Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Ιστορίες αυθεραισίας και προχειρότητας

Δεν έχουμε πρόθεση για πολλές κουβέντες και αναλύσεις, μιάς και οι δύο ιστοριούλες που αμέσως θα παραθέσουμε μιλάνε από μόνες τους. 
Άλλωστε τι να πεις για την διακυβέρνηση Ευθυμίου; 

Μία ιστορία αυθαιρεσίας 
1 Αυγούστου ενεστώτος έτους (sic)… 
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στην οποία καλά που συμμετέχει ο αντιπολιτευόμενος δημοτικός σύμβουλος κ. Χάρης Τουφεξίδης, που πήρε χαμπάρι τα όσα παράνομα θα διαβάσετε πιο κάτω, μιάς και όλοι οι άλλοι παρίστανται «τύποις» απ’ ότι φαίνεται ή είναι κουφοί και κυρίως αόμματοι. 
Πάει η Επιτροπή να επικυρώσει απόφαση του Δήμαρχου σύμφωνα με την οποία κάποιος που συμμετείχε σε διαγωνισμό για την Απεντόμωση και την Μυοκτονία, παρότι έδωσε την καλύτερη προσφορά, θα έπρεπε να ακυρωθεί γιατί η εγγυητική επιστολή που είχε καταθέσει δεν πληρούσε τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού. 
Και να τι διαπιστώνει ο καλός δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης (παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ») 
Η απόφαση ακύρωσης πάρθηκε στις 13/7, για τον λόγο που προαναφέραμε. 
Στις 17/7 ο ακυρωθείς διαγωνιζόμενος κατέθεσε Ένσταση σύμφωνα με την οποία το Παρακαταθηκών & Δανείων βεβαίωνε ότι η εγγυητική επιταγή πληρούσε τους νόμιμους όρους!!! 
Το ωραίο έρχεται τώρα… 
Μια εβδομάδα μετά την ένσταση, στις 24/7, ο δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ευθυμίου, με απόφασή του, κατακύρωσε τον διαγωνισμό σε άλλον ενδιαφερόμενο!!!!!! 
Και αναρωτιέται κανείς με ποιο θάρρος και με ποιό περισσό θράσος έφερε σαν θέμα στις 1/8 την κατακύρωση του διαγωνισμού για την Απεντόμωση & την Μυοκτονία, στην ήδη ληφθείσα από τον ίδιο απόφαση!!! 

Μία ιστορία προχειρότητας 
Την ίδια μέρα (1 Αυγούστου ε.ε.) ο κ. Δήμαρχος φέρνει στην Οικονομική Επιτροπή ως έκτακτο θέμα τους όρους διακήρυξης σχετικά με τα «οικολογικά» ποδήλατα που θα αναπτυχθούν έξω από ηλεκτρικό σταθμό. 
Ο εκπρόσωπος της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», κ. Χάρης Τουφεξίδης ερωτά αν οι όροι είναι εντάξει και αν θα τους ενέκρινε η Νομική Υπηρεσία του Δήμου. 
Ο παριστάμενος νομικός σύμβουλος του Δήμου, κ. Άρης Τριγώνης ζήτησε να τους μελετήσει για λίγο. 
Γυρνώντας πίσω στην συνεδριάζουσα Επιτροπή μετά 30 λεπτά δήλωσε ότι οι όροι δεν είναι εντάξει και χρήζουν διόρθωσης. 

Αυτές ήταν οι ιστοριούλες μας από την βαρονία της Κοραή. 
Θα μας πείτε: έλα μωρέ υπάρχουν και χειρότερα… 
Συμφωνούμε απόλυτα. 
Δεν κομίζουμε τίποτα νέο, καθώς είναι γνωστή και η πρακτική που χαρακτηρίζει σύμπασα την δημοτική αρχή, αλλά και η νοοτροπία που επί χρόνια χτίστηκε στο μυαλό των παπαντωνικών επιγόνων. 
Απλά τις θέτουμε ως προβληματισμό στους εισέτι θαυμαστές του έργου που επιτελεί (;) o κ. Ευθυμίου και ως προετοιμασία τους στον δημόσιο διάλογο που θα ανοίξει σύντομα για τα 2χρονα της δημοτικής πλειοψηφίας.

16 σχόλια:

 1. Εκ παραλίας Πλακας καθημένος.10 Αυγούστου 2012 - 5:15 μ.μ.

  Τώρα περα από αστεία ,ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το blogs .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δημαρχαραμου …………
  Τι ιστορίες είναι αυτές???? Οι bloggers, οι κακές γλώσσες, το λάθος, το μάτι , η ατυχία μας ,η επιλογές , οι ειδικοί σύμβουλοι , ο Γραμματέας μας ,όλοι η άλλοι, Eγώ μήπως πρέπει να διορθωθώ, Ο ΚΟΝΤΟΣ ΑΑΑΧΧΧΧαΧαχαρηηηη..… Αυτοί που δεν προβάλουν το έργο του Δήμου , αν είναι αλήθεια οι ιστορίες αυτές μην μου Πης ότι φταίει Ο Επιτελής Κυρ Βαλαρακος διότι θα αρχίζω να ανησυχώ για διάφορα???
  Υ.Γ
  Η ανιψιά μου κι εγώ είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένη γι΄ αυτό που συνέβη, κύριε. Είμαστε very very... πώς το λέτε εδώ στην Ελλάδα; Χολοσκασμένες!
  Γεωργία Βασιλειάδου στη «Θεία από το Σικάγο» (1957)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ σοβαρά θέματα αυτά. Τι γίνεται εκεί ρε παιδιά?
  Νάναι καλά ο καλός μας σύμβουλος της καλής παράταξης που δεν του ξεφεύγει τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τουφεξίδης Χάρης11 Αυγούστου 2012 - 5:30 π.μ.

  Δυο μικρες διορθώσεις, στο πρώτο θέμα, αγαπητέ φίλε Στέφανε που βέβαια δεν επηρεάζουν την ουσία του άρθρου σου.
  1. Δεν είναι γνωστό αν ο ακυρωθείς έδωσε την καλύτερη προσφορα αφου ακυρώθηκε και δεν ανοιχθηκε η προσφορά του.
  2.Στην 1/8 στην οικονομική ήρθε να εκδικασθεί η ένσταση του ακυρωθέντος και όχι η κατακύρωση του διαγωνισμού. Βέβαια αν γινόταν δεκτή η ένσταση θα γινόταν ανω κατω όλος ο διαγωνισμός αφού ο δήμαρχος με απόφαση του τον είχε κατακυρώσει σε άλλον συμμετέχοντα.Αλλά σιγά τώρα μην ασχοληθούν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας με τέτοιες λεπτομέρειες !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χάρη γιατί δημιουργείς θέματα ελάσσονος σημασίας. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

   Διαγραφή
 5. Για να ολοκληρωθεί η Ιστορία κάτι λίπη από την εικόνα για να δούμε.

  Ο inspector Gadget (ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΪΝΗΣ, ) Παίρνει λοιπόν τα δικαιώματα και βγαίνει να αποκαλύψει τα τρουμφάκια" ("Smurfs") κάνη και διορθώσει τα σκροφάκια σιωπή.. ..Μάλλον είναι σε άδεια να ξεκουραστούν . Αν παίρνουν και επίδομα αγρανάπαυσης και το αποκαλύψετε ?? Εεεεεεεε θα τρελαθούμε ... θα χάσω πάσα ιδέα!!!
  Γιατί δεν απαντά ο αντικαταστάτης του αρχή Smurfs,με την ευκαιρία ποιος η ποια είναι ρε παιδιά???,
  Μην ανησυχείτε δεν θέλουμε τίποτα μια ανακοίνωση να ενημερωθούμε βρε, από αυτές τις επιτυχημένες για να έχουμε να λέμε ,άσε που η κακές γλώσσες λένε ότι δεν θα ξανάρθετε, ρωτήστε και τους πληροφοριοδότες σας

  (,Εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πάντα παρών α.. αα …και διακριτικότατη πολύ καλά παιδιά πάντα με το χαμόγελο και το τηλέφωνο στο χέρι σε πλήρη ετοιμότητα. Μια παρατηρούσουλα το χαμόγελο αυτό τις ευτυχίας θέλει ένα λίφτινγκ ,αν μας δύναται μια άδεια 4 ημερών να εκτελέσουμε την ομαδική θεραπεία του Ενδόξου βελουτέ ,,,δεν θα ασχοληθείτε καθόλου θα τους ργανώσουμε εμείς η άλλοι,, στους δρόμους στις πλατέες κτλ .)

  Το ερώτημα τι θα γίνει με τους άλλους τους αντιπολιτευόμενους ντε,, καλά τώρα αυτοί είναι εκ των υστέρων, ( όπως λέμε μετά θάνατον) βρε inspector το δικαίωμα τις αποκάλυψις το πήρες ,από κάποια παραλία,…….. η έχεις Αυτονομηθεί πρέπει να βγάλετε δελτία τύπου ,αν υπάρχετε , που είσαστε, που κατοικοεδρεύετε, υπάρχει καταστατικό η κάτι τέτοιο??
  Στρουμφάκια" ("Smurfs")Αστυνόμος Σαϊνης λοιπόν η Inspector Gadget????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αυτό είναι μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρουτττττττςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς του ποπαι

   Διαγραφή
 6. Ολα καλά και ευτυχώς που μαθαίνουμε πράγματα απο καναδυό blogs, όμως κ. Τουφεξίδη έπρεπε ο Δήμαρχος να πάρει πίσω την απόφαση του. Τι πα;ει να πει πλειοψηφία όταν υπάρχουν νόμοι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πιστεύω ότι η ΔΗΜΑΡ Μοσχάτου-Ταύρου δια του εκπροσώπου της, κ. Σούτου πρέπει να πάρει θέση επιτέλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ωχ παναγία μου, έχουν σφίξει γιά τα καλά οι ζέστες. Τι έχουν να δουν τα ματάκια μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. τελικά έχει πολύ λίπος αυτή η ιστορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 10. Δημαρχαρααααα μου .
  Κουνούπιααααα Πολλά Κουνούπια , Κουνούπια , Δημαρχαρααααα
  Πάντως και μένα με έχουν τσακίσει ένα από αυτά το σκότωσα και έγραφε πάνω το κουνούπι
  << Δήμος Μοσχάτου Ταύρου== και τα μυαλά στα κάγκελα>> Μη φοβάστε δεν κινδυνεύετε Ψεκάσαμε……. Λέτε να είναι το γνωστό ?
  Τι στο διάολο τηλεκατευθυνόμενα είναι μόνο εμένα τσιμπάν ….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ναυπλιωτης
  το πρωτο θυμα της ζεστης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Για ποια ζέστη μιλάμε… ……Εδω έχουμε εθιστεί από τις μουστάρδες χημικών αεριών ,Από της εγκεφαλικές σοβαροφανές Κλανιές, που είναι σε ορισμένα blogs καθώς και στην ατμόσφαιρα, το αντίδοτα είναι τα συγκεκριμένα Κουνούπια , Eιδικά αυτά τα ανώνυμα τηλεκατευθυνόμενα, Είχαμε ένα δίκτυ προστασίας το Δένδρο αυτό το μεγάλο τις πλατείας που τα Απομάκρυνε……. Το κόψανε οι περιττολόγοι και μην μπερδεύεστε είναι οι ίδιοι που λένε για πράσινοι ενέργεια ΚΤΛ.. του ΔΗΜΟΥ ντε,, ,Γιατί βρε γιατί ????? ( η Μέτα θάνατον αντιπολιτευόμενη κουβέντα …) Αμ ,,, δεν με αφήνεται να αγιάσω,,,, βρε παιδιά άμα δείτε παρεμπιπτόντως τον κυρ Σιούτο δώστε του πολλούς χαιρετισμούς. Μηχανο Καπεταναίοι,,,, μπαγάσικα,,,, να περνάτε καλά .. Κάνω τη σύνδεση με Κάιρο γεια σας …---
  ΥΓ.
  «Μας πιάσανε τον κώλο, πάει πολεμόχαρη φυλή μου, καραξεφτιλιστήκαμε, ξεπουλάμε.
  « Για σαπούνι ρε, χαμούρα ξεφτίλα.......... .......... Από Μαλβίνα Κάραλη »

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια