Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

+0,10% ζητάει διαφάνεια και νοικοκυριό

Χθες, οι κύριοι Δημήτρης Ζώταλης και Στέφανος Μπιζάνης έγραψαν και έστειλαν ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους (την οποία και επίσημα πρωτοκόλλησαν στο δημοτικό κατάστημα) σχετικά με το γνωστό και στοιχειωμένο Τέλος 0,10% επί του λογαριασμού της ΔΕΗ, που κυρίως είχε στόχο την αγορά του λεγόμενου οικόπεδου Καψίλη.
Ήδη πολλά τοπικά blogs την δημοσιοποιήσανε.
Το τι ζητάνε οι άνθρωποι είναι πολύ απλό.
Από εδώ και πέρα να υπάρχει πλήρης οικονομικός έλεγχος της κάθε είδους κίνησης αυτών των χρημάτων.
Τόσα ευρώ μπήκαν στο σχετικό Κωδικό (ελπίζουμε πραγματικά να δημιουργήθηκε…), τόσα ξοδεύτηκαν για τους «χι» λόγους και τόσα εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμα στον Κωδικό.
Γιατί οι Μοσχατιώτισσες και οι Μοσχατιώτες μπορεί μεν αγόγγυστα να αποδεχθήκανε την επιβολή του, ουδέποτε όμως συμφώνησαν για την κατασπατάληση των χρημάτων σε άσχετες δαπάνες.
Σήμερα και το «ΜοσχατουΠολις» δημοσιεύει την επιστολή για την ενημέρωση των αναγνωστών και δραστήριων σχολιαστών της, έχοντας σαν προσθήκη κάποιες πρώτες αντιδράσεις.
Γιατί υπήρξαν και επαινετικά σχόλια, αλλά και δυσαρεστημένες συμπεριφορές.
Ειδικά κάποιους εκ των αιρετών της Κοραή, τους ενόχλησε τα μάλα…
Μάλιστα ο κύριος Ζώταλης αντιδρώντας στις επικρίσεις ορισμένων, αναγκάστηκε να δηλώσει με σημασία στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
«Η αλήθεια και η νομιμότητα δεν κατέστρεψε ποτέ και τίποτα. Αντίθετα η αυθαιρεσία, η μη νομιμότητα και η συγκάλυψη, σίγουρα κάποια μέρα θα φέρουν την καταστροφή»!!!

..........................................................................................................

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Δήμαρχε.
Κυρίες και Κύριοι της δημοτικής αρχής.

Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων σας και μέχρι σήμερα, μας κρατάτε ειδικό τέλος μέσω της ΔΕΗ με απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, που είχε σαν κύριο σκοπό την αγορά αδόμητων χώρων και κυρίως του λεγόμενου «οικόπεδου Καψίλη», με σκοπό την δημιουργία δημοτικών δομών και πρασίνου.

Παρ όλο που οι λόγοι είσπραξης αυτού του ειδικού τέλους δεν υφίστανται πλέον, εσείς εξακολουθείτε την κράτηση αυτού του Τέλους.
Μάλιστα, τα χρήματα τα οποία μας παρακρατάτε, ουδείς γνωρίζει που θα χρησιμοποιηθούν (όπως και κατά το παρελθόν συνέβη), πράγμα το οποίο πέρα από στοιχεία πολιτικής αυθαιρεσίας, είναι και νομικά παράνομο.
Σας καλούμε άμεσα να αποφασίσετε – μέσα από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου - που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που μας παρακρατάτε και για τα οποία πληροφορηθήκαμε ότι δημιουργήθηκε και σχετικός κωδικός.

Καλούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Σε διαφορετική περίπτωση ζητάμε να σταματήσει άμεσα η παρακράτησή τους, άλλως θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για το σταμάτημα της αυθαιρεσίας.

Τέλος, καλούμε και τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να εγκαταλείψουν την ολιγωρία που δείξανε στο παρελθόν στο εν λόγω ζήτημα, και πλέον να πράξουν το καθήκον τους φέρνοντας το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την απαίτηση λήψης απόφασης για την διάθεση των χρημάτων από το Τέλος που πρέπει να έχουν κοινωφελή χαρακτήρα.

Δημήτρης Ζώταλης
Στέφανος Μπιζάνης

22 σχόλια:

 1. λΈΩ ναι και επαυξάνω. Σωστά απαιτούν και ελπίζω να πάνε μεχρι τέλους την ιστορία αν δεν συμοσφωθεί ο δήμος. Αλλά και για να πω την αλήθεια μου και πέστε με αδιάφορο πεστε με κορόϊδο, ιδέα δεν είχα ότι πληρώνω αυτά τα λεφτα επιπλέον του μπουγιουρντιού της ΔΕΗ. Σε ποιό σημείο του λογαριασμου αναφέρεται κάτι τέτοιο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επιτέλους να και δυο με θάρρος. Η αντιπολίτευση τι κανει; Βόσκει γίδια σε λαγκαδιές και λόφους.......................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο τους και αυτονόητα πράγματα λένε. Να υπάρξει λογαριασμός για τα χρήματα που συγκεντρώνονται από αυτό το μικροκαπέλο. Απορώ λοιπόν γιατί κάποιοι στραβομουτσουνιάζουν όπως λέτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απορία ψάλτου βηξ4 Οκτωβρίου 2012 - 5:50 μ.μ.

  Ξέρω ότι και οι δύο επιστολογράφοι είναι στελέχη της παραταξης Κρεμμύδα.
  Γιατί δεν βάλανε το αίτημα να το προχωρήσουν οι δημοτικοι τους σύμβουλοι?
  Επιπλέον ο κ. Ζώταλης είνι κοινοτικός. Γιατί δεν το έθεσε θέμα στην Κοινότητα Μοσχάτου?
  Πάντως έχουν δίκιο και πιά ο κ. Ευθυμίου δεν μπορεί να σιωπά και να μην παίρνει μέτρα. Μπορεί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μπραβο. ξερετε τι ειναι να τους πάρετε το παιχνιδακι απο τα χερια. και να ξερετε οτι εχουν κι αλλα παιχνιδακια. στα πολιτιστικα και στα 'κοινωνικα'. καλη αρχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Χαρος βγηκε παγανια.....4 Οκτωβρίου 2012 - 11:22 μ.μ.

   ...και στα εκπαιδευτικα παρακαλω.
   Το αρωμα ρουσφετιου για τον διπλο διορισμο εγινε μποχα...και οχι μόνο αυτο........................
   Κάποιοι ειδαν εναν περιεργο μαυροφορεμενο τυπο με κατακοκκινα ματια ,δρακουλιαρικα δόντια που σταζανε αιμα και στο χερι του ενα δρεπάνι να κατηφορίζει την Πειραιως. Στην Ευελπιδων οταν ξεκινησε τους ειπε οτι "τραβαει" νοτια...

   Διαγραφή
 6. Απλά ΕΥΓΕ.
  Κανανε οι δύο πολύ γνωστοί γειτόνοι μας το σωστό. Ας τους ακολουθήσει και η παράταξή τους κι ας αφήσουν κάποιοι να μιλάνε για τον ορθόδοξο τρόπο.

  Επίσης συγχαρητήρια για το You might also like.
  Είχα την ευκαιρία να διαβάσω κάποιες φοβερές αναρτήσεις από τα παλιά (Με Show και με Καλλιστεία - Φανταστικές ...αλώσεις! - Η Σημειολογία της Αποχώρησης - Ορκίζομαι να είπω την αλήθειαν)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τριηρης εν πλω4 Οκτωβρίου 2012 - 6:39 μ.μ.

  Ο λαλίστατος αθλητικάρχης,ο λυγερός πρόεδρος, ο μικρός πρόεδρος, ο προσλαμβάνων δευτεροβάθμιος, ο δίκαιος αρκάς, ο αντιπρόεδρος δεητζής και όλοι γενικά οι πρόσφατα φωτογραφιθέντες εν μέσω βαιων και κλάδων δημοτικοι αρχοντες έχουν να ψελισουν τίποτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. μοσχατοπουλιώτης4 Οκτωβρίου 2012 - 8:39 μ.μ.

  Είναι μια πρωτοβουλία που έρχεται με καθυστέρηση. Είναι θετική αλλά μισή. Τι πάει να πει ότι θέλουμε λογαριασμό απεδω και πέρα. Τα πριν;
  Ελπίζω η προσπαθεια του Μπιζάνη και του Ζώταλη να έχει αντίκρυσμα και να καταλάβουνε στην δημαρχεία ότι το μικρό τέλος που πληρώνουμε (και γιατί όχι να μην το κάνουνε 0.15 ή 0.20) πρέπει να έχει στόχευση. Να πληρώνω για κάτι και να ξέρω τι θα γίνει. Να έχω την ευχαρίστηση ότι έβαλα κι εγω πλάτη για να γίνει ας πούμε το τάδε παρκο ή το δείνα γήπεδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 15000,00 - 7000,00 =8000,004 Οκτωβρίου 2012 - 10:51 μ.μ.

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @15000,00 - 7000,00 =8000,00
   Φίλε μας το σχόλιο σου περί της μηχανής που αναφέρεις, θα μπορέσουμε να το δημοσιεύσουμε εφόσον τα στοιχεία που δίνεις έχουν την κατάλληλη τεκμηρίωση. Λυπούμαστε.

   Διαγραφή
 10. ΠΗΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ4 Οκτωβρίου 2012 - 11:05 μ.μ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.ΖΗΤΗΣΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ.ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ.ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 400000 ΕΥΡΩ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΝΙΩΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΞΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ5 Οκτωβρίου 2012 - 1:09 π.μ.

   Κύριε Πηνιώτη έχετε μπερδέψει λίγο το ρόλο σας. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν είναι να κάνει ερωτήσεις για να περιμένει απαντήσεις και αοριστολογίες απο τη Δημοτική αρχή. Σας το λέω αυτό γιατί παρατήρησα ότι με καμάρι λέτε διαβάστε τα πρακτικά.Δεν πήρατε απάντηση και γνωρίζετε ότι τα χρήματα δεν πήγαν για να αγοραστεί το οικόπεδο για το οποίο προορίζοταν; Υπάρχει και εισαγγελέας κύριε Πηνιώτη αλλά μπορείτε? Μάλλον όχι και όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες που λένε και στο χωριό μου

   Διαγραφή
 11. ΕΓΩ ΔΕΞΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΦΥΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥΛΑΩ!!! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ.ΠΗΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΞΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ5 Οκτωβρίου 2012 - 7:16 μ.μ.

   Η ανωνυμία μου σε ενόχλησε Κε Πηνιώτη ή η αδρανειά σου; Η ανωνυμία είναι θεσμοθετημένη στο διαδίκτυο για να μην σου στέλνουν αστυφύλακες όπως γινόταν παλιά. Δηλαδή τι θα άλλαζε αν σου έγραφα Δημήτρης Μιχελομητσοτακοχουντόπουλος; Για τη ταμπακιέρα όμως κουβέντα έτσι; Τι έκανες εσύ και η παραταξή σου όταν διαπιστώσετε ότι τα χρήματα δεν πήγαν εκεί που ήταν ταγμένα δηλαδή στο οικόπεδο; ΤΙΠΟΤΑ ΈΝΑ ΑΠΌΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΌ. Μόνο φανφάρες και τάχα μου να γραφτούν στα πρακτικά. Τι κάνεις τώρα που συνεχίζεται το χαράτσι ; ΤΙΠΟΤΑ ΠΆΛΙ . Αφήνεις το κο Ζώταλη να βγάλει το φίδι απ τη τρύπα αυτή είναι η αλήθεια

   Διαγραφή
 12. Ωραίος ο Στέφανος και ο Δάσκαλος.
  Σε ότι έχει να κάνει με τον κ. Πηνιώτη, τουλάχιστον πρέπει όλοι να ομολογήσουμε ότι από τη δεξιά είναι ο μόνος που κάτι κάνει, αλλά είναι απελπιστικά μοοοονος.

  Δεν βλέπω όμως κανένα να ασχολείται με το σχόλιο του Στεφ αναφορικά με κάποιες προσλήψεις .

  Αυτό δυστυχώς δείχνει συνενοχή και ωχαδελφισμό στην καλύτερη των περιπτώσεων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Διάβασα σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης τον κ. Χρονόπουλο να λεει ότι η επιστολή των δύο συνδημοτών μπορεί να κάνει ζημιά στο δήμο γιατί μας παρακολουθούνε οι ρουφιάνοι της Τρόϊκα. Δεν ξέρω αν τωρα ο στόχος τους είναι οι δήμοι όμως πιό πολύ φασαρία κάνει το σχόλιο του κ. Χρονόπουλου παρά η ανοιχτή επιστολή. Κι ας σκεφτούμε ότι το επιπλέον τέλος που πληρώνουμε ειναι δική μας υπόθεση και όχι δική τους. Εκτός και για το λόγοα υτό μας περάσουμε πλούσιους και βάλουνε κανένα εξτρα χαράτσι για τους πλούσιους Μοσχατιώτες. Ουσιαστικά νομίζω ότι η παρέμβαση του κ Χρονόπουλου δεν είναι παρα μιά δικαιολογία για να νοιώσει ο ίδιος καλά. Δεν μπορώ πραγματικά να το καταλάβω σαν επέμβαση εκφοβισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @Χάρης.5 Οκτωβρίου 2012 11:25 π.μ.
  Αγαπητέ φίλε το ΜοσχατουΠολις έθιξε το θέμα και παλαιότερα, αλλά και πρόσφατα με ένα σημείωμα ("Άρωμα ρουσφετιού (;)") το οποίο αναρτήσαμε στην δεξιά στήλη μας όπου όμως δεν είναι δυνατός ο σχολιασμός, όπως γίνεται με το κεντρικό κάθε φορά θέμα.
  Υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει άρθρο μας και τότε θα υπάρξει προφανώς η ευκαιρία να μιλήσουν όσοι το επιθυμούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Συγχαρητήρια στους Μπιζάνη - Ζώταλη και στην μοσχατούπολη για τον τρόπο ανάδειξης του θέματος.
  Τώρα για τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που μπήκανε στο ταμείο του δήμου από τα επιπλέον λεφτα των λογαριασμών που πληρώνουμε. Πιστεύω ότι δεν σπαταληθήκανε για πονηρούς σκοπούς, αλλά γι αυτά τα χρήματα υπήρξε πρόβλημα καθώς δεν ξοδευτηκανε πάντα για τους λόγους που μπήκε το καπέλο 0,1 τοις εκατό. Ότι χρειάζεται να γίνει λογαριασμός χρειάζεται. Ότι απ εδώ και πέρα πρέπει ότι νέα λεφτά μαζευτούν να δαπανούνται για τους σκοπούς που ορίστηκαν το 2004-05, και αυτό πρέπει. Ότι το ζήτημα πρέπει να έλθει σε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ, και αυτό πρέπει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι σε μια τέτοια πραγματικά σοβαρότατη επιστολή οι άνθρωποι τις αντιπολίτευσης δεν παίρνουν θέση επώνυμα και γραπτώς. Ίσως γιατί συνηθίζουν πλέον να κρύβονται μέσα δήθεν από αγορεύσεις των δημοτικών συμβουλίων γνωρίζοντας ότι ελάχιστοι παρακολουθούν αν παρακολουθούν. Τις απόψεις εδώ τις χρειαζόμαστε κύριοι Σπανακη κρεμύδα Σωπάκη Σούτο και οι λοιποί. Ο μόνος που κάτι προσπάθησε να πει ήταν ο κ. Πηνιώτης και αυτός επειδή ΄γράφτηκε το όνομά του. Αλήθεια Σπανάκης υπάρχει ή έχει τόσο μεγάλο φόρτο εργασίας που δεν έχει χρόνο για τα τεκτενόμενα του Μοσχάτου. Φανερώσου ρε Βασίλη σταμάτησε η χιονόπτωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Σε άλλα νέα, η παράταξη Κρεμμύδα ανακάλυψε τον τροχό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ξεκινώντας θέλω να πω συγχαρητήρια στους κ. Ζώταλη και Μπιζάνη για την ενέργεια τους. Την αρχή κάποιος έπρεπε να την κάνει και αν χρειαστούνε στήριξη στη συνέχεια να το βγάλουν στο μλόκ, διότι ψάχνοντας ποιό κάτω μπορεί να βγει μπόχα και δυσωδία .Για το 0,10 το ήξερα, ότι ο προηγούμενος Δήμαρχος πέρα από τα δάνεια που έπαιρνε από τις Τράπεζες καθιέρωσε και ένα τέλος το 0,10 με απόφαση του Δ.Σ για συγκεκριμένο σκοπό την αγορά τεσσάρων οικοπέδων και με συγκεκριμένο κωδικό. Σήμερα βλέπω ότι τα χρήματα αυτά εκταμιεύτηκαν χωρίς απόφαση από τον κωδικό (παρανόμως ακούει κανείς εκεί στην Ευελπίδων ) για άλλους σκοπούς. Μήπως πρέπει να ανατρέξουμε λίγο πίσω πρίν τις Δημ. εκλογές και σε όσα λεγόντουσαν για το Πνευματικό Κέντρο και να δούμε και μετεκλογικά που πάνε τα λεπτά από τον μπεζαχτά. Τώρα ακούω στις πιάτσες ότι καλομάθανε στο μέλι και θέλουν να αυξήσουν το τέλος σε 0,25 . Βάλτε τα 2.200.000 στο ταμείο και μετά συζητάμε για αύξηση εντάξει;
  Όσο για το ρουσφέτι θα ήθελα να ρωτήσω τον δεητζή πόσες αδερφές και ανιψιές έχει για να πάρει σειρά και κανένας άλλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια