Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Ο ΑΟ Μοσχάτου τους τα "λέει"
για το γήπεδο


Μετά από δελτίο τύπου που λάβαμε σας παρουσιάζουμε ανακοίνωση του ΑΟΜ η οποία είναι αρκούντος διαφωτιστική σε πολλες λεπτομέρειες του θέματος που εχει να κάνει με το γήπεδο της καρβουνόσκονης και των σάπιων ξύλινων εξεδρών.  Φυσικά και ως ΜοσχατουΠολις θα την σχολιάσουμε πιό κάτω...

Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου θα ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά με το ήδη γνωστό θέμα που προέκυψε σχετικά με τα γήπεδα της περιφέρειας τα οποία θεωρούνται ακατάλληλα και δόθηκε εντολή να σφραγισθούν.
Εν προκειμένω για το Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω:
Κανένας από την καθ' ύλην αρμόδια Δημοτική αρχή επίσημα δεν μας ενημέρωσε αρχικά για το θέμα που δημιουργήθηκε, ούτε για τις όποιες τυχόν εξελίξεις, θετικές η αρνητικές. Θεωρούμε ότι οι "έχοντες έννομο συμφέρον", όπως το αθλητικό μας σωματείο, έπρεπε να γνωρίζουν νωρίτερα την εξέλιξη αυτή.
Η δημαρχία ήταν ενήμερη από την προηγούμενη Παρασκευή, ίσως και νωρίτερα.
Ο Πρόεδρος της ομάδος ενημερώθηκε από την ΕΠΣΠ την Δευτέρα 06/03/12 για το θέμα και επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου κ. Ευθυμίου, για να πληροφορηθεί σχετικά,  στις 11.00.
Ο Δήμαρχος την δεδομένη στιγμή βρισκόταν καθ' οδόν προς την περιφέρεια προκειμένου να συζητήσει με τον κ. Λιακόπουλο (περιφέρεια) το ζήτημα αλλά δεσμεύθηκε να τον ενημερώσει μετά το πέρας της συνάντησης πράγμα το οποίο δεν έγινε.
Την ίδια μέρα επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο της Ομάδας οι κύριοι Ντερέκας, Σπανάκης, Κρεμμύδας, Σιώκας, Ζώταλης,Τουφεξίδης, Μελίστας, Πηνιώτης και εξέφρασαν την στήριξη και συμπαράστασή τους στο σωματείο που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Δ' κατηγορία, ζητώντας του να μεταφέρει καθησυχαστικό μήνυμα προς τους γονείς των μικρών αθλητών των Ακαδημιών.
Έθεσαν παράλληλα εαυτούς και τους συνδυασμούς που εκπροσωπούν, συνοδοιπόρους στην δοκιμασία αυτή και υπεσχέθησαν πλήρη αγωνιστική συμπαράταξη.
Σας ευχαριστούμε όλους σας τον καθένα προσωπικά καθώς και τους ανθρώπους που εκπροσωπείτε.
Τα προβλήματα είναι του γηπέδου και ευθύνη έχει η Δημοτική Αρχή.
Δεν είναι προβλήματα του Α.Ο. Μοσχάτου καθώς δεν είναι το "χωράφι" που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.
Είναι η Δημοτική περιουσία και αυτή που είναι υπόλογη για λάθη, παραλείψεις ή κατασκευαστικές αστοχίες είναι η Δημαρχία.
Ο Α.Ο. Μοσχάτου για μερικούς επιλήσμονες είναι ιστορικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 1926 και θα υπάρχει με η χωρίς γήπεδο.
Ακόμα και να το κλείσουν, αφού αναλάβουν όλο το πολιτικοκοινωνικό κόστος, εμείς θα κάνουμε προπονήσεις ακόμα και στην κοίτη του Ιλισού!!!
Αν μερικοί σύμβουλοι του Δημάρχου θεώρησαν ιδανική ευκαιρία το πόρισμα της επιτροπής (η οποία ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ τιμωρεί τον χρήστη για τις παραλείψεις του ιδιοκτήτη... δηλ. ο νοικάρης φταίει που μένει στο αυθαίρετο όχι ο ιδιοκτήτης) να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους ήταν λάθος τραγικό.
Αν όλα αυτά ήταν κάποιο παιχνίδι εξουσίας και πολιτικής που σκοπό είχε, εν κατακλείδι, να σταματήσουν να έχουν λόγο διαμαρτυρίας οι γονείς και τα σωματεία που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες άθλησης ήταν μεγάλο ατόπημα και ιστορικό λάθος!!!
Προειδοποιήσαμε ότι δεν θα θέλαμε στο τέλος της χρονικά παρατεταμένης δίκαια αγωνίας μας να δούμε "σωτήρια" παρέμβαση που θα δώσει το γήπεδο στην χρήση των σωματείων και παράλληλα να διασφαλιστούν τα..."βουλωμένα στόματα"...
Δεν θέλαμε να αποδεχτούμε συνειδησιακά τέτοιες πρακτικές.
Από την άλλη πιεζόμαστε χρονικά από την ΕΠΣΠ η οποία αν δεν είχε απαντήσει η Δημαρχιακή Αρχή μέχρι αύριο το πρωί, θα όριζε αλλού, σε όποιο διαθέσιμο γήπεδο, τον εντός έδρας αγώνα μας της Κυριακής με τον Αμπελακιακό.
Έτσι φυσικά θα είχαμε απολέσει και το πλεονέκτημα του γηπεδούχου με όποιες επιπτώσεις μπορεί να είχε αυτό στην τόσο κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος.
Γνωρίζαμε πως άλλοι Δήμαρχοι με ανάλογο πρόβλημα στο γήπεδο, όπως ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Γήπεδο Σιταποθηκών, το έλυσε άμεσα και ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη.
Τόσα χρόνια ήταν καθεστώς στο Δήμο αυτό και παλιοί παράγοντες του τότε ΟΝΑ έλυναν το ζήτημα σε μία ώρα αναλαμβάνοντας την ευθύνη οι ίδιοι.
Ας ερωτηθεί ο Αρης Κρεμμύδας πόσες φορές έβγαλε τα σωματεία από το ίδιο αδιέξοδο.
Μήπως το γήπεδο θα αλλάξει αύριο προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο?
Οχι βέβαια!
Όλοι ξέρουν την κατάστασή του.
Γιατί αυτή η σπουδή να κλείσει άμεσα?
Τι εξυπηρετούσε?
Τι πρέπει να υποθέσουμε όταν Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και νυν υπεύθυνοι της Αθλητικής επιτροπής του Δήμου συμπεριφέρονται απαξιωτικά προς τον Πρόεδρο του συλλόγου μας?
Ο Πρόεδρος του σωματείου μετέφερε όλους τους παραπάνω προβληματισμούς στον κ. Αναστόπουλο Γεώργιο τηλεφωνικά σήμερα το πρωί.
Η απάντηση του κ. Αναστόπουλου που σημειώνουμε έχει θητεύσει στην Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου ήταν: "...Ακου Φαναρίτη, είσαι χθεσινός στον Α.Ο. Μοσχάτου και εγώ δεν μιλάω με χθεσινούς γιατί έχω Ιστορία..."
Επίσης να μην τον ξαναενοχλήσει ποτέ και του έκλεισε το τηλέφωνο!!!
Ο Φαναρίτης είναι ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μοσχάτου και η επικοινωνία του ήταν θεσμική και όχι προσωπική.
Έτσι απαιτούμε να είναι και οι απαντήσεις των αρμοδίων τιμώντας τους θεσμούς και σεβόμενοι τον ρόλο τους.
Φαίνεται ότι χάνεται η ψυχραιμία από πολλούς, υπό το βάρος των περιστάσεων και των πιθανών επιπτώσεων.
Από ότι καταλάβαμε, και αποτέλεσε και θέμα στο έκτακτο Δ.Σ. του συλλόγου μας, κατά τον κ. Αναστόπουλο δεν επιτρέπεται η συμμετοχή νέων ανθρώπων - "ΧΘΕΣΙΝΩΝ" - στον Α.Ο. Μοσχάτου!!
Γιατί?
Οι υπόλοιποι σαν τον ίδιο γεννήθηκαν παράγοντες η πολιτικοί?
Μήπως ενοχλούνται συγκεκριμένα κέντρα που έχουν χάσει τα ερείσματά τους?
Μήπως παραλείψαμε να τον ευχαριστήσουμε σε κάποια ανακοίνωση και ενοχλήθηκε?
Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου δεν δέχεται απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για κανέναν και πόσο μάλλον για τον Πρόεδρο του Συλλόγου.
Δεν δέχεται οποιουδήποτε είδους ωμές και άκομψες παρεμβάσεις στα εσωτερικά του σωματείου.
Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό του "Χθεσινού" στον κ. Αναστόπουλο ως Νεόκοπο και άπειρο στην Δημοτική σκηνή και τον δικαιολογούμε μερικώς για την αδυναμία του να διαχειριστεί την φόρτισή του (γιατί άραγε?)
Καλούμε το Δήμαρχο να ανακαλέσει στην τάξη τον σύμβουλό του.
Καλούμε το Δήμαρχο να "παραιτήσει", αφού κανείς δεν αναλαμβάνει μόνος του την ευθύνη, όποιον συντέλεσε στην αρνητική αυτή κατάσταση με το πόρισμα της περιφέρειας. Υπάρχει υπεύθυνος Αθλητικής Επιτροπής στον Δήμο.
Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με το γηπεδικό, όπως ενημερωθήκαμε προσωπικά από τον ίδιο τον Δήμαρχο νωρίς σήμερα το απόγευμα, λύθηκε προσωρινά με την παρέμβαση του Ιδίου, και το παιχνίδι της Κυριακής θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδό μας στις 15.30.
Ήδη ενημερώθηκε παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου η ΕΠΣΠ να ορίσει το παιχνίδι στο προγραμμά της.
Δήμαρχε σε ευχαριστούμε.
Από πλευράς μας δηλώνουμε ότι δεν υποχωρούμε σε καμία από τις θέσεις που έχουμε κατά καιρούς εκφράσει.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την σωστή και ασφαλή άθληση, παλεύουμε για να κάνουμε τον Α.Ο. Μοσχάτου πρότυπης λειτουργίας σωματείο, βασιζόμενοι στις αρχές της συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης.
Καλούμε τους γονείς σε αγωνιστική επαγρυπνήσει καθώς δεν θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας "Νομάδες" η "Αθίγγανους".
Είναι κρίμα και δεν το αξίζει κανένα παιδί.
Δεν είναι αυτοσκοπός για μας οι ανακοινώσεις επί παντός επιστητού, όμως τώρα για 15η φορά φέτος για διάφορα θέματα ο κόμπος ξανά ματαέφτασε στο χτένι...
Νισάφι πιά!!!
Έχουμε και αγωνιστικά ζητήματα για να ασχολούμαστε!

Μετά τιμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου ΜοσχάτουΥ.γ αν κάποιοι δεν έχουν διάθεση να μας στηρίζουν τουλάχιστον  ας μην μας βάζουν εμπόδια.
Υ.γ2 αν ο Α.Ο. Μοσχάτου χάσει την άνοδο ας είναι μόνο από αγωνιστικούς λόγους.
Υ.γ3 δεν είναι σωστό όλα να τα φορτώνεται μόνος του ο Δήμαρχος.
Υπάρχει και ο υπεύθυνος της Αθλητικής Επιτροπής που μπορούσε να πάρει την ευθύνη και να μην γίνει καν θέμα

13 σχόλια:

 1. μΩρε να γιασει το στοματάκι σας. μπράβο που τους τα λέτε έτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. το χανι της Γραβιας8 Μαρτίου 2012 - 12:15 μ.μ.

  Και μεσα στην αναμπαμπουλα ο ενδοξος
  γραβιας την εκλεισε τη δουλεια
  103% και βλεπουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπασκετόφιλος.8 Μαρτίου 2012 - 12:25 μ.μ.

  Κύριοι του ΑΟ Μοσχάτου,
  Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά. Δεν πάει έτσι. Ο καλός Ο Δήμαρχος και ο κακός ο Δ. Σύμβουλος. Ο καλός Κρεμμύδας που μας έλυνε το ίδιο πρόβλημα πολλές φορές και το πρόβλημα υπάρχει ακόμη. Δηλαδή και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστφύλαξ. Ελπίζω να μην ζητήσετε σύντομα από το καλό το Δήμαρχο κάποια οικονομική ενίσχυση για τον σύλλογο κι αν δεν σας την δόσει να γινει κι αυτός κακός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μοσχατοπουλιώτης8 Μαρτίου 2012 - 1:20 μ.μ.

  Η οικονομική ενίσχυση στον ΑΟΜ είναι υποχρεωτική. Αν το πω ευγενικά, η ομάδα την δικαιούται και μάλιστα πρέπει να της δώσουνε και ευπρεπή χώρο για γραφεία και όχι το κουβούκλιο δίπλα στο ανοιχτό του μπασκετ. Και η κουτσή Μαρία πήρε χώρους από τον Ευθυμίου και ο ιστορικότερος σύλλογος του Μοσχάτου όχι. Αντε γιατί τα πέρνουμε στο κρανίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εγώ βρίσκω σκέτη ειρωνία το "Δήμαρχε σε ευχαριστούμε." Το ίδιο ειρωνικό είναι και το "λύθηκε προσωρινά με την παρέμβαση του Ιδίου". Το κεξαλαίο "Ι" τα λέει όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το ωραίο θα ήτανε ο Μπούτσης να παρει τηλέφωνο για εκφράση συμπαράσταση στον Φαναρίτη και να καθαρίσει με τις γνωριμίες του τις "παπουτσωμένες".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα προβλήματα του γηπέδου μας είναι γνωστά και πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να λυθούν.ΕΚΕΙΝΟ όμως που είναι μέγιστο ΑΤΟΠΗΜΑ μέσα από αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργήθηκε,είναι ο απαξιωτικός λόγος του κ.Αναστόπουλου προς τον κ.Φαναρίτη προέδρου του Α.Ο.Μ.
  Ο κάθε δημοτικός σύμβουλος έχει ιερή υποχρέωση να ακούει τον καθένα και όχι να συμπεριφέρεται κατ αυτόν τον αλαζονικό τρόπο όπως ο κ.Αναστόπουλος.Ο κάθε δημοτικός σύμβουλος είναι υπηρέτης του κάθε δημότη και σαν τέτοιος πρέπει να συμπεριφέρεται έστω και αν αυτό δεν τον ευχαριστεί.Άλλωστε κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να κατέβει στις δημοτικές εκλογές.Κύριε δήμαρχε οφείλεις άμεσα να ενημερώσεις τους αλαζονικά λειτουργούντες δημοτικούς συμβούλους,για τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται και για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Είχα γράψει και πριν κανα-δύο μέρες για τον Μπούτση. Αναρωτιόμουνα αν θα μας κάνει καμία δήλωση σαν και κέίνη την εκπληκτική μπροστά στην κάμερα του Νεκτάριου. Τον αποκάλεσα μάλιστα και μάγκα εκτός από δάγκα (δάγκας = αυτός που δαγκώνει τις ευκαιρίες - με ενοείτε - ναι?) Τώρα ψάχνω να βρω άλλο επίθετο και ιδιότητα, αφου ο κόσμος έχει γίνει ανάστατος κι αυτός κρύβεται και κρατάει σε μηδεν βόλιουμ όχι την φωνή αλλά και την ανάσα του. Το ζήτημα του σφραγίσματος του κλειστού και του ανοιχτού για την αφεντιά του είναι οτοιδήποτε θέλεις εκτός από αθλητικό θέμα. Ρίχνω όμως μια ιδέα σε παρατάξεις αντιπολίτευσης και αθλητικούς παράγοντες. Κάντε του ένα καλό στήσιμο στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο ή μάλλον ζητήστε έκτακτο δημοτικό με θέμα "απομάκρυνση από τον αθλητισμό του κ. Μπούτση". Να δούμε και τι θέση θα κρατήσει ο δήμαρχος και το κοπάδι του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γεγονός αναμφίσβήτητο.Μπούτσης = τίποτα.

   Διαγραφή
 9. Ο ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΛΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΑΓΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ.ΑΣ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ.ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΟΜ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΠΙΟΝΙΑ ΑΛΛΩΝ,ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΕ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΟΜ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΤΗΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΥΝΕΛΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.Υ.Γ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΛΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τώρα κατάλαβα γιατί το πουλάκι μου είναι άλαλο στα δημοτικά συμβούλια και μιλάει μόνο από τηλεφώνου. Γιατί αν ανοίξει το στόμα του εκεί μάλλον θα γελάσει κάθε πικραμένος. Α ρε δημαρχάρα με τα στελέχη σου.............

   Διαγραφή
 10. Φιλε ο αναστοπουλος ειναι απο τα ατομα που θα περασουν και θα λαμψουν δια της ανεπαρκειασ τους,της αφωνιας τους και γενικα ειναι ατυχια για τους μοσχατιωτες να υπαρχουν τετοια ατομα στο δημοτικο συμβουλιο.Οταν τον βλεπω μου θυμιζει μια εκφραση που ειχε πει ο παγκαλος για τον αβραμοπουλο. Ο ΚΥΡΙΟΣ Τ Ι Π Ο Τ Α.Δωσε χαιρετισματα αναστοπουλε στον πολιτικο σου μεντορα, τον αλλον ασχετοανευθυνο τον μπουτση ο οποιος τα εχει κανει μπαχαλο με οτι εχει ασχοληθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. κυριοι.τακεφαλια μεσα . το γηπεδο θα/ γηνει στολιδι. αρκετα σαν πιτσιρικια κανετε αφηστε τον κοσμο στην φτωχεια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια