Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Πάμε γι' άλλα

Ο ΓΑΠ μπορεί να έχασε την χώρα, αλλά έχοντας σαν απομεινάρι την γενέτειρα της Ιπποκράτους, φαίνεται πως ετοιμάζεται σαν τον Καντάφι να δώσει την μάχη της ελληνικής Σύρτης.
Το ερώτημα είναι αν θα μετατρέψει το πράσινο headquarters σε υπόνομο όπου θα λουφάξει μέσα σαν τον Μουαμάρ, ή θα έχει το θάρρος να αναμετρηθεί πολιτικά.
Ήδη σηκώνονται φωνές από πολλούς που καλούν τους καραβοτσακισμένους Πασόκους να ανατρέψουν τον παράνομο "πρόεδρο" μέσα από ένα έκτακτο Συνέδριο.
Όμως οι νέες επιδιώξεις του ΓΑΠ δεν πρέπει να αφορούν κανένα.
Και δεν πρέπει να παγιδευτεί κανένας σε ένα ναρκοθετημένο και δεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ.
Ο πολιτικός ρεαλισμός και ο κοινός νους, λένε πως καμιά μάχη δεν μπορεί να δοθεί πλέον στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Η μολυσματική αρρώστια που σκόρπισε ο ΓΑΠ και η νεοδεξιά κοσμοπολίτικη παρέα του δεν αντιμετωπίζεται, χώρια που το όνομα του πολιτικού φορέα έγινε συνώνυμο της προδοσίας του λαού και της κοινωνικής βάσης του κινήματος.
Είναι χάσιμο χρόνου, λοιπόν, η σύγκρουση εκεί μέσα!
Να τελειώσουμε κάθε δοσοληψία με τους ΓΑΠ, τους Καστανίδηδες, τους Βενιζέλους, τα αριστερά αμορτισέρ του Παπουτσή και δεν συμμαζεύεται.
Την ώρα της Πτώχευσης και του Μαύρου Μετώπου της Δεξιάς (όπως πετυχημένα το ονόμασε η Παπαρήγα), χρειάζεται ένας νέος πολιτικός φορέας.
Ένα μεγάλο Σοσιαλιστικό Κόμμα που θα εκφράσει τους Έλληνες αριστερούς δημοκράτες και θα δώσει ελπίδα στην Κοινωνία στη βάση μιας επικαιροποιημένης διακήρυξης της "3ης Σεπτέμβρη".
Σύντροφοι, πάμε γι' άλλα...
ΠΡΕΠΕΙ.

5 σχόλια:

 1. Ίσως δεν θα έπρεπε να μιλάμε καν για ανασύσταση του (κάθε) ΠΑΣΟΚ. Ίσως πρέπει να αλλάξουν εντελώς κάποια πράγματα. Το να γίνει ο ήλιος με κυματιστές γραμμές - σαν το δαυλό της ΝΔούλας μάλλον δεν θα εξυπηρετήσει πολλά πράγματα... Το θέμα είναι μπορεί μέσα από αυτό το χάλι να ξεπηδήσει μια ομάδα ανθρώπων ικανών και διατεθειμένων να κάνουν τη διαφορά ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ ΔΦ, δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Ξέρω ότι το ελληνικό "κοινό" γουστάρει εμπορικά ονόματα, όμως είναι ώρα για διαφορετικά πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τόσοι οι παρατρεχάμενοι του Πολιτικού Συμβ., τόσοι οι του Εθνικού Συμβ., τόσοι οι αριστίδην, τόσοι από δω, τόσοι από κει θα μας βγει από πάνω ο Παπανδρέου ή η φιλοδεξιά παρέα που φανερά δρα μέσα στην οργάνωση. Δεν υπάρχει περίπτωση για δίκαιο Συνέδριο. Ούτε πάλι υπάρχει δυνατότητα για τεχνικούς λόγους να μαζευτούν υπογραφές από το 10% του συνόλου των Μελών του Κινήματος, αφού ο Παπανδρέου έφτιαξε ένα ΠΑΣΟΚ στα μέτρα του εκ του πονηρού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε όσα γράφεις, θα ήθελα να είχα την άποψη της κομματικής εξουσίας στο Μοσχάτο. Τι λέει ο Μπούτσης, ο Φελλάς (θεός και κύριε), η Σακελαρίου και ο Αναστόπουλος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια