Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτές Αυλές στο σκοτάδι...

Τελικά αυτός ο Τομέας Αθλητισμού του δήμου δεν παίζεται.
Πιάνει μια παλιά ιδέα που ήδη επικαιροποιείται και τρέχει σε πλήθος ελληνικών πόλεων και την σερβίρει ως πρόγραμμα αθλοπαιδιών με τίτλο «Ανοιχτές Αυλές»!
(Αυτό βέβαια δεν είναι κακό)
Το project θέλει τα μικρά παιδιά του Μοσχάτου και του Ταύρου να μπουν στις αυλές των σχολείων και με την επιτήρηση των συλλόγων γονέων και την καθοδήγηση γυμναστών να έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ και το πινγκ-πονγκ.
Βγήκανε οι σχετικές αφίσες και κινητοποιήθηκαν οι γονείς και κηδεμόνες.
Βγήκανε και τα μαχαίρια ανάμεσα στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων (που κατηγορεί κάποιον «κακόβουλο» δάσκαλο που σαμποτάρει την υπερπαραγωγή Μπούτση) και του κ. Ζώταλη (που κατηγορεί την Ένωση για πολεμική κατά Διευθυντών σχολείων ότι δήθεν σαμποτάρουν το πρόγραμμα)!!!
Όμως αυτό που μετράει είναι η ουσία.
Το πρόγραμμα στήθηκε όπως – όπως για να δείξει κάποιο έργο ο υπερσύμβουλος των αθλητικών και πολιτιστικών πραγμάτων της δημοτικής αρχής.
Μετά το κάζο της αντιπαράθεσης με τον ΑΟΜ, τους σπόνσορες και το γήπεδο, πάει να βυθιστεί στις ανοργάνωτες και σκοτεινές «Ανοιχτές Αυλές».
Γιατί πώς να δεχτεί κανείς ότι εκπονήθηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα όταν στο 3ο Δημοτικό:
- δεν υπάρχει φωτισμός για να εκτελεστεί το πρόγραμμα, το οποίο αρχίζει στις 6μμ, τελειώνει στις 7.30μμ και προβλέπει μπάσκετ και βόλεϊ,
- δεν υπάρχουν παιδικοί στυλοβάτες για το βόλεϊ και ανάλογες παιδικές μπασκέτες,
- αντί για φιλέ στο βόλεϊ, χρησιμοποιείται ένα σχοινί, ακριβώς όπως παίζαμε ή πηδάγαμε άλμα εις ύψος στην γειτονιά, πριν πολλά χρόνια,
- οι γονείς των παιδιών που μετέχουν στο πρόγραμμα προθυμοποιούνται να αγοράσουν αθλητικά υλικά με δικά τους έξοδα.
Κύριε Δήμαρχε, κύριε Μπούτση δεν νομίζετε ότι χρειάζονται κάποιες εξηγήσεις για την αρτιότητα του προγράμματος που εκπονήσατε;


6 σχόλια:

 1. Είναι θλιβερή η ανευθυνότητα τους, αν είναι έτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τετάρτη βράδυ μέσα στο σκότος πάσχιζαν 5 παιδάκια ύψους από 1 - 1,5 μέτρα να ρίξουν τη μπάλα μέσα στο καλάθι ύψους 3 περίπου μέτρων,κάτω από τα βλέμματα 2 γυμναστών που παρακολουθούσαν αναλογιζόμενοι άραγε τι;
  Παρασκευή βράδυ το ίδιο σκηνικό μέσα στο σκότος μόνο που τα παιδάκια ήταν 8 τον αριθμό στο μπάσκετ και 9 τον αριθμό στο βολευ χωρίς φιλέ να κάνουν προθέρμανση μέχρι να βρεθεί το περιβόητο σκοινί που θα έπαιζε το ρόλο του φιλέ.
  ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
  Κατά τα άλλα η ένωση θριαμβολογεί καιτα βάζει με αυτούς που θέτουν ζητήματα οργάνωσης και πραγματικής προσφοράς.Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.Αλλά καλά τους κάνεις τέτοιοι είναι έτσι προσκυνάνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 1)Ανοιχτές αυλές (μάτια ερμητικά κλειστά)
  2) Ωδείο (οι μουσικοί της ξενιτιάς)
  30 θεατρική ομάδα σκηνοβάτες (πωλείται όπως είναι επιπλωμένο)
  4)πνευματικό κέντρο (ο Θεός να βάλει το χέρι του)
  5)θέματα αθλητισμού και σχέση με ομάδες(δεν ξέρει, δεν βλέπει,δεν ακούει)
  6)σχέσεις με άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του (συγγνώμη κύριε ποιος είστε)
  7)επεκτατικές βλέψεις και σε μηχανισμούς στα όρια του Ταύρου (τρέμετε Ταυριάρχες έρχεται ο άνθρωπος που ήξερε τα πάντα)
  8)Σχεδιασμός (ότι πει ο πολυχρομεμένος μας βεζύρης)
  ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! ΧΩΜΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανοιχτές αυλές στο σκοτάδι. Ωραίος και περιεκτικός τίτλος αφού πρόκειται και για το φυσικό σκοτάδι και το οργανωτικό. Δηλαδή αν έτσι έχουν τα πράγματα, αφου το άρθρο σας επιβεβαιώνεται κι από τα σχόλια (@Ανώνυμος 11:07) μιλάμε για την απόλυτη οπερέττα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. -η φιλαρμονική του Δήμου ξεχάστηκε....
  -το Ωδείο στέκεται πρός χάρην των μουσικών της "ξενιτιάς" απο πέρυσι, όπως σωστά τους αποκάλεσε ο 1:18.
  -η θεατρική ομάδα θα πάει και αυτή στα αζήτητα...
  -τον τελευταίο καιρό έχουμε και θέμα με τα αθλητικά μεγάλα σχέδια...

  Αναρωτιέμαι αν έχει ζητήσει συγνώμη κανείς απο τους υπεύθυνους τόσο καιρό..
  Ειλικρινά απορώ που κυκλοφορούν στον δρόμο ακόμα και χαμογελάνε και χαιρετάνε λές και καταφέρανε κάτι. Γιατί το μόνο που βλέπω τελικά, είναι ότι καταστρέψανε ότι υπήρχε.
  Λίγο φιλότιμο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητοί φίλοι της Μοσχατούπολις πρέπει να γράψετε κάτι για το Ωδείο. Απαράδεκτα τα όσα γίνονται που δεν θυμίζουν ούτε Δημοτικό μα ούτε και Ιδιωτικό Ωδείο. Αλήθεια η αντιπολίτευση τι κάνει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια