Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πολυκράτης από το ...Μοσχάτο

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Υπήρξε ένας τρομερά φιλόδοξος τύραννος.
Ότι στόχο έβαζε στο μυαλό του τον πραγματοποιούσε με κάθε τρόπο: δια της βίας, με τη χρήση της εξυπνάδας του ή εξαιτίας της περιλάλητου τύχης του.
Αυτά μας λέει ο Ηρόδοτος στις Ιστορίες του, ο οποίος όμως δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο τραγικό τέλος του τυράννου.
Η κουβέντα μας γίνεται για τον Πολυκράτη της Σάμου του οποίου ο χαρακτήρας και ο βίος θα έπρεπε να είναι πράγματα γνωστά σε όσους σύγχρονους αυτοδιοικητικούς ταγούς του Δήμου μας επιχειρούν να βοηθήσουν κάποιον σύγχρονο Πολυκράτη με κόλπα απαράδεκτα.
Δεν ξέρω αν ο Σάμιος τύραννος όταν αιχμαλωτίστηκε από τον Πέρση σατράπη Οροίτη δήλωσε κάποιον άλλο τόπο καταγωγής, αλλά να καμώνεται ο σύγχρονος Καμινιώτης Πολυκράτης ότι είναι Μοσχατιώτης, ε αυτό πάει πολύ.
Ο αρχαίος Πολυκράτης βρήκε τραγικό τέλος «δι’ ανασκολοπισμού» (θύμα της πλεονεξίας του) πράγμα που είχε μαντέψει ο αιγύπτιος Φαραώ.
Σίγουρα δεν είμαι ο Άμασις της Αιγύπτου, και ούτε επιθυμώ τέτοιο τέλος για την ομάδα του Πολυκράτη μόνο και μόνο για την προπονητική χρήση του δημοτικού γηπέδου Μοσχάτου, όμως κάποια πράγματα δεν μπορεί να μείνουν χωρίς κριτική και αντίδραση.
Ούτε με το τέχνασμα ενός καταστατικού που είτε βαφτίζει τον Παφλαγόνα ως Έλληνα, είτε των εκ Καμινίων ορμώμενο σύλλογο του Πολυκράτη ως έχοντα πατρίδα το Μοσχάτο.
Ήδη η πόλη διαθέτει τρία ποδοσφαιρικά σωματεία, ήδη έχει ένα γήπεδο με κατεστραμμένο πλαστικό χλοοτάπητα και ήδη κανείς δεν διαθέτει το κουράγιο (λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης) για αναβίωση της περιπετειώδους ζωής του Πολυκράτη.
Όμως για μιά εξέταση DNA δεν θα υπήρχε αντίρρηση...

23 σχόλια:

 1. Το χεις ή δεν το χεις. Φοβερή παρουσίαση του θέματος αλλά χρειάζεται μια μικρή πινελιά περισσότερων πληροφοριών. Απ οτι κατάλαβα αυτή η ομάδα ο Πολυκράτης θέλει να χωθεί στο γηπεδο μεταμορφώνοντας την έδρα της σε μοσχατιώτικη, ναι? Εβαλαν πάλι το χεράκι τους από τη δημαρχεία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το καλοκαίρι γράφτηκε στις εφημερίδες ότι ο Πολυκράτης δήλωσε ως έδρα το γήπεδο του Μοσχάτου. Δημιουργούνται λοιπόν ερωτήματα αν τελικά αυτό ισχύει.
  1.Ποιά η σχέση που συνδέει τον Πρόεδρο του Οργανισμού με παράγοντες της εν λόγω - συμπαθούς κατά τα άλλα - ομάδας ;
  2.Τέθηκε το θέμα αυτό στα μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού για να λάβουν απόφαση; Αν όχι τότε να την καταργήσουν και να την κάνουν μονοπρόσωπη με την παρουσία μόνο του Προέδρου.
  3.Λήφθηκε υπόψην στην εν λόγω απόφαση η άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ο συνεχής κίνδυνος που υπάρχει για τον τραυματισμό αθλουμένων;
  4.Θα υπάρχει κάποιο όφελος από τη χρήση του γηπέδου από ομάδα που δεν ανήκει στο Δήμο μας;
  5.Ζητήθηκε η γνώμη από τα σωματεία της πόλης μας;
  Θεωρώ ότι τα μέλη της επιτροπής Αθλητισμού οφείλουν να απαντήσουν και το λιγότερο που έχουν να κάνουν αν δεν ρωτήθηκαν είναι να ζητήσουν την ανάκληση της απόφασης και σε διαφορετική περίπτωση να παραιτηθούν καταγγέλοντας την απόφαση αυτή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξέρω για τον Ραμόν Χουάν Ρότσα που έγινε Μπουμπλής.
  Ξέρω για τις ελληνοποιήσεις των "ανατολικών" αθλητών.
  Πρώτη φορά όμως ακούω να ΜΟΣΧΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ολόκληρος σύλλογος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μοσχαταααα ποδοσφαιρομανα βρεεεε,,,,,,, με λίγο πίεση από την αυτονομημένη έπαρχο,,,,,,για Πολυκράτη. Σωστή η απόφαση αποκλείσαμε το γεγονός τις αιμομιξίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σημαία έχει σηκώσει ο Πολυκράτης - Καμινιώτικη, Ρουφιώτικη, Μοσχατιώτικη ή Ταυριώτικη? Για να καταλάβω πόσο κολλάει στο γήπεδο Μοσχάτου. Πάντως σίγουρα έχει μεγάλο δόντι ο 'τύραννος' του Φαναρίτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "ευπάλινος"7 Σεπτεμβρίου 2012 - 2:06 π.μ.

  Για την Ιστορία και μόνο.....

  Ενα απο τα μεγαλύτερα έργα του Πολυκράτη αλλά συγχρόνως και της Αρχαιότητας ηταν η κατασκευή του Ευπαλίνειου ορύγματος.
  Το έργο αφορούσε τη μεταφορά νερού ύδρευσης απο απομακρυσμένη πηγή στο σημερινό Πυθαγόρειο,πρωτεύουσα τότε της Σάμου.
  Η μεταφορά νερού έγινε μέσω σήραγγας, ανοίγοντας όρυγμα μήκους περίπου 1000 μέτρων μέσα στο βουνό. Το αξιοθαύμαστο του έργου ειναι οτι ενω οι εργασίες κατασκευής ξεκίνησαν ταυτόχρονα απο τις 2 πλευρές του βουνού κατά την ολοκλήρωση του εργου οι 2 επιμέρους σήραγγες συναντήθηκαν με καταπληκτική ακρίβεια στο ιδιο ακριβώς σημείο.
  Εργο δύσκολο ακόμη και σήμερα αν αναλογιστούμε οτι το εργο έγινε τον εκτο αιώνα Π.Χ.!!!!!!
  Το εργο μελέτησε και επέβλεψε ο εν Αρχαιότητι "συνάδελφος" μου(συγνώμη για την υβρι)ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ απο τα Μέγαρα. Οσοι κατηφορίζουν προς Πελοπόννησο μεριά θα συναντήσουν στην Κακιά Σκάλα τη νεοκατασκευασθείσα Ευπαλίνεια σήραγγα που πήρε το ονομα της προς τιμή του επιφανέστατου πρωτοπόρου Μεγαρίτη μηχανικού που εζησε και "εδρασε" 2600 χρόνια πριν !!!!!!!! Μέρος βέβαια των ευσήμων αναλογεί και στον Πολυκράτη..


  Στα καθ' ημας τώρα....
  Γιατί οι απόγονοι του Ευπάλινου του Μεγαρέως και του Πολυκράτη του Σάμιου παρακολουθούν αδιάφοροι τα καμώματα του σύγχρονου εκ Καμινίων Πολυκράτη??
  Ο Πολυκράτης εκτός απο την τυραννεία των ντόπιων ομάδων τι όρυγμα έχει ανοίξει και ποιοί θα πέσουν μέσα??
  Θα βρεθεί ενας νέος Ευπάλινος να λύσει το πρόβλημα....ή θα επικρατήσουν τίποτα Παναγήδες...καθ'οτι απο τα Μέγαρα κι αυτοί ??
  Φοβάμαι οτι....μην τον ειδατε τον Παναγή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΠΟΥΤΣΗΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΧΑΒΟΥΜΕ.ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΨΕΥΔΗ.ΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Παρακηφίσσιος σκοπευτής7 Σεπτεμβρίου 2012 - 9:50 π.μ.

  Ετσι. Μην τον είδατε τον Παναγή που λέει ο @Ευπαλίνος. Γιατί το σύστημα του Ευθυμίου είναι αστους να φωνάξουν και μετα να ξεχαστεί και σημασία έχει ότι αυτό που ήθελα να γίνει θα γίνει. Όσο για το σύστημα που παίζει η αντιπολίτευση είναι μη μου τους κύκλους τάραττε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ας προσεχουν μερικοι γιατι στην Κακια Σκαλα που αναφερει παραπανω ο Ευπαλινος παραμονευει και ο Προκρουστης
   Μιση ωρα δρομο(μονο) απο εκει μεχρι εδω.

   Διαγραφή
 9. Μοχθηρός παρατηρητής 19597 Σεπτεμβρίου 2012 - 12:38 μ.μ.

  Καταρχάς να βάλει ερωτήματα η αντιπολίτευση. Έχω μπερδευτεί με όσα διαβαζω εδώ και στο fb. Πότε αυτή η ομάδα άλλαξε το καταστατικό της; Αν βάλανε έδρα του σωματείου το Μοσχάτο ή τον Ταύρο, να μας παρουσιάσουν τα δελτία των αθλητών (πρώτης ομάδας, εφηβικού, παιδικού, κλπ) να δούμε πόσοι από αυτούς είναι Μοσχατιώτες ή Ταυριώτες και από πότε. Να μας φέρουν στοιχεία που είναι τα γραφεία του συλλόγου, δηλαδή σε ποιό δρόμο του Μοσχάτου ή του Ταύρου.
  Αν αποδειχθεί παραχάραξη και κοροϊδία ο δήμαρχος και ο υπευθ. αθλητισμού είναι βαριά υπόλογοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ.......ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ.ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΧΑΤΗΡΙ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ,ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ,ΑΚΟΝΤΙΣΤΕΣ ,ΤΟΞΟΒΟΛΟΙ,ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΤΖΖΖ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΑΝΤΙ ΑΓΩΝΩΝ,ΓΙΑ ΠΙΚ ΝΙΚ Η ΤΑΒΛΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΕΡΕΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΧΥ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ.ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΑΦΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Έλεος ρε παιδιά. Πολύ τοπικιστικό το άρθρο του κατά τα άλλα αριστερού και πολίτη του κόσμου αρθογράφου.
  Για γειτονόπουλα και ελληνόπουλα πρόκειται. Μην παρασύρεσθε με φανατισμό σε τέτοιες τοπικιστές κραυγές που πλησιάζουν τα όρια ρατσισμού και φασισμού. Υπάρχουν κι' άλλα πεδία άσκησης αντιπολίτευσης χωρίς να εκτίθεστε με τέτοιες ...... κραυγές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Σαν ΜοσχατουΠολις δεν θέλαμε να μπερδέψουμε κανέναν.
  Αν έτσι έγινε ζητάμε συγνώμη για την λάθος αναμετάδοση της πληροφόρησης που είχαμε.
  Αλλά αν όντως ο σύλλογος Πολυκράτης άλλαξε την έδρα του στο καταστατικό του, μικρή σημασία έχει αν έγινε Μοσχάτο ή Ταύρος.
  Σημασία έχει η υπόδειξη που έγινε στους ανθρώπους του συλλόγου να αλλάξουν το καταστατικό τους έτσι άνετα οι ευεργετούντες αυτούς να μην έχουν αντιδράσεις από τα βέρα μοσχατιώτικα σωματεία.

  Και επιτρέψτε μας να σας δώσουμε σαν είδηση, στη βάση καλά πληροφορημένης πηγής, ότι η αλλαγή του Καταστατικού του Πολυκράτη, στο άρθρο που αναφέρεται στην έδρα του σωματείου, ήταν γνωστή από πολλού καιρού στους παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ των κ.κ. Ευθυμίου και Μπούτση.
  Άρα υπήρχε προσχεδιασμός.

  Θα συμπληρώσουμε τα σχετικά με τις περιπέτειες του Πολυκράτη από το ...Μοσχάτο με μία είδηση από την κοινή σύσκεψη που είχαν προ ολίγων ημερών τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Μοσχάτου με τον επιτετραμμένο στα αθλητικά κ. Μπούτση, τον οποίο συνεπικούρησε τούτη τη φορά και ο κ. δήμαρχος!!!
  Στις ενστάσεις της ΑΕ Μοσχάτου σχετικά με την παρουσία του ετερόχθονα Πολυκράτη, η θέση της διοίκησης του Δήμου, ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν η εξής:
  Το γήπεδο δεν σας ανήκει.
  Τις χρήσεις τις κανονίζουμε εμείς και άμα σας γουστάρει.

  Θα συμφωνήσω με παραπάνω σχολιαστές, ότι ήρθε η ώρα της Αντιπολίτευσης να βάλει θέμα και μάλιστα στην διάσταση που περιγράφει ο αναγνώστης μας @Μοχθηρός παρατηρητής 1959, αλλά και ο επίλογος του άρθρου μας:
  ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. Σιγά μην συγκινηθεί κανείς…. Εκτός αν εννοείς την μετά θάνατον αντιπολίτευση

   Έχουμε γίνει εξαρτημένοι στο “πορνό” της Ιστορίας, την απλή θέαση του βιασμού μυαλού μας του δήμου μας της Πατρίδας…
   Τι πράμα είναι αυτό το βίτσιο ρε παιδί μου;;; Έχουμε όλοι βάλει τα δυνατά μας να καταγράψουμε κάθε βήμα τους με κάθε λεπτομέρεια.
   Και όσο εμείς καταγράφουμε λεπτομερώς, αυτοί συνεχίζουν την εργασία τους!

   Διαγραφή
  2. Tην συμπολίτευση εννοείτε κ. Ναυπλιώτη η την αντιπολίτευση? Καντο μας λιανά γιατί πολύ μας μπερδεύεις με τις αοριστίες σου.Μάλλον την Πυθία παίζεις.

   Διαγραφή
  3. OXI KAI PYTHIA ME 5 KILA.

   Διαγραφή

  4. Την αντιπολίτευση εννοώ και το γράφο ξεκάθαρα δεν γράφο συμπολίτευση η αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση , και να το Κάνο ακόμα ποιο ξεκάθαρο οι δυο τελευταίοι έχουν μέγιστη ευθηνή…… Εξ αλλού εγώ απαντώ στον Κ. Στέφανο για την μεταχρονολογημένη αντίδραση. (ότι ήρθε η ώρα της Αντιπολίτευσης να βάλει θέμα και μάλιστα στην διάσταση που περιγράφει ο αναγνώστης μας). το δικαίωμα το να είσαι κακοπροαίρετος βλάκας η να οραματίζεσαι ότι μπορεί να είσαι η πυθία δεν είναι προσόν ,άντε καλό ταξίδι καληνύχτα σου ,αν δεν το αντέχεις κόφτο το γαμ@@μέν@@.
   Α..ΝΑ μην ξεχαστώ,127 είναι τα κιλά, 5,5 κιλά είναι τα προς επίδειξη για ποιον επιθυμεί .

   Διαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΤΑ 5,5 ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ. ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΚΗΛΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝΕ.

   Διαγραφή
 13. Αντωνη μου !
  Να το δωσεις το ρολοι και να παρεις κομπολοι !
  κι ελα στο αγωνιστικο Βridge θα σε περιμενω !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Το θέμα είναι συγκεκριμένο, άρα πεδίο δόξης λαμπρό να το κουβεντιάσουμε με συγκεκριμένα επιχειρήματα και σκέψεις. Ο εκνευρισμός, τα τονάζ και οι υδροκήλες είναι άσχετα πράγματα και ξεφεύγουν και από αυτήν την χαριτολογία. Παρακαλούμε να σταματήσει εδώ το "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Ευχαριστούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι το θέμα είναι αν υπάρχει ή όχι θέμα.
   Αν όντως υπάρχει να αναφερθεί έστω και σαν υπόνοια. Αυτό πρέπει να κουβεντιάσουμε και όχι να πετάμε την μπάλα στην εξέδρα με προσωπικά τσιτάτα. Εμείς διαβάσουμε αυτά που γράφονται και όταν στριμώχνονται τα πράγματα σε ότι αφορά την στάση της αντιπολίτευσης και ειδικά για την συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση έρχονται οι ειδικοί ανώνυμοι επί τον πλείστον φιλοξενούμενοι σου, και γράφουν αυτά που ξέρουμε όλοι. Και το θέμα το ξεφτιλίζουν: " με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Λες και το θέμα είμαι εγώ και όχι ορισμένα παρατράγουδα του Δήμου μας ..Oνόματα? Ποιοί ? Πότε? Γιατί ? Απόντες? Παρόντες? Συμμετέχοντες? Σκοπιμότητες? Αναλύσεις? Ιστορική αναδρομή? Σημερινή κατάσταση με καταστάσεις κτλ ..αν μπορείτε κάντε το βρεεε όχι γενικές αναφορές και σχόλια.

   Διαγραφή
  2. ποιοι,ποτε,γιατι9 Σεπτεμβρίου 2012 - 8:03 π.μ.

   κυριε Ναυπλιωτη για το χαλι του Δημου η αντιπολιτευση φταιει? Μονιμα ριχνεις τη μπαλα στην εξεδρα και ποτε δεν λες ονοματα.Το ονομα Δημαρχαρα ξερεις μονο να λες.Τον Πολυκρατη η αντιπολιτευση τον εφερε η η επαρχος οπως την ονομαζεις?(χωρις οπως παντα να αναφερεις το ονομα της)."Αλλα λογια ναγαπιομαστε" εισαι πρωτος και καλλιτερος εσυ.

   Διαγραφή
 15. ο γκρινιάρης του Μοσχάτου10 Σεπτεμβρίου 2012 - 11:15 π.μ.

  Συγνώμη η πρώτη ή τελευταία περίπτωση είναι το ίδιο ΔΕΝ έχει γίνει και με το Δημοτικό Ωδείο (το παλιό του Μοσχάτου) απέναντι από τον Αγ. Κωνσταντίνο;
  Το Ισόγειο δεν έχει τούμπανα που ανήκουνε στο Ωδείο του Πειραιά και τα Σάββατα οι καθηγητές του Πειραιά κάνουν Μάθημα σε μαθητές του Πειραιά (που ποιόν πληρώνουν και πως) ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια