Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Κι όμως!..
το ΠΑΣΟΚ κοιτάζει …αριστερά!Συνεργάστηκε ως κόμμα με την δεξιά όλων των αποχρώσεων στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Τα στελέχη του συνέρχονται σε μυστικές επαφές με νεοδημοκράτες στις παρυφές του Λυκαβηττού και μιλάνε για το μέλλον.
Στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ κορυφαίοι υπουργοί του δίνουνε φιλιά στο στόμα με τον Βορίδη ή τον Αντώναρο.
Δεν διστάζουν οι βουλευτές του, γενικά, να μιλάνε ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα συνεργασίας ή συγκυβέρνησης και μετά τις επερχόμενες εκλογές.

Αγαπητοί φίλοι αυτά που βλέπετε και σας κάνουν να βρίζετε τους νεοδεξιούς ΠΑΣΟΚους και να παίρνετε των ομματιών σας, τα καταλαβαίνετε λάθος!
Το Κίνημα ποτέ δεν πάει δεξιά!
Το ΠΑΣΟΚ μένει σταθερά προσηλωμένο στις αρχές του τις σοσιαλιστικές (και άστε τον Πάγκαλο να δηλώνει φεντεραλιστής και θιασώτης μιας κατοχικής κυβέρνησης)…
Το ΠΑΣΟΚ παρότι αναγκάστηκε να γίνει μνημονιακό κόμμα (για να σώσει την Ελλάδα) εξακολουθεί να κοιτάζει αριστερά.

Μην με αμφισβητείτε… (και μην γελάτε)
Παρακολουθήστε παρακαλώ τις απευθείας μεταδόσεις από το Κοινοβούλιο ή τις ειδήσεις όταν παρουσιάζει αποσπάσματα από τις συζητήσεις στην Βουλή.
Όλοι οι υπουργοί και βουλευτές του είναι στραμμένοι αριστερά!
Κανένας ΠΑΣΟΚος δεν χάνει χρόνο ή δεν ακολουθεί την παλιά συνήθεια να μιλάει κοιτώντας δεξιά, εκεί όπου βρίσκονται στρογγυλοκαθισμένοι οι υποτιθέμενοι μεγάλοι πολιτικοί τους αντίπαλοι.
Ίσως γιατί η πρώτη θέση στις εκλογές έχει χαθεί.
(ίσως γιατί στο μέλλον θα είναι κυβερνητικοί εταίροι)
Οπότε το σοσιαλιστικό μυαλό του ΠΑΣΟΚ, είναι πια στραμμένο στην Παπαρήγα, τον Τσίπρα και τον Κουβέλη, πιστεύοντας ότι εκεί θα ξαναβρεί (ίσως) τη χαμένη του αίγλη, αλλά και τα …ψηφαλάκια των αριστερόστροφων συντρόφων...

8 σχόλια:

 1. Μόνο να κοιτάει μπορεί. Μέσα από τις ντροπές του μνημόνιου, ευτυχώς έχασε ακόμη και αυτήν την αριστερή φρασεολογία. Ωρα της αριστεράς για συνεργασία γιατί ο λαός στενάζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προσπαθώ να τους δικιολογήσω και δεν μπορώ. Καταδικάζω βέβαια την τακτική Βενιζέλου ως προς την Αριστερά. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στην συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πουθενά δεν κοιτάζει. Πολιτικά εννοώ. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Δεξιά το απειλούνε οι λαϊκοι δεξιοί ότι θα κάνουν εξεταστική για τα τσιμπιμένα στατιστικά. Αριστερά οι άλλοι τους πήρανε κάθε μανδύα αριστεροσύνης. Ούτε ο όρος κεντροδεξιά δεν υπάρχει. Αμα τελικά είσαι στη μέση πέφτεις στη χαράδρα. όμως να πω κι ένα που μου κάνει εντύπωση. Είναι ο σαχλαμάρας ο Λοβέρδος που επιμένει να στηρίξει τη ΝΔ αμα βγει πρώτη στις εκλογές. Αυτό το κόμμα όντως πρέπει να καεί και η στάχτη του να ριχτεί στους πέντε ανέμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μάτι που τόχεις ρε μπαγάσα Στέφανε.
  Εγώ βλέπω πως παίρνεις φόρα για κωλοτούμπα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θελω να ρωτήσω αν από πάντα ήταν τέτοιοι ή χάλασαν με τα χρόνια όντας καβάλα στην εξουσία. Ή μήπως το να διαλέξουν το μνημόνιο τους έκανε εντελώς καννίβαλους?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ας κοιτάζει όπου του αρέσει. Το σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε και κοιτάξουμε και εμείς στην ίδια κατεύθυνση. Οι παραταξιακοί συναισθηματισμοί του χθές δεν έχουν πλέον κανένα λόγο ύπαρξης στο σήμερα. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει ορφανός. Τα πάντα ρει είπε ο Ηράκλειτος.
  Δύσκολο να το δεχθείς, το ξέρω. Αλλά αν και τώρα δεν σηκώσουμε ανάστημα τα πράγματα αύριο θα είναι ακόμη χειρότερα. Ποτέ η ζωή , η κοινωνία δεν ήταν αυτή που συνήθως βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε. Συνήθως είναι αυτή που είναι κριμένη στη πίσω πλευρά του ΛΟΦΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δηλαδή φίλε που να ακουμπήσουμε τις ελπίδες μας? Σε αυτούς που κατέστραψαν μια κοινωνία ολόκληρη? Και όταν λέω κοινωνία φυσικά δεν εννοώ τις τράπεζες, τους κονομιμένους και τα λαμόγια. Αναφέρομαι στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Να κοιταξουμε πίσ από τον λόφο των ανομιών και να δούμε τι, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο? Να εμπιστευτούμε αυτούς που μας έφεραν ίσαμε εδώ? Δηλαδή πόσο άρρωστο μπορεί να αποδειχτεί το μυαλό του έλληνα και πόσο διεφθαρμένη η συνείδησή του? Ωρα των επιλογών τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια