Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Μπαξέ τσιφλίκι

Αποκαλυπτική η χθεσινή (28/3/2012) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου.
Σε κάθε θέμα ξεπρόβαλε και ένα ολίσθημα της κυβερνώσας τον δήμο ομάδας Ευθυμίου, αλλά κυρίως αποκαλυπτόταν η αντίληψη που έχει για την δημοκρατία και τον τρόπο διοίκησης του δήμου.

Το γνωστό ιδιοκτησιακό «L' état, c'est moi» που με περισσή έπαρση και αριστοκρατική νωχέλεια αναφώνησε ο Louis 14ος, ωχριά μπροστά στην φεουδαρχική αντίληψη Ευθυμίου για τον δήμο: μπαξέ τσιφλίκι η Κοραή – έτσι γουστάρουμε να διοικούμε και για 2 ½ χρόνια μη μας ενοχλείτε.

Κάπως έτσι φαίνεται να αντιμετωπίστηκε και συνεχίζει να αντιμετωπίζεται - σύμφωνα με τις καταγγελίες Σωπάκη - και η περίπτωση των αμοιβών που εισέπραττε ο κ. Μπούτσης ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Πνευματικού Κέντρου για το διάστημα από 1 Ιανουαρίου έως και 3 Αυγούστου του 2011.

Του τα έδινε τα ευρώπουλα ο καλός δήμαρχος κι ας μην υπήρχε Πνευματικό Κέντρο Μοσχάτου, αφού ήδη από την πρωτοχρονιά του 2011, 
α) έτρεχε ο νέος πια δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, 
β) το Νομικό Πρόσωπο είχε καταργηθεί σύμφωνα με τον Καλλικρατικό Νόμο 3852, και 
γ) τα πολιτιστικά θα έπρεπε πια να καλυφθούν και να συντονιστούν μέσα από κάποια αντίστοιχη διεύθυνση ή επιτροπή του νέου Δήμου.

Η πλειοψηφία (δίνοντας υπηρεσιακές εξηγήσεις μέσω του κ. Ιωαννίδη) προσπάθησε να ισχυριστεί ότι όλα έγιναν νομότυπα, αφού ο Επίτροπος συμφώνησε στην αναγκαστική καταβολή των επίμαχων μηνιαίων αποζημιώσεων στον κ. Μπούτση για λόγους εξυπηρέτησης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου.

Σε αυτό θα μπορούσε να βρεθεί μια λογική βάση, αλλά μόνον για τους καθηγητές και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες των διαφόρων τμημάτων και εργαστηρίων, ώστε να μην διαλυθούν οι υπάρχουσες δομές.
Δεν γίνεται, όμως, κατανοητή και για την ανάγκη χρηματοδότησης και του προέδρου του Πνευματικού Κέντρου.

Αλλά ακόμη και αν ήταν έτσι, όπως δηλαδή τα έκρινε ο Επίτροπος, τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες υπερέβησαν τα νόμιμα προβλεπόμενα, αφού η χρηματική αποζημίωση των προέδρων και αντιπροέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου καθορίζονται και αποφασίζονται (στην αρχή κάθε έτους) αποκλειστικά από το Δημοτικό Συμβούλιο, στην βάση οικείου προϋπολογισμού!
Τέτοια απόφαση δεν υπήρξε!!!

Και δεν εξηγείται, και δεν δικαιολογείται το όλο θέμα με την εξήγηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου ότι πρόκειται για "πολιτικό ζήτημα".

Και δεν εξαντλείται η ιστορία αποκλειστικά σε κάποιες χιλιάδες ευρώ που ξοδεύτηκαν σε προέδρους και αντιπροέδρους χωρίς ...προεδρευόμενα Κέντρα (Πνευματικό, ΚΕΦΟ, κλπ) ένεκα της νομικής ανυπαρξίας τους, ενώ θα μπορούσαν να διατεθούν σε έργα ή κοινωνικές δράσεις.

Η υπόθεση Μπούτση έχει να κάνει με την μορφή και την ποιότητα διακυβέρνησης του δήμου.
Κι ως γνωστόν αυτοί που έχουν πρόβλημα, καταφεύγουν σε ενέργειες που ξεφεύγουν από το μέτρο.
Γίνονται αλαζόνες και αυταρχικοί για να καλύψουν τις αδυναμίες τους και την ανεπάρκεια αξιολόγησης και κατανόησης της κριτικής που τους γίνεται.

Όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αρκεί η αντιπολιτευτική φρασεολογία μέσα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Χρειάζεται ενημέρωση του λαού και προσφυγή στους θεσμούς που προβλέπονται όταν τα πράγματα πηγαίνουν έτσι.

45 σχόλια:

 1. Απαράδεκτος ο τρόπος ασκήσεις εξουσίας της Δημ. Πλοιοψηφίας.
  Στρογγυλοκάθισε με περισσή ευχαρίστηση σε αυτό που του είπαν οι δεξιοί Δήμαρχοι (ότι για πενήντα χρόνια θα βγαίνει Δήμαρχος ΕΑΝ έχει τον Σπανάκη αντίπαλο). Δεν νομίζω Δήμαρχε με τα τρωκτικά που σε περιτριγυρίζουν πολύ φοβάμαι δεν την βγάζεις την θητεία……

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κ. Σόλωνα κάνε μια δορθοσούλα.
   Έτσι όπως το γράφεις ψηφίζουν τα παπόρια.

   Διαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε κάνε και συ μία διορθωσούλα.
   Δορθο-σούλες κάνουν μόνο οι Σούλες

   Διαγραφή
 2. Ένας δήμαρχος, μια δημοτική αρχή, ένα αποφασίζω, ένα ακολουθώ και όλα τελειώνουν εκεί. Μπράβο δε δήμαρχε της αλαζονείας και της απλοχεριάς στους ημετέρους. Ο κόσμος πεινάει ρε παλιοκηφήνες..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ....ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΙΡΑΖΕΙ ΟΔΗΜΟΣ.... ΤΟ Γ Ι Α Ο Υ Ρ Τ Α Κ Ι ΣΕ ΓΥΡΩΦΕΡΝΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αλήθεια ο ίδιος ο κ. Μπούτσης τι είπε σ αυτή τη συζήτηση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΑΣ ΈΧΩ ΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ ΚΟΡΌΙΔΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΠΑΖΩ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΊΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ
   ΚΑΙ ΓΡΆΦΕΤΕ ΜΌΝΟ ΣΤΑ BLOGS.ΑΥΤΟ ΑΠΆΝΤΗΣΕ Ο κ.ΜΠΟΥΤΣΗΣ

   Διαγραφή
  2. ν.υ.χ.τ.ο.λ.ο.υ.λ.ο.υ.δ.ο30 Μαρτίου 2012 - 12:14 π.μ.

   Προφανώς ΕΧΙΔΝΑ υποθέτεις αυτά που λέει από μέσα του, αλλά μέχρι να μας ενημερώσει η Μοσχατούπολης θα ήταν ωραίο να υποθέσεις τα 'από μέσα' λόγια και του δήμαρχου

   Διαγραφή
 5. Πόντιος Πιλάτος30 Μαρτίου 2012 - 1:03 π.μ.

  «Ο Επίτροπος συμφώνησε λέει να παίρνει τα λεφτά ο Μπούτσης για λόγους εξυπηρέτησης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων ………….».
  Και αν συμφώνησε (θέλει ψάξιμο αυτό) ο Επίτροπος σημαίνει ότι είναι νόμιμο? Με τόσα που βλέπουμε και ακούμε μήπως κάποιος πρέπει να ελέγξει και τον επίτροπο?
  Κύριε Σωπάκη και λοιποί της Αντιπολίτευσης πολύ καλές οι ανιχνευτικές σας επιτυχίες στον εντοπισμό σκανδάλων αλλά μου θυμίζουν πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό των κλεπτών. Ασφαιρα πυρά δηλαδή. Στο βρόντο,για την τιμή των όπλων. Μία ατέρμονη εμμονή περί ηθικού και νόμιμου με νικητή πάντα το νόμιμον αλλά μη ηθικόν. Η απόλυτη υπεκφυγή και η απόλυτη αποποίηση των ευθυνών για το μη περαιτέρω «ψάξιμο».Οι Πόντιοι Πιλάτοι της Αντιπολίτευσης που «υπηρετούν» τους «Πόντιους» ψηφοφόρους τους με κούφιες καταγγελίες μεσα στους τέσσερους τοίχους της αίθουσας του Δημοτικού
  Συμβουλίου και πέραν τούτου ουδέν….
  Για το δια ταύτα τίποτα !
  Για την δικαστική διερεύνηση τίποτα!
  ……..και για τους πολιτικούς μας που μας έφεραν σε αυτό το απίστευτο χάλι όλοι τους είναι φωτιά και λαύρα. Παρότι λειτουργούν πάνω- κάτω με τις ίδιες μεθόδους!
  Και οι καλλίτεροι από αυτούς δυστυχώς αρκούνται στο ρόλο του Πόντιου Πιλάτου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ;;;ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!! ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ! Ο κος ΣΩΠΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ......

   Διαγραφή
 6. Κύριοι της αντιπολίτευσης, όταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ λέει ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό, άλλο εννοεί. Εννοεί ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο πολιτικό.
  Δείτε το κι έτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΣΕΡΝΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΜΕ 3 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΜΠΟΥΤΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΥΡΕΝΙΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μ' αυτά που λέτε κάνετε τον Μπούτση μάγκα.Αγνοείστε τον και κτυπάτε μόνο τον θεσμικά υπεύθυνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΑΞΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Tελικά όποια πέτρα και να σηκώσεις από κάτω θα είναι ο
  Μπούτσης.
  Οπως οι σκορπιοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΡΚΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σιγά ρε φίλε τι διαφορετικό ψήφισε ο αρκάς από αυτά που ψήφισαν οι ομοτράπεζοί του. Ακόμα και στις αμοιβές έκανε την πάπια και την κοπάνησε..Ίδια μούρη είναι και αυτός. Απλά το παίζει.

   Διαγραφή
 12. Τι ατελείωτος και άπατος βόθρος!Βέβαια κάτι πήρα χαμπάρι τι πασοκικό μπάχαλο έχει καταντήσει ο δήμος όταν ο ίδιος ο δήμος πέρσι μας μάζεψε τους γονείς να μας ενημερώσει για την μελλοντική πορεία του ωδείου στο οποίο έχω τα παιδιά μου και τουλάχιστον από πλευράς καθηγητών είμαι ευχαριστημένος.
  Εκεί φέτος βιώσαμε άλλο αίσχος Στους καθηγητές του ωδείου που είναι αξιόλογο και ανταποδοτικό τόσα χρόνια θέλανε να το δώσουνε σε ιδιωτική λέει εταιρία και κάτι τέτοια πονηρά,τα μασάγανε,άλλα έλεγε ο ένας άλλα ο άλλος αλλά πέσανε κάτι γονείς επάνω τους και την γλύτωσε προς το παρόν,εκεί λοιπόν δεν είχανε να δώσουν τα δεδουλευμένα στους ανθρώπους;Τους χρωστούν ακόμα λεφτά!Αλλά για τον Μπούτση και τους υπόλοιπους μαθαίνω τώρα από σας ότι είχανε!Αίσχος!Αυτός που ερχόταν εκεί και μας έλεγε ότι όλα θα τακτοποιηθούν δεν ντρεπόταν να τσεπώνει αυτός τα μισθουλάκια τα ανυπόστατα όπως βγαίνει τώρα στην φόρα και να είναι οι άνθτωποι απλήρωτοι;Δυστυχώς δεν γνωρίζω την υπόθεση πολύ καλά αλλά αν δεν ήταν οι δυο συγκεκριμένοι γονείς να βάλουν τις φωνές και στην συνέχεια και μερικοί ακόμα να πάρουν την ιστορία πάνω τους και να βρούνε μαζί με τους δασκάλους μια άκρη αυτοί οι άθλιοι άνθρωποι που είναι στα μέσα και στα έξω και βγάζουνε φράγκα από παντού θα το είχανε διαλύσει!Προτείνω να το ψάξετε και να αναδείξετε κι αυτό το θέμα.Μπορεί κι εκεί να έχουν φάει νομιμοφανώς λεφτά,ποιός ξερει Έχω πάθει την πλάκα μου.
  Συγχαρητήρια για το μπλογκ σας.Πρέπει να υπάρχει μια ενημέρωση μη κατευθυνόμενη επιτέλους.Να τους τα βγάλετε όλα στην φόρα.Αίσχος.Αίσχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Συνδημότισσα30 Μαρτίου 2012 - 2:45 μ.μ.

  Μπράβο Μοσχατούπολη γιατί μας ανοίγεις τα μάτια. Την ίδια ώρα κάποιοι προσπαθούν να μας πουν ότι η είδηση είναι το κύπελλο που πήρε ο Φωστήρας ή τι ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Χίσος. Ίσως οι πραγματικές ειδήσεις να τσούζουν, ίσως να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις, ίσως πάλι να μετράει τι είναι πιο συμφέρον από εμπορική αποψη.
  Όσο για το θέμα που θίγεις είναι φανερό ότι 15% είναι Μπούτσης και 85% δήμαρχος. Το εφτάμηνο που αναφέρετε δεν το πληρώθηκε αυθαίρετα και είναι σίγουρο ότι ήξεραν τα "τεχνικά προβλήματα" που μπορεί να φανερωνόντουσταν. Υποθέτω να είπανε στον "πρόεδρο" του Πνευματικού να κρατήσει πισινές και να μην σπαταλήσει τα λεφτά. Γιατί αν φαγωθούνε, μετά 6-7 χιλιάδες δεν μαζεύονται εύκολα.
  Εννοείται πως συμφωνώ με τον "Πόντιο Πιλάτο" και τον "Ανώνυμο 3:32" ότι η αντιπολίτευση πρέπει να κάνει παρέμβαση στον επίτροπο, στην περιφέρεια και στο αρμόδιο υπουργείο.
  Τα λεφτά να πάνε στους φτωχούς, σαν μιά γριά γυναίκα που με τη ρόμπα, σοσόνια και παντόφλες ανεβοκατεβαίνει την πλατεία, την Μακρυγιάννη και τη Μεταμορφώσεως πουλόντας χαρτομάντηλα και παρακαλόντας για 50 σεντς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. kala re paidia 1 xrono koimotane i antipoliteusi kai to pire tora xampari?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. γιατί ρε μεγάλε εσύ βλέπεις τους καταθετικούς λογαριασμούς ;;; ευτυχώς που οι ίδιοι προδόθηκαν. Αυτό σε πείραξε αν κοιμόταν ή όχι η αντιπολίτευση?? Επικροτείς δηλαδή το γεγονός; Έλεος με τα λαμόγια

   Διαγραφή
 15. Η παρέμβαση - καλύτερα να πούμε καταγγελία - του κ. Σωπάκη είναι δίκαιη. Την 1/1/11 ο δήμος έπρεπε να έχει πάρει όλες τις δραστηριότητες του καταργούμενου "Πνευματικού" και να τις εντάξει σε μία εκ των διευθύνσεων του δήμου, εάν δεν υπήρχε Διεύθυνση Πολιτισμού. Νομικό πρόσωπο δεν υπήρχε πιά. Και είχε όλο το χρόνο ο δήμαρχος για να προσαρμοστεί. Το ότι διεκδίκησε - βάσει εξαίρεσης του Ν.3852 - την μη κατάργηση του Π.Κ. αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς έδινε το δικαίωμα να παίρνει μηνιαία αποζημίωση ο κ. Μπούτσης. Αυτό που με εντυπωσιάζει από τα όσα διάβασα στο άρθρο της Μοσχατούπολις είναι το γεγονός του πόσο πρόθυμα έτρεξε ο κ. Ιωαννίδης σαν Δντης Οικονομικού να καλύψει το γεγονός. Πότε θα μάθουν οι υπηρεσίες του δήμου και των υπουργείων ότι άλλο το υπηρεσιακό καθήκον και άλλο πράγμα η εξυπηρέτηση των κεφιών του κάθε δήμαρχου ή του κάθε υπουργού και πολιτικού;
  Ειλικρινά κι εγώ θα ήθελα να μάθω τι είπε ο κ. Μπούτσης στο δημοτικό συμβούλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καλά αυτό έχετε να πείτε, δεν παίρνετε καθόλου υπόψη σας ότι χάρη στην παρέμβαση της Δημοτικής Κίνησης "ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ " αφαιρέθηκαν οι αμοιβές Προέδρου και Αντιπροέδρου από τον προυπολογισμό του 2012 του πνευματικού κέντρου που αρχικά είχαν αυθέρετα τοποθετηθεί και αναδείχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και το θέμα της αμοιβής για τους επτά μήνες του 2011 του προέδρου του πνευματικού κέντρου Κου ΜΠΟΥΤΣΗ.
  Πρίν αρχίσετε τις υποδείξεις στον Κο ΣΩΠΑΚΗ για το τι πρέπει να πράξει από εδώ και πέρα , θα ήταν φρόνιμο να αναγνωρίσετε την ουσιαστική αντιπολίτευση που κάνει στην Δημοτική Αρχή πρός όφελος των Δημοτών και να καταλογίσετε ευθύνες γιατί δεν το πράτουν και οι άλλες παρατάξεις που από όσο γνωρίζω έχουν και πολύ μεγαλύτερη δύναμη σε δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο.
  Μπράβω ΣΩΠΑΚΗ συνέχισε με τον ίδιο τρόπο για το καλό των δημοτών του ΜΟΣΧΑΤΟΥ και του ΤΑΥΡΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είσαι ο μόνος που το βάζεις στίς σωστές του διαστάσεις σε σχέση με την υπόλοιπη αμτιπολίτευση.

   Διαγραφή
 17. Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΘΡΑΣΥΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΙΣΘΕΣ ΘΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ ,ΕΡΓΟ,ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ρε 08:18 ούτε ο ίδιος ο Κρεμμύδας δεν θα τα έλεγε τόσο καλά για τον Σωπάκη. Μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο, μετά την εμφάνιση Σακοράφα δίπλα στον Τσίπρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να και η στραβωκλωτσιά. Άντε τώρα η μπάλα στην εξέδρα

   Διαγραφή
  2. πολύ καλό καί ευθύβολο το σούτ Γαύρε.

   Διαγραφή
 19. Κύριοι και κυρίες τι ζητάτε? Να σκύψει η δημοτική αρχή στο πρόβλημα του εφτάμηνου μπόνους? Αυτά είναι ζηλοφθονίες της επάρατης αντιπολίτευσης. Ο δήμαρχος τώρα πετάει στα μεγάλα και τα αληθινά. Δηλαδή στην υποστήριξη του μηχανισμού των Αντικυθήρων, κλπ. Άσε που είναι «χεσμένος» από χαρά που ο Ντερέκας πάει για βουλευτής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Λίγα σχετικά με το ερώτημα που θέτουν κάποιοι αναγνώστες μας, ποιά θέση πήρε ο κύριος Μπούτσης. Όταν ασκήθηκε κριτική από τον κύριο Σωπάκη, απλά απόφυγε να τοποθετηθεί επί της ουσίας, λέγοντας ότι επειδή είναι κάτι προσωπικό, θα αφήσει να μιλήσει η υπηρεσία. Το τι είπε ο κ. Ιωαννίδης ήδη το έχουμε αναφέρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Μπούτσης παίρνει άδεια και πάει Άρτα να βγάλει τον Ντερέκα βουλευτή.

   Διαγραφή
 21. o pagouropoulos xanagirizei30 Μαρτίου 2012 - 8:58 μ.μ.

  Ο Αντώνης έχει γίνει τελικά το ποιό κακόγουστο αστείο που κυκλοφορεί στο Μοσχάτο. Τώρα η μόνη λύση για την πολιτική του σωτηρία είναι να κάνει έργο. Αλλά κανονικό έργο και όχι μαϊμουδιές και αρπαχτές. Για τούτο θα τον συμβούλευα να καταφύγει στις πολιτιστικές συμβουλές του Μπιζάνη. Θαρρος χρειάζεται. Για τα αθλητικά θα τον έστελνα στον Φαναρίτη. Αντώνη σοβαρολογώ. Φίλα τα χέρια που δεν κάθονται να τα δαγκώσεις... Συντροφικα, πάντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Πιστεύω ότι αντι η αντιπολίτευση να πιέζει την συμπολίτευση, θα πρέπει ο ίδιος ο δήμαρχος να αναζητήσει με σοβαρό τρόπο την λύση του, μέσα από την έρευνα και την αποστολή ερωτήματος στην περιφέρεια και το αρμόδιο υπουργείο. Λάθη όλοι κάνουν. Σημασία έχει πως διορθώνονται. Εν τω μεταξύ τι θα πράξει ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου είναι δικό του ζήτημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aπ' ότι έμαθα παραιτείται. Αναλαμβάνει πρόεδρος μεγάλου οργανισμού του ελληνικού δημοσίου.

   Διαγραφή
 23. ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ... ΤΡΩΓΕ ΚΑΡΓΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Θα ηταν καλο αν ο Κος Μπουτσης,μας ελεγε ποσα ευρω εισπρατει καθε μηνα απο την εργασια του,νομιμα βεβαια,και ποσα απο τις υπηρεσιες του στο Δημο,νομιμα βεβαια,και παλι.Για να μη περιμενουμε μεχρι τον Ιουνιο να τα δουμε απο το site του δημου στην διαφανεια για το ποθεν εσχες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΠΑΚΗ,ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ;ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ;
  K.K. Σπανακη,Κρεμμυδα,Κυριαζιδη,Σουτο,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. TI NA POUNE? PLAKA ME KANEIS?
   PERIMENOUN KI AFTOI NAR8HEI H SEIRA TOUS NA PAROUN TA IDIA.
   AM DEN SFAXANE. EXOUN GNOSI OI FYLAKES.

   Διαγραφή
 26. Αδικείται ο Αντώνης παιδιά. Αυτός ήταν και είναι το δεξί χέρι του δημάρχου. Αφού λοιπόν κάποιοι είπαν ότι καλώς αμοίβεται το παληκάρι τις πταίει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Το πανταλόνι είν' εύκολο ρούχο να το φοράς,
  μα πρέπει να 'σαι άξιος άντρας να το τιμάς.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ? ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΒΑ , ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΨΑΞΑ ΚΙ ΕΓ´Ω ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΊΑ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ.ΤΙ ΚΑΛΌ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΉ Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ;

   Διαγραφή
  2. Υπαρχουν αλλα blogs να τα αναδεικυουν.Εδω γινεται κριτικη κι αντιπολιτευση.

   Διαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια