Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Ανάγκες προβολής
και ανάγκες επιβίωσης

Σκέτο σκηνικό Λουκιανού Κηλαϊδώνη θύμιζαν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Ταύρο, την περασμένη Παρασκευή (23/12)!
Ήταν εκεί και ο αρχιεπίσκοπος, και ο δήμαρχος, και ΛαΟΣδεξιοί υπουργοί και βουλευτές, και οι Αντιδήμαρχοι, και ο εντεταλμένος, και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και η υποπίπτουσα σε συμπαθητικές δυσαρμονίες φιλαρμονική του τέως δήμου Μοσχάτου (διότι πλέον έχουμε και απ’ αυτήν).
Όλα έγιναν όπως έπρεπε, σαν μια όμορφη γιορτή από τα παλιά.
Όλα σε τάξη.
Εκφωνήθηκαν λόγοι... Τα ράφια λιμπισμένα... με τα μακαρόνια και με τα ρύζια τους, με τα γάλατα και με τα λάδια τους και με ότι τραβάει η πεινασμένη κοιλιά του νεόπτωχου Μοσχατιώτη και του ανήμπορου Ταυριώτη.

Τρίτη και Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα το ωράριο λειτουργίας.

Και λες άντε μπράβο σε αρχιεπισκοπή και δήμο, άντε καλές δουλειές ρε παιδιά (όσοι στελεχώσετε το παντοπωλείο) και επιστρέφεις δια της οδού Πειραιώς οίκαδε.
Και καπάκι διαβάζεις σε τοπικά blogs την πληροφορία ότι «1000 οικογένειες έχουν μέχρι στιγμής δηλώσει ενδιαφέρον»
Και το πιστεύεις (έστω και πολύ εντυπωσιασμένος) διότι έχοντας διακριτά καλή σχέση με το μέγαρο της οδού Κοραή, θα έχουν και καλή πληροφόρηση…
Και βλέπεις πριν 2-3 ημέρες στην τηλεόραση του Alfa Channel τον δήμαρχο, κ. Ευθυμίου, να σεργιανίζει στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να επιδεικνύει στην ρεπόρτερ του καναλιού τα αγαθά με τα οποία είναι φορτωμένα τα ράφια.

Την επόμενη ημέρα (Πέμπτη, 29/12) βασισμένοι στο πρόγραμμα λειτουργίας και παρακινημένοι από τα όσα παραπάνω γράψαμε, αφήσαμε το Μοσχάτο και σπεύσαμε στην Παναγίτσα του Ταύρου για να διαπιστώσουμε την λειτουργία στην πράξη.
Βρήκαμε στο μπροστινό καφέ δύο παρέες να πίνουν τα ουζάκια τους και το παντοπωλείο ερμητικά κλειστό.
Ρωτήσαμε στο παρακείμενο γραφείο τελετών του Καρόρη τι τρέχει, για να μας απαντήσουν ότι το κατάστημα δεν έχει ξανανοίξει από τα εγκαίνια, εκτός από χθες που ήρθε ο δήμαρχος με ένα συνεργείο της τηλεόρασης.
Συνδυάσαμε το γεγονός με μια επίσημη πληροφόρηση που είχαμε πριν την εξόρμηση στον Ταύρο, σύμφωνα με την οποία "τα περί 1000 ατόμων είναι αποκυήματα φαντασίας".
Μπήκαμε στο αμάξι και κλείσαμε την πόρτα με έναν χτύπο ισχυρότερο του επιτρεπομένου.
Ήταν όμως μια δικαιολογημένη αντίδραση.


.........................................

ΥΓ
Κύριοι της δημοτικής αρχής, τα έχουμε γράψει και σας τα έχουμε απευθύνει τα περί ουσιαστικής δράσης, απ' την μιά, και τα περί προπαγάνδας, απ' την άλλη.
Θα ήταν πλεονασμός να κριτικάρουμε ξανά και να επαναληφθούμε.
Καταντά κουραστικό.
Απλά τούτο: 
Μην ευτελίζετε τουλάχιστον το θετικό πρόσημο που σας απονέμουμε, τόσο για την παραχώρηση του χώρου στην ΜΚΟ «Αποστολή», ώστε να στεγαστεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αλλά και για την δημοτική συμβολή στην δημιουργία του κατάλληλου πλαισίου για τα κριτήρια των δικαιούχων και την γενικότερη λειτουργία του.

24 σχόλια:

 1. ν.υ.χ.τ.ο.λ.ο.υ.λ.ο.υ.δ.ο30 Δεκεμβρίου 2011 - 4:37 μ.μ.

  γιο-χο-χο
  σε ένα βαθύ μπουντρούμι
  (για να μπούμε και να κρυφτούμε απ' αυτούς)

  γιο-χο-χο
  μ' ένα μπουκάλι ρούμι
  (για να τους αντέξουμε)

  αφού ούτε Βέγγο έχουμε πιά
  ούτε Καντίνσκυ, ούτε Μπήτλς
  ούτε Μπρεχτ, ούτε και Σεφέρη.

  Φιλάκια
  Χρόνια Πολλααααα Μοσχατου-πολη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ορίγανον ο δίκταμος30 Δεκεμβρίου 2011 - 4:45 μ.μ.

  Αφου κατουσίαν το μπακάλικο είναι αρχιεπισκοπικό, σάμπως να πρέπει η Εκκλησία να βάλει λίγο χέρι στους αιρετούς που κάνουν μόστρα με ξένα κουλούρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε Αντρέα δεν μπορούσες να περιμένεις την ημέρα έναρξης του παντοπωλείου? Δηλάδή τόσο μακριά πέφτει? Γιατί τόση πρεμούρα που θα χαθεί με τα τόσα άλλα γιορταστικά - χριστουγενιάτικα και πρωτοχρονιάτικα - που σου έχουν ετοιμάσει οι συμβουλοί σου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου:Εγκαίνια κοινωνικού παντοπωλείου:Παρούσα όλη η δημοτική αρχή και όχι μόνο.
  Τρίτη 27 Δεκεμβρίου:Δήμαρχος μέσω καναλιού ΑΛΦΑ παρουσιάζει το κοινωνικό παντοπωλείο και τις μέρες και ώρες λειτουργίας του.Τρίτη και Πέμπτη από 9π.μ.έως 5μ.μ.
  Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου:Σε επίσκεψή μας γύρω στις 2.00μ.μ. το βρίσκουμε ερμητικά κλειστό.
  Προς τί τα εγκαίνια;
  Εγκαινιάζω σημαίνει είμαι έτοιμος προς λειτουργία.
  Το παρουσιάζω στα κανάλια, {κρατώντας και κανένα αλευράκι στα χέρια}σημαίνει λειτουργώ.
  Αν είναι να χρειαστούν και άλλα εγκαίνια πείτε το στον κόσμο.Όσο για τις 1000 οικογένειες ουδέν σχόλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το υστερόγραφο έχει την μεγαλύτερη αξία. Οι θετικές κρίσεις δεν έχουν πάντα ανάγκη τα φώτα της δημοσιότητας. Αν κάτι περνάει στον κόσμο και γίνεται πεπείθηση, τότε μένει κι όταν ακόμα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας.
  Εύχομαι καλή χρονιά, αν στις λίγες ώρες που απομένουν στο 2011 δεν μπω ξανά στο Μοσχατούπολις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παντού τα ίδια και τα ίδια. Μπορούμε συνεπώς να κατανοήσουμε ένα είδος παραδοσιακής προβολής όμως τα στημένα ενοχλούν. Ο τίτλος που βάλατε περικλύει όλον τον τρόπο σκέψης μου πάνω στο θέμα. Ωραία, πήρε ο δήμαρχος το μερίδιο της προβολής του. Οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη πότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συμφωνώ με τον @Ανώνυμος 5,22 και τον @ Δάσκαλο. Αφού κάνανε εγκαίνια τι περιμένουνε και δεν ξεκινάει η λειτουργία. Να βάλουνε γιορτινές ημέρες κι ένα πιάτο μακαρόνια όσοι είναι πλακωμένοι από την φτώχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με την απάντηση που στείλατε στο Μοσχάτο Λάϊφ για τα όσα γράφει εξαιτίας του παρόντος άρθρου. Να ερχότανε να τα γράψει εδώ. Θεωρώ ένοχη την αντίδραση του, και μάλλον καθ' υπόδειξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Είναι ευχάριστο να υπάρχει αντιπαράθεση αλλά και διαφωνία σε τοπικά blogs της πόλης γιατί όπως και στην πολιτική αυτό συνήθως παράγει έργο, ακόμα και αν η διαφωνία τους είναι ένα άρθρο που ξεπερνάει τα δικά μας δεδομένα.

  Είναι ευχάριστο να νιώθεις ικανός αλλά και δυνατός, πόσο μάλλον όταν μπορείς να αντεπιτίθεσαι και να αμφισβητείς πράγματα και καταστάσεις (που έχεις δει…) με τα γραφόμενά σου.

  Είναι ευχάριστο κάποια blogs για κάποιους X λόγους να βάζουν τα ΚομματικοΠολιτικοΚρεμμυδικοΕυθιμιακοΣπανακικο τους κόμπλεξ σε σημείο να μειώνουν ακόμα και κάποιες κοινωνικές προσπάθειες, γιατί με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζουν και καταλαβαίνεις την ύπαρξή τους αλλά και τον ρόλο τους.

  Είναι ευχάριστο να κάνεις αντιπολίτευση ακόμα και για τα κοινωνικά παντοπωλεία γιατί οι 1000 οικογένειες είναι πολλές...

  Είναι ευχάριστο να κατηγορείς άρθρα blogs που δυστυχώς ή …ευτυχώς για αυτά, δεν είχαν πληροφορίες από την Κοραή ούτε από την.. Αργοστολίου και είχαν μόνο από την αρχιεπισκοπή και να νιώθεις υπεύθυνος για τις βλακείες σου ( ξέρεις ότι σε συμπαθώ ) και για την στείρα αντιπολίτευση σου( κάνε λίγο υπομονή ακόμα δεν έχουν εξεταστεί οι αιτήσεις ενδιαφέροντος και τα δικαιολογητικά, τώρα βγήκαν!!! Εαν όντως ''τα περί 1000 ατόμων είναι αποκυήματα φαντασίας" μαζί σου θα κράζω και κατα βάθος το ξέρεις).

  Είναι ευχάριστο να δεις( το έχεις δει…) το Βίντεο( από 2,40 και μετά ) που απλά σε αποστομώνει

  Είναι Ευχάριστο…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. (του ιδιου με πανω) Το μεταφέρω από τον life...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Παρακηφίσσιος σκοπευτής30 Δεκεμβρίου 2011 - 10:59 μ.μ.

  Διάβασα προσεκτικά τα όσα γράφει και απαντάει το Mosxato-Tauros Life. Δεν υπάρχει ο παραμικρός ειρμός - να μου επιτραπεί η παρατήρηση - όταν γράφει ότι είναι ευχάριστο να υπάρχει διαφωνία. Πουθενά στο άρθρο της Μοσχατούπουλης δεν διέκρινα διαφωνία και αντιπαράθεση με κανέναν. Απλά υπάρχει παράθεση γεγονότων και κριτική στην δημοτική αρχή που θέλει να πάρει κοινωνικά γαλόνια νωρίτερα από το κανονικό, με φιξαρισμένα ρεπορτάζ, γιατί όντως παρακολούθησα από το αρχείο του ΑΛΦΑ το σχετικό κινηματογραφημένο επεισόδιο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Και θα ενώσω κι εγώ την απορία μου με τις απορίες προηγούμενων σχολιαστών: αφού έγιναν τα εγκαίνια, γιατί την επόμενη Τρίτη ή την επόμενη Πέμπτη από τα εγκάινια δεν άρχισε η λειτουργία του Παντοπωλείου; Τα τρόφιμα ήταν πολύ όμορφα τοποθετημένα στα ράφια, αλλά προφανώς κάτι έλειπε. Πιθανολογό ότι ίσως έλειπε το προσωπικό του Παντοπωλείου που ακόμα δεν έχει οριστεί. Ίσως όμως να έλειπε ο κατάλογος με αυτούς που θα έχουν το δικαίωμα να ψωνίζουν από εκεί. Γιατί θα πρέπει να δεχτούμε ότι κοινωνικά ανύμποροι - μόνιμα ή προσωρινά υπάρχουν.
  Αγαπητή Μοσχατούπολη καλή χρονιά και το ίδιο δυνατά και το 2012.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ν.υ.χ.τ.ο.λ.ο.υ.λ.ο.υ.δ.ο31 Δεκεμβρίου 2011 - 1:53 π.μ.

  Επανέρχομαι. Λοιπόν γιατί το βασανίζουμε. Αν ήδη υπήρχαν 1000 καταγεγραμμένοι σε Μοσχάτο και Ταύρο θα είχε αρχίσει η δωρεάν χορήγηση τροφίμων τουλάχιστον σε όσους είχαν φανερά την πιο μεγάλη ανάγκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Για να καταλάβετε την ποιότητα των 2 συγκεκριμένων σιαμαίων site, σας παραπέμπω στο άρθρο του Moschatodaily.gr

  "To Συνάφι!"

  http://www.moschatodaily.gr/index.php/219/287/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. O Life otan strimoxnetai blepei fantasmata, opws tote pou to eixan apenergopoiisei to logariasmo sto facebook kai egrafe:
  "Ειλικρινά μας θλίβει και μόνο η σκέψη της συμμετοχής κάποιου κακόβουλου δακτύλου κάτω από δόλιες και μοχθηρές προθέσεις που οδήγησαν σε αυτή την ύπουλη ενέργεια."
  http://moschato-tauros-life.blogspot.com/2010/09/blog-post_9585.html
  Bebaia! Panta yparxei mia synomosia pou skopo exei na kanei kako sto blog!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ. ΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ 11 ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ 12 ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΥΟ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΕ ΜΟΣΧΑΤΟΠΟΥΛΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΑ ΙΔΙΟΙ. ΜΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ. ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΩΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ 'Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ' ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. 1-2 ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΤΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΑΝ ΤΟ 12 ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΣΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΥΦΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΑ. ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ.
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Στον Δήμο Μοσχάτου δεν υπάρχει λίστα με 1.000 ονόματα που να αντιπροσωπεύουν μεμονομένα άτομα ή οικογένειες. Οπότε τα λέτε πολύ καλά στο Μοσχατουπολις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Υπάρχουν και οι εκκλησίες του Μοσχάτου και του Ταύρου που μαζευούν ονόματα 11,25.Μόνο στις εργατικές κατοικίες του Ταύρου ζουν πάνω από 600 οικογενειες. Κανε λίγο υπομονή βρεεε.μην προτρέχεις. Καλό είναι να μην επιβεβαιωθεί το lιφε γιατί είναι αρκετα ασχημο σε ενα δημο να υπάρχει τοση πείνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. @ Ανώνυμος 11:52
  Παραλίγο δεν θα το πρόσεχα ότι απευθύνεσαι σε μένα καθώς αντί να χρησιμοποιήσεις το FosForouxos απευθύνθηκες στον 11,52.
  Τέλος πάντων, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί μου λες ότι προτρέχω.
  Δεν έχω καμιά πρεμούρα να αντιπαρατεθώ με κανένα, άρα για ποιό life μου μιλάς αν θα δικαιωθεί.
  Αυτό το μπλογκ πήρε μια πληροφορία που έβγαλε η αρχιεπισκοπή και αυτό είναι όλο.
  Αλλά επειδή φαίνεται ότι δεν πιστεύεις στην δήλωση που έκανα στο προηγούμενο σχόλιο μου, πήγαινε λοιπόν στις 2 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο, πάρε μαζί σου και τον life και ζητήστε την λίστα με τους 1.000...
  Αν δείτε λίστα, τότε θα δείτε και την Ελλάδα να βλέπει φως στο τούνελ.
  Θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο στο άσχημο γεγονός να υπάρχει τόσο πρόβλημα πείνας γύρω μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Δηλαδή θα τρελαθούμε παντελώς. Για άλλά και γιά άλλους γράφει η Μοσχατούπολη και άλλοι τσαντίζονται! Εγώ δεν κατάλαβα ότι το θέμα είναι οι Χίλιοι, αλλά οι δημοσιες σχέσεις κάποιων που εκμεταλλεύονται τα πάντα και μέχρι τα βασανισμένα σκυλάκια. Εγω θα έλεγα να πάει ο Μιχαλάκης στην αρχιεπισκοπή και να ζητήσει εξηγήσεις για τα λάθος στοιχεία. Αλλά επειδή πέφτει μακριά, να πεταχτεί μέχρι τη Μεταμόρφωση και να δώσει τα παράπονά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Συμφωνώ απόλυτα με τη Μοσχατουπολη. Κύριοι και κυρίες της δημοτικής αρχής "Μην ευτελίζετε τουλάχιστον το θετικό πρόσημο που σας απονέμουμε". Τι άλλο να πει κανείς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Και λίγα φωτάκια προβολής δεν είναι αφορμή για να τα σκοτώσεις. Εγκαίνια ή μια ειδική ημέρα οπου γίνεται ένα ρεπορταζ παρουσίασης είναι κατανοητά. Αυτό που πραγματικά σε θυμώνει είναι γιατί την επόμενη των εγκαινίων δεν λειτούργησε το Κοινωνικό παντοπωλείο. Και να σκεφτεί κανεις πόσος καιρός πέρασε από τότε που εγκρίθηκε η παραχώρηση του δημοτικού καταστήματος. Όσο γίνονταν οι επισκευές κτλ δεν μπορούσαν να φτιάξουν την πρώτη φουρνιά από εκείνους που πρέπει να βοηθηθούν? Ευχαριστώ για την φιλοξενια και Χρόνια Πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Αντιφαρισαίος και Αντιγραμματέας31 Δεκεμβρίου 2011 - 2:05 μ.μ.

  Ότι κι αν λέτε στη δίκη του δολοφόνου σκυλοκτόνου Αλβανού, στο κακουργιδικείο Αθηνών στις 9-1-2012, θα παραστεί ως μάρτυς κατηγορίας ο Δήμαρχος της πόλης μας.Η κατάθεση του θα είναι καταπέλτης για την επιβολή τής μεγίστης των ποινών. Απ ότι ψιθυρίζεται θα φάει και μερικές σπρωξιές απο φίλους και συγγενείς του κατηγορουμένου στο προαύλιο των δικαστηρίων, τα δε κανάλια θ αποθανατίσουν τις στιγμές αυτές.Τύφλα νάχει το κοινωνικό παντοπωλείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καποιος άλλος πρέπει να ενοχλήθηκε και έβαλε τον Life για να σας την πει, αλλά με την απάντηση που δώσατε το ρούφηξε το αυγό του. Όμως γι αυτό είναι οι φίλοι > να σκιζεται ο ένας για τον άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Δοθέντος του εθίμου να επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων, έτσι κι εμείς επιστρέφουμε τις πινακίδες ελεύθερου σχολιασμού!!!
  Το μέτρο ήδη έχει αρχίσει να ισχύει από τις 12:30 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι τις 11:50 το βράδυ της σήμερον.
  Σε περιοδικούς ελέγχους που θα κάνουμε, θα σβήνονται μόνο τα σχόλια που θα έχουν υπερβεί κατά πολύ το όριο ευπρεπούς ταχύτητας κατά τον σχολιασμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια