Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Συναίνεση και Προτάσεις
για καλύτερες ημέρες.

Ο ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ  

Η ημέρα δεν είναι για λόγια…
Είναι για ευχές μέσα σε μια πραγματικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει όχι μόνο η χώρα μας αλλά και όλη η Ευρώπη.

Θα ευχηθώ λοιπόν σε όλους Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα, αλλά και Δημιουργικά, όσο μπορούμε μέσα σε αυτές τις συγκυρίες.

Να υπάρχει Ελπίδα, αυτό που είπε πριν κι ο δήμαρχος, και να επικεντρωθεί το δημοτικό συμβούλιο, στην Κοινωνική Συνοχή (γιατί το 2012 πιστεύω ότι θα πληγεί περισσότερο η κοινωνική συνοχή με όλα αυτά που ετοιμάζονται,) και στην Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μακάρι να γίνουνε όλα όσα επιθυμούμε για τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου.
Όμως αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει είναι η αλληλεγγύη προς τους πολίτες που πλήττονται, στους ανθρώπους που μένουν άνεργοι, στους νέους που βλέπουν ένα δυσοίωνο μέλλον.
Σε αυτούς πρέπει να επικεντρωθούμε.

Οι "Πολίτες Μπροστά", η παράταξη της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, θα συμβάλει προς αυτήν την κατεύθυνση με προτασιακό λόγο, ο οποίος έγινε και πράξη, καθώς στην διάρκεια της χρονιάς που πέρασε πολλές από τις προτάσεις της δικιάς μας παράταξης έγιναν κτήμα και της δημοτικής πλειοψηφίας.

Γι' αυτό εμείς θα συνεχίσουμε, και πιστεύω με ουσιαστική Συναίνεση και με Προτάσεις θα έρθουνε καλύτερες ημέρες.

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα σε όλους.

16 σχόλια:

 1. ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΔΙΚΑ. ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΑΡΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΜΕ.
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Osa kommatia thes esy vazeis.Gia des kalutera to video.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ένας μικρός χαιρετισμός που όμως βάζει το θεμέλιο για μια κουβέντα στο τι μέλλει γενέσθαι με την φονική επίθεση που ετοιμάζουν οι τροϊκάνοι, κλπ. κι αν δεν είναι online μπορεί στα σίγουρα να απασχολήσει την ομάδα Κρεμμύδα αλλά και τους αλλους για τα μηνύματα που αφησε. γιατί αφησε. και επειδή την άκουσα και ηχητικά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο ανωνυμος 9:22...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είμαι ψηφοφόρος των Πολιτών και θα δηλώσω απερίφραστα ότι συμφωνώ με την γενική ανάγκη μιας σοβαρής πολιτικής με προτάσεις και γιατί όχι συναίνεση. Όμως δεν συμφωνώ ότι η άλλη πλευρά επιθυμεί τέτοια εξέλιξη, αλλά ούτε και ότι αποδέχτηκε θέσεις που έβαλαν οι Πολίτες. Αλήθεια που το είδε αυτό ο κ. Κρεμμύδας; Ο κ. Ευθυμίου επιθυμεί προοδευτικό λόγο και δεξιά πρακτική. Ή για να είμαστε πιο σαφείς μικροκομματική, που όμως κάνει το ίδιο. Κοιτάξτε τι έγινε με το παντοπωλείο, για παράδειγμα. Βέβαια να δούμε και την τακτική η την πολιτική στάση και της απ' εδώ πλευράς. Δεν είναι και ότι καλύτερο, παρότι είναι η καλύτερες παρουσίες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Εξω όμως τι γίνεται. Που είναι η δύναμη ενός 21% περίπου; Λένε ότι για να είναι οι φίλοι σου καλά ή η οικογένεια σου πρέπει πρώτα εσύ ο ίδιος να είσαι καλά. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα της παράταξης Κρεμύδα γιατι έρχονται μεγάλες τρικυμίες και ο τόπος έχει ανάγκη από φωνές τίμιες αλλα και ανεξάρτητες. Καλή χρονιά με την ευκαιρία.
  #^#

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ti alla leei to video? pes ta se mas pou apousiazame.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ομιλία μου ακούγεται λίγο χριστιανική. Όχι άσχημη αλλά χριστιανική.
  @ Rhino new to town > Προσπαθησα να βρω τα θεμέλια για κουβέντα αλλά φαίνεται ότι έσκαψα στα ρηχά. Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά γιατί δεν το έκανε ο ίδιος ο Αρης μιλώντας λιγο περισσότερο. Δεν βρίσκεις πάντα ένα σχετικά μεγάλο ακροατήριο και απ' ότι ξέρω στα συμβούλια έρχονται 5-6 ακροατές. Νομίζω ότι δεν κάνω λάθος.
  T.Th.A.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. O Πλανήτης Αρης
  ο αποκαλούμενος και κόκκινος Πλανήτης
  έχει τόση μεγάλη απόσταση από τη Γη όση έχει και ο δικός μας "κόκκινος" Αρης
  από τα τεκταινόμενα στο Δήμο.
  Ο επικεφαλής των Πλανητο-Πολιτών έχει περίοδο
  επανεμφάνισης 365 μέρες.Κάθε χρόνο τέτοια εποχή.


  ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τώρα τι να τραγουδήσω;
  Το λαϊκόν «Το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος» ή το ελαφρόν «Πως τον λεν τον ποταμό»;
  Την ατάκα τη δανείστηκα από το blog.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΤΟ μέλλον σου εξαρτάται από τα όνειρά σου. Μη χασομεράς λοιπόν, πήγαινε για ΎΠΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δεν κρύβουμε ότι τα σχόλια @10:45 και @10:55 τα επιτρέψαμε επί τούτου. Σαφώς και η σοβαρή κριτική και σχολιασμός είναι το ζητούμενο και ασφαλώς ο ανώνυμος ή οι ανώνυμοι που σχολίασαν στις παραπάνω ώρες έχουν να πουν περισσότερα πράγματα από το πήγαινε για ύπνο ή το τραγούδι ασμάτων. Αυτά αποδεικνύουν στιγμιαία βλακεία που ξεπερνά και την μικροκακία ας πούμε προς το πρόσωπο του κ. Κρεμμύδα. Ίσως πάλι να βαριούνται να γράψουν πολλά και αρκούνται σε ένα είδος οικονομίας λόγου. Όμως το Λακωνίζειν πέρα από αρετή σημαίνει και ικανότητα χειρισμού των λέξεων. Γι' αυτό καλύτερα ας τα αφήσουνε αυτά στην πάντα, ώστε να μην αναγκαστούμε σε «λογοκρισίες».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πολύ ωραία απάντηση. χιχιχιχι...
  Ε, όταν δεν μπορούν κάποιοι να υπερασπιστούν την ομάδα τους, βρίζουν τους αντίπαλους.
  Φιλάκια.
  =Τρισανώνυμη=

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αγαπητή Μοσχατούπολις ,
  Σού βγάζω το καπέλλο. Η ως άνω ανάλυση / επεξήγηση σου 11.58πμ επί των σχολίων 10.45 @ 10.55 είναι όλα τα λεφτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Y.Γ του προηγούμενου,
  Βάζοντας και τήν φωτογραφία του στό έμβλημα του συνδυασμού, που κανονικά δεν υπήρχε, μέχρι τις επόμενες εκλογές θα τον έχετε κάνει τελατίνι. Γιατί όμως?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΡΕ ΛΑΚΩΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΙΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Το αστειότερο με τους 1045 & 1055 είναι ότι του κ. Κρεμμύδα και της ομάδας του (Πολίτες Μπροστά) εμφανώς υπολείπονται σε δράση και ουσία όλες οι άλλες παρατάξεις (εξαιρουμένου του κ. Σωπάκη). Πολύ δε περισσότερο υπολείπεται η διοικούσα τον Δήμο παράταξη, η οποία "ομιλεί" δια του μηχανισμού των υπηρεσιών, αφού σιωπούν οι παριστάμενοι (παρίστανται;) δημοτικοί της σύμβουλοι. Όλα όμως τα παρα πάνω μήπως υποδηλώνουν ένα γενικώτερο πρόβλημα για το επίπεδο των αιρετών εκπροσώπων μας στην δημοτική "βουλή";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
  Ο πρωτοεμφανιζόμενος σήμερα σαν "Λάκων" είναι Λάκων imitation.
  Φίλτατε τα 3 συνεχόμενα σχόλια σου με την λέξη
  Λάκων δεν συνιστούν "Λακωνίζειν"
  Το "Λακωνίζειν" η τό έχεις η δεν το έχεις......
  ... η αλλοιώς : "Ου παντός πλείν εις Κόρινθον"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια