοσιευθεί!
  [ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ...... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ Ανώνυμος 3 Νοεμβρίου 2012 10:01 π.μ.
  Το σχόλιο σου [Προσωπικά εγώ ...... μπορείς να λερώσεις] δεν θα δημοσιευθεί.
  Το γιατί, το κατανοείς.
  Μάλιστα πιστεύουμε ότι το ήξερες ότι δεν θα δημοσιευθεί αλλά η εχθρότητα σου (για να μην πούμε κάποιον άλλο χαρακτηρισμό) σε οδήγησε στην απόφαση να το στείλεις.
  Είναι κι αυτό ένα συνηθισμένο φαινόμενο "αυτοκατανάλωσης" ή "αυτοϊκανοποίησης".
  Σου υποσχόμαστε, για να στην σπάσουμε εντελώς (ας μας επιτραπεί η χύδην έκφραση) ότι θα δημοσιεύσουμε το σχόλιο σου αν το εμπλουτίσεις με τα στοιχεία εκείνα που θα αποδεικνύουν τις "κατηγορίες" σου (λασπολογίες και ύβρεις στην πραγματικότητα).
  Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που σου θέτουμε αλλά θα είναι (πίστεψε μας) μιά άριστη ευκαιρία για να θεραπεύσεις την ηθική σου ανορθογραφία, γιατί η ανορθογραφία σου σε επίπεδο γλώσσας και γραμματικής απαιτούν επιστροφή στα θρανία και μάλιστα του δημοτικού.
  Φυσικά δεν συζητάμε καθόλου το ότι θα σχολιάσεις ενυπόγραφα.
  Ειδικά εσύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Καλημέρα μετά από καιρο. Βέβαια σας διαβάζω πάντα. Οι ερωταπαντήσεις σας είναι καταλυτικές. Μου έκανε όμως πολύ περιέργια και εντύπωση αυτά που γράφετε στον @Ανώνυμος 3 Νοεμβρίου 2012 10:01 π.μ. Φαντάζομαι το τι θα έγραφε. Θα πω έστω και αυθαίρετα αυτό το ρητό που βρίσκουμε στον Ξενοφώντα που λέει ότι "τη φτώχια και τον πλούτο οι άνθρωποι τα εχουν στην ψυχή τους και όχι στο σπίτι τους"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Η παραταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ μας αραδιασαν διαφορους διορισμους στο δημο απο το παραθυρο...οπως καταλαβαινουμε.Δεν μας ειπαν ομως, ποσους αλλους ειχε βαλει ο Κος Κρεμμυδας-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ- (συγγενεις και φιλους),οταν ηταν στη παραταξη στην οποια ανηκει ο Δημαρχος....Μενουμε και κατοικουμε στο Μοσχατο ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ και ξερουμε το βιο και τη πολιτεια ολων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μας γκάνιασε να κερδίσει η ομάδα, κι έχουμε κι εσένα φίλε να μας ταλαιπωρείς, επειδή «τώρα» θυμήθηκες να αναρωτηθείς τι έκανε ο Κρεμμύδας όταν ήταν με τον Παπαντώνη. Είναι θετικό ότι δεν αμφισβητείς ότι έγιναν και γίνονται διορισμοί από το παράθυρο. Όμως μιάς και λες ότι την βρωμοδουλειά την έχει κάνει και ο Κρεμμύδας, γιατί δεν μας λες ποιούς συγγενείς και φίλους έχει διορίσει. Ονομαστικά και όχι γενικολογίες. Η γενικολογία στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τίποτα άλλο παρά ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ. Δεν βαρέθηκες εσύ και οι φίλοι σου να λέτε το ίδιο και το ίδιο παραμύθι; Ξέρεις, με τέτοια κολπάκια δεν ξορκίζεται αυτό που δεν σ' αρέσει. Ελπίζουμε να συνεννοηθήκαμε. Λοιπόν, ΟΝΟΜΑΤΑ και θα τα δημοσιεύσουμε τα στοιχεία σου αμέσως. Φυσικά το σχόλιο σου θα είναι επώνυμο – και όταν λέμε επώνυμο, εννοούμε να είναι ένας νόμιμος λογαριαμος Blogger, Twitter, κλπ. Άντε, καλή βδομάδα να έχουμε: Αγωνιστική, Πατριωτική, Αντιμνημονιακη και ο Θεός να φιλάει την κοινωνία…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Συγγνωμη,αν προηγουμενως σας εθιξα το Κο Κρεμμυδα.Αλλα δεν καταλαβα, η mosxatoupolis ειναι του Κου ΚΡΕΜΜΥΔΑ???Ειχα διαφορετικη αποψη και αντιληψη για αυτο το blog και πεφτω απο τα συννεφα...Δηλαδη οτι ειναι εναντιον του Κου ΚΡΕΜΜΥΔΑ θα το λογοκρινετε ή δεν θα το δημοσιευετε και οτι ειναι υπερ του ειναι καλο και θα το εγκρινεται. Νομιζω οτι δεν θα πρεπει να σχολιαζετε τα κειμενα μας,να τα δημοσιευετε ολα χωρις λογοκρισια -εκτος βεβαια τα υβριστικα.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ,στις πλατειες, στις καφετεριες,στις καθε ειδους συναθροισεις στο Δημο μας,δυστηχως δεν ειναι ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ αλλα ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @ Ανώνυμος 4 Νοεμβρίου 2012 8:57 μ.μ.
  Αγαπητέ φίλε δεν νοιώθουμε θιγμένοι άλλα ούτε και ενοχλημένοι από την "επίθεσή" σας στον κ. Κρεμμύδα. Ούτε φυσικά λογοκρίναμε κάτι, καθώς το σχόλιο σας δημοσιεύτηκε. Έτσι δεν είναι. Απλά σας ζητάμε στοιχεία, ΟΝΟΜΑΤΑ. Το τι συζητιέται στις καφετέριες τα γνωρίζουμε και δεν τους δίνουμε καμία σημασία, καθώς περισσεύει η κακοήθεια. Λέμε ψέματα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Η χειρότερη δουλειά δεν είναι του παπατζή, είναι του αβανταδόρου. και δυστυχώς αυτό το ρόλο παίζετε αγαπητοί της Μοσχατούπολης. Πολύ σωστά σας τα είπε ο ανώνυμος 4 Νοεμβρίου 8.57 μμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @ Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2012 1:51 π.μ.
  Δηλαδή αγαπητέ σε τι συμφωνείτε με τον @8:57 για τον οποίο λέτε ότι "σωστά σας τα είπε"; Ότι από την προσωπική άποψη ότι ο Κρεμμύδας έκανε τα ίδια όπως οι νυν διοικούντες όταν ήταν στην παπαντωνική παράταξη, κλπ, διορίζοντας "συγγενεις και φιλους" και μη μπορώντας να μας δώσει στοιχεία και ονόματα, έφτασε στην άποψη ότι έτσι έχουν τα πράγματα αφού το συζητάνε "στις πλατειες, στις καφετεριες" και "στις καθε ειδους συναθροισεις".
  Και από την ρουσφετολογία του ...Κρεμμύδα, κλείνοντας μάτια και αυτιά γιά όσα γίνονται στην Κοραή, φτάνουμε στην αβανταδόρικη και παπατζήδικη τακτική να υποστηρίζουμε τον Κρεμμύδα. Επειδή εδώ δεν μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά, θα ρωτήσουμε: τι θα θέλατε αγαπητέ Ανώνυμε, να γίνουμε παπατζήδες και αβανταδόροι του Ευθυμίου όπως κάνουν κάνα-δύο blogs στην γειτονιά μας;
  Είναι κατανοητή η "πολεμική" σας, αλλά δυστυχώς αυτό που μόνο ορατά φαίνεται είναι α) η θετική, αλλά ατελής προσωρινά αντιπολίτευση της παράταξης Κρεμμύδα και β) το έργο μιάς διοίκησης που δεν έχει βάλει ούτε ένα τούβλο ως έργο στην πόλη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο τελευταίο εδάφιο του σχολίου σας το πάτε πολύ καλά. Επί τέλους , συνεχίστε το.

   Διαγραφή
  2. Για να είμαι ειλικρινής αναμεσα 1. στην ατελή αντιπολίτευση και 2. στο ανύπαρκτο έργο Ευθυμίου προτιμάω την πρώτη περίπτωση.

   Διαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια