Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Βρέχει στην φτωχογειτονιά

Μπήκε η βροχή στο κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου, εκεί στην Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού!
Δεν είδαμε ιδίοις όμμασι τι συνέβη και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να ασπαστούμε ούτε ότι επρόκειτο για μια μικρή λιμνούλα από βροχόνερα, αλλά ούτε και να ισχυριστούμε ότι έγινε της ...Βενετίας.
Οι φήμες όμως, παρά την προσπάθεια του Ιζνογκούντ να μη διαρρεύσει το γεγονός, έφτασε και στο «ΜοσχατουΠολις» κι από τότε βαλθήκαμε να πλάθουμε συνειρμικές εικόνες...
Τέλος πάντων εμείς όντας άνθρωποι με δημιουργική φαντασία, κάτσαμε και φτιάξαμε μια εικόνα στο photoshop, απεικονίζοντας μια εκδοχή των φημών.
Η δημοτική αρχή όμως, ως ασκούσα την πολιτική, ήγουν την τέχνη της πραγματικότητας, οφείλει να διαψεύσει τις φήμες…
Παρά ταύτα και πέρα από πλακίτσες, αυτό που μετράει είναι μια βαθειά απογοήτευση που σε πιάνει όταν σκέπτεσαι τα εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν γι αυτό το κτήριο και μια χοντρή τσαντίλα (έως μεγάλος θυμός) για το τι είδους παραλαβή του έργου έκαναν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου (έστω στο κομμάτι που αφορά στις πραγματοποιηθείσες εργασίες από την εταιρία KYROS)…
Απαιτούνται απαντήσεις, λοιπόν.

9 σχόλια:

 1. ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΘΑΡΡΩ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Aporo pos kamaronoun san giftika skerpania stis ekdiloseis sto politistiko tin ora pou auto exei tetia provlimata.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. KATI JERI O BLAXOS KAI TOUS AFHSE KAI EGINE MPAXALO STH SUNEDRIASH TOU DHM. SYMB.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτόν που βεζιροποιήσατε (εύστοχα) προειδοποίησε εργαζόμενους να κλείσουν τα στόματα τους. Η ημιεπίσημη εκδοχή είναι ότι για τα νερά που μπήκανε στο κτίριο φταίει μιά τσιμούχα!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΖΝΟΓΚΟΥΤ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το σκέπτομαι και μου φαίνεται αδιανόητο. Νερά μέσα σε ένα κτίσμα αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Και το ζήτημα είναι πως ακούγονται πράγματα και για άλλες αδυναμίες και ατέλειες. Αν υπάρχουν τέτοιες, πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες και οι δυνατότητες του Πολιτιστικού να καλύψουν τις ανάγκες της κοινωνίας του Μοσχάτου και τις δραστηριότητες του Δήμου. Τακτοποίηση, αλλά και αναζήτηση ευθυνών. Δεν είμαστε δα και τόσο άνετος οικονομικά Δήμος, χώρια την κατάσταση της πατρίδας μας. Αλλά υπάρχει πρόβλημα και στην λειτουργία του καθώς η θεατρική αίθουσα ή τα άλλα δωμάτια ανοίγουν για κάποια εκδήλωση (συνήθως όχι ουσιαστική) στην χάση και την φέξη. Ένα γεφύρι της Άρτας με λίγα λόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το άκουσα κι εγώ ότι ο δήμαρχος δικιολογεί το πρόβλημα λέγοντας ότι όλο κι όλο το ζήτημα είναι μια χαλασμένη τσημούχα. Τι να πει κανείς. Αυτό όμως που επίσης είναι απαράδεκτο έχει να κάνει με απειλές προς τους εργαζόμενους να βουλόσουν τα στόματα τους. Πραγματικά χρειάζεται επίσημη δήλωση προς χάρη της αλήθειας. Αν η δημοτική αρχή τα μασάει τι κάνει η αντιπολίτευση και ο τοπικός τύπος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Είδατε ποιός στέκεται όρθιος πίσω πίσω; χεχεχε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια