Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελία για ρουσφέτι στο Πνευματικό Κέντρο (και όχι μόνο)

Οι Πολίτες Μπροστά με ανακοίνωση που υπογράφει το Γραφείο Τύπου της παράταξης, εξαπολύουν σφοδρή κριτική στον τρόπο προσλήψεων που ακολουθεί η δημοτική αρχή. Μάλιστα τα καταγγελόμενα αποκτάνε συγκεκριμένη μορφή αφού αναφέρονται σε επίσης συγκεκριμένες περιπτώσεις...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ καταγγέλλουν τις απαράδεκτες πρακτικές της Δημοτικής Αρχής, με τις οποίες εξαναγκάζει άνεργους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αδιαφανείς διαδικασίες πρόσληψης, που τους οδηγούν σε ομηρία, τους εγκλωβίζουν σε καθεστώς ανασφάλειας και ρουσφετολογικής εξάρτησης, και τους κάνει (μη έχοντας άλλη λύση) να συμβιβάζονται με τα ψίχουλα που τους πετάει.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τις συγκεκριμένες προσλήψεις;
Τι «κόλπο» εφαρμόζει η Δημοτική αρχή και η «παρέα» της;

Σε μια εποχή οξύτατης οικονομικής κρίσης κάθε σχέση εργασίας στο Δήμο είναι μια ελπίδα.
Γι αυτό πρέπει να τηρούνται όλες οι διαδικασίες ώστε οι όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ότι τους αξίζει, ώστε να καλυτερεύσουν τη ζωή τους.

Ανακοινώνει λοιπόν η Δημοτική αρχή προσλήψεις, με σκοπό την πλήρωση κάποιων θέσεων εργασίας – όπως π.χ. έγινε πρόσφατα για δύο (2) καθαρίστριες μέσω της Σχολικής Επιτροπής – χωρίς να αναφέρει πουθενά τις προϋποθέσεις, δηλαδή τα προσόντα, την μοριοδότηση, κλπ.
Με τον τρόπο αυτό η Δημοτική αρχή ενισχύει την αναξιοπιστία και την αδιαφάνεια, αλλά και εδραιώνει στις συνειδήσεις των πολιτών την ρουσφετολογική εξάρτηση και την πλήρη κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και διεκδικήσεων.

Επίσης την στιγμή που στην Ελλάδα η ανεργία, και ιδιαίτερα των νέων, έχει πάρει την ανιούσα και που κανείς δυστυχώς δεν μπορεί να προβλέψει που θα φτάσει, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου συνεχίζει να κάνει προσλήψεις με τα δικά του κριτήρια.
Για άλλη μια φορά προσέλαβε τη συνταξιούχο μητέρα της συναδέλφου του δημοτικής συμβούλου που προεδρεύει του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΟΠΑΚΑ), ενεργώντας με τη λογική: βολεύουμε τους ημέτερους.

Ερωτάμε τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, αν είναι δυνατόν να μην υπήρχε κάποιος άλλος (συνδημότης ή μη) γι αυτήν την θέση που να είναι και άξιος και άνεργος!

Σε τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχει πλέον ανοχή! 

Πιστεύουμε ότι η Ελπίδα δεν είναι προνόμιο των λίγων και εκλεκτών του σημερινού Δήμαρχου και των στελεχών του.
Όλοι έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν με ίσους όρους μια θέση εργασίας (οποιασδήποτε μορφής και σχέσης) στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, και να την κερδίσουν ανάλογα με την αξία τους.

Πρέπει να υπάρξει ενωτική και σθεναρή αντίδραση όλων μας ώστε να πάψουν τέτοια φαινόμενα που ισοπεδώνουν την εργασιακή αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου

29/10/2012

28 σχόλια:

 1. Μπράβο σας ρε μπροστινοί πολίτες. Τον πιάσατε τον ταύρο από τα κέρατα. Ιδέα δεν έχετε εσείς από ρουσφέτια. Την ξέρετε τη παροιμία που λέει ο διάολος δουλειά δεν είχε και ....... .. ...... ...???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα. Σε μιά εποχή κατάμαυρη όπου κυνηγιούνται οι Βαξεβάνηδες και μένουν ανέπαφοι φοροφυγάδες κλπ, η καταγγελία είναι επιτέλους μια πράξη σωστή. Τουλάχιστον να ξέρουν αυτοί που ως τώρα κάνανε ότι γουστάρανε ότι θα αποκαλύπτονται οι πράξεις τους. Μπράβο Κρεμμύδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Mισόλογα κ. Κρεμμύδα.
  Δεν τολμήσατε ούτε καν το όνομα των πρωταιτίων(πρόεδρου που έκανε την πρόσληψη και Δημοτ. Συμβούλου) να ψελλίσετε.
  Υπαρχουν προσωπικά δεδομένα η φοβάσαι μην κατηγορηθείς για κυνηγός κεφαλών?
  Φοβάμαι οτι ειναι ενα ακόμα πυροτέχνημα οπως αυτό με την Σχολική Επιτροπή.Μας ειχατε παραμυθιάσει οτι θα κανατε λέει έλεγχο στη Σχολική Επιτροπή για να καταλογίσετε ευθύνες (αν υπάρχουν)αλλά αποτι βλέπω 15 μερες μετά "τουμπεκί ψιλοκομμένο"
  Από ανακοινώσεις χορτάσαμε και ουσία δεν βλέπουμε.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν και το όνομα της κυρίας περιγράφεται ξεκάθαρα, ώστε να μην είναι απαραίτητο να το γράψουμε, ας κάνουμε τη χάρη στο φίλο μας και να αποκαλύψουμε το περίφημο όνομα, το οποίο βέβαια το ξέρει πλέον όλο το Μοσχάτο. Για τη μαμά Λουκάκη μιλάμε φίλε μου. Και βέβαια δεν πιάστηκε κανένας τράγος από τα κέρατα, αλλά πλέον πρέπει να φωνάξουμε όλοι μαζί Έλεος… Φτάνει πια…
  Διαφορετικά ή είμαστε από τους βολεμένους που μας συμφέρει να την κάνουμε γαργάρα ή συνένοχοι…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλημέρα.
  Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να πω τίποτα για το συμβάν των/της πρόσληψης από τον Πρόεδρο του πνευματικού κέντρου Μοσχάτου όπως αναφέρετε .
  Για το θέμα όμως των καθαριστριών δεν καλεστήκαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να ΄πατάξετε΄ την παρανομία σε δημοτικό συμβούλιο????
  Νομίζω ότι όχι μόνο συμφωνήσατε όλοι ότι όλα είναι ΄καλώς καμωμένα΄ αλλά ΄κρεμάσατε΄ και ανθρώπους που επί μέρες συμφωνούσατε μαζί τους ότι ΄κάτι΄ δεν έγινε σωστά….
  Εάν έχω κατανοήσει λάθος αυτά που άκουσα συγχωρήστε με ….
  Κυριακή Αρβανίτη- Μάρετσικου
  Μητέρα
  Σύζυγος του πρώην γραμματέα ΠΑΣΟΚ που μιλάει ΄ χύμα΄ (αυτό το τίτλο μου τον έδωσε μερικά χρόνια πριν το site σας )
  Έμπορος
  Ενεργό μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων επί 11 έτη( όχι δεν έβαλα ούτε και πρόκειται να βάλω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος)
  Και τελειώνω λέγοντας σε αυτούς που θα πουν ότι μπορεί να είμαι εκτός θέματος με Τζον Λοκ ΄΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΚΤΑ΄΄.
  ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΑΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ψηφισατε να μην παραιτηθουν ομωσ
  απο την μια καταγγελετε την διαδικασια και απο την αλλη τουσ στηριζετε στο δημοτικο συμβουλιο
  ποιον κοροιδευετε μωρε
  για αυτο σασ εφτυσε ο ΠΕΠΠΑΣ και αποχωρησε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για την ουσια εχεις να πεις κάτι?

   Διαγραφή
 7. @ Ανώνυμος 30 Οκτωβρίου 2012 10:26 π.μ.
  Αγαπητέ φίλε δημοσιεύουμε το σχόλιο σου με απαλοιφή μίας λέξης η οποία θα μπορούσε να σου δημιουργήσει προβλήματα.

  [Γεγονός αναμφισβήτητο η πρόσληψη της μητέρας. Γεγονός αναμφισβήτητο η ανεργία των νέων. Γεγονός αναμφισβήτητο ότι προσλήψεις κάνει ο πρόεδρος. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ. Άλλοι πεινάνε και άλλοι απολαμβάνουν τις θεσούλες τους και τις αμοιβές τους. Αυτοί οι πολίτες μπροστά μπορεί να μην έχουν εμπειρία αντιπολίτευσης και να υποπίπτουν σε λάθη αλλά τελικά έχουν τη δύναμη να βγάζουν προς τα έξω την αλήθεια στο βαθμό που μπορούν. Δείτε λοιπόν το θέμα που αναδυκνείουν και αφήστε τα γνωστά τερτίπια σας (..........) του συστήματος]

  Σε περίπτωση που επιθυμείς το σχόλιο σου να παραμείνει όπως αρχικά το έγραψες δεν έχεις παρά να το ξαναστείλεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. πρασινος-φρουρός30 Οκτωβρίου 2012 - 10:58 π.μ.

  Μαθαίνω ότι μέσα στη βδομάδα θα βγει το πόρισμα των 'Πολιτών' για τη Σχολική ύστερα από έλεγχο που εκανε ο Μελίστας. Πάμε για χοντρά γλέντια. Αντε για να δικαιωθεί ο Πέππας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΈ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΣ ΕΣΥ.

   Διαγραφή
  2. Μεληστα ακούω και Μελήστα δεν βλέπω.
   Μην τον έιδατε το Παναή ?

   Διαγραφή
 9. Είναι γνωστή η γνώμη της κας συμβούλου για τον
  πρόεδρο του πν.κέντρου. Τον θεωρεί απλώς ΓΚΑ_ΓΚΑ.
  Αυτή η αμφίπλευρη ανυπαρξία σε όλα τους
  ενώνει δυνατά .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Υπάρχει ένα δομικό πρόβλημα κατά την άποψη μου. Η παράταξη Παπαντώνη με τον καιρό είχε γίνει καθεστός που μάλιστα κανείς δεν το έκρινε. Καλύτερα να πω, δεν το αντιπολιτευότανε σωστά και ουσιαστικά. Αυτοί που συνεχίζουν δεν κατανοούν ότι τα πράγματα άλλαξαν. Ότι δεν πρέπει να άρχουν αλλά να εργάζονται για το καλό του Δήμου. Δεν καταλαβαίνουνε ότι περισσότερο επικροτεί ο λαός το έργο που θα αφήσει μια δημοτική αρχή πίσω της παρά τα φρου φρου και τα αρώματα. Η καταγγελία της παράταξης του κ. Κρεμμύδα έρχεται σαν φυσιολογική εξέλιξη, έστω και κάπως καθυστερημένα. Και επειδή θα υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του κ. Ευθυμίου, καλό θα είναι να μιλήσει με ειλικρίνια και όχι με δικιολογίες. Αυτήν την αντίδραση την έχουμε φαει με το κουτάλι. Εντάξει καταλαβαίνει κανεις όταν κάποιος γίνεται τσακωτός να κάνει αταξίες να τσαντιστεί που τον πιάσανε, αλλά τα δεν ήξερα, δεν το έκανα, κλπ δεν είναι αξιοπρεπή πράγματα. Την αλήθεια λοιπόν. Διόρθωση και έργα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ;;; ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ;;ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ. ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ;; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ, ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ (ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ);;ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;; ΕΥΘΙΞΙΑ ΜΗΔΕΝ;;ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ Δ.Σ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ;;(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΔΕΙΟ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Καλά ο κ.Ντερέκας δεν γνώριζε τίποτα για τη μαμά Λουκάκη και κάνει τη πάπια; Μήπως η κ.Λουκάκη του κάνει τα ρουσφετάκια του και είναι ευχαριστημένος και αυτός; Περιμένω να δω τον κ.Καραβασέλα και τον κ.Σάββα να δω τι θα πουν τώρα για τη κ.Λουκάκη που τόσες ημέρες έλεγαν ότι η αντιπολίτευση ασχολείται μόνο με τις καθαρίστριες και για τη μαμά Λουκάκη δεν βγάζει κουβέντα . Κε Μπούτση μεγάλε αδέκαστε Πρόεδρε του Πνευματικού κέντρου τρομάρα σου πρέπει να ντρέπεσαι που διορίζεις αμοιβόμενη συνταξιούχο ενώ η ανεργία των νέων έχει ξεπεράσει το 50%. Αλλά έτσι εξασφαλίζεις τα ρουσφετάκια σου από τη λουκάκη και όλα καλά. Ντερέκα-Μπούτση-Καραβασέλα-Σάββα μια παρεούλα είσαστε όλοι ίδιοι που τάχα μου τσακωνόσαστε αλλά ο ένας κάνει τα ρουσφετάκια στον άλλο ενώ ο κόσμος υποφέρει για ένα μεροκάματο. Ντροπή αυτή είναι η λέξη που σας αξίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Eκτός απο τα μεταξύ τους ρουσφετάκια που εξασφαλίζουν τα απαραίτητα ψηφαλάκια για τη διαιώνηση του είδους κάνουν και μεταξύ τους κοινοπραξίες. Ο καθένας τους με τα ρουσφετάκια του διαθέτει καμια 100ριά ψήφους, τους ενώνει ρεφενέ με τους 2-3 άλλους της κοινοπραξίας και αυτόματα οι 100 ψήφοι του καθενός γίνονται 300 έως 400. Και νάσου όλοι οι μάγκες πάλι Δημοτικοί Συμβουλοι. Τη συνέχεια τη ξέρετε,τη βλεπετε κάθε μέρα μπροστά σας.Από τέτοιο σύστημα τι καλύτερο περιμένατε αιθεροβάμονες φίλοι μου???

   Διαγραφή
 13. @ Ανώνυμος 30 Οκτωβρίου 2012 4:02 μ.μ.
  Το σχόλιο σας περιέχει αναφορές που δεν μπορούν να δημοσιευθούν...
  [Μα τι λέτε ρε παιδιά Συνταξιούχος ...... Αυτό πρέπει να μας το διευκρινήσετε ολοι σας]
  Το ερώτημα που θέτετε μπορεί να τεθεί και με άλλους τρόπους που δεν θίγουν προσωπικά κάποιον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Κε Σιώκα βγαίνετε στο Contra και λέτε ότι η ανεργία στους νέους έχει φθάσει σε δραματικά επίπεδα και από την άλλη στηρίζετε τον Κο Μπούτση που διορίζει τη συνταξιούχο μαμά της κας Λουκάκη και αφήνει απ έξω νέους άνεργους με προσόντα. Η φαιδρότητα νομίζω και η αναίσχυντη κοροϊδία απέναντι στους νέους είναι οι λέξεις που σας ταιριάζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο κ. Σιώκας δεν στηρίζει Μπούτση ούτε κατά διάνοια. Λάθος τον μπλέκετε. Αλλά ουτε τον κ. Μπούτση μην πυροβολάτε. Όλα αυτά δεν γίνονται χωρίς ΟΚ από δήμαρχο.

   Διαγραφή
 15. Μια και φαίνεται πως οι "Πολίτες μπροστά" αποφάσισαν να ξυπνήσουν, καλό είναι να δουν με πολλή πολλή προσοχή την τελευταία συνεδρίαση του Πνευματικού Κέντρου. Και να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν τελικά. Γιατί είναι προφανές πως για το περίφημο δημοτικό Ωδείο, τις προσλήψεις και τη λειτουργία του, άλλη είναι η άποψη του εκπροσώπου τους κι άλλη φαίνεται πως είναι η άποψη του Κρεμμύδα. Κι επειδή ο Πρόεδρος είναι γάτα, όπως κι ο Δήμαρχος του, το πήρε χαμπάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @ Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2012 1:23 μ.μ.
  Το σχόλιο σου δεν μπορεί να δημοσιευτεί.
  [Αξιότιμοι κύριοι, Μήπως.... Λέω μήπως......ή όχι;;; Με αξιοπρέπεια Ο Δημότης]
  Θα το κάνουμε μόνον όταν γίνεις συγκεκριμένος στις κατηγορίες σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @ Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2012 4:23 μ.μ.
  Το σχόλιο δεν μπορεί να δημοσιευθεί ως άσχετο με το θέμα.
  [να παραιτηθουν οι ...... ]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Προσέξτε διαδρομή: παραπολιτικα -> δημοσίευμα περι κολλητού δημάρχου -> αγίου Δημητρίου -> ευχητήρια σε εορτάζοντα συντάκτη -> γνωστό παραταξιακό πρόσωπο της παράταξης του δημάρχου ο αποστολέας. ίσως και τυχαίο! ίσως?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Πότε θα έχουμε νέα από το Δημαρχείο για το θέμα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Γονείς μαθητή του Ωδείου2 Νοεμβρίου 2012 - 11:16 μ.μ.

  Για το Ωδείο δεν κατάλαβα, τί έχετε να πείτε;

  Εκτός από μπράβο προς τους δυο συγκεκριμένους γονείς που εναντιώθηκαν από πέρσι στα σχέδια διάλυσής του και ακολούθησαν και οι άλλοι γονείς στην συντριπτική τους πλειοψηφία και είναι προς τιμήν τους βεβαίως και πάντα με την συμμετοχή των καθηγητών, που στο κάτω κάτω είναι οι πιο άξιοι συγχαρητηρίων απ'όλους επειδή ξεκίνησαν χωρίς να ξέρουν καλά καλά πώς και αν θα πληρώνονται;

  Θα τα βάλετε τώρα και με τους ανιδιοτελείς ανθρώπους που πέτυχαν να λειτουργεί για δεύτερη χρονιά φέτος μέσα στην κρίση και την λαίλαπα του Καλλικράτη;
  Θα ήταν προτιμότερο να έχει κλείσει ή να το έχουν πασάρει σε καμιά ανώνυμη εταιρία με ενοικιαζόμενους εργαζόμενους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ!!

   Διαγραφή
  2. Να είμαστε δίκαιοι αγαπητε ανώνυμε 2:00 πμ.
   Οι γονείς δεν πήγαμε να σώσουμε κανένα πολυθεσήτη καθηγητή του Ωδείου.
   Ούτε βέβαια προσπαθήσαμε να σώσουμε την καταστροφική πολιτική Μπούτση.
   Απλά προστατέψαμε τα παιδιά μας και τις σπουδές τους.

   Διαγραφή
  3. ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΟΥΑΝ! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3-4 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΩΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!

   Διαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια