Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Μάχη για τη μαρμίτα και τα μπικικίνια

Μια σπίθα αρκούσε.
Ένας υπαινιγμός, μια κουβέντα, μια τοποθέτηση... για να γίνει ο χαμός!
Ο λόγος;
Χμμμ… τι άλλο;
H Μαρμίτα και τα Μπικικίνια.

Θέμα δημοτικού συμβουλίου οι αμοιβές των "μικρών προέδρων" των Νομικών Προσώπων.

Τι το θελε ο άλλος ο Πρόεδρος, ο μεγάλος του Δημοτικού Συμβούλιου, ο Ντερέκας, και μίλησε;
Μιλάει και παίρνει θέση εναντίον της αμοιβής των «μικρών προέδρων» που προεδρεύουν στα Νομικά Πρόσωπα της Παιδικής Μέριμνας, του Πνευματικού και δεν συμμαζεύεται…

Το τι ακολουθεί (καλά το φαντάζεστε) είναι η επιβεβαίωση της γνωστής ρήσης «έλα να δεις».
Το μάτι των αρσενικών και θηλυκών "μικρών προέδρων" γυαλίζει και αναποδογυρίζει από κακία.

Τι λέει ρε αυτός;
Να μην πάρουμε την αμοιβή μας;
Να χάσουμε το 1000ρικάκι.

Τρέλα τα πιάνει τα παιδιά.
Του επιτίθεται η Λουκάκη που βλέπει να κινδυνεύει η αποζημίωση για το φοβερό έργο που επιτελεί στο Κέντρο Παιδικής Πρόνοιας, για να πάρει την ξερή απάντηση του Ντερέκα ότι έχουν διαφορετική αντίληψη περί πολιτικής!!!

Ο Πρόεδρος κ. Ντερέκας εννοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχει  η προσφορά που δεν πρέπει να αμείβεται, εφόσον κάποιος δημοτικός σύμβουλος εξακολουθεί να ασκεί την κύρια εργασία του και να αμείβεται κανονικότατα από αυτή.

Ο κ. Ντερέκας, αντιθέτως, θεωρεί σωστή την αμοιβή των αντιδημάρχων μιας και αυτοί είναι αποκλειστικής απασχόλησης στο δήμο και δεν έχουν δικαίωμα άλλης εργασίας.

Όλα αυτά όμως, όποια πολιτική και ιδεολογική κουβερτούρα κι αν έβαλε ο Ντερέκας,  δεν άρεσαν και οι θιγόμενοι σύντροφοί του της δημοτικής πλειοψηφίας τον περνούν γενεές 14 γι αυτή του την τοποθέτηση.
Έξω από την αίθουσα χαμός.
Τα γαλλικά του επιτετραμμένου επί των Πολιτιστικών και Αθλητικων δίνουν και παίρνουν.

Τι έκανες ρε Πρόεδρε;
Έβαλες θέμα για εξάλειψη του μελιού;
Υπάρχουν πολλοί "μικροί πρόεδροι"...
Γιατί θες να τους κόψεις το 1000ρικάκι.
Ενίσχυση του εισοδήματος τους είναι.
Ζοφερές μέρες ζούμε.
Να μην έχουν τα παιδιά μια δεύτερη αποζημίωση;
Η ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ...

Την άλλη φορά άλλαξε την στάση σου και την τοποθέτηση σου και όταν έρθει το θέμα αποζημίωσης και για τους Αντιπροέδρους σχολικών επιτροπών, κλπ, κλπ. να συμφωνήσεις κι εσύ.
Άνθρωποι είναι και αυτοί.

Είπαμε! ...οι μέρες είναι ζοφερές.
Μην το ξεχνάς.

60 σχόλια:

 1. Συντροφοι και συντρόφισες ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαρμίτα = κατσαρόλα.
  Μπικικίνια = χρήματα.
  Μπικικίνια χωρίς μαρμίτα δεν νοούνται.
  Μαρμίτα χωρίς μπικικίνια δεν μπορεί να υπάρξει.
  ΟΛΑ λοιπόν για τη ΜΑΡΜΙΤΑ και τα ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ.
  Για τα μπικικίνια
  και τη μαρμίτα
  ΑΥΤΟΙ πάντοτε
  θα βρίσκονται
  στην τσίτα.
  Αυτό φαίνεται να είναι και το μοναδικό τους ενδιαφέρον.
  Εξ ου και η ρήση του μεγάλου ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
  ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εδώ ταιριάζει το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ο Παπανδρεου μας διαβεβαίωσε αλλά δεν μας τα έδωσε. Στην πόλη μας φαινεται ότι ο Ευθυμίου ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ - τα Μπικικίνια που λες. Να ρε τι δημαρχάρα ψηφίσαμε. Θα σας έλεγα αγαπητοί μοσχατοπουλιώτες να βάλετε μαζί με το άρθρο και αυτο το βιδεάκι: http://youtu.be/LuLmkwW5i2c

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εδώ ο κοσμάκης πεινάει και ψάχνει για το πως θα βρεί ένα μεροκάματο και η κυρία τσακώνεται για να αυξήσει τα εσοδά της γιατί δεν της αρκεί ο μισθός που παίρνει από τη ΚΕΔΚΕ.Δήμαρχε να σε χαίρονται εσένα και αυτή όσοι σας ψήφισαν.Ντροπή σας υποκριτές που τολμήσατε να κάνετε και ενημέρωση πως να μη πληρώσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ.Να δώ πότε θα κάνετε ενημέρωση τι μισθούς παίρνετε για να δείτε τη γεύση έχει το γιαούρτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ. ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΙΠΕ? Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ? ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ. ΣΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ?
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μάλλον έρχεται η ώρα να πέσουνε γιαούρτια και στον Ταύρο και στο Μοσχάτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μένω εντυπωσιασμένος. Σε μια περίοδο περιστολών και χαρατσιών όπου η κοινωνία στενάζει και υποφέρει, να γίνονται τέτοιες κινήσεις στον Δήμο μας. Αν υπολογίζω καλά, όπως τα πράγματα εξελίσσονται σε μας, ο Αντιδήμαρχος έχει το ονόρε και μια προεδρίνα σε ένα ΝΠΔΔ της πλάκας να έχει την χάρη, δηλαδή το οικονομικό όφελος. Ο αντιδήμαρχος επιλέγει ποιόν μισθό θα παίρνει, της επιχείρησης όπου εργάζεται ή του δήμου και ο πρόεδρος ας πούμε του Πνευματικού Κέντρου ή του ΚΑΠΗ και τα δυό. Φοβερό πράγματι. Αλλά πέρα από αυτό το τεχνικό πρόβλημα είναι η αντιδιαστολή με μια κοινωνία που βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην στέρηση και αποτελεί προσβολή και πρόκληση. Η ευθύνη του Δήμαρχου είναι προσωπική και βαρύτατη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τι να πει κανείς; Κοινοτυπίες; Το ζήτημα είναι να βρεθεί τρόπος να καταλάβει ο Ευθυμίου τι ζημιά κάνει. Όμως αυτή τη στιγμή μου κάνει μεγάλη εντύπωση η τακτική των μπλοκς που κάνουνε την πάπια μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό γεγονός. Εκτός από ένα, όλα τα αλλα μας μιλάνε για θεατρικές παραστάσεις. Αλλά ας κάνω υπομονή για λίγες ώρες να τσεκάρω και τα ξαναλέμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Gi ayt;o mas phrate th c;hfo  Γι αυτό την πήρατε τη ψήφο μας ρε ληγούρια?
  Δεν βλέπετε τι γίνεται δίπλα σας στην Ελληνική κοινωνία?
  Μπορείτε εσείς ν αντιληφθείτε το πνέυμα του νομθέτη του ν. Καλλικράτη?
  Ρε σεις όποιος νομίζει ότι πήρε τη ψήφο μας για να εξασφαλίσει ένα επί πλέον χατζηλίκι είναι γελασμένος. Ντροπή σας , Ντροπή σας. Ντροπή σας.
  Δήμαρχε να ρωτήσεις ποίος εκ τών Δημοτικών Συμβούλων δέχεται ν αναλάβει αυτές τις ευθύνες και αρμοδιότητες χωρίς καμιά αντιμισθία και να τούς προτείνεις για προέδρους κι αντιπροέδρους στα νομικά αυτά πρόσωπα, κύτταρα της Δημοκρατίας.
  Η αντιπολίτευση οφείλει να γνωρίσει στο λαό του Μοσχάτου-Ταύρου με γραπτές ανακοινώσεις σπίτι- σπίτι πόρτα-πόρτα τα ονόματα τους για να τούς μάθουνε όλοι. Άν δεν το κάνει περιμένει τη σειρά της να τα οικονομήσουν και οι δικοί της.
  Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. O Κρεμμύδας τι ψήφισε για το θέμα; Φαντάζομαι ότι τα ίδια ισχύουν και για το 1000κάκι που έπαιρνε και αυτός όντας "μικρός πρόεδρος"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γιατί εκπλήσσεστε; Όταν δεν παράγεις έργο, τότε η μόνη δύναμη για να κρατήσεις συνοχή και ηθικό της ομάδας είναι να μοιράσεις χρήμα. Σε προέδρους, ειδικούς συμβούλους, λογιστές σχολικών επιτροπών, καρναβάλια, κ.ο.κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τεράστιο θέμα δημιουργεί η νέα αντίδραση Ντερέκα στις ανόητες επιλογές του Δήμαρχου. Και ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ο Ντερέκας όπως και να το κάνουμε. Το ζήτημα είναι αν πρόκειται για οριστική ρήξη ή για θέματα αρχών του Θανάση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αν ο δήμαρχος τους ελεγε πηγαίνετε πρόεδρος του ΚΑΠΗ ή της τάδε επιτροπής αλλά δεν έχει χρήμα ή το πολύ πολύ πάρτε 100 ευρώ. Ποιός τάχα θα δεχότανε? Θα έπρεπε να το κάνει να δούμε την ηθική τους και το φιλότιμο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αυτή η κυρά που θέλει το 1000ρικάκι πότε πηγαίνει και δουλεύει για να αμοιφθεί;Γιατί δεν δουλεύει και μας δουλεύει.Μήπως κάνει κοπάνες από τη ΚΕΔΚΕ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;Οι άλλες παρατάξεις γιατί κάνουν τη πάπια;Ο Σπανάκης το καταλαβαίνω γιατί ξέρω ότι ζήτησε μετάθεση απο το Οικονομικών ελέω αγιαστούρας(ο νοών νοείτω)για να μην δουλεύει.Οι άλλοι Κρεμμύδας Σωπάκης ΚΚΕ στο μέλι κι αυτοί;ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
  Υ.Γ1. Μοσχατούπολη συνέχισε μόνος σου γιατί όλοι τέτοια θέματα τα κάνουν γαργάρα απλούστατα γιατί τρέφονται ή θέλουν στο μέλλον να τραφούν από το σύστημα.
  Υ.Γ.2 Δάσκαλε δεν περίμενα ο αρχηγός σου και ο κολλητός σου να το κάνουν γαργάρα και να σας βγεί από πάνω ο Βλάχος....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @ Ανώνυμος 11.04 – Γιατί βάζεις ζήτημα για τους απλούς φαντάρους και δεν αναρωτιέσαι για τον στρατηγό τους? Το θέμα πριν πάει κάτω, περνάει από το μυαλό του από πάνω. Δηλαδή του δήμαρχου. Αυτός άμα θέλει δίνει, αυτός άμα θέλει δεν δίνει. Και δεν νομίζω ότι η χορήγηση αποζημίωσης σε πρόεδρο μιας επιτροπής είναι κάτι το υποχρεωτικό. Εκεί σχεδιάζονται όλα και τα παραπέρα είναι μούφες. Όσο για την αντιπολίτευση που μνημονέψανε κάποιοι, όντως είναι ένα ερώτημα τι ρόλο βαράει. Άμα πηγαίνουνε εκεί για μαριονέτες να μας το πούνε. Εκτός και πάνε στα συμβούλια για τα 50-60 ευρώ ή για να λένε έξω στον κόσμο ότι είναι σύμβουλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ποιά Λουκάκη ρε παιδια , η κόρη ή η μαμά?
  Οπως και νάχει τους "έφεξε" ο Δήμος.
  2 μισθούς η μία , σύνταξη και μισθό η άλλη.
  Εμπρος Αντρέα γιά ένα Μοσχάτο νέο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ρε παιδιά γιατί αφού δεν είσαστε παρόν βγάζετε συμπεράσματα; Διαβάστε στα πρακτικά τι είπε ο Σωπάκης; Αν έχετε πρόβλημα με κάποιους μην τσουβαλιάζετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. To θέμα είναι να μην ρίχνουμε μόνο ευθύνες στον Ευθυμίου. Και δημοτικός σύμβουλος του Αρη
  συμφώνησε με τις αμοιβές των «μικρών προέδρων» που προεδρεύουν στα Νομικά Πρόσωπα.
  Κανένας δεν υπερασπίστηκε την θέση του Ντερέκα ήταν "μόνος" και επέμενε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Μία σωστή και έντιμη αντιπολίτευση μετά από όλα
  αυτά θα όφειλε να φτιάξει την ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ,δηλαδή :
  Ποιοί παίρνουν λεφτά, πόσα παίρνουν, γιά πόσο
  χρόνο τα παίρνουν ή τα έπαιρναν, πόσα έχουν εισπράξει μέχρι τώρα, που δούλευαν πριν, πόσους
  δικούς τους έχουν βολέψει στο Δήμο, τι επαγγελματική ή επιστημονική επάρκεια έχουν, αν
  τα περιουσιακά τους στοιχεία ανταποκρίνονται στο εισόδημα τους,ποιοί ανακατεύτηκαν στα λιπαντικά,ποιοί στις λογίστριες,ποιοί στο Ωδείο,
  ποιοί στα χρώματα,ποιοί στις αναθέσεις,ποιοί στον Αγωγό...κλπ
  Μόνο ετσι θα μάθουν οι ψηφοφόροι τι συμβαίνει.
  Αλλά τι περιμένεις από την παρούσα αντιπολίτευση?
  Οι του Ταύρου "πήγα,είδα και απήλθα" και ο Κρεμμυδας σε βαθύ και παρατεταμένο ύπνο,σάρκα
  από τη σάρκα τους.
  Η μόνη εντός δημοτικού συμβουλίου αντιπολίτευση
  παράγεται πλέον από τον Ντερέκα και μπράβο του
  που τα έβαλε με όλο αυτό το λεφούσι των μετρίων.
  Πάντως τα πράγματα αποκτούν την πρέπουσα δυναμική και σύντομα το καλό θα επιβληθεί στο
  κακό και η αλήθεια στο ψέμα...ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ
  ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΥΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Το είπε έτσι, το είπε αλλιώς, δεν το είπε και παίζουμε την μπερλίνα. Ο κόσμος δεν πάει στις συγκεντρώσεις γονέων στα σχολεία πόσο μάλλον στα δημοτικά συμβούλια. Ας βάλει ο δήμος στην ιστοσελίδα του τα πρακτικά για να μαθαίνουμε. Όσο για το τωρινό ζήτημα που προκύπτει από αυτήν την ανάρτηση, ας βγουν να απαντήσουν εκπρόσωποι των παρατάξεων. Όμως το θέμα είναι η τακτική της πλειοψηφίας και όχι η αντιπολίτευση. Κάνω λάθος? Η πλειοψηφία κάνει μάγκα τον Μπούτση που πάνω στο μισθό του από την εργασία του προσθέτει και εξουσίες και κυρίως χρήμα που παίρνει για την θέση του σαν υπεύθυνος Αθλητισμού στο δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Το κακό με αυτήν την ιστορία είναι ότι τα οχτακόσια, τα χίλια ή τα χιλια διακόσια ευρώ δίνονται όταν στους κατοίκους του Μοσχάτου έχει πέσει το μαύρο μνημονιακό θανατικό. Μειώσεις μισθών, τσάκισμα των συντάξεων, απολύσεις από παντού και τώρα από το δημόσιο. όταν συμβαίνουν αυτά δεν μπορεί ο δήμαρχος να μοιράζει λεφτά στους δικούς του. Ουτε καν επιχείρησε να δώσει κάτι εντελώς συμβολικό. Αν δεν διορθώσει το λάθος, απλά η επιμονή του ή το πείσματα θα δείχνει μικροψυχία και πολιτική ανεπάρκεια. Αλλά ας δούμε πρώτα. Εύχομαι να διορθώσει την κατάσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καταλαβαίνετε πιστεύω τι χαμός έχεινα γίνει όταν
  σε κανένα χρόνο αλλάξουν οι αντιδήμαρχοι και οι κάθε είδους προεδρίσκοι και αλλάξουν χέρια τα
  χιλιαρικάκια.
  Εμφύλιος Πόλεμος?
  Η μάχη του χιλιάρικου?
  Η σφαγή των επιγόνων?
  Το αντάρτικο της δεκάρας?


  Καλού κακού ο δήμαρχος να ετοιμάσει το Κούγκι του. Ας πρόσεχε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Μπράβο Σαρανταποδαρούσα / δάσκαλε.
  Μπράβο Μοσχατούπολη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. 3 συνεδριασεις το μήνα Χ 70 ευρώ ο σύμβουλος Χ 32 σύμβουλοι Χ 12 μήνες = 80640,00 ευρώ !!!!!
  Αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος( που δεν έχω κάνει) τότε κύριοι σωστα καταλάβατε:
  Ο Δήμος ξοδεύει ογδόντα χιλιάδες ευρώ το χρόνο
  γιά μισθούς Δημοτικών Συμβούλων!!!!!!
  Και δεν βρέθηκε ούτε ένας μεγαλοσχήμων να πει οτι δωρίζω το 70αρι μου γιά κάποιον κοινοφελή
  σκοπό(συσσίτιο,βοήθεια απόρων κλπ)
  Μία λέξη ακόμα μόνο: ΝΤΡΟΠΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. � Αν υποψιαστώ ότι τελικά θα γίνω φαν του Ντερέκα θα αυτοκτονιστώ �

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Το δυστύχημα είναι ότι όλοι ίδιοι είναι.Από ότι μαθαίνω τα έβαλαν με το δάσκαλο οι δικοί του γιατί ανέδειξε το θέμα.Γράψτους όλους δάσκαλε και βγάζε ότι πρέπει και θα βρεις αρκετούς υποστηρικτές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Στα λιπαντικά φωνές. Και σήμερα φωνές. Τα πρώτα ξεχάστήκανε και θα ξεχαστεί και το χρήμα που θα πάρει η Λουκάκη και οι λοιποί. Η λήθη πάντα είναι υπερ του συστήματος. Γι' αυτό γίνετε πιο πρακτικοί. Για βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Καλά ρε παιδιά ο Ντερέκας πριν από τον Καλλικράτη δεν έπερνε δύο μισθούς; Τώρα τον έπιασε ο πόνος; Αν δεν του έκοβε τον ένα ο Καλλικράτης θα μας τον χάριζε;Η υπακρισία δεν έχει όρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Απουσίαζα δύο μήνες τώρα μόλις γύρισα προσπάθησα ρώτησα να ενημερωθώ για τα τεκταινόμενα στον Δήμου μου. Μαθαίνω λοιπόν στην Εθνική εορτή στης 26/10 ο Δήμαρχος κατέθεσε στεφάνι ως όφειλε για την Αντίσταση, αντίθετα όμως δεν κατέθεσε στεφάνι για τον Σύλλογο Αγελαδοτρόφων Μοσχάτου όπως παλαιότερα, βέβαια έχει μήνη μια Αγελάδα (εκεί στη Κοραή) με πολύ γάλα και τρέχουνε όλο και περισσότεροι να αρμέξουνε.Την γονατίσατε βρεεεε αφήστε και λίγο έρχονται και οι Αντιπρόεδροι.
  Σοβαρά μια ανάλυση τεκμηριωμένη για το πόσα πληρώνει ο Δήμος στους αιρετούς και σε αυτούς που έχουν προσλάβει (δεν θα κρίνω την νομική αλλά την ηθική διάσταση) θα έβγαζε πολλούς συμπολίτες μας στους δρόμους καταλαβαίνετε τι θα επακολουθούσε;;;Ένα μεγάλο μπράβο στον Πρόεδρο Ντερέκα για την στάση του έστω και αργά. Πολύ σωστοί οι 12:31 και 11:29!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Βρε περιμένετε τίποτα απ'ο την αντιπολίτευση .
  Αυτοί περιμένουνε μπας και τα τάλαρα αλλάξουν χέρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. FosForouxe επιτέλους ξαναβρήκες την φόρμα σου γιατί είχες πάρει λάθος δρόμο.Η λήθη είναι η μεγάλη τους στήριξη.

  Επί του θέματος.
  Ο Κρεμμύδας υποστήριξε καθαρά την αμοιβή των Προέδρων νομικών προσώπων.
  Ίσως γιατί υπήρξε και αυτός Πρόεδρος επ'αμοιβή ίσως γιατί πιστεύει πως στο μέλλον μπορεί να καταλάβει παρόμοια θέση.

  Τέλος καταρίφθηκε επιτέλους το προφίλ της μητέρας Τερέζας-ανιδιοτελούς προσφοράς στον πολιτισμό-λέγε με Ειρήνη Καλουμένου.Ο Σωπάκης κατέριψε όλους τους μύθους του δικηγόρου.
  Δεν έπαιρνε λοιπόν αμοιβή γιατί ο προυπολογισμός του νομικού προσώπου ήταν μικρός και δεν δικαιολογούσε αμοιβή όχι γιατί αρνήθηκε την αμοιβή της.
  Του τι έκανες ρε Σωπάκη του δικηγόρου;
  Δεν θα στο συγχωρέσει ποτέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Δάσκαλε πές τους τα πιό χοντρά. Αυτοί δεν χαμπαριάζουν. Δάσκαλε επειδή εσείς οι δάσκαλοι όπως και οι γιατροί δεν οδηγείτε καλά, πρόσεχε τις στροφές. Μην τις παίρνεις τόσο ανοικτά. Κόψε καί λίγο ταχύτητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. τα σύκα,σύκα και η σκάφη, σκάφη23 Νοεμβρίου 2011 - 11:49 π.μ.

  Mπράβο στον δάσκαλο, μπράβο στην μοσχατούπολη ,
  μπράβο και στους ανώνυμους και επώνυμους σχολιαστές που ανέδειξαν σε βάθος το θέμα,αφιερώνοντας χρόνο και κόπο....ΑΜΙΣΘΙ!!!
  Ναι ΑΜΙΣΘΙΙΙΙΙ !!! Υπάρχουν ευτυχώς και τέτοιοι
  Υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν έχουν ακόμη ανοίξει το στόμα τους να πούνε μία λέξη,
  αλλά το 70άρι το τσεπώνουν κανονικά
  Μία μόνο τέτοια άφωνη κυρία είχε δηλωσει οτι θα παρατιότανε από το 70άρι αλλά το ξανασκέφθηκε.
  Φαίνεται οτι "έμαθε η γριά στα σύκα"

  τιότανε από

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Σαρανταποδαρούσα την τοποθέτηση του Τουφεξίδη την ξέρεις;
  Να πληρώνονται οι πρόεδροι λέει για να μπορεί η αντιπολίτευση να τους ελέγχει πιο αυστηρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ♫ psilodiastrofiko tou Toufexidi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Τουφεξίδης Χάρης24 Νοεμβρίου 2011 - 11:47 π.μ.

  Για τον 11:50
  Αυτό είπα εγώ; Μάλλον δεν ήσουν στην αίθουσα αλλά ελπίζω να είσαι σήμερα στα δημοτικά τέλη όπου τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα.
  Τώρα οσον αφορα τα εξοδα παράστασης (περίπου 950 ευρώ καθαρά) του προέδρου του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΠΔΔ με προυπολογισμό 4.000.000, η άποψη μου ήταν και είναι Ναι να τα παίρνει γιατί
  α)Του έχεις ενα επιπλέον κίνητρο να μην τα "βγάζει" με άλλο τρόπο
  β) Τον "υποχρεώνεις" να δουλεύει πραγματικά και να αποδίδει για αυτά τα λεφτά.(καλύτερες συμφωνίες με προμηθευτές, μείωση δαπανών , έλεγχο της απόδοσης του προσωπικού κλπ)
  γ)Δεν μπορείς να θέλεις το Δημόσιο να δουλεύει με απόδοση ιδωτικού τομέα και στις αμοιβές να στηριζόμαστε μόνο στο μεράκι του και στην διάθεση του.
  δ) Γιατί, αν θέλει να αποδώσει, μόνο για βενζίνες, τηλέφωνα, εισιτήρια σε διάφορες εκδηλώσεις θα του φεύγουν κανά 500 το μήνα.

  Επαναλμβάνω ότι για το συγκεκριμένο ΝΠΔΔ μιλάω. Για τα άλλα όταν θα συζητηθεί η αμοιβή τους και ο προυπολογισμός θα τοποθετηθώ.

  Πάντως για "να τους ελέγχει η αντιπολίτευση" δεν είπα. Αυτό ειναι αυτονόητο είτε με αμοιβή είτε όχι.
  γ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ρε τουφεξιδη για διπλοθεσιτεσ μιλάμε.
  Αυτά που λες είναι σοφιστιες.
  Με τα λεγομενα σου α,β,γ,δ, ειναι σαν να λες οτι καλως τα παίρενι μιας και παραγει μεγαλο εργο.Το μονο που σου μενει ειναι να της πεις ενα μεγάλο ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Κύριε Τουφεξίδη.
  Μήν αδικείτε τον εαυτόν σας.
  Ο νομοθέτης που δυνητικά επιτρέπει την αποζημίωση των προέδρων αυτών των ΝΠΔΔ δεν έλαβε κατά νουν τα ανωτέρω κίνητρα γιατί ένα τέτοιο νομοθέτημα με τέτοια αιτιολόγική έκθεση δέν θα παιρνούσε από πουθενά. Είναι για γέλοια.
  Δηλαδή ένας εργαζόμενος είτε στο δημόσιο είτε στόν ιδιωτικό τομέα που εργάζεται με ωράριο 08.00-16.00 αν ορισθεί πρόεδρος ενός τέτοιου ΝΠΔΔ θα πρέπει να αμοίβεται από τα κορόιδα για να μη τα κλέβει κι από πάνω.
  Υπέροχη λογική. Αν κάποιος φίλος μου τα έπαιρνε στο παρελθόν αυτό δεν θα πρέπει να με δεσμέυει και να υποστηρίζω μια τέτοια λογική. Πότε θα εργάζεται για το ΝΠΔΔ?
  Οταν την κοπανάει από τη δουλειά του αν είναι Δημόσιος Υπαλληλος ή τη νύχτα αν ειναι ιδιωτικός υπαλληλος.
  Η εκμετάλευση από πλευράς διοίκησης αυτών των δυνητικών διατάξεων του νόμου, αυτές τις δύσκολες εποχές, προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, και γίνονται για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες για να κρατούνται οι λεγόμενες ισορροπίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΦΕΞΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Μου αρέσει ότι κάποιοι αποπροσανατολίζουν το ζήτημα και κάνουνε κριτική εκεί που δεν πρέπει ή τουλάχιστον αν χρειάζεται να γίνεται στο ποσοστό που αναλογεί. Νομίζω ότι το ζήτημα αφορά πεντακάθαρα την πολιτική γραμμή Ευθυμίου. Αυτήν πρέπει να κριτικάρουμε. Όμως μένουμε πάντα γραικοί που ξεχνάμε αυτό που έγινε χτες (λιπαντικά, τσακωμός Ντερέκα - Λουκάκη που είχε όμως στόχο την Τριάδα) και πάμε να βγάλουμε τα μάτια του Τουφεξίδη. Από όσα βλέπω στο "μέγαρο" είναι εκ των καλυτλέρων συμβούλων. Συνεπώς άστε τον πιανίστα και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει. Άλλωστε έρχονται Τέλη και Προϋπολογισμός και εκεί να στραφεί η προσοχή. Δεν νομίζω ότι τώρα πρέπει να σας δείξω και ποιό κεφάλαιο. Δουλέψτε λιγάκι, εκτός και γράφετε εδω μόνο για χαβαλέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΜΑΡΜΙΤΑΣ ΣΥΝΟΨΙΣ

  ΔΑΣΚΑΛΟΣ : ακαταμάχητος όπως πάντα
  ΝΤΕΡΕΚΑΣ : Να γιατί πήρα 1000 ψήφους.
  Τυχαίο? Δεν νομίζω.
  ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ : πολύ κατώτερος των περιστάσεων
  Χρειάζεται αναδόμηση.
  ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ : Τελευταίοι και καταίδρωμένοι
  ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ : Τρικυμία εν κρανίω
  ΔΗΜΟΣ Μ-Τ : Γιά γέλια και γιά κλάματα.
  Απόλυτη παρακμή
  ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ : Στον κόσμο τους.
  ΜΟΣΧΑΤΟΥΠΟΛΗ : Οπως πάντα
  με το όπλο παρά πόδας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Τουφεξίδης Χάρης25 Νοεμβρίου 2011 - 10:35 π.μ.

  ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΟΨΙΣ

  ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
  ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΑΡΗΣ : ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
  ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ : ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΗΡΕΜΙΑ
  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ : ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

  α) ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΥ 1,02 ΕΥΡΩ/ΤΜ (ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 1,20 ΕΥΡΩ/ΤΜ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟ & 1,02 ΤΑΥΡΟΥ)
  β) ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟ 3,15 ΕΥΡΩ/ΤΜ (ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 3,50 ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟ & 3,15 ΤΑΥΡΟΥ)
  γ) ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ 0,22 ΕΥΡΩ/ΤΜ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ 0,18 ΕΥΡΩ/ΤΜ ΤΑΥΡΟ ( ΑΠΟ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 0,20 ΕΥΡΩ/ΤΜ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟ & ΤΑΥΡΟ). ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 25% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
  δ) ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ Τ.Α.Π 0,00035 ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ 0,00025 ΓΙΑ ΤΑΥΡΟ ( ΑΠΟ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 0,00030 ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟ). ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ,ΑΝ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟ 2012 ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΘΕΙ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ 0,00025

  ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ 260.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 170.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ.

  ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΕΣ & ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ :
  ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Σιγά τη μείωση.
  Περισσότερα θα πληρώνουμε τώρα. πιο οικονομική ήταν η πρόταση τής υπηρεσίας.
  Αλλά καταλάβαμε το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
  Εδώ οφείλεται, και όχι μόνο, Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Κρεμμύδα Τουφεξίδη για τα μπικικίνια τών προέδρων. Σας έκαναν την χάρη ως αντάλαγμα.
  Χαίρετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Μπράβο λοιπόν Τουφεξίδη.Το μόνο που σου μένει είναι να προσκυνήσεις τον Ευθυμίου.Οσο για τα λεφτά που θα πάνε στις σχολικές επιτροπές φέξε μου και γλίστρησα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Κρεμμύδα και Τουφεξίδη ντροπή, πάρτε και αγκαλίτσα Μπούτση, Δημητρίου και Δαμηλάκο. Η νέα εποχή αρχίζει;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. A ρε δάσκαλε.
  Μόνος σου θα μείνεις στο τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Τουφεξίδη έχεις πολύ πλάκα.Μας παρουσιάζεις τη δημοτική αρχή σαν επιτυχούσα με αυτά που λες παραπάνω.Μήπως έκανες σύμβαση για καμμιά θεσούλα;Γι αυτό ψήφισες ναι στις αμοιβές;
  Η δημοτική αρχή έφερε εισήγηση χθες και συ ψήφισες.Τα άλλα είναι παραμύθια και δυστυχώς για σένα παίζεις το παιχνίδι τους.
  Πιθανόν εν αγνοία σου.οι τελευταίες σου όμως τοποθετήσεις δείχνουν ότι το κάνεις συνειδητά.Άντε μπρε και εις ανώτερα...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Αγαπητέ Χαρη η επιτυχία είναι οτι ο Δήμοςδέχτηκε
  τις δικές σας τιμές και όχι τις δικές του?
  Τότε πως προέκυψε κέρδος 260000 και 170000 ευρώ?
  Αρα πρόκειται γιά ασύστολη αύξηση των δημοτικων
  τελών εν μέσω απίστευτης φτώχειας των δημοτών!!
  Με τις δικές σας ευλογίες βεβαίως.
  Και αντί να καταγγείλετε την απαράδεκτη αύξηση
  των τελών καμαρώνετε και από πάνω?
  Αυτό που κάνατε μόνο είναι να βαφτίσετε "το κρέας ψάρι" όπως οι καλόγεροι(γιά να τρώνε οι
  καημένοι και λίγο από το απαγορευμένο κρέας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΊΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΊΣΤΑ ΡΕ ΛΕΒΈΝΤΕΣ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΝΟΗΣΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Καλά ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι ο δήμος θα δώσει 170.000ευρώ στις σχολικές επιτροπές;
  Χάρη ανέλαβες διαφημιστής του δήμου;
  Με τέτοια γλυψίματα λίγοι πήγαν μπροστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. @7.20
  ΡΕ ΦΙΛΕ αμα δεν καταλαβαίνεις από που προέρχονται οι 170χιλ, και που δεσμευτικά θα κατευθυνθούν, τι τα θέλεις τα σχολια? Αντε να παίξεις κανένα παιχνιδάκι στο κομπιούτερ και άσε άλλους να μιλήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ώρα να πω κι εγώ 2-3 πράγματα.

  Κατ’ αρχάς να επισημάνω ότι το χρονογράφημα της «Σαρανταποδαρούσας» έχει να κάνει με το μοίρασμα χρημάτων στους δημαρχιακούς υμετέρους, ένεκα οφίκιων…

  Είσαι πρόεδρος της τάδε επιτροπής – τσίμπα τόσα.
  Είσαι πρόεδρος του δείνα ΝΠΔΔ – άρπα τόσα.

  Την ώρα μάλιστα που οι γενναία χρηματοδοτούμενοι προεδράρες, πρώτον, δεν είναι πλήρους απασχολήσεως όπως οι αντιδήμαρχοι, δεύτερον, έχουν την κανονική εργασία τους από την οποία και αμείβονται και τρίτον (και φαρμακερό), οι κάτοικοι του Μοσχάτου και του Ταύρου υποφέρουν από την άθλια αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και των κομμάτων του Μαύρου Μετώπου.

  Θεωρώ ότι υπό τις συνθήκες που βιώνουμε, η αμοιβή τους θα έπρεπε να είναι είτε ανάλογα μειωμένη (δηλαδή ριζικά), είτε μηδενισμένη, αφού επί της ουσίας η λειτουργία των νομικών προσώπων ή των επιτροπών διεκπεραιώνεται από τον διοικητικό μηχανισμό του Δήμου.

  Προσωπικά αρθρογράφησα πριν λίγες ημέρες για το καθεστώς Ευνοιοκρατίας, Φαβοριτισμού και Νεποτισμού που χτίζεται στο δημοτικό μέγαρο της Κοραή.
  Από εδώ και πέρα ο καθένας (όπου και αν ανήκει, όποιον ρόλο και να έχει) αντιστέκεται σε αυτήν την τακτική με βάση την συνείδηση και την ευαισθησία του.

  Είναι σίγουρο πως η άποψη που υποστηρίζει ότι η «τάδε» κυρία Πρόεδρος που διαχειρίζεται 4.000.000 το χρόνο δεν θα βάλει το δάχτυλο στο μέλι επειδή την ικανοποιούμε με έξοδα παράστασης που ανέρχονται σε 950 ευρώ καθαρά τον μήνα, είναι οφθαλμοφανώς λαθεμένη.

  Αλλά αν ο κ. Τουφεξίδης αστόχησε με αυτήν την άποψη, ούτε κοινωνικά αναίσθητός είναι (το αντίθετο μάλιστα), ούτε μπορεί να συσχετιστεί με την θέση που ανέπτυξε σχετικά με τα Δημοτικά Τέλη.

  Αντί γελοίων επιθέσεων (μάλιστα από ανθρώπους κακόβουλους και μη δυνάμενους να αντιληφθούν τι εννοεί) θα έπρεπε να του απονεμηθεί έπαινος γιατί έπαιξε ουσιαστικό ρόλο σε μια καλή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

  Και στους διάφορους τύπους που συλλήβδην καταδικάζουν τον Κρεμμύδα ή τον Τουφεξίδη ως προδότες και χαριεντιζόμενους με την δημοτική πλειοψηφία, τους θυμίζω πως στην Δημοκρατία η αντιπολίτευση πέρα από το να ασκεί κριτική και να καταψηφίζει, πρέπει να συνεργάζεται και να συμφωνεί όπου η αλήθεια, η λογική και το συμφέρον της πόλης απαιτεί κάτι τέτοιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Καλά να λέτε ότι κουταμάρα φαντάζεστε αλλά και να μην καταλαβαίνετε τι διαβάζετε ;;;!!!, Το κέρδος είναι για τους δημότες από την περαιτέρω μείωση των δημοτικών τελών στις κατοικίες και στι μικρές επιχειρήσεις.Οσο για τις σχολικές επιτροπές ο δήμαρχος το δή΄λωσε.Ο Τουφεξίδης το αναφέρει και γι'αυτό έγινε διαφημιστής; Κρίμα που το blog δεν έχει φίλτρο βλακείας για να κόβει τις ηλιθιότητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Aνώνυμε 3:51
  Πως μπορεί να μείνει μόνος του κάποιος όταν
  εκφράζει με τον πιό μαχητικό τρόπο την κοινωνία? Τι σου λένε τα 50 (και βάλε σχόλια)?
  Είμασταν δυό, είμασταν τρείς, είμαστε χίλιοι δεκατρείς.
  Καιρός γιά ένα νέο ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Μπράβο Στέφανε.
  Κάψε με Πασά μου να σ'αλείψω μέλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΣΤΕΦΑΝΕ
  άλλαξε τον τίτλο:
  ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
  και κάντον:
  ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΟΣ ΧΑΡΗΣ


  τον ξεφλουδίσανε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Δεν το προσεγγιζετε σωστά το θέμα κύριοι της mosxatoupolis.... Δεν φτάνει δηλαδή που ο Τιτανομεγιστοτεραστιος Αθλητικαρχης του τόπου μας ελεω Καλλικρατη δεν επιτρέπεται να γίνει Αντιδήμαρχος θέλετε να του κόψετε και το επιδοματακι του? Πιο πολύ βέβαια τον πειράζει που η πρόταση έγινε απο τον Βλάχο.... Αυτό πια πως να το χωνεψει? Επειδή είναι πολυ Αθλητικός τύπος το παιδί, ανέκαθεν χρειαζόταν συμπληρώματα διατροφής..... Πάντως ο παππούς τον είχε καταλάβει νωρίς......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Κύριε Τουφεξίφη σχετικά με το ναι στην αμοιβή ως έξοδα παράστασης για τον ή μάλλον της Προέδρου για να μην βγάζει από αλλού (από το ποσό με τα έξι μηδενικά) νομίζω το σκεπτικό που βάζεις ή εθελοτυφλείς ή υπάρχει κάτι άλλο που δεν θέλω να πιστεύω για εσάς .
  Πάντως δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων όταν κοιτάνε να απορροφήσουνε πάση
  θυσία τους δύο μισθούς Μάνα και Κόρη όταν η ανεργία σήμερα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα και φαντάζετε και λέει ο καθένας ότι θέλει.Υπάρχει και το προηγούμενο με την Κυρία , την τελευταία διετία του κ Παπαντώνη
  σχετικά με την Αντιδημαρχία τα λέμε πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια