Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Βασιλόπιτα με πολιτική γεύση
και άρωμα Ελπίδας

Απέριττη ως κοσμικό γεγονός, αλλά βαρυφορτωμένη ως κοινωνική και πολιτική διαδικασία υπήρξε η τελετή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Πολίτες Μπροστά».

Όσοι παραβρέθηκαν, γεύτηκαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα αλλά και κοινώνησαν ενός ιδιότυπου κλίματος που παρακινούσε σε περισσότερη κοινωνική δράση και στην ανάγκη συνεργασιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ολοένα και περισσότερο επιδεινώνονται.

Να μερικά από τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Κρεμμύδα:


Συνεχίζουμε!
 «Η σημερινή ημέρα υποδηλώνει την πίστη μας να συνεχίσουμε την δράση του συνδυασμού μας …… πιο αποφασιστικά, πιο δημιουργικά, πιο συλλογικά»


 

 

Η τακτική της Δημοτικής Αρχής
«Η δημοτική αρχή ακολουθώντας μιαν πολιτική ανταλλαγής επιστολών, δεν βάζει δυναμικά το φραγμό που πρέπει, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει δραστηριότητα των κοινωνικών υπηρεσιών, να λειτουργεί η αγορά και να υπάρξει προοπτική ανάπτυξης στην πόλη»

Έτσι πολιτευθήκαμε το 2011
«Οι Πολίτες Μπροστά κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους, άσκησαν υπεύθυνη και δημιουργική προτασιακή αντιπολίτευση, αποφεύγοντας λαϊκισμούς, λεκτικές υπερβολές και άγονες αντιπαραθέσεις …… και πολλές φορές παρακίνησαν την δημοτική πλειοψηφία σε σωστές αποφάσεις προς όφελος των δημοτών»
 
Οι προσωπικές δυσκολίες
«Αδυναμίες υπήρξαν και στον δικό μας συνδυασμό. Αδυναμίες που κυρίως προέρχονται από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που μας ταλανίζουν προσωπικά, εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας και του καθημερινού αγώνα που δίνουμε όλοι»

Δεν υποχωρούμε
«Οι δυσκολίες που περνάει η χώρα κι οι άνθρωποι, δεν θα μας κάνουν να παραδώσουμε τα όπλα ή να σταματήσουμε την δράση μας. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος των διαχειριστών της εξουσίας, είτε σε κεντρικό, είτε σε τοπικό επίπεδο».

 
Νέα αρχή
«Είμαστε εδώ σήμερα για να δηλώσουμε ότι κάνουμε μια νέα αρχή: πιο εποικοδομητική, πιο διεκδικητική, πιο αποτελεσματική. Όχι μόνον με προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά με οργανωμένη δράση στην Κοινωνία»

Κοινωνική Συνεργασία
«Να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμπόρευσης με άλλες δημοτικές παρατάξεις και συμβούλους που κινούνται στην ίδια λογική που κι εμείς πιστεύουμε, ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον του δήμου, των πόλεών μας και των κατοίκων τους»


 

 

Δίπλα στον συμπολίτη
«Θα σταθούμε δίπλα σε Κινήσεις πολιτών που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας, όπως η Επιτροπή κατοίκων κατά της καύσης καλωδίων, η Μεσοποταμία, κλπ»

Δεσμευόμαστε
«Θέλω να σας δηλώσω την δέσμευση μου για ουσιαστική παρουσία και παρέμβαση στα δρώμενα της πόλης μας, αλλά και των δημοτικών – κοινοτικών συμβούλων και των στελεχών της παράταξής μας»

Συνέδριο
«Οι Πολίτες Μπροστά θα προχωρήσουν σε Οργανωτικό Συνέδριο μέσα στον Μάρτιο, το οποίο θα προετοιμάσει μια 7μελής Επιτροπή, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες»

7 σχόλια:

 1. o Pagouropoulos ksanagirizei26 Ιανουαρίου 2012 - 6:12 μ.μ.

  ο Αρης ξαναβγαίνει στα Αγραφα! Για να δούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ετσι ακριβώς. 'Ο στόχος των διαχειριστών της εξουσίας, είτε σε κεντρικό, είτε σε τοπικό επίπεδο' ήταν να σας δουν να τα παρατάτε. Τους χαλάτε τα σχέδια αγαπητοί μου. Από τα παραπάνω επικροτώ την άμεση πραγματοποίηση συνέδριου και την μεγαλύτερη συνεργασία με αλλους συνδυασμούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ερχομαι από Daily όπου είδα την φωτό με τον Ντερέκα στην πιτα του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ του Κρεμμύδα. Για δουλεύτε το λιγάκι παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. καινούργιος που είναι παλιός27 Ιανουαρίου 2012 - 11:52 μ.μ.

  Δεν είναι καθόλου άσχημα όσα ειπώθηκαν ή έγιναν στον Ταύρο με την βασιλόπιτα. Όμως όσο δεν ακούτε τον Στέφανο Μπιζάνη δεν θα γίνεται τίποτα. Χρειάζεται η άμεση δημιουργία Κίνησης που θα δρα μέσα στην κοινωνία. Όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΛΎ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ. ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Απορία ψάλτου: βηξ28 Ιανουαρίου 2012 - 10:43 π.μ.

  Eλάχιστα τα σχόλια
  Μάλλον οι "ΠΟΛΙΤΕΣ" είναι "ντεμοντέ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Απορία ψάλτου βηξ28 Ιανουαρίου 2012 - 11:28 π.μ.

  Καταρχάς μην κλέβετε ψευδώνυμα.
  Δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην πίτα των Πολιτών Μπροστά, οπότε η πληροφόρηση έρχεται από την Μοσχατούπολη και κάποιον φίλο, πηγές που 100% εμπιστεύομαι. Είναι λοιπόν μια ουσιαστική ελπίδα να ακούς ότι ένας αδέσμευτος από συμφέροντα συνδυασμός και ανεξάρτητος από κομματικές επιρροές να λέει 'συνεχίζουμε'. Οπότε ο Ανώνυμος (Jan 28, 2012 12:38 AM) που μιλάει ότι ζαλίστηκε από το ΑΡΩΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ που γράφει στον τίτλο το παρόν μπλόγκ, λέει βλακώδεις εξυπνάδες ή κακίες όσων φοβουνται. Γιατί κάποιοι υποτάχτηκαν και ζηλεύουν όσους θέλουν να ελπίζουν πράγμα που σημαίνει αγώνα. Ίσως πάλι να είναι κανένα ενοχλημένο εξαπτέρυγο της θαυμαστής δημοτικής εξουσ'ιας που φοβάται μη χασει τη θέση του κολλητού και του ρουφιάνου. Γυρίζω τώρα στο κείμενο. Βαριές είναι οι δεσμεύσεις του κ. Κρεμμύδα και η επόμενη βασιλόπιτα δεν πέφτει και πολύ μακριά. Τότε θα υπάρξει κρίση αυτών που είπε κυρίως σε ότι αφορά στην νέα αρχή, όπου κατά λέξη είπε «Είμαστε εδώ σήμερα για να δηλώσουμε ότι κάνουμε μια νέα αρχή: πιο εποικοδομητική, πιο διεκδικητική, πιο αποτελεσματική. Όχι μόνον με προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά με οργανωμένη δράση στην Κοινωνία». Μακάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια