Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

444 ημέρες εξουσίας ΕυθυμίουΣήμερα είναι η τιμητική του κ. Ευθυμίου.

1. Ως Δήμος, θα εφοδιάσει με φτηνή πατάτα τους δημότες.
2. Ως Δήμος και Παράταξη θα γιορτάσει την επέτειο των 444 ημερών από εγκαταστάσεως στο μέγαρο της Κοραή και τις 444 ημέρες αδυναμίας να ανταποκριθεί στην πρόκληση  που καθημερινά του απευθύνουμε για το ανατολικό κομμάτι της Πλατείας Δημαρχείου, όπου χάσκει ένας απαράδεκτος δημόσιος χώρος.
(Από εκεί όπου σήμερα θα περάσουν πλείστοι όσοι δημότες για την παραλαβή των γεωμήλων και αργότερα το απόγευμα, τα στελέχη και οι οπαδοί του που θα οδεύουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση του συνδυασμού του κ. Ευθυμίου.)
3. Ως Παράταξη, θα πραγματοποιήσει πολιτική σύναξη για να αναζωογονήσει και να σφυρηλατήσει τους οπαδούς του, προφανώς περιγράφοντας και χρησιμοποιώντας τα επιτεύγματα 444 ημερών της διακυβέρνησης του.

Από την πλευρά μας ακυρώσαμε 2-3 αρκούντως επικριτικά κείμενα και για τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις, έτσι ώστε να μην του χαλάσουμε την ημέρα.
Απλά του απευθύνουμε τις παρακάτω σκέψεις, καθώς διαβλέπουμε εντάσεις και ξηρασία για το μέλλον…

Κύριε Ευθυμίου, την διοίκηση του δήμου υποτίθεται  πως την κερδίζει κάποιος για το κοινό καλό και για το δημόσιο καλό.
Όταν την κερδίζει γι αυτούς τους λόγους, τότε τον ενδιαφέρει μόνον ο στόχος.
Η εξουσία που απορρέει από το νομοθετικό πλαίσιο και από την στην πράξη διαχείριση, είναι απλά ένα τεχνικό μέρος.
Αν θα ξαναείναι και την επόμενη φορά επικεφαλής της διοίκησης, αυτό κατά την ιδεατή πολιτεία και δημοκρατία έγκειται από το κατά πόσον επιτεύχθηκαν οι στόχοι που είχαν τεθεί και ενέκρινε η κοινωνία και από όσα έργα ωφέλησαν την πόλη.
Όταν λοιπόν κάποιος είναι εθελοντής και ανιδιοτελής, δεν τον νοιάζει η εξουσία αλλά η προσφορά και η αναγνώριση της πλειοψηφίας των δημοτών.
Η καθ’ υπερβολή προβολή, ο αυτοέπαινος των ενεργειών, η εκμετάλλευση των γκρίζων ζωνών του κοινωνικού πόνου και ανάγκης, δεν είναι έπαινοι, αλλά ελεεινή διακόσμηση των σκοπών του.
Είναι η εκ του πονηρού και δια της εξαπατήσεως (κάποιες φορές) προσπάθεια επανακατάληψης της εξουσίας.
Τότε απλά εγείρονται ερωτήματα γιατί θέλει ξανά την εξουσία.

29 σχόλια:

 1. HELP-HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  I need somebody to heeeeeelp me
  Φοβερή εικόνα.
  Πολύ καλό και το κείμενό σας!
  Φαντάζομαι τι καραγκιοζηλίκια θα συμβουν πέριξ, έμπροσθεν, ανφάς και κατά μήκος της πλατείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χεχεχε... μην το χάσεις τότε. πιάσε θέση στου Κοσμάτου ή πήγαινε δήθεν για ψώνια στου Βερόπουλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Δήμαρχος να ξεκαθαρίσει με ποιόν είναι: με τα κινήματα σαν της πατάτας ή με την μνημονιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλη, ο δήμαρχος στο να ζει τα προνόμια της εξουσίας είναι ΠΑΣΟΚ και στο παραμύθι προς τον κόσμο πρώην αριστερός. Να τον χαίρεται ο Παπαντώνης για την επιλογή του

   Διαγραφή
 4. ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.
  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ένταξη του Θανάση Μελίστα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.
  Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές που έρχονται.
  Για όσους απορήσουν με την είδηση απλά δεν γνωρίζουν την κοινή καταγωγή των δύο αντρών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παρακολουθώ από την αρχή σχεδόν το Μοσχατούπολις και φυσικά τον μετρητή που έχετε βάλει για την πλατεία. Πρέπει κόντα στα αλλα καλά της τοπικής εξουσίας, που στην ουσία δεν είναι παρά μιά καρικατούρα, να προστέσετε την αλαζονία και την αναισθησία. 444 μέρες για μία απαράδεκτη κατάσταση μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί. Προσωπικά αν ήμουν δήμαρχος θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορήσω στην πλατεία αυτή. Αν τελικά φανεί στην περιοχή ξεφωνίστε τον. Θα του αξίζει. Και τα κόλπα ότι εγκρίθηκε η ανάπλαση ή η επισκευή πως την λένε είναι αέρας κοπανιστός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ρε παιδιά μερικοί τι να καταλάβουνε όταν την κάνανε στριφογυριστή στον έλεγχο των ψηφοδελτίων και ειδοποιήσανε τον Κρεμμύδα κατόπι;
  Ποιά ηθική υπάρχει;
  Όσο για έργο ας μας πούνε που μπήκε έστω ένα καρφάκι για δείγμα εκτός από κατι παλιοπεζοδρόμια που κατα τύχη περνάγανε εξώ από σπίτια υμετέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΛΙΣΤΑΣ20 Μαρτίου 2012 - 4:07 μ.μ.

  Έλα ρε 5.08 δεν μπορώ να το πιστέψω. Που το έμαθες ρε θηρίο κι εγώ δεν το ξέρω ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 0,31 καλή η τιμή αλλά είχε καλύτερη ο γύφτος που πέρναγε σήμερα από την πλατεία Κύπρου και πούλαγε με 0,25

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ ΑΝΏΝΥΜΟς Mar 20, 2012 07:13 AM
  Καλό. Όντως ακόμη και στις ...πατάτες δεν φέρανε το καλύτερο αποτέλεσμα.

  @ Μοσχατούπολη
  Πάντως τσεκάρησα στην πλατεία ατομα που ξέρω ότι δεν είναι μπατίρηδες. Είχατε εσείς κάποια εικόνα?
  Για όσα γράφετε συμφωνώ απολύτως. Μάλιστα πολύς κόσμος θα έλεγε δόξα τον θεό αν κάνατε ένα σόου ή μια συγκέντρωση στην πλατεία, αλλά μην ξεχνάτε την Αθ. Διάκου, το χάλι της Κηφισού, κλπ.
  Και επειδή στις 444 μέρες δημαρχίας του Αντρέα όλα κολλάνε αλήθεια αποκάλυψε το ποιός θα είναι ο διάδοχός του?
  Και κάτι άλλο. Αυτούς τους απίθανους Life-live δεν θα τους περιμαζέψει κανείς που το παίζουνε μάγκες. Δηλαδή πόση ανεπάρκεια έχει ο δήμαρχος για να τους δίνει δικαιώματα και να κάνουνε 'παιχνίδι' ακόμη και με την πατάτα?

  Ξέρετε το όνομα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Φίλοι Μελίστα20 Μαρτίου 2012 - 5:26 μ.μ.

  Κύριε Μελίστα
  Είμαστε μία παρέα φίλων που στηρίξαμε την δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Χαρήκαμε για την κάθοδο σας στη κεντρική πολιτική σκηνή με το πατριωτικό κόμμα του κ Καμένου. Παρ' όλο ότι ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ τώρα θα σε ψηφίσουμε. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία για να βοηθήσετε από ανώτερες θέσεις το Δήμο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΛΙΣΤΑΣ20 Μαρτίου 2012 - 6:21 μ.μ.

  Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου, ελπίζω να μην σας απογοητεύσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τώρα ερωτώ με ειλικρίνια και όχι για κανένα άλλο λόγο. Αλήθεια είναι Θανάση? Δεν λέω ότι ψηφίζω Καμμένο, αλλά αν πας κόντρα στην μνημονιακή υποταγή του Σαμαρά, τότε εύγε σου.

   Διαγραφή
  2. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.
   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑ.

   Διαγραφή
  3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΛΙΣΤΑΣ21 Μαρτίου 2012 - 2:17 μ.μ.

   Ρε παιδια εννοείται οτι γίνεται χιουμορ

   Διαγραφή
  4. Θανάση Μελίστα καλό το χιούμορ, αλλό πατριωτικότερη η φυγή από τον μνημονιακό και υποταγμένο Σαμαρά. Δυστυχώς που κάποια στιγμή νομίσαμε ότι δεν γουστάρεις την διαπλοκή και τον ενδοτισμό.

   Διαγραφή
  5. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΛΙΣΤΑΣ21 Μαρτίου 2012 - 4:50 μ.μ.

   Μέσα δεξιά σου θυμίζω ότι το σκληρό κείμενο κατά του μνηνομίου που κατέθεσαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ είχε και τη δική μου υπογραφή. Άλλοι φοβήθηκαν να το υπογράψουν από άλλες παρατάξεις αν θυμάσαι... Καλό είναι να στρέψεις αλλού τα βέλη σου

   Διαγραφή
 12. Αγαπημένη μου Μοσχατούπολη,
  Επειδή είσθε το μόνο μπλογκ με το καλύτερο ρεπορτάζ και τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και σας διακρίνει ειλικρίνειοα στην είδηση, παρακαλούμε να μας πείτε γιατί συγκρούστηκαν Ζώταλης και Κρεμμύδας όπως αναφέρει ο σχολιαστής 02.02 am στο προηγούμενο άρθρο σας, που κατεβάσατε σήμερα. Νομίζω ότι οφείλετε να δόσετε μία απάντηση στους αναγνώστες σας και σχολιαστές σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Θέλω να ξέρω τι αηδίες έλεγε χτες στη συγκέντρωση της παράταξης του στους υπαλλήλους, εργάτες και συμβούλους του δημαρχείου. Τι τους είπε π.χ. για την πλατεία που γράφετε. Εμένα μου ακούγετε σαν την γνωστη δεξιά συνταγή να αναγκάζεις τους εργαζόμενους σε αναγκαστική προσχώρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δάσκαλος του Ευθυμίου στο κόλπο αυτό είναι ο Παπαντώνης και πριν από αυτόν ο Παπαδημητρίου. Άρα είναι των δημάρχων τακτικη. Αλλά δεν πάνε πίσω και οι εργαζόμενοι στον δήμο. Ετοιμοι να προσκυνήσουν τον οποιοδήποτε.

   Διαγραφή
 14. Με όσα συμπεραίνω η πόλη μας δεν θα πρέπει να νοιώθει και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον. Καλημέρα και καλή δουλειά σε όλους και οι άνεργοι υπομονή. xxx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Δεν είναι μόνο αυτά, που πολύ ορθά λένε κάποιοι σχολιαστές. Σας θυμίζω τα ραντεβού που μετά τις εκλογές έκλεινε με ανθρώπους και υποψήφιους του Κρεμμύδα. Δηλαδή επιχειρούσε εν δυνάμει ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. Για τέτοιο πολιτικό άντρα μιλάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ελληνοδιδάσκαλε δεν σε καταλαβαίνω.
   Ψέγεις τον Δήμαρχο και τον χαρακτηρίζεις απαξιωτικά 'τετοιο πολιτικό άντρα' γιατί έκανε πολύ σωστά τη δουλειά του. Δηλάδή αν κάποιος ήταν υποψήφιος με τον Κρεμμύδα έπρεπε να ζητήσει την άδεια του Κρεμμύδα για να τον δεί? Είσαι σοβαρός ανθρωπέ μου? Δεν τους καλούσε να τους συναντήσει, αυτοί του το ζητούσαν. Αν ο Κρεμμύδας έβαλε εν δυνάμει ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ στο ψηφοδελτίο του τότε την ευθύνη την φέρει απολύτως αυτός. Ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα λέει ο λαός μας. Έτσι είναι Ελληνοδιδάσκαλε.

   Διαγραφή
  2. Τα γράφεις πολύ σωστά. Όμως έφαγε πόρτα. 1-2 "χαμένοι" τσιμπήσανε.

   Διαγραφή
  3. Αν δεν υπήρχε το μοίρασμα της πίτας, ο συνδυασμός του Ανδρέα θα είχε σβήσει. Φαντάζομαι γνωρίζεις τι έλεγε, ο ένας για τον άλλον, παλιότερα πιο σιγά, τώρα φωνακτά.

   Διαγραφή
 16. Δεν ξέρω αν είδατε τις φωτο στο ξεκινάμε του Πίπη αλλά άδεια την είδα την αίθουσα. Θεωρώ πάντως ότι αυτή την εκδήλωση πρέπει να την κάνει στο δημοτικό συμβούλιο για να πάρει τις απαντήσεις για το τεράστιο έργο του. Θα γελάσει κάθε πικραμένος με την ανυπαρξία και τον άκρατο λαϊκισμό. Όσο για μερικούς που φαίνονται στις φωτο : "είναι πολλά τα λεφτά Ανδρέα...Θα πάρω κι εγώ;"
  Αλήθεια ο Αντωνάκος τι δουλειά είχε; Άξιος ο μισθός του που επιβλήθηκε άνωθεν στο Δήμο. Θα έπρεπε μερικοί να ντρέπονται για την κατάντια του Δήμου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Απλός πολίτης22 Μαρτίου 2012 - 8:20 μ.μ.

  Η ομάδα Δημηρτίου, Μπούτση, Δαμηλάκου είχαν εισηγηθεί στον Δήμαρχο μετά της εκλογές σχέδιο εξόντωσης (διάλυσης )της ομάδας Κρεμύδα κατά τα λεγομενά τους μέσα σε ένα χρόνο. Βέβαια πήγαν κάποιοι δυο – τρεις περιθωριακοί ο του Δαμηλάκου τσίμπησε την εξακοσάρα οι άλλοι πήγαν για το ονόρε.
  Μόλις είδαν ότι η ομάδα ήτο συμπαγής άλλαξαν τροπάριο χρησιμοποιούν άλλους τρόπους και χτυπήματα κάτω από την μέση. Πιστεύω ο Άρης και η αξιόλογη παρέα του να μην πέσουν στην μπλόφα τους θα είναι κρίμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια