Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Γηπεδικές ελλείψεις,
αθλητικά ασυμβίβαστα
και υπευθύνων ανεπάρκεια.


Ε, δεν μπορεί να υπάρχει ας πούμε μια βλάβη σε καζανάκι στο 1ο Δημοτικό σχολείο ή να μην ανάβει μια λάμπα επί μέρες στην οδό Κορυτσάς και να τρέχει ο δήμαρχος (πιεσμένος από τις κριτικές και την γκρίνια) για να διαπιστώσει τα πρόβληματα και για να δώσει εντολές για την επίλυση τους…

Δεν επιτρέπεται να γίνονται έτσι τα πράγματα, όταν υπάρχουν αιρετές στελεχάρες (αμειβόμενες μάλιστα) οι οποίες θα έπρεπε να μεριμνούν για τους τομείς που τους έχουν ανατεθεί.

 Γιατί τα λέμε αυτά;
Tην Τετάρτη 23/5 γράψαμε για την ζημιά που κινδυνεύει να πάθει το ξύλινο δάπεδο στην κεντρική σάλα του Κλειστού Γυμναστήριου από τα τακούνια των κυριών που χορεύουν πάνω του latin χορούς!!!
(«Τάκα τάκα τα τακουνάκια... Αγωνιούμε (παρά την μελλοντική προγραμματική σύμβαση) για το ποδοσφαιρικό γήπεδο αν τελικά βρεθούνε τα λεφτά και επιτέλους αντικατασταθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας από έναν νέο. Ίσως όμως σε λίγο αγωνιούμε και για το τερέν του γηπέδου μπάσκετ (στο Κλειστό Γυμναστήριο)!!! Εκεί το παρκέ κινδυνεύει από τα τακούνια των κυριών που κρατώντας ομπρέλες χορεύουν πάνω του singing in the rain (!!!) στα πλαίσια δημοτικού προγράμματος (ή μήπως της Base Training;) Οι υπεύθυνοι των αθλητικών πραγμάτων του Δήμου, του ΟΝΑ και του κλειστού γηπέδου να ελέγξουν άμεσα και να πάρουν μέτρα. Εκτός και αν θέλουνε να τρέχουμε ξανά να παρακαλάνε τον Περιφερειάρχη»)…

Προς τιμή του ο δήμαρχος έσπευσε πρωί – πρωί την επόμενη ημέρα στο Κλειστό, δίνοντας εντολή να απαγορευτεί κάθε είδους δραστηριότητα πάνω στο παρκέ με παπούτσια που μπορούν να το καταστρέψουν.

Από το συμβάν, όμως, προκύπτουν κάποια εύλογα ερωτήματα...
• Ποιος είναι έφορος του γηπέδου, που εκτός των άλλων καθημερινά ελέγχει τους τρόπους χρήσης του τερέν;
• Αυτός ή αυτοί που διοικούν το Κλειστό Γυμναστήριο έχουν ιδέα από τις απαιτήσεις τέτοιων χώρων, κι αν ναι, έχουν θέσει λεπτομερείς κανόνες λειτουργίας, χρήσης και ασφάλειας των εγκαταστάσεων;
• Ενώ ο δήμαρχος ευαισθητοποιήθηκε, τι έκανε ο υπεύθυνος Αθλητικών Υποθέσεων του Δήμου μας;

Θα ευχόμασταν το ζήτημα της επάρκειας αυτών που ορίστηκαν ως υπεύθυνοι Αθλητικών Υποθέσεων του Δήμου μας να έκλεινε εδώ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου, αλλά δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τόποτα περισσότερο από πενήντα – εκατό βήματα πιο περά για να διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος και της ευκαιριακής στάσης που τους διακρίνει.

Μιλάμε για το Ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπου στο κτηριακό συγκρότημα με τα αποδυτήρια των ποδοσφαιρικών ομάδων, δίπλα – δίπλα, κολλητά θα λέγαμε, αθλούνται (στην «μεγάλη» αίθουσα) μικρά κοριτσάκια του γυμναστικού συλλόγου «Σφιγμός»!
Δεν θα επεκταθούμε (τουλάχιστον σε αυτό το δημοσίευμα) στην εικόνα που καθημερινά παρουσιάζεται και με δυσφορία βλέπει κανείς. (και δεν είναι μόνον εκ του ασυμβίβαστου ή της αισθητικής, αλλά και θεμάτων υγιεινής, κλπ)

Απλά αναρωτιόμαστε:
• αν έστω και προσωρινά είναι τόσο δύσκολο να κλειδωθεί η νότια πόρτα και η πρόσβαση στην «αίθουσα γυμναστικής» να γίνεται από την κεντρική πόρτα της Μιαούλη,
 • αν θα πρέπει να επανασχεδιαστούν οι χρήσεις των αθλητικών χώρων με βάση τις νέες ανάγκες,
 • αν θα πρέπει να αποκτηθούν νέες αίθουσες, νοικιάζοντας βιοτεχνικούς χώρους ή επεκτείνοντας τα ήδη υπάρχοντα αποδυτήρια προς δυσμάς,
• κλπ, κλπ, κλπ.

Και φυσικά να θέσουμε ξανά την απορία : Μήπως πρέπει και γι αυτά να τρέξει ο δήμαρχος;

Ο εντεταλμένος υπεύθυνος και οι περί τον ΟΝΑ περιφερόμενοι κι χαριεντιζόμενοι οφείλουν ή να επιτελέσουν με σοβαρότητα την αποστολή τους ή να ζητήσουν από τον κ. Ευθυμίου να τους αλλάξει.

Γιατί δεν μπορεί από την μια να χορηγούν τις Αθλοδιακοπές σε ιδιώτες επειδή δεν θέλουν να μπουν στα δύσκολα ή να ονειρεύονται να κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων του νέου χλοοτάπητα, επειδή είναι οι ταγοί του τοπικού αθλητισμού και από την άλλη στα σοβαρά ζητήματα να λουφάζουν και να τα αναγάγουν σε ζητηματα που μόνον ο δήμαρχος μπορεί να τα αντιμετωπίσει και διεκπεραιώσει…

Αρκετά πιά!

20 σχόλια:

 1. Ας είναι καλά η Αργ... και θα πρότεινα στο Δήμαρχο, στη θέση κάποιου αθλητικού "ειδήμονα" να βάλει την παραπάνω κυρία, που και τίμια είναι και ας είναι συγγενικό πρόσωπο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιά ειναι η παραπάνω κυρία ?Στο κειμενο δεν είδα καμία κυρία . Και μάλιστα έντιμη και του αντικειμενού της.Παρακάτω προτείνεται μία άλλη κυρία(Λουκή) .Ταυτοπροσωπία , ενορχήστρωση η κακοστημένη δημιουργία κλίματος?.
   Εκείνος ο Χατξηαντωνίου πάλι πως μας προέκυψε?
   Δημόσιοι υπάλληλοι και οι δύο σιτιζόμενοι και από το Δημόσιο και από το Δήμο.Διπλοθεσίτες με όλη τη σημασία της λέξης.Αλήθεια τι πτυχίο έχουν ,αν έχουν, εκτός απο "εντιμοι και του αντικειμενού τους".

   Διαγραφή
 2. Ο δήμαρχος έτρεξε όπως λέτε στο Κλειστό του μπασκετ. άρα διάβασε όσα γράψατε και αντέδρασε. Τώρα σειρά του Μπούτση να πράξει ή να εξηγήσει τα όσα λέτε.
  Και κάτι εκτός θέματος.
  Στα κανάλια όλο ρωτάνε για το πρόγραμμα του Σύριζα, αλλά κανένας δεν ρωτάει ποιό είναι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Εκτός και πιέζουν αυτό που φοβούνται. Η απόλυτη ξεφτίλα δηλαδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπλέ κοβαλτίου26 Μαΐου 2012 - 4:34 μ.μ.

  Καταλαβαίνω την θέση του δήμαρχου, αλλά χρειάζεται άμεση αλλαγή αρμοδιοτήτων. Ο κ. Μπούτσης άμεσα να απομακρυνθεί από τα Πολιτιστικά & τα Αθλητικά και να αντικατασταθεί στην πρώτη περίπτωση από την κ. Μαρία Λουκή που θα βρεθεί έτσι σε ταιριαστό γιαυτήν τομέα και στην δελυτερη περίπτωση (αθλητικά) να τα αναλάβει ένας εκ των Χατζηαντωνίου, Καραβασέλα ή Αναστόπουλο. Τον τομέα Τεχνικών έργων να τον πάρει ο κ. Χρονόπουλος. Ο κ. Μπούτσης ας τοποθετηθεί σε μιά σχολική επιτροπή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπιζάνη η φαντασία σου καλπάζει. Σε λίγο θα μας πεις ότι κάνανε τρύπες στο παρκέτο επειδή χορεύανε λατιν χορούς. Αντε καμία να πήγε με κανονικά παπούτσια. Έβαλες και μια φωτο από το ιντερνετ και μας πουλάς παραμύθια..
  Κι εσύ @Μπλέ κοβαλτίου πως το παίζεις διανομέας ρόλων σε κινηματογραφική ταινία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Poies fantasies vre Anwnyme / gia koita edw: http://wwwjekinamekaliteromoschato.blogspot.com/2012/05/2012-60.html
   Oles oi kyries forane papoutsia me "naaaaaa" to takouni. Kante klik stin foto gia na ta deite kalytera.

   Διαγραφή
 5. Συνδημότισσα26 Μαΐου 2012 - 5:28 μ.μ.

  Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε χρειάζεται νοικοκυριό, οικονομία και περισσότερη προσφορά για να διατηρήσουμε όσα έχουμε επιτύχει. Θυμίζω σε αυτούς που δεν γνωρίσανε τα δύσκολα χρόνια του 50 και του 60 ότι μανταρισμένα ρούχα φοράγαμε και όμως είμασταν καθαρά και καθωσπρέπει δεσποινιδούλες. Ας νοιαστούν λοιπόν οι υπεύθυνοι κι όχι μόνο φιγούρα.
  Πάντως το ζήτημα του συγχρωτισμού μικρών παιδιών της γυμναστικής με ποδοσφαιριστές ενήλικες είναι γεγονός απαράδεκτο. Απαράδεκτο και θα ήθελα να γνωρίζω εαν τουλάχιστον υπάρχει κάποιος φύλακας ή έφορος που να παρακολουθεί από κοντά τα όσα συμβαίνουν εκεί.
  Δεν βαζω κατηγοριες και υποψίες για κανέναν, αλλά ας έχουμε το νου μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όπως πιό πάνω είπε και ο @ Μπλέ κοβαλτίου τι να σου κάνει ο δήμαρχος όταν μάλιστα ο Αντωνάκης φρόντισε να έχει τον ρόλο αυτού που δια των όπλων τον επέβαλε. Πασοκάρχης ήτανε και ανέλαβε τότε μαζί με τον Δημητρίου τον ρόλο του πλασιέ μεταξύ των πασοκατζήδων. Τώρα πως να τον φάει έστω κι αν είναι μούφα? Γιατί παρόλο που κατεβάζει η γκλάβα του και το στοματάκι του πάει ροδάνι είναι πιά αποδεδειγμένη μούφα, δηλαδή αποτυχών. Όσο κι αν επιχειρεί να δείξει κάποια κινητικότητα η ουσία απουσιάζει. Τώρα τι γίνεται. Πολλοί στο Μοσχάτο γνωρίζουν ότι ο Ευθυμίου δεν τον πολυγουστάρει (το γιατί δεν το έχω εντοπίσει), αλλά τι να κάνει, εκτός από την αφταγκία και άρα τα μηδενικά έργα να βάλει στο κεφαλι του κανέναν εμφύλιο; Θα αφήσει να το κάνουν με τον πιό καθαρο τρόπο οι ερχόμενες εκλογές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ,ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ ΨΗΦΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μπορεί να μας πει κάποιος ποιός διοικεί το Ποδοσφαιρικό γήπεδο και ποιός το Κλειστό? Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος που να επιβλέπει τους χώρους και να μην φροντίζει θέματα όπως η χρήση από ομάδες, αθλητές και προγράμματα, την ασφάλεια και τα τεχνικά προβλήματα. Υπάρχει όπως παλιά Νομικό πρόσωπο για κάθε γήπεδο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Απορία ψάλτου βηξ27 Μαΐου 2012 - 10:44 π.μ.

  Από τα όσα διαβάζω και επιτόπου βλέπω (όταν επισκέπτομαι τα γήπεδα) καταλαβαίνω ότι υπάρχουν προβλήματα στην πόλη μας. Γιατί ο δήμαρχος δεν δίνει εντολή στον Μπούτση να συγκαλέσει την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου ώστε να βγει μια σειρα συμπερασμάτων και να μπουν για επίλυση τα προβλήματα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε για ποιά Αθλητική Επιτροπή μιλάς? Την τσίγκινη που έχει μείνει στα χαρτιά? Εδώ τα μέλη της πάνε στο γήπεδο και κάνουνε ότι κοιτάνε το μάτς γι αυτό δεν βλέπουν τις σάπιες ξύλινες κερκίδες. Εδώ πάνε θέματα στο δημοτικό συμβούλιο και τις αποφάσεις τις πάνε μετά στην επιτροπή - σιγά δηλαδή που πηγαίνουμε. Boutsis rule που λένε. Και αφού αγαπητή Μοσχατούπολη έδωσες κάποιο 'μπράβο' στον δήμαρχο [είναι μια πρόοδος κι αυτη] δεν είναι ώρα να παρέμβει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτη τη φορά? Τα άπλυτα πιά ξεχειλίσανε από το καλαθάκι τους.
   #@#

   Διαγραφή
 10. Μοχθηρός παρατηρητής 195927 Μαΐου 2012 - 7:58 μ.μ.

  Ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα με τον κ. Μπούτση? Τρέχει γύρω γύρω και κάνει κονέ μόνο για την πάρτη του και την δημιουργία προγεφυρωμάτων για το μέλλον. Και σε μια πόλη μέτρια και καθόλου απαιτητική - παρά το ότι υπάρχουν κάποια μπλόγκ και κάποιοι άνθρωποι που φωνάζουν - κάποια αθλητικά αερολογήματα μπορούν και ξεγελάνε. Όμως η πολιτική του δήμου είναι μακριά από την ουσία γιατί το παλικάρι δεν έχει μέσα του φλόγα. Και μην δικιολογούμε το δήμαρχο. Έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση και νομίζω πως η τελευταία ευκαιρία του είναι στις δημαιρεσίες και τις αλλαγές την 1η Ιανουαρίου που έρχεται, αν δεν κάνω λάθος για την διαδικασία. Τότε θα δούμε κατά που πάει το πράγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Την ώρα που ο ΑΟΜ επαιζε ένα φιλικό την Πέμπτη έγινε ολοκληρη κουβέντα για τους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου ανάμεσα στα δημοτικά σχολεία. Φτάσανε παράγοντες να λένε ότι θα κάνουν αυτοί το τουρνουά και θα βάλουν το χέρι στην τσέπη ακόμη και για την αγορά των επάθλων! ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. μια Μοσχατιώτισσα27 Μαΐου 2012 - 8:52 μ.μ.

  Με συγχωρείτε αλλά αυτή που έχει την ευθύνη είναι η αντιδήμαρχος παιδείας κ. Καπετανάκη που είναι και αντιδήμαρχος Μοσχάτου χωρίς ποτέ να την έχουμε δει να περπατάει έστω στην κεντρική λεωφόρο. Αθλητικού μεν περιεχομένου αλλά θέμα εκπαίδευσης. Αν υπα΄ρχει θέμα οικονομικό τότε οφείλει να μιλήσει ο Δήμαρχος. Οχι δηλώσεις επ ευκαιρία των Πανελληνίων και τώρα σιωπή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας ασχολείται με τα θέματα των σχολείων και των μαθητών και όχι των γηπέδων . Τώρα αν δεν κυκλοφορεί στους δρόμους είναι γιατί δουλεύει στο γραφείο της και δεν κάνει δημόσιες σχέσεις . Ρωτήστε τη να μάθετε με τι ασχολείται.

   Διαγραφή
 13. Με συγχωρείτε, αλλά ασχολούμενοι μαζί του, του δίνετε αξία. Του Αντουάν εννοώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΣΤΟΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Σ' ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΛΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ;; Η ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΟΥΑΝ ΠΟΥ ΤΟΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΦΟΣ ΤΟΥ: "ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ". ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. o δημαρχοσ απο εδω και περα οσο κραταει τον μπουτση στην θεση του ειναι συνυπευθυνοσ σε μεγιστο βαθμο.το ποτηρι δημαρχε ξεχειλισε με τα ανυπαρκτα εργα του στενου σου συνεργατη σε πνευματικο και αθλητικα.η πολη δεν ειναι τσιφλικη κανενοσ.πληρωνουμε τισ υποχρεωσεισ μασ σε δυσκολεσ εποχεσ και απαιτουμε καποιεσ υποδομεσ να λειτουργουν σωστα και με ασφαλεια.ποσο καιρο θα υπομενουμε την ανυπαρξια ενοσ ανθρωπου ασχετου με τα καθηκοντα που του εχεισ αναθεσει δημαρχε? ΕΛΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΩΜΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ? ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ?

   Διαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια