Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Πολιτική Αγυρτεία
της δημοτικής πλειοψηφίας!!!

Όπως σας τα λέμε στον τίτλο του άρθρου!
Χθες βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο η πλειοψηφία επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου πολιτική αγυρτεία την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη από αλήθεια, εντιμότητα και σοβαρότητα.

Σε ψήφισμα που παρουσίασε η παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, δια του κ. Τουφεξίδη, σχετικά με τις κρίσιμες ώρες που ζει η Πατρίδα και την αντίθεση στα καταστροφικά μέτρα της τρόϊκα, ενώ αρχικά ο δήμαρχος δήλωσε τον πλήρη εναρμονισμό της πλειοψηφίας με το εν λόγω ψήφισμα, στο τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, οπότε και έγινε η διαδικασία της τελικής διατύπωσης του ψηφίσματος, παρουσίασε δια του Α. Μπούτση ένα εντελώς διαφορετικό ψήφισμα!!!

Η πλάκα είναι ότι η αιφνιδιασμένη πλειοψηφία, από την πρόταση του ψηφίσματος της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ (το οποίο σημειωτέον είναι ιδιαίτερα σκληρό – θα το διαβάσετε στο τέλος του άρθρου), όχι μόνον έδειχνε σύμφωνη (πλην του πολιτικά μονολιθικού και αρτηριοσκληρωτικού Πέτρου Δημητρίου) αλλά ο δήμαρχος έδωσε και μια φοβερή θεατρική παράσταση.
Άρχισε να ονομάζει και να δείχνει έναν – έναν τους συμβούλους του, περιγράφοντας την εργασιακή κατάσταση του καθένα, επιχειρώντας να αποδείξει ότι το συμφέρον τους είναι ενάντια στα μέτρα που πάει να ψηφίσει η κυβέρνηση.

Αλλά βέβαια πριν περάσουν 2 ώρες, βάζοντας μπροστά τον πολιτικό ινστρούχτορα της παράταξης του και άνθρωπό για όλες της δουλειές Α. Μπούτση (πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, τομεάρχη της δημοτικής Αθλητικής επιτροπής του Δήμου και τοπάρχη του τοπικού και ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ) μαγείρεψε – όπως είπαμε παραπάνω – ένα άλλο ψήφισμα ασορτί με τους άβουλους και μοιραίους της πλειοψηφίας.

Μια σούπα από δειλές, παραπλανητικές και διπρόσωπες φράσεις που ωραιοποιούν την κατάσταση και προσπαθούν να πατήσουν σε ολίγον ΠΑΣΟΚ, σε ολίγη Αριστερά, σε ολίγον Σύστημα και σε ολίγον Παπαδήμο.
Για όλα, στο ψήφισμα «παρωδία» της κομπογιαννίτικης πλειοψηφίας, φταίει αορίστως κάποια κακιά Ευρωπαϊκή Ένωση και γενικώς κάποιο νεφελώδες 30ετές σύστημα διακυβέρνησης.
Κουβέντα για την ροβέντα…
Ποιός Θανάσης; (δηλαδή ποιος Σημίτης, ποιος Καραμανλής και ποιος Γιωργάκης, ποιός Σαμαράς και ποιός Καρατζαφέρης)

Μάλιστα δεν έχουν το θάρρος, ίσαμε τώρα που γράφουμε, να αναρτήσουν το ψήφισμά τους στο επίσημο website του δήμου.
Και δεν πρόκειται για δυσκολία που προέρχεται από την απεργία του προσωπικού, καθώς ο γνωστός χειριστής του website και της σελίδας της Διαύγειας έκανε αρκετές δημοσιεύσεις: για πρόσκληση ενδιαφέροντος για προμήθεια Η/Υ σταθερών και φορητών, για κάποια μηνυτήρια αναφορά του Δημάρχου για την κακοποίηση και θανάτωση ζώων, κλπ – Μιλάμε για τόσο σπουδαιότερα πράγματα του Ψηφίσματος!

Η κομπογιαννίτικη στάση της πλειοψηφίας ήταν βούτυρο στο ψωμί του κ. Σπανάκη, ώστε να αποστασιοποιηθεί από το αρχικό «ναι» που είχε δηλώσει, και ευκαιρία για τον κ. Σούτο (δυστυχώς) να λησμονήσει τα όσα αγανακτισμένα και αριστερά είχε πει στην τοποθέτηση του σχετικά με το ψήφισμα.

Πάντως, σκεφτόμαστε, έστω κι αυτό το ψήφισμα που έβγαλαν είναι ένα κάτι…
Εν τελευταία αναλύσει, ξεπερνάει τους εαυτούς τους!
(και εις ανώτερα, βρε, αλλά χωρίς τσαρλατανισμούς και διπλοπροσωπίες)

………………………………………………..

Διαβάστε τώρα το Ψήφισμα (που παραλίγο να είναι το επίσημο και ομόφωνο του Δημοτικού Συμβούλιου Μοσχάτου) και το οποίο ψηφίστηκε από τις παρατάξεις ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και την ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

Το δημοτικό συμβούλιο Μοσχάτου-Ταύρου ενώνει την φωνή του με τις φωνές εκατομμυρίων Ελλήνων και Ελληνίδων και καταγγέλλει αυτό που διαπράχθηκε χτες από τους πολιτικούς αρχηγούς Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη, οι οποίοι μαζί με τον «διορισμένο» πρωθυπουργό Παπαδήμο, συμφώνησαν στα δραματικά μέτρα που θα επιβληθούν στις πλάτες των συνταξιούχων, των εργαζομένων και του 1.000.000 ανέργων συμπολιτών μας.
Μέτρα που προήλθαν από την ανυπαρξία ευρωπαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία απεδείχθη πολύ μικρότερη των περιστάσεων και που μόνο σκοπό έχει την προστασία των τραπεζιτών και όχι την κάλυψη και βοήθεια των λαών της.
Τα μέτρα αυτά, που, εξαθλιώνουν, τους ήδη σε επίπεδα φτώχειας ζώντες συμπατριώτες μας, διαλύουν οικονομικά και ψυχολογικά τις Ελληνικές οικογένειες, καταρρακώνουν την εθνική μας αξιοπρέπεια  και τελικά καταστρέφουν το μέλλον όλης της χώρας, θεωρούνται από όλους εμάς μέτρα εθνικής προδοσίας και υποδούλωσης.
Όσοι δε, συναίνεσαν ή θα συναινέσουν σε αυτά, θα χαρακτηρισθούν στην συνείδηση των Ελλήνων, αλλά και σε πιθανά μελλοντικά δικαστήρια, Εθνικοί Προδότες και Ανθέλληνες.
Καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά κυρίως αυτούς των  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ & ΛΑΟΣ να καταψηφίσουν στη βουλή την επαχθή αυτή σύμβαση και να σταθούν στο ύψος της χώρας μας και των κατοίκων της, που έδωσαν σε όλο τον κόσμο τα αγαθά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας των ανθρώπων.
Καλούμε την δημοτική αρχή να κλείσει τον Δήμο, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, και όλο το δημοτικό συμβούλιο να παρευρεθεί στις μεγάλες συγκεντρώσεις που θα γίνουν την ημέρα αυτή στην Αθήνα.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ(;;;) ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ & ΕΝΤΟΛΕΣ

………………………………………………
ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

26 σχόλια:

 1. γουστάρω άρθρο-χαστούκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από Μπούτση Δαμηλάκο Χατζηαντωνίου και τις τρείς χάριτες δεν περίμενα και κάτι σπουδαιότερο.Να θίξουν τον ανίκανο Γιωργάκη και τον συμφοιτητή του Σαμαρά;Έμοιαζε απίθανο.Από Ντερέκα Χρονόπουλο όμως που το παίζουν και σοσιάλες περίμενα κάτι διαφορετικό.Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι απλώς μαριονέτες το δείχνουν κιόλας......................
  ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σα δε ντρεπεστε που θελετε να πιστεψουμε οτι Ευθυμιου Μπουτσης οι βραχοι του κινηματος δεχτηκανε εστω και για λιγο στην αρχη οτι Παπανδρεου, Μπενυ, Λοβερδος και το νεωτερο μελος του Πασοκ ο Παπαδημος ειναι εθνοπροδοτες και τους αξιζει δικαστηριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Ευθυμίου είναι πιόνι της επιθυμίας του να είναι δήμαρχος.Αγεται και φέρεται απ τον κάθε Αντωνάκη και ξεφτιλίζει τον ευατό του.Οι υπόλοιποι είναι πιόνια του Πασοκ και του αντωνάκη που θέλει να είναι ο επόμενος.
  Ξύπνα ρε τούβλο ντερεκα.Είναι δυνατόν εσύ να φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο.Κάτι μπούτσηδες και δαμηλάκους μπορείς να τους κάνεις μια χαψιά.Κάντους λοιπόν.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο? Γράφεις στις 6.05 και μετά καπάκι στις 6.17 Δεν διαφωνώ με όσα λες αλλά το ζήτημα είναι άλλο. Πάει μακρύτερα από το τοπικό και ασήμαντα πρόσωπα που θα χαθούν μόλις φυσήξει ο άνεμος της μετα-μεταπολίτευσης. Είναι η ζωή μας που καταστρέφεται. Κατάλαβες?

   Διαγραφή
 5. Ο δήμαρχος κατέθεσε μήνυση για κακοποίηση των ζώων.
  Ρε δημαρχάκο αν έχεις ούμπαλα κατέθεσε και μήνυση για την κακοποίηση που δέχονται οι άνθρωποι από τους τρεις ψευτοσωτήρες.Αλλά αυτό θέλει κότσια όχι πήλινα ποδαράκια σαν τα δικά σου...................
  Μήνυσε και τον γαπ σου ρε δήμαρχε..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και συγχαρητήρια στο Μοσχατούπολις. Πολύ καλά τους τα λέτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κατάντια.
  Εδώ παραιτούνται υφυπουργοί απο τη θέση τους και βουλευτές δίνουν τη θέση τους και κάποιοι τοπικοί του πάλαι ποτέ πατριωτικού και δημοκρατικού ΠΑΣΟΚ κοιτάνε σκοπιμότητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να πως κλαίει ο αλιγάτορας του Κόγκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. χαχαχαχα κλαιει και ξεγελαει καταστηματάρχες για διαφημισούλες και τους ΤΟ+άδες κουλάκους του δήμαρχου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΦΕΙΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΠΩΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ; ΓΙΑ ΒΡΕΣΤΕ ΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η ουσία του ψηφίσματος είναι μεγάλο πολιτικό ζήτημα και θέλουμε να γνωρίζουμε τις απόψεις ολων στο Δήμο. Αρα να μας παρουσιάσει ο κ. Ευθυμίου το ψήφισμά του για να δω αν θα δικαιολογήσω τα όσα γράφει η Μοσχατούπολις. Προσωρινά πιστεύω το blog που ως τώρα δείχνει σοβαρότητα και εγκυρότητα μεγαλύτερη του Δήμου. Πάντως αν αθετήθηκε η αρχική θέση συμφωνία της πλειοψηφίας αυτό είναι μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει στην τοπικη αυτοδιοίκηση και σε αυτούς που διοικούν το Δήμο. Δείχνει κίνητρα σκοπιμότητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μη τα ρίχνετε όλα στον Μπούτση. Αν δεν ήθελε ο Ευθυμίου δεν πέρναγε αλλή άποψη. Συνεπώς ήθελε να αθετήσει την αρχική τοποθέτηση που συμφωνούσε με το ψήφισμα των Κρεμμυδικών. Εκτός και είναι τόσο ρηχός πολιτικά που ακόμα και βασικά πράγματα τα θυσιάζει υπερ της ενότητας του συνδιασμού του που δεν έχει και την καλύτερη συνοχή ή ταυτότητα απόψεων.
  Και μια παρατήρηση κύριοι της Μοσχατούπολις.
  Για ρίξτε μια ματιά στα θέματα του συμβούλιου που έρχεται και αφοράει στα ποσα για τις δύο πλατείες Μεταμόρφωσης και Δημαρχείου. Δηλαδή θα τρελαθούμε ότι για να αναπλαστούν χρειάζονται 3 εκατομμύρια ευρώ; Τι πάμε να φτιάξουμε, την πλατεία Συντάγματος;
  Για ψάξτε το.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Έκκληση Νέου Αγωνιστή!
  » Ολοι στους δρόμους, στις απεργίες, στις διαδηλώσεις.
  » Κάτω η συγκυβέρνηση των εκπροσώπων των δανειστών. Συγκρότηση Παλλαϊκού Απελευθερωτικού Δημοκρατικού Μετώπου.
  » Εκλογές. Λαϊκή Μεταπολίτευση. Ριζική Πολιτική Ανανέωση.
  » Κυβέρνηση Λαϊκής Ενότητας. Καταγγελία και αποδέσμευση από τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τους διεθνείς τοκογλύφους.
  » Εθνική, δημοκρατική, παραγωγική, κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας. Ρήξη με ό,τι την εμποδίσει.
  » Ο ελληνικός λαός μπορεί να ζήσει και θα ζήσει.
  Έρχονται οι στιγμές που ο χρόνος, η εξέλιξη της πορείας μιας χώρας συμπυκνώνεται σε μια στιγμή. Η Ελληνική Δημοκρατία μετατρέπεται σε αποικιακό προτεκτοράτο του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου και κοινωνικά σε εργαστήρι μαζικής εξαθλίωσης. Την ευθύνη γι’ αυτό έχει ο ..
  κυρίαρχος κοινωνικός συνασπισμός εξουσίας και οι πολιτικοί εκπρόσωποί του. Το μπλοκ του μνημονίου, της συγκυβέρνησης και των πρόθυμων συμμάχων της, οδηγούν τη χώρα και τον ελληνικό λαό στην υποτέλεια, τη δικτατορία και την φτώχεια. Είναι η στιγμή που το κοινωνικό μέτωπο αντίστασης πρέπει να συγκροτηθεί σε παλλαϊκό απελευθερωτικό μέτωπο. Να απαιτήσει τη μόνη δημοκρατική διέξοδο. Την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και να διεκδικήσει την εξουσία μέσα από μια κυβέρνηση λαϊκής ενότητας, για την καταγγελία όλου του πλέγματος δανειακής εξάρτησης, για την εθνική, δημοκρατική, παραγωγική, κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας και τη λαϊκή μεταπολίτευση. Την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση του μετώπου οφείλουν να την αναλάβουν τα κόμματα της αριστεράς (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ), σχηματισμοί και συλλογικότητες που τοποθετούνται ενάντια στο μνημόνιο και την εξάρτηση της χώρας, δυνάμεις που διαχωρίζουν τη θέση τους από το ΠΑΣΟΚ της προδοσίας και τη Ν.Δ. της υποτέλειας. Χωρίς άλλες προϋποθέσεις, πέρα από την πίστη στην πατρίδα και τη δημοκρατία.
  Όποιος σήμερα τοποθετείται ενάντια στο μνημόνιο, την εξάρτηση και τη διεθνή τοκογλυφία, εξ αντικειμένου έρχεται σε σύγκρουση με το ιμπεριαλιστικό καπιταλιστικό σύστημα και τη συγκεκριμένη του μορφή, που είναι και η μόνη υπαρκτή σήμερα. Και βεβαίως έχει θέσει στο παλλαϊκό απελευθερωτικό δημοκρατικό μέτωπο. Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου είναι ώριμο τέκνο των καιρών, κοινωνική απαίτηση, λαϊκή επιταγή. Τα κόμματα της αριστεράς, οι σχηματισμοί και οι συλλογικότητες να αναλάβουν εδώ και τώρα την ιστορική πρωτοβουλία της μετωπικής συγκρότησης. Αλλιώς θα τους ξεπεράσει η ιστορία. Με τραγικές για τον ελληνικό λαό και τη χώρα συνέπειες, που θα απαιτήσουν χρόνο, αγώνες και θυσίες για να ξεπεραστούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. καινούργιος που είναι παλιός10 Φεβρουαρίου 2012 - 10:45 μ.μ.

  Ο Ευθυμίου και η παρέα του όλο και πιο πολύ ανεβαίνουνε στην εκτίμηση μου. Έμπαινε Αντρέα "καλό παιδί".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Παλιός αλλά καινούργιος10 Φεβρουαρίου 2012 - 11:15 μ.μ.

  Κράτα γερά Ανδρέα. Αυτοί θέλουν την καταστροφή της πατρίδος.
  Η δανειακή σύμβαση πρέπει να ψηφιστεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ν.υ.χ.τ.ο.λ.ο.υ.λ.ο.υ.δ.ο11 Φεβρουαρίου 2012 - 12:57 π.μ.

   Προσωπικά δεν έχω πεισθεί τι είναι χειρότερο: φτωχή με ευρό ή φτωχή με δραχμή. Από ηθικής πλευράς ξέρω ότι δεν μου αρέσει να είμαι απροκάλυπτα υπόδουλη. Τώρα για τον παλιό που ισχυρίζεται ότι είναι καινούργιος, μάλλον θα έλεγα ότι είναι ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ κατά βάσιν. Αλλά θα ήταν καλό και διδακτικό να μας σχολιάσει την αλλαγή στάσης του δήμαρχου. Ο πατέρας μου που το συζητήσαμε νωρίτερα στο τραπέζι το ανόμασε κολοτούμπα. Καλό βράδυ.

   Διαγραφή
  2. ϡ Κάποιος έπλεξε λόγο εγκωμιαστικό για τον Ηρακλή, και ο Σπαρτιάτης στρατηγός Ανταλκίδας τον ρώτησε: “Γιατί όλα αυτά τα λόγια; Μήπως και επρόκειτο να τον κατηγορήσει κανείς γιατί δεν θα μας σώσει;”

   Διαγραφή
  3. Το κράτα Ρόμελ ξέρεις ποίοι το φώναζαν κάποια πολύ δύσκολα χρόνια. Γι' αυτό κατάλαβες λάθος νυχτολούλουδο.

   Διαγραφή
 16. Ο Δημαρχος λεει ναι . Ο Μπουτσης λεει όχι.Ο Δημαρχος το ξαναγυρναει σε όχι.Το κοπαδι των Συμβουλων της πλειοψηφιας συρεται και φερεται μεταξυ ναι και όχι κατά τα γουστα του Μπουτση ,μη εχοντας φωνη και αποψη.Αυτό είναι το προβλημα.Γεμισε ο τοπος από αφωνα και ασχετα στρατιωτακια που όμως με τα παραπανω «προσοντα» κατελαβαν νευραλγικους τομεις της κοινωνιας και συντεινουν στην διαλυση της .
  Eιναι οι yes men του συστηματος . Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΖΑ.
  Αν τυχαινε οι παραπανω να ειχαν αποψη και να την εξεφραζαν το παραπανω «εκτροπο» θα ειχε αποφευχθει.Τους εξελεξε θα μου πειτε ο» κυριαρχος λαος».
  Λαος ομως καθ εικονα και ομοιωση τους,Αξιος της τυχης του.
  Εμεις όμως τι φταιμε????????????????????????????????????
  Και τι μελλει γενεσθαι???????????????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. telika i politiki einai synonymo tis prodosias?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Το κρίσιμι και επικίνδυνο δεν είναι ούτε ο Μπούτσης ούτε ο Δήμαρχος.Επικίνδυνες είναι όλες αυτές οι γλάστρες που το παίζουνδημοτικοί σύμβουλοι.Άβουλα όντα βυθισμένα στη μιζέρια τους για μια θεσούλα που προέρχεται από την αβουλία τους και από τη θέληση κάποιου δημάρχου αρκεί βέβαια να το βουλώνουν.Η προσωπική τους άποψη αν βέβαια υπάρχει κλείνεται στα αμπάρια της γαλέρας που τα ξιδεύει χωρίς προορισμό και μέλλον και αυτοί δεν θέλουν να χάσουν το λίγο ψωμί και τη μια παστή λακέρδα.Καλά το πάτε ρε γλαστρόνια.Αν αλλάζατε και λίγο τις τσουκνίδες από τις γλάστρες σας θα τα πηγαίνατε ακόμα καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Φίλοι μου,
  Μήν πυροβολείτε τον πιανίστα. Το νέο αντιμνημονιακό μέτωπο είναι πολύ σκληρό. ΜΑΡΙΛΙΖΑ-ΜΠΟΥΤΣΗΣ κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμε Feb 11, 2012 02:22
  Μη τα μπερδεύεις αγαπητέ.
  Κάποιων οι φιλίες είναι περιστασιακές και βασίζονται στο δουναι και λαβείν.
  Τώρα τι να δώσει ο Αντωνάκης;
  Το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται σαν τον Τιτανικό και μέχρι εδώ ακούγεται η ορχήστρα να παίζει το βαλς του θανάτου.
  Αλλά με τέτοια σαμιαμιδάκια τα πάντα μπορεί να περιμένει κανείς...
  Ετσι δεν είναι παλιέ μου σύντροφε και ηγέτη του μοσχατιώτικου πολιτισμου & αθλητισμού;
  {Δ}

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Δεν αμφισβητώ ότι λέτε την αλήθεια των γεγονότων, αλλά το "αλλο" ψήφισμα της δημοτικής πλειοψηφίας θα αποκάλυπτε κατά πόσο ωραιοποίησε την κατάσταση και το πόσο μακρυά έφυγε από το ψήφισμα των Πολιτών Μπροστά. Τότε θα κρίνουμε δίκαια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Οταν ακουσαμε τον Δημαρχο Κο Ευθυμιου να απαρρυθμει,εναν-εναν τους Δημοτικους Συμβουλους της πλειοψηφειας,
  προσπαθουσαμε να μετρησουμε τους δημοσιους υπαλληλους της.
  περιπου 16 ατομα δημοσιοι υπαλληλοι...1 ατομο ανεργος πολιτικαντης...1 ατομο συνταξιουχος με το μισθο του αντιδημαρχου...1 ατομο συνταξιουχος του ιδιωτικου τομεα(η εξαιρεση, αλλα μαθαινουμε οτι ειναι
  νεοδημοκρατης...)κ.λ.π ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια