Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Μπάζει νερά
το Κοινωνικό Παντοπωλείο!!!

Κι όμως είναι αλήθεια.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει και υμνήσει τους τρεις ιδιώτες κατασκευαστές που αφιλοκερδώς συνέδραμαν την προσπάθεια της Αρχιεπισκοπής και του Δήμου για να στηθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, επισκευάζοντας και διαμορφώνοντας το χώρο του καταστήματος, αποκαλύπτεται ότι μπάζει νερά της βροχής από τους αρμούς της ταράτσας.
Η ανάδειξη του προβλήματος γίνεται από Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης "Πολίτες Μπροστά"...
Από τα μεγαλεία των εγκαινίων, στην κακομοιριά της επόμενης ημέρας, που αποδεικνύει την προχειρότητα και την βιασύνη της Δημοτικής αρχής...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι, Τρίτη 7/2/12, κλιμάκιο της Παράταξης μας επισκέφθηκε στην περιοχή της Παναγίτσας του Ταύρου το Κοινωνικό Παντοπωλείο που άρχισε επιτέλους να λειτουργεί.

Κατά την επιτόπου επίσκεψη, οι εκπρόσωποι μας είχαν την ευκαιρία: α) να έχουν μια σύντομη συνομιλία με τους δύο ευγενέστατους υπαλλήλους της αρχιεπισκοπικής ΜΚΟ «Αποστολή», β) να παρακολουθήσουν «ζωντανά» την διαδικασία χορήγησης τροφίμων και γ) να διαπιστώσουν πράγματα σχετικά με την κτηριακή επάρκεια του Παντοπωλείου.

Από αυτά προκύπτουν: 
1. Υπάρχουν σοβαρότατες εισροές νερών από το ταβάνι εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών, αλλά και κατά την στιγμή της επίσκεψης. Η οροφή στάζει εμφανέστατα και είναι γεμάτη σταγόνες έτοιμες να πέσουν στο πάτωμα, ενώ πλήθος σημείων (ραγίσματα) είναι κάθυγρα και διαφαίνεται η προοπτική επέκτασης του προβλήματος. Το πάτωμα ήταν γεμάτο νερά και από τα ράφια (σε ορισμένα σημεία) είχαν απομακρυνθεί τα τρόφιμα!!!
2. Δεν υπάρχει κεντρική θέρμανση, αλλά ούτε αυτόνομα ηλεκτρικά ή άλλα θερμαντικά σώματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κρύο μέσα στο κατάστημα! Οι υπάλληλοι έφεραν από το σπίτι τους ένα μικρό ηλεκτρικό καλοριφέρ!!!
3. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πρέπει να επιταχύνουν και να εντάξουν στην διαδικασία των χορηγήσεων τροφίμων και τους δικαιούχους από το Μοσχάτο, αφού μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μόνο για τους Ταυριώτες.
4. Στην υπάρχουσα λίστα τροφίμων ανά δικαιούχο, πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την χορήγηση και ελαιολάδου, το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό της διατροφής. Θα μπορούσε αυτό να το αναλάβει ο Δήμος με μια δαπάνη 2 έως 3 χιλιάδων ευρώ ανά μήνα.

Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» θεωρούν ότι όλα τα παραπάνω μπορούν ταχύτατα να διορθωθούν ή να βελτιωθούν και υπόσχονται να πραγματοποιήσουν νέα επίσκεψη με σκοπό την υποβοήθηση της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου προς όφελος των δικαιούχων κατοίκων του Ταύρου και του Μοσχάτου.


ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
7 Φεβρουαρίου 2012


9 σχόλια:

 1. η ασοβαρότητα σε όλο της το μεγαλειο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΤΕ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ.
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σοβαρολογείτε ότι την ανακαίνιση (όπως αντιλαμβάνομαι) της αίθουσας που στεγάζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο την φτιάξαμε με δωρεά εργολάβων; Μπορεί να ήταν προσφορά (το γιατί δημιουργεί ερωτηματικά) αλλά ρε αδερφέ εκεί γύρω δεν υπήρχε κάποιος από τον Δήμο μας για να επιβλέπει; Όμως μου κάνει εντύπωση που το γραφειοκρατικό μέρος δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως και ότι οι εργαζόμενοι στην αίθουσα του Κοινωνικού Παντοπωλείου δεν έχουν μιά σόμπα. Το καλοκαίρι δηλαδή δεν θα έχουν κλιματιστικό. Ωραία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με συγχωρείτε, αλλά έχω μια απορία.
  Το ανωτέρω άρθρο, πολύ σωστό καθ' όλα, πως να μην εξ άλλου. Το κύρος και η αντικειμενικότητα των επιθεωρητών του κλιμακίου δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτέρω έκθεσης.
  Απορώ όμως γιατί το ανεβάσατε χθες το βραδάκι κατά τις 7.30 μ.μ και στη συνέχεια το γκρεμίσατε και το αναρτήσατε πάλι σήμερα ως ενεργήσαντες την επιθεώρηση για λογαριασμό της παράταξης.
  Αν μου απαντήσετε , θέλω ειλικρινή αιτιολογία.
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι απλό.Κανένα κλιμάκιο των ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ δεν επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο.Οι διενεργήσαντες τον έλεγχο ήταν οι συνήθως ύποπτοι.Μπιζάνης-Ζώταλης.
   Όταν γυρίζεις όλο και κάτι βρίσκεις.Τους δίνουν και πληροφορίες και έτσι αποδίδουν τα κακόπαιδα.....

   Διαγραφή
 5. Δεν γεννάται ζήτημα για το δράμα που ζούμε σε Μοσχάτο και Ταύρο από την οπερετική ομάδα Ευθυμίου. Όμως αυτήν την στιγμή υπάρχει τρομερός πόνος με όσα μας κάνουνε οι τροϊκάνοι και οι Ελληνες υπηρέτες τους. Να δούμε ποιοί ελληνες βουλευτές θα κάνουν νόμο το πετσόκομα των μισθών μας. Να δούμε ποιός ξεφτίλας πολιτικός θα πει ότι αγωνίστηκε να σώσει 13 και 14 μισθό όταν με το μειον 22% χάνονται και οι δύο και μαζί και ο 12ος και ο 11ος. Συμφωνώ με όσα λέτε στην επιφυλλίδα. Εχουμε ΠΡΟΔΟΣΙΑ και πρέπει να αρχίσουμε αντεπίθεση τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ρεζιλίκια πράγματα. Να ζητηθούν εξηγήσεις στο δημοτικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. προς το παρον απολαμβανουν ανδριανοπουλο οι απίθανοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χαμός έγινε για το ζήτημα και δυστυχώς απασχολεί ακόμη. Δεν έχω να πω τιποτα παραπάνω από το να πάνε οι διοικούντες τον δήμο και να διορθώσουν αμέσως όλες τις ατέλειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια