Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Πολιτικός λόγος και ευπρέπεια
ή Τσιπρολασπολογία;

Έμαθα ότι η Υπόγα ξανάνοιξε.
Καμιά 10αριά ή 15αριά «πατριώτες» Πασόκοι μαζεύτηκαν στα θρυλικά γραφεία της οδού Ομήρου, αλλά είναι συγκεχυμένος ο λόγος επιστροφής στην κομματική Χαναάν…
Πρόκειται για μια γενική και ως έχει προσπάθεια ανοικοδόμησης της Τοπικής οργάνωσης; 
Συσπειρώνονται οι εναπομείναντες για μια ευπρεπέστερη κομματική παρουσία στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;
Αυτό δεν το γνωρίζω.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για μια προσπάθεια ανταπόκρισης σε μια κεντρικά σχεδιασμένη οργανωτική πολιτική, εφόσον δεν υπάρχουν συλλογικά όργανα λήψης αποφάσεων.
Σήμερα στο σινέ-ΠΑΣΟΚ παίζεται το «Ο Βαγγέλης μόνος στο σπίτι».
Το έργο (μάλιστα) που παίζει το σοσιαλιστικό σινεμά, κάνει φανατικούς Πασόκους bloggers να κατηγορούν τον «πρόεδρο» για ηθελημένη τακτική αγρανάπαυσης και αμοιβαδοποίησης.

Γράφει για παράδειγμα ο alzap (http://alekos.blogspot.com/2012/05/blog-post_20.html):
«Όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου ανασυντάσσονται, κάνουν προσαρμογές στην εκλογική τους τακτική, αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους, αναζητούν συμμάχους, κάνουν πολιτικές συμμαχίες, συσπειρώνουν τους οπαδούς και τα στελέχη τους και προσπαθούν να επαναφέρουν όσες ψήφους διέρρευσαν αλλού. ΌΛΑ. Εκτός από ένα (……) Το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη που βλέπει τηλεόραση, τρώει πίτσες και σχολιάζει βρίζοντας . Όχι τους πολιτικούς αντιπάλους αλλά το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Σχολιάζει τους ψηφοφόρους του που ψήφισαν άλλο κόμμα στις 6 Μαΐου και τους αποκαλεί λαμόγια και συμφεροντολόγους. Ισχυρίζεται ότι δεν τους χρειάζεται (…...) Τρεις εβδομάδες έμειναν και η παρέα που εγκαταστάθηκε στην Ιπποκράτους αποκαλύπτεται σε όλη της τη γύμνια. Δεν είναι μόνο ανίκανοι να χαράξουν και να υλοποιήσουν μια στοιχειώδη προεκλογική εκστρατεία. Είναι σε πλήρη αδυναμία να διαχειριστούν την καθημερινότητα, να απαντήσουν στις κινήσεις των άλλων κομμάτων. Σε ένα είναι ικανοί. Στο να βρίζουν και να λασπολογούν και να υπονομεύουν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Αυτό έκαναν τόσα χρόνια, αυτό έμαθαν καλά, σε αυτό επιδίδονται……»

Κι έτσι, φευ…, το ΠΑΣΟΚ επιδίδεται αποκλειστικά και μόνο στην λασπολογία κατά του Τσίπρα: Ο Τσίπρας εκείνο, ο ΣΥΡΙΖΑ το άλλο. 
Για όλα φταίει ο Αλέξης.
Αλλά είναι τόσο φανερά σαθρή ακόμα και αυτή η επιχειρούμενη λασπολογία, που αν τύχαινε ο φορέας της αντιμνημονιακής αγανάκτησης να είναι η ΔΗΜΑΡ, τότε κατ’ απόλυτο τρόπο ο στόχος της λάσπης, των ύβρεων και των εκβιασμών θα ήταν ο Φώτης Κουβέλης, 1000%...

Δεν με νοιάζει τι είπανε οι πατριώτες Πασόκοι στην Υπόγα.
Ούτε με καίνε τα «μοτίβα» του (ή των) επικεφαλής αυτής της απονενοημένης μάζωξης.
Σημασία έχει μερικοί παγιδευμένοι να μην γίνουν παίγνιο και όπλο στις επιδιώξεις κάποιων και αντί να προτάσσουν τον πολιτικό λόγο, να εκτοξεύουν ρύπους.
Ας μην νομίζουν ότι η κοινωνία δεν βλέπει!
Αυτό που μετράει δεν είναι ο θυμός, η πώρωση και η κατ’ ανάγκην υποστήριξη μιας κομματικής ηγεσίας που προέκυψε τυχαία και εκ των πραγμάτων…

Κάπου σε κάποιο συρτάρι υπάρχει ένα βιβλιαράκι με τα καθήκοντα και την συμπεριφορά των μελών του ΠΑΣΟΚ.
Κάπου σε κάποιο ντουλάπι στέκει σκονισμένο το βιβλιαράκι με την Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη.
(Ξεχασμένα πράγματα, ε;)

Σε αυτά δεν ξέρω αν θα βρούν την δύναμη για να αλλάξουν την πλεύση του κόμματος ή το κουράγιο να εγκαταλείψουν το σαπιοκάραβο.
Σίγουρα όμως μπορούν να καταλάβουν με ποιόν τρόπο πρέπει να εκφέρουν τον δημόσιο λόγο, τουλάχιστον μέχρι τις 17 Ιουνίου, γιατί τότε τελείωνει και η πρώτη δόση της αντιαεριστερής αγωγής.

ΥΓ
Τα παραπάνω ασφαλώς και ισχύουν για τους έτερους Καππαδόκες, αλλά στην Συγγρού δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ανάλογα βιβλιαράκια και με ανάλογες παρακαταθήκες.

25 σχόλια:

 1. Τσίγκινο Κονσερβοκούτι30 Μαΐου 2012 - 9:30 π.μ.

  Αύριο έχει Λαϊκή Συνέλευση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ήταν μιά χαρούμενη νότα να έρθουν όλοι οι Τσιπρολασπολόγοι όπως τους λέτε να μας πουν τον πόνο τους :) :)) :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σαν την ύαινα περιμένατε να πτωχεύσει ο Ελληνικός λαός, βάζοντας παντού το χέρι σας όπου και όπως μπορούσατε για να συμβεί αυτό.
   Το πετύχατε και τώρα περιφέρεστε απο κανάλι σε κανάλι με προεξέχοντα τον κορδωτό Τσίπρα με το μυστήριο χαμόγελο και με περίσσια αλλαζονία ζητάτε τη ψήφο του ελληνικού λαού .Τι περιμένετε δηλαδη?
   Άχ βρέ άτυχη Ελλάδίτσα.

   Διαγραφή
  2. Εγώ θα έλεγα: Άχ βρε άτυχε Ανωνυμούλη μου που το μεγάλο ΠΑΣΟΚ των 160 βουλευτών σε παράτησε στα δόντια αυτού του παλιοτόμαρου, του αναρχοκομμουνιστή, του Τσίπρα. Άχ και πάλι άχ.

   Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ.

   Διαγραφή
 2. ότι μπορεί ο καθένας κανει. ο "ευαγγελιστής" πασοκτζής από τις 10 λέξεις στις 8 καταριέται τον Τσίπρα. σε πιό υψηλό επίπεδο βάζουν την τράπεζα της ελλάδας να κινδυνολογεί και να βγάζει σενάριο για το τι θα συμβεί αν πάμε στην δραχμή. στο ανώτατο επίπεδο βγαίνει ο Ολάντ και λέει στους Ελληνες να προσέξουν τι θα ψηφίσουν στις 17.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ και προσυπογράφω. Τα παιδάκια στην υπόγα έχουν παρακαταθήκες. Αντί να βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, τον Λαφαζάνη και λοιπά καλύτερα να προβάλει ας πούμε την λύση των Ευρωομόλογων που πρώτος πρότεινε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου. Αυτό μην το ξεχνάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ανοριμότητα σε πλήρη άνθηση. Μερικοί κάνουν σαν παιδάκια που ανήκουν σε κάποια gate του Γαύρου ή του Βάζελου. Ρε ο Τσίπρας φαλήρισε την χώρα? Για αλλάξτε συμπεριφορά.
  Αλλά μιάς και γίνεται κουβέντα, θέλω να ρωτήσω για τον θόρυβο που κάνουνε η ΤτΕ, τα γνωστά κόμματα, και τα παπαγαλάκια για την έξοδο από το Ευρώ. Εκτός του ΚΚΕ υπάρχει κόμμα που να λέει φεύγουμε από το Ευρώ? Δηλαδή η Ευρώπη που φοβάται τι φοβάται? μη βγει στις 17 Ιουνίου η Παπαρήγα? Καταλαβαίνουνε τι ζημιά κάνει το μοντελάκι του "βγαίνουμε από την Ευρώπη" ή μπροστά στα οφέλη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα έχουμε χεσμένα όλα. Ποιοί ρε παιδιά βλάπτουν την Ελλάδα?
  ΕΝΑΣ ΜΠΑΦΙΑΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ...ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συνδημότισσα30 Μαΐου 2012 - 3:21 μ.μ.

  Πραγματικά η ουσία του άρθρου σας είναι ένα μείζον θέμα και είναι μέρος, τμήμα του ελληνικού πολιτικού προβλήματος. Μπορεί να διανοηθεί κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ που ψηφίσαμε πολλές φορές στο παρελθόν εφτασε στα χάλια αυτα, δηλαδη να μην προβάλει τις θέσεις του και αντι αυτού να έχει κολλήσει η βελόνα στη λέξη Τσίπρας... Την πτώση στα ποσοστά μπορώ εύκολα να την καταλάβω και να την δεχτώ, όμως τον πολιτικό αφανισμό των ιδεών ποτέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τσιπρολογία!
  Τσιπρολαγνεία!
  Τσιπρολασπολογία!
  ...και μετά το παραλλήρημα
  τσάκα και ένα ΣΥΡΙΖΑ κούρεμα!
  Πάμε για ρεκόρ Γκίνεςς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Είναι φοβεροί αυτοί του ΠΑΣΟΚ. Απορώ πως πάνε έτσι γυμνοί στα πάνελ και τρώνε το μαστίγωμα του αιώνα. Σκέφτομαι ότι περάσανε 25 ημέρες από το χαστούκι που φάγανε και όχι μόνον δεν βάζουν μυαλό να αρθρώσουνε ενα εμπράγματο συγνώμη αλλά ούτε μιά έστω γενική πολιτική πρόταση για τα μελλούμενα. Το μόνο που λένε είναι ότι ελπίζουν στον Ολάντ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενα διαβολικό πράγμα. Και καλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαταραγμένος. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα μας πούνε τίποτα για το μέλλον μας. Θα πάμε έτσι με τα χαράτσια, τις οριζόντιες περικοπές, την φοροδιαφυγή και την συγκάλυψη των σκανδάλων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κύριε Μπιζάνη ο πρώην συνεργάτης και φίλος σας βγήκε και σας απαντάει. Λέει Μπρος μωρή υπόγα λες και μιλάει σε φοράδα στον ιππόδρομο. Διαβάστε τον. έχει πλάκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τσιπρολασπολόγος30 Μαΐου 2012 - 10:36 μ.μ.

  Όλο το ΗΟΜΟ_PΑΣΟΚUS, όπως το χαρακτήρισε ο φιλόσοφος
  αρθογράφος με μία φωτό με 3 πεινασμένους homo-sapiens
  σέ σχετκό άρθρο πριν λίγο καιρό, μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ.
  Σήμερα προσχώρησε και η Κατσέλη του συνθήματος λεφτά υπάρχουν που ψήφισε και το μνημόνιο 1 ακολουθούμενη από τον Λάζαρο του καναλιου 29 κλπ.
  Βλέπετε? Τό βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι το καλό ΠΑΣΟΚ όταν μετακομίζει στο ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αγαπητή Μοσχατούπολη νομίζω ότι κακώς ασχολείσαι με το ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Αυτός ο χώρος είναι πεθαμένος. Εννοώ ιδεολογικά. Ποτέ δεν θα ξανά υπάρξει κίνημα αλλαγής και πολιτικός φορέας με ιδεολογική υπεροχή. Ένα κόμμα της σειράς θα είναι που μπορεί κάποτε και να κυβερνήσει αλλά ποτέ δεν θα προκαλέσει πολιτικό έρωτα στην κοινωνία. Το έγκλημα της μεθοδευμένης πτώχευσης της χώρας που μας έφερε σα συνέπεια τα μνημόνια και την τελική υποδούλωση το σφράγισε, όπως χάραξε και τη ΝΔ. Στο Μοσχάτο πάλι τι να μας προτείνουν; Ότι κάνουν το κάνουν για τα δημοτικά και σαν αντίδραση του ανώριμου παιδιού όταν χάνει στο διπλό ή το γκρινιάρη. Και μιλάς μαζί τους, ή κάθεσαι στα καφενεία, τις καφετέριες και τα άλλα στέκια και το μόνο που ακούς είναι η επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα. Η αγάπη στον Τσίπρα βέβαια είναι μια σχέση και ένα συναίσθημα που καλλιεργήθηκε πολύ παλιότερα. Εδώ που τα λέμε ο Αλέξης έχει το αχώνευτό του. Όμως στα χάλια που φτάσαμε δεν νομίζω να έχει ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ισως επειδή είχαμε μάθει στην πόλωση του δικομματισμού να μου φαίνονται όλα παράδοξα. Μιλάω για την στάση του ΠΑΣΟΚ να μην ασχολείται με τη Νέα Δημοκρατία και το αντίστροφο. Δεν ασχολούνται - να μου επιτραπεί η έκφραση - τι λέει ο ένας και τι ο αλλος. Τσιμουδιά. Μόνο ο Σύριζα. Από κοντά βέβαια και το ΚΚΕ στην αντι-Σύριζα τακτική. Βάλε και την Ντόρα που μετά από 15 - 20 χρόνια θυμίθηκε την 17 Νοέμβρη κλπ. Αμ διαλύσανε την χώρα, αμ τους φταίει η κοινωνία - δηλαδή το θύμα - που στρέφεται προς τον Σύριζα. Τέτοια παλιοτομαριά μιλάμε!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ανωνυμος "Ζ"31 Μαΐου 2012 - 10:14 π.μ.

  Καταγγέλουνε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ριζοσπαστικότερη στάση του έναντι του νεοφιλελεύθερου Μνημόνιου και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ κάνουνε την πάπια την θα κανανε αυτή για την τροποποίηση του ή δεν ρωτάνε τι θα κάνει η ΝΔ αν κυβερνήσει. Αυτή βέβαια είναι συνεταίρος τους οπότε είναι "ανεκτικοί". Όμως αν η Μέρκελ δεν υποχωρήσει σε κάποια ελαφρότερη δόση του μνημόνιου τότε τι γίνεται? Υπενθυμίζω ότι ο Πάγκαλος κατηγόρησε στην ουσία τον Βενιζέλο και την άποψη για κάποιο είδος τροποποίηση της συμφωνίας. Αυτό είπε ότι δεν γίνεται. Άρα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Με τη ντουντούκα στο χέρι31 Μαΐου 2012 - 10:27 π.μ.

  Νέα ανατροπή στο δρόμο προς τις κάλπες
  Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ
  30/05/2012 - 13:53

  Επτακοµµατική Βουλή µε πρώτο κόµµα τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δηµοσκόπηση της VPRC. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% στην εκτίµηση εκλογικής επιρροής και διατηρεί σαφές προβάδισµα έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας, που ακολουθεί µε 26,5%. Και σε αυτή τη δηµοσκόπηση επιβεβαιώνεται το εκλογικό ρεύµα και η δυναµική του ΣΥΡΙΖΑ µε την αύξηση των ποσοστών του, αφού συνεχίζεται ο διεµβολισµός όµορων πολιτικών χώρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, µάλιστα, δείχνει να επικρατεί της Νέας ∆ηµοκρατίας και στο παιχνίδι του διπολισµού που επέβαλε ουσιαστικά ο Αντώνης Σαµαράς µε το κάλεσµα κεντροδεξιάς συστράτευσης. Από την άλλη, η Νέα ∆ηµοκρατία αυξάνει τα ποσοστά της ως αποτέλεσµα της µερικής επανένωσης της κεντροδεξιάς παράταξης, και πάλι, όµως, το αντιµνηµονιακό κοµµάτι που άνηκε στη Ν∆ δεν δείχνει διατεθειµένο να επιστρέψει σ’ αυτή τουλάχιστον στις προσεχείς εκλογές.
  ΣΥΡΙΖΑ 30%
  ΝΔ 26,5%
  ΠΑΣΟΚ 12,5%
  Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,5%
  ΔΗΜΑΡ 7,5%
  ΚΚΕ 5,5%
  ΧΑ 4,5%
  Δράση Τώρα 2%
  Οικολόγοι – Πράσινοι 1,5%
  ΛΑΟΣ 1%
  ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,5%

  Περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ - VPRC

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και μερικοί υπουργοί
   Οικονομίας .... Κατσέλη
   Υποδομών Κοτσακάς
   Πολοιτισμου Σακοράφα
   Πρόνοιας Κουρουμπλής
   Εργασίας Ραυτόπουλος

   Διαγραφή
 16. Εγώ μετά από τόσο μπούρου μπούρου κάθε μέρα στα μμε έχω καταλάβει τι πάει να μας κάνει ο Σύριζα και γιατί δεν μας λέει το πρόγραμμά του με το νι και με το σίγμα. Είναι απλούστατα κόμμα-αχταρμάς και δεν ξέρουν από σοβαρά οικονομικά οι καθηγητές Μηλιός,Δραγασάκης και οι λοιποί αμόρφωτοι μαρξιστές που είναι μαζεμένοι εκεί μέσα.Η ζωή μας είναι ήδη πολύ καλή στην αγκαλιά της Ευρώπης,δεν μας εκμεταλλεύτηκε ποτέ κανείς Ευρωπαίος ηγέτης και ο Τσίπρας τα κάνει αυτά για πάρτη του,για να γίνειπρώτα διάσημος και να πάει μετά στο Χόλυγουντ να βρει δουλειά.

  Ευτυχώς όλο αυτό τον καιρό μας προειδοποιούν στα κανάλια και στα μπλογκ σοβαροί και παλιοί καλοί πολιτικοί σαν τον κύριο Γιακουμάτο της Ν.Δ. φερειπείν, ο οποίος, ας είναι καλά ο άνθρωπος,έχει ανακαλύψει τα άθλια σχέδια της δραχμόφιλης συνιστώσας του Σύριζα,της ΚΟΕ και μας ενημερώνει , όπου βρεθεί κι όπου σταθεί , ότι κατά βάθος όλοι αυτοί οι συριζαίοι θέλουνε να επιστρέψουμε στην δραχμή και να γίνουμε Αλβανία, ενώ με την πολιτική του κόμματός του της Ν.Δ.και του αδελφού κόμματος Πασόκ, ως τώρα τα έχουμε καταφέρει περίφημα και είμαστε πολύ καλά, είμαστε σε καλό δρόμο,είμαστε ισότιμοι ευρωπαίοι, με την βούλα της Λαγκάρντ και έχουμε και τρώμε και περνάμε ωραιότατα.

  Διότι ,μας λένε,το μνημόνιο έχει και καλά και κακά σημεία,εμείς δεν το είχαμε καταλάβει επαρκώς επειδή καθόμασταν κι ακούγαμε τον άσχετο τον Τσίπρα,που είναι 1.πράκτορας 2.μεγαλομέτοχος μεγαλοκατασκευαστικής και 3 και σοβαρότερον,είναι ο Έλβις Πρίσλει σε μετεμψυχωμένη έκδοση εξ ου και θέλει να πάει στο Χόλυγουντ!

  Πασόκ και Νέα Δημοκρατία απλώς δεν το είχαν ακόμα διαβάσει όλο το μνημόνιο πολύ λεπτομερώς, ανοίγοντάς το είχαν πέσει στα καλά σημεία,μπερδεύτηκαν και το υπέγραψαν όλο μονομιάς.Τώρα που το διάβασαν όλο και είδαν τα λιγοστά ελαττωματάκια του, θα τα διορθώσουν με τις καθαρές και σαφείς διαπραγματεύσεις, που μόνο εκείνοι μπορούν να κάνουν, ενώ ο Σύριζα δεν μπορεί, καθώς δεν ξέρει από διεθνείς σχέσεις και τα τοιαύτα και γι αυτό εμείς πρέπει να ξαναψηφίσουμε ΝΔ και Πασοκ και έτσι δεν θα γίνουμε Αλβανία,θα παραμείνουμε…. Βουλγαρία!
  Αυτό είναι μια φοβερή,μια ευφυής προοπτική,μας παρέχει
  ασφάλεια και ευημερία κι ένα καλό μέλλον για τα παιδιά μας.
  Έτσι σταμάτησα πια να ρωτάω τον Σύριζα τι θα κάνει και σας ζητώ να μου πείτε ΕΣΕΙΣ,καλοί μου Πασόκοι και καλοί μου Νεοδημοκράτες το ΔΙΚΟ ΣΑΣ πρόγραμμα.
  Τι θα κάνετε στις 18,στις 19…ακριβώς όμως και με όλες τις λεπτομέρειες,με αριθμούς και ονόματα.
  Ποιά βιομηχανία,ποιού επενδυτή και με ποιά χρήματα,πόσα ακριβώς και πότε,σε ποιό νομό της χώρας και με πόσες και ποιές θέσεις εργασίας ,με τι μισθούς ,με ποια πρόσωπα σε ποιά πόστα θα κάνετε την ανάπτυξη που δεν καταφέρατε να κάνετε όλες τις προηγούμενες φορές που είχατε την εξουσία.
  Δεν ζητάω και πολλά νομίζω.
  Επίσης αν θέλετε μου λέτε παρακαλώ τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ πάνω στο πώς θα επαναδιαπραγματευτείτε το μνημόνιο που όμως έχετε ήδη φαρδιά πλατιά υπογράψει και αυτό και τους εφαρμοστικούς του νόμους ,με ποιά λεφτά από ποιό κομμάτι του δανείου των φίλων και συμμάχων μας Ευρωπαίων θα πληρώσετε τους μισθούς και τις συντάξεις κτλ κτλ.
  Δώστε μας βρε αδελφέ το πλαν το δικό σας....
  Πείτε μας ΕΣΕΙΣ τι θα κάνετε αυτή την φορά πάνω στα ερείπια που σωριάσατε.
  Άντε ντε,Νεοδημοκράτες και Πασόκοι, πεπειραμένοι πολιτικοί και σωτήρες του τόπου,άστε το Σύριζα να βουρλίζεται,πείτε μας ΕΣΕΙΣ τα μετανοημένα σας προγράμματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Για άντε βρε παιδια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
  ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.
  Αν δυσκολευόσαστε να σας δώσουμε και κάποιον έξτρα χρόνο για να διατυπώσετε με άνεση το πρόγραμμα σας.
  ΓΙΑ ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το πρόγραμμα της πλειοψηφίας του ΠΑΣΔΟΚ θα το καταθέσει ο ΤΣΙΠΡΑΣ όταν ολοκληρωθεί μετά από τις τελικές πινελιές που βάζουν Κατσέλη-Κοτσακάς-Ραυτόπουλος- Χωραφάς κλπ κλπ κλπ.
   Αητή είναι η ανανεωτική αριστερά ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ που λέμε.

   Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι είδους αναπαλαίωση ή ανανέωση κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως την ασχήμια του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να την πετύχει ούτε σε 100 χρόνια.
   Απορώ μάλιστα αγαπητέ @Ανώνυμε 1 Ιουνίου 2012 3:30 π.μ. πως παλεύεις στην μιά ασχήμια να προσθέσεις και μιάν άλλη. Δηλαδή είμαι στραβή να γίνουν και οι άλλες το ίδιο!!!!!

   Διαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια