Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Αντίλογος στην συνέντευξη Μπούτση και στους αυτοέπαινους

ΟΤΑΝ Ο ΠΗΧΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...

Τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε μακροσκελή συνέντευξη του κ. Αντώνη Μπούτση (η οποία σημειωτέον επέφερε μεγάλη αντίδραση από μέρους δυο συμπολιτών μας όσον αφορά τα αθλητικά θέματα).


Διαβάζοντας την, διαπίστωσα ότι ο κ. Μπούτσης αποφεύγει ευθέως την εφ' όλης της ύλης συζήτηση.


Από ένα δημοτικό σύμβουλο και μάλιστα έμπειρο όπως ο κ. Μπούτσης, θα περίμενε κανείς να ακούσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και τους στόχους και τις πρακτικές εκείνες της δημοτικής αρχής που θα οδηγούσαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αντ’ αυτού επιλέγεται από τον ίδιο να μιλήσει για θέματα μόνο του τομέα του.

Εδώ θα έλεγα ότι η πορεία ενός δήμου κρίνεται σφαιρικά και όχι ανά τομείς και όλοι είναι συνυπεύθυνοι για την πορεία του.

Κανένας τομέας δεν είναι ανεξάρτητος αφού όλοι μαζί είναι αυτό που λέμε δήμος.

Πέρα από αυτή την εισαγωγή θέλω να σταθώ στην απάντηση που έδωσε στην ερώτηση "γιατί οι πολίτες να ξαναψηφίσουν τον κ. Ευθυμίου".

Εδώ κατά την άποψή μου ο κ. Μπούτσης έβαλε τον πήχη πάρα πολύ χαμηλά για το δήμαρχο.
Τόσο χαμηλά που δύσκολα θα το δεχόταν ο οποιοσδήποτε.

Παρουσίασε σαν επίτευγμα το καρναβάλι το οποίο έγινε με λιγότερα χρήματα.

Μα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και κόπηκαν το 80% των εκδηλώσεων.
Σωστό βέβαια αν αναλογιστούμε την οικονομική κρίση, αλλά με κανένα τρόπο να μιλάει για επίτευγμα.

Επικαλείται το βάψιμο των σχολείων τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι δεν βάφτηκαν όλα τα σχολεία και στα περισσότερα βάφτηκε μόνο ένα μέρος αυτών.


Μιλάει για τις φωτοτυπίες των βιβλίων που έβγαλε ο δήμος αλλά δεν αναφέρει ότι τα ΧΡΗΜΑΤΑ είναι παρμένα καταχρηστικά από τις Σχολικές Επιτροπές, δηλαδή από το κράτος.


Και δεν αναφέρει καθόλου ότι πολλές από αυτές τις φωτοτυπίες δεν χρειάστηκαν γιατί ήλθαν αργά και δεν υπήρξε συνέχεια όπου αυτές κάλυψαν εν τω μεταξύ τη διδακτέα ύλη.


Παρουσιάζει τις διαγραμμίσεις σαν τόσο μεγάλο επίτευγμα που δίνει στην πόλη μας, αέρα ευρωπαϊκής πόλης.

Εδώ το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που περπατώ στο Όσλο, όπου δεν υπάρχει καμιά κατεστραμμένη πλατεία, όπου δεν βλέπεις κανένα πλημμυρισμένο δρόμο, όπου περιοχές σαν Κηφισού είναι γεμάτες με πράσινο, όπου η παραλία είναι ένα όμορφο οργανωμένο πάρκο, όπου η πόλη διαθέτει πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και ένα σωρό άλλα…

Τέλος στην μνεία που κάνει για τα σκουπίδια που δεν υπήρχαν στο Μοσχάτο, την ίδια στιγμή που άλλοι δήμοι ήταν γεμάτοι, έχω να πω ένα μισό μπράβο στη δημοτική αρχή, γιατί η περιοχή του Ταύρου ήταν γεμάτη από σκουπίδια και είχε ακριβώς την ίδια εικόνα που είχαν οι περισσότεροι δήμοι.

Άλλωστε η κατάσταση με τα σκουπίδια ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την απεργία των υπαλλήλων.

Συμπερασματικά λοιπόν αυτά που αναφέρει ο κ. Μπούτσης με κανένα τρόπο δεν μπορεί να αποτελούν τις μέγιστες φιλοδοξίες ενός δημάρχου, για να αποτελούν ταυτόχρονα και κίνητρο προς τους πολίτες για την επανεκλογή του.


Αντιθέτως θα έλεγα δείχνουν φανερά την αδυναμία του κ. Μπούτση να παρουσιάσει κάποιο ουσιαστικό έργο αυτούς τους μήνες, κατεβάζοντας τον πήχη τόσο χαμηλά που θα ήταν εύκολο και σε έναν μαθητή γυμνασίου να τον υπερπηδήσει.


Οι πολίτες περιμένουν πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα από ένα δήμαρχο για να δώσουν και πάλι τη ψήφο τους.

Αυτά τα μεγαλύτερα πράγματα, εύχομαι και εγώ, για το καλό των πόλεων μας.

24 σχόλια:

 1. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΣΟ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΣ, ΟΣΟ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ , ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ, ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ 3ου ΟΡΟΦΟΥ (ΚΑΙ 3ης ΔΙΑΛΟΓΗΣ) ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ, ΟΣΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΥΡΝΟ ΠΟΥΡΝΟ,ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΙΤΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΜΠΑΡΣΑΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΟΥΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΟΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ρε παλιόπαιδα ούτε μιά μέρα δεν αφήσατε τον άνθρωπο να προκόψει. άστε λίγο να χαρει την ομορφιά του (την συνέντευξη, εννοώ). από όλες τις πάντες το πάτε το παληκάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δήμαρχοι όλης της χώρας.Θέλετε να δώσετε αέρα ευρωπαικό στην πόλη σας;
  Κάντε διαγραμμίσεις.
  Αυτό έκανε και ο δήμαρχος Μοσχάτου.
  Έκανε διαγραμμίσεις και έδψσε αέρα ευρωπαικής πόλης στο Μοσχάτο.
  Τάδε έφη Αντώνης Μπουτσης.Δημοτικό σύμβουλος πλειοψηφίας Μοσχάτου Ταύρου.
  Ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟΝ ΦΑΥΛΟΝ ΠΑΡΑΦΥΛΑΤΤΕΙΝ ΔΕΙ,ΜΗ ΚΑΙΡΟΥ ΛΑΒΗΤΑΙ.
  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.
  ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΦΥΛΑΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΜΗ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΥΤΑΛΕΥΤΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λέγε Λέγε
  Θα τον κάνετε ΗΡΩΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΡΥΠΤΕΙΝ ΑΜΑΘΙΗΝ ΚΡΕΣΣΟΝ,Η ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΦΕΡΕΙΝ.
  ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ.
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Απορώ γιατί έγινε συνέντευξη με τον Μπούτση και όχι με τον Ευθυμίου. Όπως απορώ επίσης για τα τηλεπαιχνιδάκια του Σιώκα στην πλάτη του δημάρχου. Όσο γι αυτά που στα ίσια ρωτάει και γράφει η 'ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ' η γειτονιά μας περιμένει να ακούσει τον αντίλογο.
  Όσο για τα περί Ήρωα που γράφει ο 541, εδώ και έγινε ο Σιώκας "Μικρός Ήρωας". Όταν όλοι αυτοί θα μαλιοτραβηχτούν, γιατί πλησιάζει ο καιρός, κόφτε εισιτηρια για πρώτη θέση και πάρτε σποράκια από τον Λεμονίδη. Θα είναι Το Σόου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΑΡΧΩΝ Ο ΑΡΧΕΙΝ ΕΑΥΤΟΥ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΣ.
  ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ψαρεμα απο το διαδικτυο
  Άλλα λόγια...ν’ αγαπιόμαστε!!!
  Πόσες φορές άραγε έχετε αναρωτηθεί, τι ακριβώς να εννοεί ο ποιητής? Και το λέω αυτό γιατί έχουμε πήξει στην υποκρισία, το ψέμα, το κουκούλωμα και τα σχετικά. Και όταν λέω σχετικά, εννοώ τα τυπικά, τα πράγματα που λες γιατί δεν έχεις το σθένος να πεις την αλήθεια κατάμουτρα. Και αντί να κάνεις μόκο, να βγάλεις τον σκασμό, αφού δεν θες να πεις ότι η άλλη έγινε σαν ντουλάπα, της λες ότι μοιάζει με κομοδίνο Gucci και το χαίρετε αυτή και ξεμπερδεύεις κι εσύ. Ου ρε και πάλι ου... Εδώ θα σε ξεμπροστιάσουμε για αρκετές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς κατά κόρον, ενώ στην πραγματικότητα άλλα ήθελες να ξεστομίσεις. Και αν σε πειράξει μη μας αναμιλάς!
  Αχ καλέ πως άλλαξες?

  Δεν είναι ωραία...αλλά έχει τύπο!

  Κοίτα να δεις φίλε μου, μπάζο είναι η γκόμενα, δεν βλέπεται, έχει μικρό στήθος, είναι κοντή, έχει λίγο έως πολύ μύτη, τα δόντια πετάνε, γελάει σαν αλυσοπρίονο, αλλά κάτι την κάνει ξεχωριστή. Μπορεί να είναι τα λεφτά που έχει, μπορεί να είναι το ότι είναι κόρη μου, μπορεί να είναι το ότι χρωστάω κάτι φράγκα στον πατέρα της, μπορεί να δουλεύει σε τράπεζα και περιμένω ένα δάνειο, δεν ξέρω τι είναι αλλά έχει τον τύπο της, οπότε θα την πάρετε εδώ ή να την τυλίξω?

  Και το πες μας κι άλλα απ' τα λόγια τα μεγάλα, πάει κι έρχεται. Και "γεια στα χέρια σας" στην συμπεθέρα ενώ είμαστε έτοιμοι να ξεράσουμε από το γιουβέτσι που θυμίζει Γκοτζίλα στον φούρνο και "να μας ξανάρθεται καλέ" στους συγγενείς ενώ τους έχουμε ρίξει τις τελευταίας μόδας κατάρες για να μην σώσουν και ξαναπατήσουν, και "αχ τι καλό παιδί ο γιος σας" στο φιλικό ζευγάρι ενώ στο τσακ είμαστε να τον πλακώσουμε στις φάπες (αφού δεν το κάνουν αυτοί) γιατί και μας έφτυσε και μας έβρισε και μας μούντζωσε και πετούσε κουκουδομπαλάκια γιατί το χρυσούλη σας θέλει να γίνει μπασκετμπολίστας, και γενικώς άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε σε μια κοινωνία που υπενθυμίζει με κάθε τρόπο, ότι αυτό που μετράει είναι το περιτύλιγμα, το αμπαλάζ. Η ουσία δεν ενδιαφέρει κανέναν πλέον, οπότε "χάρηκα πολύ που τα είπαμε"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αχ καλέ Δημήτρη πως αλλαξες στην Τουρκία?
  Ομως όλα τα παραπάνω λόγια σου είναι αμπαλάζ του
  παστουρμά που δεν έφερες. Αυτή είναι η ουσία.
  Οπότε "χαρηκα πολύ που τα είπαμε"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ρε ναυπλιώτη το ξέρουμε ότι είσαι τσιράκι και παρατρεχάμενος του δημάρχου.Πάρε θέση εσύ και το κόμα σου για τις κατεστραμμένες πλατείες,την παρακηφίσια περιοχή,το πετσοκομμένο καρναβάλι,τους πλημμυρισμενους δρόμους,τις απ ευθείας αναθέσεις,τα λιπαντικά που προσπαθεί να πάρει υποψήφια του Ευθυμίου,το διαλυμένο ωδείο,τη διαλυμένη φιλαρμονική,τον τρόπο πρόσληψης των λογιστών,το κοινωνικό έργο του δήμου,την επιστολή των Μαργιόλη Φαναρίτη,το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου που η πολιτική τους το έβαλε μέσα,την ευρωπαική πόλη που ζούμε όπως αποφαίνεται ο μπούτσης,και ΜΕΤΑ γράψε και τις ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Στην Ελληνική κωμωδία ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ, όταν οι πρωταγωνιστές Αλεξανδράκης και Ναθαναήλ έγιναν πλούσιοι κάλεσαν τον ποιητή ΦΑΝΦΑΡΑ ΄να απαγγείλει ποιήματα.Τότε ο συμπαθέστατος ΒΑΣΙΛΗΣ (Γιώργος Κωνσταντίνου) σε πλήρη απογοήτευση και πριν του φορέσουν τόν....μανδύα
  αναφώνησε και χαχαχα και φαφαφα γειά σου ΦΑΝΦΑΡΑ φαφλατα. κικιρικου κικιρικου και τον μάζεψαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @ Dimitris Nafpliotis
  Όντως ψάρεμα από το διαδίκτυο, αλλά βάλε και το link για να μην μπερδεύουν κάποιοι τα πράγματα. Σημασία έχει αν πιστεύεις στο μήνυμα του κειμένου (...ενώ είμαστε έτοιμοι να ξεράσουμε από το γιουβέτσι που θυμίζει Γκοτζίλα στον φούρνο...). Πάντως μια ευθεία κριτική σου στον λόγο και τον αντίλογο της συνέντευξης, χρειάζεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Υπενθύμιση
  Τα τελευταία του λόγια του αθυρόστομου Καραϊσκάκη ήταν: "αν γίνω καλά θα τον χαλάσω εγώ αυτόν που με βάρεσε εάν ψοφήσω κλάστε μου το μπούτσο "

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. αυτος ο ναυπλιωτης ποιος ειναι ρε παιδια?αμπελοφιλοσοφος ολκης μου φενεται.ναυπλιωτη πεσ τιποτα για αυτα που γραφει οσχολιαστησ και μην γινεσαι κενοσ σοβαρου λογου.οσο για τον μπουτση πλησιαζει η ωρα που οσα εχει κανει θα τα λουστει.θα του θυμισω ενα ρητο που λεει αυριο κλαινε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. AYTOS O NAYPLIOTIS MEGAS FAFLATOLOGOS.EMENA MONO GELIA MOY PROKALEI.SAS PARAKALO NA TON BAZETE SYNOTERA TETOIES MERES TO GELIO MAS LEIPEI.KAI OTI KAI NA MOY APANTHSEIS EGO THA GELAO MAZI SOU NAYPLIOTH DEN KSERO KAI POS SE LENE.ANTE GEIA XERETISMATA SE AYTOYS POY SE KATHODHGOYN.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @Ανώνυμος 5:12
  Αγαπητέ φίλε το σχόλιο σου [και χαχαχού……ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ] παρότι μη υβριστικό είναι αρκούντως χλευαστικό για άλλον σχολιαστή και δεν θα δημοσιευτεί. Ζητάμε την κατανόηση σου και την αναγνώριση από την μεριά σου ότι το θέμα μας είναι ο αντίλογος στην συνέντευξη Μπούτση, κλπ. Μπορείς βέβαια να σχολιάσεις σχολιαστή μόνον εφόσον αιτιολογούνται τα επίθετα και τα επιφωνήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Δεν αφορά άλλον σχολιαστή . Μας τρέλαναν τα μέτρα φίλε μου, και παραμιλάμε.
  ειμαι ο 5.12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Φίλοι μου ανώνυμοι αγαπητοί,
  Η χειρότερη στιγμή των ασθενών ήταν όταν ακάλυπταν ότι ήταν κύριοι της τύχης τους. Δεν ήταν πια θέμα καλής ή κακής τύχης. Όταν δεν
  μπορούσαν πια να κατηγορήσουν τη μοίρα, απελπιζόντουσαν.Anais Nin~
  …Αν γυρίσουμε το μέσα έξω του ανονυμου παλιανθρώπου, κατά πάσα πιθανότητα, θα βρούμε κρυμμένο έναν άξεστο ηλίθιο…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ
  ΟΛΟΙΔΙΑ Η ΒΕΝΕΤΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ο κος ΠΟΥ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ;;; ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ;;
  ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΒΕΖΥΡΗ;;;
  ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. OPOIOS TRIVEI TO KOLO TOU STI GLITSA TVN TSOPANIDVN META T AKOUEI. MHN VRIZEI LOIPON.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. 1.13
  Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Nέα Aπάντηση
  Πάει μια μέρα ένας σε ένα παπά για να εξομολογηθεί.
  Του λέει λοιπόν :
  - "Πάτερ μου αμάρτησα, τότε στον πόλεμο του 40 έκρυψα έναν άνθρωπο στο υπόγειο μου."
  - "Τέκνο μου αυτό δεν είναι αμαρτία, βοήθησες έναν συνάνθρωπό σου", του λέει ο παπάς.
  Τότε λοιπόν του ξαναλέει:
  - "Ναι όμως πάτερ μου του έπαιρνα και 20 χιλιάδες το μήνα."
  Το σκέφτεται ο παπάς και του λέει:
  - "Α! παιδί μου αυτό είναι βέβαια αμαρτία, αλλά μπορώ να στο συγχωρήσω."
  Και τότε ο εξομολογούμενος τον ρωτάει δειλά:
  - "Πάτερ μου να του πω ότι τελείωσε ο πόλεμος;"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια