Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Επίσημη απάντηση ΑΟΜ σε απόψεις ΜπούτσηΗ Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου με αφορμή την επιστολή μελών της Διοίκησης του Συλλογου, ως απάντηση σε συνέντευξη-τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου κου Αντώνη Μπούτση επί ζητημάτων που αφορουν τα αθλητικά δρώμενα, θα ήθελε να διευκρινήσει ορισμένα πράγματα.

Κάθε μέλος της Διοίκησης του Συλλογου είναι πρωτίστως μια αυτόνομη προσωπικότητα και δικαιούται όπως κάθε πολίτης που σκέφτεται και λειτουργεί στα πλαίσια μιας κοινωνίας να κάνει κριτική σε όποια κακώς κείμενα εντοπίζει στην καθημερινότητα. 


Ειδικότερα αν ειναι γονιός νομιμοποιείται ακόμα περισσότερο να ευαισθητοποιείται σε θέματα που θέτουν σε κινδυνο την υγεία μικρων παιδιών.


Από μόνο του αυτό είναι  αρκετό ώστε να εξηγεί ότι η επιστολή των μελών μας θα μπορούσε και να αποτε
λεί επιστολή του σωματείου μας και να εκφράζει απόλυτα τις απόψεις μας.

Σαν Διοίκηση του συλλόγου θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι: Τα χρονίζοντα προβλήματα του γηπέδου έχουν κοινοποιηθεί στην Δημαρχιακή Αρχή
με κάθε δυνατής  μορφής επικοινωνία. Προφορικά στα γραφεία μας, γραπτά με υπόμνημα που έχουμε καταθέσει, ηλεκτρονικά  με ανακοινώσεις κλπ.

Επίσης έχουμε επικοινωνήσει με δελτίο τύπου την δική μας συνεισφορά, αυτή που εμείς εκτιμούμε ως κορυφαία προτεραιότητα,και προσπαθούμε με τις δυνάμεις που έχουμε να την υποστηρίζουμε καθημερινά. 


Έχουμε δικό μας γιατρό, υπερσύγχρονο και πλήρες φαρμακείο και τα έχουμε σε διάθεση των πάντων που αθλούνται στο γήπεδο Μοσχάτου και όχι μόνον για τους αθλητές του σωματείου μας.

Για την κοινωνική συνεισφορά του σωματείου δεν θα αναφερθούμε γιατί θα χάσει όποια αξία έχει.

Οι Ακαδημίες έχουν πολυ λιγότερα έσοδα απο αυτά που υπέθεσε απο εσφαλμένη ενημέρωση ο κος Μπούτσης στην συνεντευξή του. 

Δεν αρκούν να συντηρούν τίποτε άλλο εκτός απο τις υποδομές που δημιουργούνται για τα ίδια τα παιδιά μας και τους μισθούς των προπονητών.  

Όσο δε για τις χορηγίες που αναφέρονται στην συνέντευξη η απάντηση είναι σύντομη και περιεκτική: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ !!!! 

Έτσι απλά. 
Είμαστε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας Πειραιά, σε μια περιοχή που υπάρχουν προβλήματα σε κάθε επιχείρηση και παλεύουν όλοι για την καθημερινότητα και την επιβίωση. 
Συνεπώς δεν είναι πρώτη προτεραιότητα κανενός η χορηγία προς ένα Αθλητικό σωματείο. 

Υπο αυτήν την έννοια θεωρούμε ότι η επιστολή των μελών μας ήταν ενημερωτική, με κριτική διάθεση και  προκλήθηκε ως δικαιολογημένη αντίδραση από την συνέντευξη, θίγοντας θέματα τα οποία μας ενόχλησαν.
Σαφώς και είναι προφανές ότι υπήρχε έλλειμα πληροφόρησης. 
Θεωρούμε ότι άσχετα από αυτό δεν υπήρχε προφανώς κακή πρόθεση από κανέναν.

Για τους  λόγους αυτούς Στηρίζουμε την πρωτοβουλία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.


Είμαστε στην διάθεση του κου Μπούτση και οποίου άλλου  θα ήθελε να αποκτήσει μιά ολοκληρωμένη εικόνα να τον διευκολύνουμε παρέχοντας του όποια στοιχεία χρειαστεί.


Εξακολουθούμε να θεωρούμε κορυφαία προτεραιότητα να έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο μια αθλητική γιορτή στα παιχνίδια της ομάδας. 
Να έχουνε κοντά μας όλη την τοπική κοινωνία, να είναι πόλος έλξης και σημείο συνάντησης το γήπεδό μας. 

Μετά τιμής 
Το Διοικητικό συμβούλιο 
του  Α.Ο. Μοσχάτου

27 σχόλια:

 1. Υποδειγματική απάντηση. Σαν παλιός αθλητής και φυσικά οπαδός του ΑΟ Μοσχάτου χαίρομαι που επιτέλους η ομαδα έχει τέτοια διοίκηση. Ας πάρουν μαθήματα εκεί στον δήμο. Και να σας ψηφίσαμε στις δημοτικές, με την ομάδα δεν μασάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή δεν αξίζει να ασχολιόμαστε με τον κ. Μπούτση, ούτε έχουμε να περιμένουμε και πολλά από τον Δήμο, που θα αρχίσει να το παίζει και Φωστήρας, και Αγιαξ, το 'Μοσχάτο' πρέπει να προχωρήσει σοβαρά με τις δυνάμεις του και να μην ανεχθεί παιχνίδια από κανένα. Η ομάδα έχει μεγλύτερη δύναμη από τον κάθε Μπουτση. Αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γράφω από το γραφείο μου και θα πω πολύ βιαστικά. Ο κ. Καζαντζής του Φωστήρα έκραξε τον δημαρχάκο (έτσι αποκάλεσε τον Ευθυμίου) γιαυτά που νόμιζε συμφέροντα για το Φωστήρα. Ο Φαναρήτης και ο Μαριόλης είπανε με ευπρέπεια όσα είχανε να αντείπουν στον Μπούτς Ο δημαρχος απάντησε στον Καζαντζή επίσημα και στο δημοτικό συμβούλιο και από την ιστοσελίδα του Δήμου. Για τον ΑΟΜ σιωπή. Τι νομίζει ο δήμαρχος? Ότι ο Φωστήρας είναι μεγαλύτερος σε ποιότητα σύλλογος από τον ΑΟΜ ή θεωρεί σε ψηφαλάκια πιο συμφέροντα τον Ταύρο. Να μην μας θεωρεί δεδομένους ο Δήμαρχος.
  #Αλέκος#

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΤΣ ΜΙΛΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΚΟ ? ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ PLAYSTΑΤION.Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΑΔΑΗΣ,ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ,ΑΧΑΡΟΣ,ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΡΑΚΕΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΝΟΣ ΨΗΛΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στέφανε γιατί μπολντάρεις όποια σημεία θες εσύ;
  Τράγκας του blogging θες να γίνεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χεχεχε, όχι και Τράγκας ρε φίλε!
  Στο ΜοσχατουΠολις αποφεύγουμε την ενασχόληση με ειδησεογραφικό blogging του "κώλου", ή αναρτήσεις ανακοινώσεων για να δείχνουμε παραγωγικοί. Εδώ έχουμε μούρλα με το σχόλιο, την άποψη, και ίσως γιαυτό μας προτειμάνε. Στην περίπτωση του Αθλητικού Όμιλου Μοσχάτου η ανακοίνωση μπαίνει λόγω ...έρωτα με την ομάδα (πως να το κάνουμε) και γιατί θέλαμε να προβάλουμε κάποια σημεία που κατ' εμάς έχουν αυξημένη σημασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το είχα ζητήσει και πριν μέρες σε σχετικό δημοσιευμα. Κύριε Ευθυμίου πάρε πίσω τον Μπούτση από την αθλητική επιτροπή. Τι έχει τελικά το παιδί? Μέλι, και δεν το βλέπουνε οι άλλοι. Βάλε τον κ. Αναστόπουλο, γιατί δεν πρέπει τα αθλητικά να πάνε κατα διαόλου όπως τα πολιτιστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ, ΚΟΜΜΑ, ΚΡΑΤΟΣ ,ΔΗΜΟΣ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,ΤΙ ΠΙΝΕΙ SUPERMANDOLINI?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Είμαι ο Αλέκος που έγραψε απ το γραφείο και τωρα γραφει απ το σπίτι και θέλει να σου γράψει ότι είσαι 100% βλάχος αφου ξέρεις την ιστορία με τον Μπουτς. Ασε τώρα για χώνεψη πάω μεχρι το δημοτικό σάϊτ μπας και δω καμιά ανακοίνωση για την Μοσχατάρα, αν και νομίζω ότι ο "δημαρχάκος" έγινε κιτρινόμαυρος. Θα παρακολουθώ βέβαια και τα σχόλια εδώ. Τσίου.
  #Αλεξ#

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ Η ΠΑΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΠΟΥΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΑΜΗΛΑΚΟΥ ΟΥΣΤ ΡΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Στο γήπεδο ο Ευθυμίου. Μόλις του τα χώσουν γερά, τρέχει. Του τα "λέει" η Μοσχατούπολη τρέχει στο καφέ της Αργοστολίου να καθησυχάσει τα πράγματα. Του τα κάνει σκατά ο Μπούτσης και ορμάνε οι άνθρωποι του Μοσχάτου, τρέχει στο γήπεδο. Παραμύθια τούμπανα που λένε. Δημόσιες σχέσεις και παραμύθι. Μην τσιμπατε. Το Μοσχάτο δεν τον έχει ανάγκη, ούτε αυτόν ούτε κανέναν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. O EYTHIMIOY MOY THIMIZEI PAPANDREOY POLY LIGOS RE MOSXATIOTES ,,,,OSO POIO GRHGORA FYGEI TOSO TO KALO GIA OLOYS MAS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Επειδή σήμερα ο Δήμαρχος υπέπεσε σε ένα ολίσθημα στο οποίο παρασύρθηκε απο τους γνωστούς συμβούλους του καλο είναι να δημοσιοποιηθεί. Ο Δήμαρχος ήρθε στο γήπεδο και αντιπαρατεθηκε εμπλεκόμενος σε ένα φραστικό επεισόδιο με γονείς οι οποίοι του ανέφεραν τον λόγο που μαζαψαν υπογραφές για το κατάντημα του γηπέδου. Δυστυχώς κατα την γνώμη μου ενεργοντας κατ´υποδειξιν του γνωστού και μη εξαιρετεου.... και ενεργοντας παρορμητικα και υπο μεγάλην πίεση τα έκανε λαϊκίστικι ¨ροιδο¨..... Ανδρέα οι ψηφοφόροι ξεχνούν, οι γονείς ΠΟΤΕ..... Φυσικά εγω προσωπικά δεν θα σε κατηγορησω γιατί σε εκτιμώ αφάνταστα ως άνθρωπο, γιατί δεν έχεις κονδύλια. Θα σε κατηγορησω όμως που έχεις υπεύθυνο έναν άνθρωπο που δεν ξέρει απο αθλητισμό. Έναν άνθρωπο αδιάφορο για όλα που απλά προετοιμάζει το δικό του προσωπικό αύριο και το ξέρουν οι πάντες. Κανε χάρη σε όλους και κυρίως σε σένα για να αποφύγετε την φθορά. Μια φθορά που είναι αντίστροφα μεγάλη σε σχέση με την θητεία σου. Απομάκρυνε τον άμεσα απο τα Αθλητικά. Ζητήστε συγνώμη δημόσια σε ΌΣΟΥΣ προσβαλλατε με άστοχες δηλώσεις. Μιληστε με την επιτροπή των γονιών. Δειξτε καλή διάθεση με μικρά βελτιωτικα έργα. Βοηθηστε τα σωματεία πραγματικά. Όχι για να κάνουν τους πρωταθλητές αλλα για να υπηρετούν έναν ανώτερο ρόλο. Της διαπαδαγωγησης προσωπικοτήτων μαζι με τα σχολεία. Τα Αθλητικά κέντρα κρατάνε τα παιδιά μας μακριά απο άλλες επικίνδυνες δραστηριότητες. Χάθηκε ρε Ανδρέα μου ένας άνθρωπος του αθλητισμού να σε βοηθήσει να μην χάσεις την ρημαδα την μπαλιά? δίπλα σου τους έχεις που να πάρει η ευχή!!! Φακλαρης, Μπιζανηδες, Κοσματος. Χρησιμοποίησε τους. Είναι ανάγκη να επιμένεις στην επιλογή του Μπουτση. Ο άνθρωπος δεν ξέρει και δεν μπορει. Τι να κάνουμε. Να υπήρχε σε ένεση η γνώση του αθλητισμού να την κάναμε όλοι μας να γίνουμε Εξπερ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ειλικρινά η προκλητικότητα κάποιων εντυπωσιάζει. Προβάλουν από τη μιά την επίσκεψη του Δήμαρχου στο γήπεδο Μοσχάτου και από την άλλη κάνουν και την "πουστιά" τους, γράφοντας ότι "Θεωρούμε ότι θα έχουμε και κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΟΜ ή από την Δημοτική Αρχή μέχρι αύριο για την επίσκεψη του Δημάρχου στο γήπεδο Μοσχάτου". Αμε. Κάθε βόλτα του Αντρέα λύνει κι ένα πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Εγω θα κάνω μια σοβαρή πρόταση. Παρακαλώ όλους να με πάρουν στα σοβαρά. Ο Αντώνης να γίνει Δήμαρχος αύριο. Ο Ανδρέας να παραιτηθεί υπέρ αυτού. Έτσι θα λυθούν οοοοοοοοοολλλλλλααααααααααααα τα προβλήματα του τόπου μας. Θα γίνει όχι μόνο το γήπεδο χωράφι αλλα οοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλοοοοοοοοοοοο το Μοσχάτο. Μια μεγάλη αλάνα και έτσι δεν θα ξεχωρίζουμε το γήπεδο και κατα συνέπεια δεν θα έχουμε γκρίνια. Και στην μέση της αλανας τι? το πολιτιστικό μας κέντρο. Όπου θα φωνάζουμε και ποιητές να μας λένε ποιήματα για φαγητά και θα χορταινουμε. Και θα κάνουμε και ένα ωραίο καρναβάλι. Και θα φέρουμε ξανά και τον Βενετσανο και άλλους πολλούς καλλιτέχνες. Όπως λέει ένας καλός μου φίλος... Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομειο και στο Μοσχάτο είναι τα κεντρικά.... Άδικο έχει???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΟΥΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΖΝΟΓΚΟΥΤ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΦΟΡΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΖΕΨΕΙ". ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΤΕ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 2 ΣΕΛΙΔΩΝ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
  ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ.
  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ
  ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΩΣΤΑ.
  ΕΔΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.
  ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ
  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ-ΟΜΑΔΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΘΟΤΙ
  ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ
  ΠΟΥΘΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΕΧΤΕΣ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΓΟΝΕΑ ΑΔΙΚΩΣ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ.Η ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΙ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Καλησπέρα σε όλους τους καλούς φίλους της mosxatoupolis. Σήμερα υπό το κράτος του πανικού σε αλλά ιστολόγια κατατέθηκε απο τον Δήμαρχο μια επιστολή απάντηση στα του γηπέδου. Λίγο αργά βέβαια κατα την γνώμη μου καθώς μέχρι να μαζευτούν 200 τόσες υπογραφές απο αγανακτισμένους γονείς ουδέποτε ασχολήθηκε η δημαρχιακή αρχή και ο ας τον πούμε υπεύθυνο.... Μπουτσης. Σημειώνω ότι απο τις 17/09/2011 έχουν ξεκινήσει κάποιες φωνές διαμαρτυρίας με επιστολές τις οποίες φιλοξένησε η mosxatoupolis αλλά κανένας δεν απάντησε ποτέ γιατί μάλλον υποτιμηθηκαν. Μεσολάβησε η γνωστή Όλα είναι υπεροχα¨ συνέντευξη του Μπουτση και ακολούθησαν και νέες φωνές διαμαρτυρίας. Όταν δε ο κόμπος της αγανάκτησης έφτασε στο χτένι με την συλλογή υπογραφών.... Τότε εδεησαν να .... Δήθεν απαντήσουν.... Να πουν τι δηλαδή? Ας το πάμε λέξη λέξη.Για την δημοτική αρχή λέει αποτελλει βασική προτεραιότητα η ύπαρξη χωρών άθλησης Και οι αθλητικές υποδομές. Απο που φαίνεται αυτό? απο την εγκατάλειψη την καθολική του γηπέδου? γιατί δεν είναι μόνον ο χλοοτάπητας είναι και Όλα τα υπόλοιπα. Χθες στο γήπεδο τα παπαγαλάκια Του έλεγαν απειλητικά προς τον Νικά ότι αν είναι τόσο επικίνδυνο το γήπεδο να το κλείσουμε.... Άκουσον άκουσον. Κλείστε το ρε μάγκες. Αν είναι η λύση αυτή κάντε το και αναλάβετε όλο το κόστος των ενεργειών σας.Το κόστος δήμαρχε μπορεί να είναι μεγάλο όπως λες, που δεν το πιστεύω, αλλά τι σε εμποδίζει να κανείς μικρά έργα βελτίωσης υποδομών? το ¨συντομοτερο¨ που λες είναι σαν να λες στις καλενδες. Όσο για τα ιστολόγια που δήθεν δεν σας ενδιαφέρουν και μεμφεστε καθημερινά εγώ διαπιστώνω ότι τα χρησιμοποιείτε οπότε τα χρειάζεστε όπως τώρα με την πλάτη στον τοίχο. Σε κάποια αλλα φόρουμ λέγατε ότι το γήπεδο έχει εγκριθεί και ως το καλοκαίρι θα έχει τελειώσει η κάνω λαθος? εγώ εδώ βλέπω ότι το αίτημα σας απλά υποβλήθηκε 19/09/2011 αργότερα και απο την επιστολή των 2 γονέων. Και είναι απλά ένα αίτημα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΕΙΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/11 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ? ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΕΖΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΚΕΤΕΣ.......ΒΡΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΑΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Γελάω ακόμα.Χαχαχαχα.Σε κάποιο άλλο μπλογ γράφουνε όλους τους επώνυμους της πόλης που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα της ομάδας μας. Παραλίγο να αναφέρουν και τον κλητήρα του δημαρχείου. Ίσα ρε γιαρμάδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Είχε πολύ πλάκα. Είναι δύσκολο να είσαι πολιτικός σήμερα. Είχαν μια φάτσα άλλο πράγμα. Τι δουλειά έχουμε μέσα στο ψοφοκρυο... Δεν βαριέσαι. Όλα τριγύρω αλλάζουμε και Όλα τα ίδια μένουν. Προφανώς αυτοί νομίζουν ότι με την παρουσία τους σήμερα λύθηκαν Όλα τα προβλήματα του γηπέδου. Προσωπικά πιστεύω ότι υπόγειο υπήρχε, υπαρχει και θα υπαρχει... Κι όταν κάτι παει να ταράξει τα νερά ότι και να είναι αυτό, βρίσκουν παντού χώρους να φτιάξουν τα υπόγεια τους....ακόμα και στις εξέδρες του γηπέδου. Βρίσκουν πρόθυμα τσιρακια και υποτακτικούς να
  βάλουν τα θεμέλια.... Μόνο να θυμούνται μερικοί γηπεδικοι γνωστοί και μη εξαιρεταιοι ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.... Κι αν τους έδωσαν κάτι αξιώματα σε επιτροπές για να σταματήσει η γκρίνια είναι παγκόσμια αποδεδειγμένο ότι την προδοσία πολλοί εμισησαν τον προδότη ουδείς. Μπείτε σε όσες επιτροπές θέλετε προεδρακια της πλάκας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. βρε κατι πλακεσ σημερα το πρωι ωρα 11 στο γηπεδο.ηταν ολοι εκει συσωμοι,αγεροχοι,ευθυτενεις,σοβαροι,ακαμπτοι με τα αντιανεμικα μπουφαν τους τις ομπρελιτσες τους με υφος πορωμενου φιλαθλου της πρασινης ομαδας.ετοιμοι για ολα,με παθος, φωνη ζουσαν ετσι οπως τους εβλεπα μοναχα για το κυριακατικο παιχνιδι της αγαπημενης τους ομαδας.ρουφουσαν καθε φαση του ματς(βεβαια μου φενεται οτι πρωτη φορα εβλεπαν ποδοσφαιρο).δε εχει σημασια ηταν εκει και εδειχναν να απολαμβανουν την καθε στιγμη αφοσιωμενοι με εμπειρο ματι και παθος φιλαθλων μεγαλης παε.εκει προτιμησαν την παγωμενη εξεδρα απο την θαλπορη ενος ζεστου αχνιστου καπουτσινο χωμενοι σε αναπαυτικους καναπεδες.μπραβο χιλια μπραβο και παλι μπραβο στους ακουραστους ογκολιθους της τοπικης αυτοδιοικησης.ενας μονο ελειπε αλλα πιστευω τωρα που εχει χασει καποια κιλα πρεπει να ηταν στον κλασικο μαραθωνιο της αθηνας επειδη και αυτος διεπεται απο αθλητικα ιδεωδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια