Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Διαμαρτυρία μελών του ΑΟΜ στον Δήμαρχο (για Μπούτση)

Αγαπητέ Φίλε Δήμαρχε

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην συνέντευξη του δημοτικού σας συμβούλου Αντώνη Μπούτση που παραχώρησε στο Moschato Tavros Life την 24/10/2011, το κομμάτι που αναφέρεται στην από 21/09/2011 ανοικτή επιστολή που σας απευθύναμε σε σχέση με τα προβλήματα του γηπέδου.

Καταρχήν φανταζόμαστε ότι και εσάς προσωπικά δεν σας ενδιέφερε κανενός είδους απάντηση προς 2 γονείς καθώς δεν το κρίνατε σκόπιμο.
Σεβαστό σαν απόφαση αλλά δύσκολα κατανοητό.


Απευθυνόμενοι και πάλι προς εσάς θα θέλαμε να μας απαντήσετε αν θεωρείται σωστό να απαξιώνεται από τον κ. Μπούτση η ιδιότητα του γονέα με την οποία σας απευθυνθήκαμε;

Για μας κύριε Δήμαρχε είναι πολύ σημαντικότερη από την όψιμη, εθελοντική και σίγουρα κοστοβόρα ενασχόληση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σήμερα προσφέρουμε εμείς κάτι, χθες ήταν κάποιοι άλλοι, αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι, κ.ο.κ.


Έχετε δίπλα σας στελέχη που γνωρίζουν καλύτερα από τον κ. Μπούτση τα του αθλητισμού, έχουν ¨ματώσει ¨ στο παρελθόν και μπορεί να σας πληροφορήσουν σχετικά αν θέλετε να ενημερωθείτε καλύτερα.

Δεν είναι ντροπή να συμβουλευτείτε τον Θανάση Ντερέκα στον οποίο εν πολλοίς οφείλεται το γήπεδο του Μοσχάτου, τον Γιώργο Αναστόπουλο που γνωρίζει από αθλητισμό, τον Άρη Κρεμμύδα που έχει λιώσει σόλες χρόνια και συνεχίζει να το κάνει μέσα σε αυτό το γήπεδο, τον Κώστα Πηνιώτη, τον Θανάση τον Μελίστα, τον Γιώργο Φελλά, την Βασιλική την Καραβία και άλλους πολλούς.


Ας διευκρινίσουμε λοιπόν αφού το θέλει ο κ. Μπουτσης ορισμένα πράγματα όπως εκείνος με λανθασμένη δυστυχώς και ανεξήγητα χρονικά προσέγγιση αναφέρει στην συνέντευξη του.


Είναι ψέματα κύριε Δήμαρχε ότι στην συζήτηση που έγινε στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου εσείς και ο κ. Αναστόπουλος ήσασταν διαλλακτικός, συζητήσιμος, με διάθεση επίλυσης προβλημάτων ενώ ο κ. Μπούτσης αδιάλλακτος και απόλυτος;


Είναι ψέματα ότι για το θέμα της κατανομής των ωρών την επόμενη της συνάντησής μας, αναιρέσατε ότι είχαμε συζητήσει και μας ζητήσατε να συνεισφέρουμε προς την εκτόνωση της κατάστασης και το κάναμε;


Σε τι απαντάει ο κ. Μπουτσης;
Στις αγωνίες μας για τις μολύνσεις από έναν άθλιο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο;

Δεν γνωρίζει ο κ. Μπούτσης ότι αθλητής ο οποίος συμπτωματικά είναι και συγγενής του, έμεινε 4 μέρες στο νοσοκομείο από μόλυνση που προήλθε από μία απλή αμυχή;


Ο κ. Μπουτσης καμαρώνει για την αντικατάσταση 5, 10 το πολύ σανίδων στις εξέδρες, απολύτως για το θεαθήναι, όταν το σύνολο των εξεδρών είναι σάπιο και επικίνδυνο;

Δεν είναι θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα σοβαρό;


Τι ενέργειες έκανε ο Δήμος;

Μήπως έκανε απολύμανση;
Μήπως έριξε φάρμακο στον αγωνιστικό χώρο;
Μήπως έβρεξε ποτέ τον αγωνιστικό χώρο ακόμα και όταν παρακαλούσαμε για μια υδροφόρα εν μέσω καύσωνα 40 βαθμών;

Μήπως έκανε απολύμανση στους χώρους αποδυτηρίων;


Ο κ. Μπουτσης δεν γνώριζε ότι έχουμε αποδυτήρια στο υπόγειο.
Στο υπόγειο ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου ενώ τα ισόγεια παραχωρούνται για άλλες χρήσεις....

Τα συζητήσαμε αυτά κ. Δήμαρχε και στην πόλη μας συζητούνται και άλλες εκδοχές, αλλά εμείς δεν θα τις αναφέρουμε τουλάχιστον τώρα.


Μήπως θεωρείτε ότι είναι λύση το χτένισμα του γηπέδου;

Κύριε Μπούτση νομίζουμε ότι δεν γνωρίζετε τι ακριβώς και πότε προσφέρει κάτι αυτή η πρακτική.

Καταρχήν αυτό έγινε με πρωτοβουλία του Γιώργου Αναστόπουλου και τον ευχαριστούμε, αλλά βασική προϋπόθεση για να πετύχει θα ήταν η ύπαρξη στοιχειώδους χόρτου....

Αυτό αγαπητέ κ. Μπούτση δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Άρα μηδέν προσφορά.

Σας προτείναμε άλλες λύσεις, αλλά δεν ασχοληθήκατε.


Δεν τον γνωρίζεται κ. Μπούτση τον αθλητισμό, αυτο είναι ξεκάθαρο.

Δεν είναι ντροπή, αλλά ή ενημερωθείτε σωστά για να μην λέτε ανακρίβειες, ή αφήστε τον τομέα σε όσους τον κατέχουν.

Αυτό είναι μόνον φιλική συμβουλή.


Είναι παραπληροφόρηση να αναφέρεστε σε εισπράξεις από Ακαδημίες και χορηγίες.

Είναι μεγάλο σας ατόπημα και πρέπει σύντομα να το ανακαλέσετε δημόσια και με θάρρος.

Οι Ακαδημίες, ρωτήστε να μάθετε αγαπητέ φίλε αν έχουν τόσα πολλά έσοδα όσα φαντάζεστε.
Ρωτήσατε μήπως τι πληρώνουμε με αυτά;
Ούτε για τα έξοδα των ακαδημιών δεν φτάνουν.
Ρωτήσατε πόσο κοντά είμαστε στους γονείς;

Ρωτήσατε τι πληρώνει ο καθένας από αυτούς;

Ρωτήσατε;

Όχι βέβαια, …απλά πετάξατε την φωτοβολίδα σάς έτσι για να αιωρείται.

Ίσως και να μην έχετε κακή πρόθεση αλλά έχετε άγνοια.


Και το καλύτερο από όλα...

Αναφέρεστε σε έσοδα από χορηγίες;

Έχετε ιδέα για τι μιλάτε;

Απλά φαντάζεστε, αλλά κάνετε λάθος.

Δεν υπάρχουν κ. Μπούτση χρήματα να ζήσει ο κόσμος, το Μοσχάτο ζει βαθειά κρίση και εσείς βλέπετε χορηγίες;

Ποιος θα μας δώσει;

Αν ξέρετε κανέναν, όπως υποσχεθήκατε να κάνετε, πείτε και σε μας να του χτυπήσουμε την πόρτα εκ μέρους σας.

Μην παραπληροφορείτε λοιπόν σας παρακαλούμε.


Ενημερωτικά σας λέμε μήπως και δεν το ξέρετε, είμαστε ομάδα της Α' Πειραιά και όχι πρώτης Εθνικής.....

Για ότι κάνουμε κ. Μπούτση ματώνουμε μερικοί βλάκες ρομαντικοί επειδή γουστάρουμε την πόλη μας και τον Αθλητισμό.


Ανακρούσατε λοιπόν πρίμα γιατί είστε απληροφόρητος.


Η μόνη χορηγία που έχουμε πάρει είναι από τον συμπολίτη μας κ. Μάριο Αναγνωστόπουλο σε είδος και αφορούσε το ατυχέστατο παράδειγμα σας όπως αναφέρατε στην συνέντευξή σας, …το φαρμακείο.


Εμείς Μόνοι μας χρόνια πληρώνουμε γιατρό στον χώρο του γηπέδου, έχουμε το πληρέστερο φαρμακείο και δεν διαμαρτυρηθήκαμε ποτέ γιατί γίνεται χρήση και των δύο αυτών υπηρεσιών από γονείς, αθλητές άλλων ομάδων, δημοτικούς συμβούλους...
Ενίοτε, μαθητές για βεβαιώσεις και άλλα πολλά.

Επίσης κουβέντα δεν κάνατε για την κοινωνική συνεισφορά του σωματείου με διάφορες εκδηλώσεις....
Προφανώς δεν προσέφερε τίποτα στα απαξιωτικά σας σχόλια, γιατί θα άλλαζε το νόημα.


Προσωπικά δεν έχουμε δει σε τίποτε την συνεισφορά σας αλλά μπορεί και να μην έχουμε καταλάβει καλά το μέγεθος αυτής...
Αφήστε τον αθλητισμό σε όσους τον γνωρίζουν.
Δεν θα θέλατε φανταζόμαστε την επόμενη επιστολή να την δείτε με περισσότερες υπογραφές.


Μιλάμε καθημερινά με πολλούς γονείς και έχουν την ίδια άποψη.

Εμείς δεν κάνουμε πολιτική καθώς δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις, κάνουμε το μεράκι μας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παιδιών μας.
Μην είστε λοιπόν τόσο αλαζονικός και απαξιωτικός ως προς την ιδιότητα του γονιού.

Μετά τιμής


Στέφανος Φαναρίτης,
Σπύρος Μαριόλης
Γονείς - μέλη του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου.

24 σχόλια:

 1. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΑΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κύριε Ευθυμίου να αποσύρεις ΑΜΕΣΩΣ τον κ. ΜΠΟΥΤΣΗ από τα Αθλητικά πράγματα. Επιτέλους δεν υπάρχουν άλλοι ικανοί και γνώστες του ζητήματος; Δίπλα σας είναι ο κ. Αναστόπουλος. Ή μήπως τον θέλετε στο ρόλο της μέλισσας που θα ταϊζει, θα φροντίζει και θα καλύπτει τον κηφίνα. Αυτό καταλαβαίνετε ότι το λέω σχηματικά. Χρησιμοποιήστε λοιπόν όποιον άλλο και αφήστε καταμέρος τα γκόλντεν μπόϋ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. to na exeis ton mpoutsi sta athlitika einai san na paei karaflos se komotria kai na zhtaei permanat.o anthropos an toy doseis 2 mpales mia podosfairoy kai mia mpowling tha soy pei oti to podosfairo pezetai me ayti toy mpowling kai tha aporei giati einai toso fouskomenh.bre oyst.thn dieythinsi toy ghpedoy mexri protinos den thn hjere.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν την επιστολη την εχουν γραψει οι δυο τους και οχι καποιοι αλλοι που κρυβονται απο πισω τους οι ανθρωποι αξιζουν πολλα μπραβο.
  Απλα πυροβολουν με μαγκνουμ απο αποσταση ενος μετρου.
  Το ποιος θα επιζησει στο τελος ειναι το θεμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν σας ξέρω προσωπικά - εξ ακοής τα ονόματα σας μου είναι γνωστά - αλλά θέλω να σας πω ένα μπράβο για τα 'χαστούκια' που ρίξατε. Να τα βλέπει αυτά η αντιπολίτευση και να παίρνει μαθήματα πως να ασκεί κριτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΜΚΙΤΗΣ Κάποτε26 Οκτωβρίου 2011 - 1:34 μ.μ.

  Καλά τα solo στο Μοσχάτο-Life παλιέ μου σύντροφε Αντωνάκι αλλά ακόμη καλύτερη θα είναι η δημόσια θέση σου στα όσα σου χώνουνε Μαργιόλης και Φαναρίτης. Για να σε δούμε νεοφιλελεύθερε σοσιαλιστή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. poios neofileleftheros?
  xthes pshfise thn eishghsh pou katadikze o Swpakhs tis mnimoniakes politikes.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εσείς μπορεί να σχολιάζετε αλλά ο Μεγάλος σε ένδειξη ευγνωμοσύνης επανατοποθέτησε τον Αντωνάκη πρόεδρο του πνευματικου.Άντε σιδεροκέφαλος και καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πολυ στους σπόνσορες και την ιδιωτική επενδυτική πρωτοβουλία το έχει ρίξει τελευταία ο Αντώνης. Για ήρεμα μην αρχίσουν οι παραξηγήσεις. Για ήρεμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κοιτάξτε τι λέει ο κ. Μπούτσης στην επίμαχη συνέντευξη που έδωσε σε ένα μπλογκ > "Στις αθλητικές εγκαταστάσεις που δίνει ο Δήμος στις ομάδες, εισπράττονται κάποια χρήματα από τις ομάδες και κυρίως από τις ακαδημίες ή από χορηγίες. Θα πρέπει λοιπόν και αυτοί να συμβάλλουν στο έργο του δήμου. Πόσο δύσκολο είναι για παράδειγμα, η κάθε ομάδα με μια συνδρομή να φτιάξουν ένα μικρό φαρμακείο; Γιατί πρέπει μονίμως ένας δήμος να είναι πίσω από όλα.; "
  Δηλαδή πραγματικά έχει μαύρα μεσάνυχτα.
  Δεν κατανοεί ότι τα χρήματα που μαζεύονται από τις συνδρομές των γονέων που τα παιδιά τους αθλούνται στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Επειδή υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα και πέραν των προπονήσεων, η Διοίκηση πρέπει να βρει τα παραπάνω χρήματα. Παραλίγο θα μας έλεγε ότι περισσεύουν, οπότε θα ψάχναμε να δούμε ποιός γλείφει το μέλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αγαπητοί συμπολίτες, ο Μπούτσης φταίει για όσα κάνει και λέει? Δηλαδή από πάνω του δεν υπάρχει δήμαρχος? Δήμαρχε πάρτον από τα αθλητικά γιατί η Επιτροπή που θα στήσετε θα τιναχτεί στον αέρα. Α ρε Παπαντώνη δίκιο που είχες. Το μάτι σου έκοβε τα γράδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Να σας πω με όλα έχει καταφέρει η δημοτική αρχή τόσο καιρό και με το σχόλιο του ανώνυμου 3.45 είμαι πεπεισμένος θέλω τον Παπαντώνη πίσω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Προσέξατε την προβοκάτσια? Η επιστολή διαμαρτυρίας που έγινε πριν 2-3 βδομάδες δεν ήταν του επίσημου Μοσχάτου αλλά 2 μελών του συλλόγου. Έτσι λέει ο Μπούτσης. Αρτίστας σε αυτά ο Αντωνάκης, πάει να βάλει σε τσακωμό την διοίκηση της ομάδας με τους "2". Αλλά εδώ δεν είναι το υπόγειο του ΠΑΣΟΚ πονηρέ πολιτικάντη. Εδώ είναι Μοσχατάρα-ολέ-ολέ. Κατάλαβες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Συμφωνώ με πολλούς φίλους. Προτείνω τέτοιες φύρες να μην τις προσκαλείται στις γιορτές της ομάδας. Αντίθετα να φωνάζετε αυτούς που πονάνε το Μοσχάτο. Παλιούς διοικητικούς και παλιούς αθλητές της ομάδας. Τους Μπιζάνηδες, τον Τσαπατσάρη, τον Κασιδιάρη, τον Χείρα και το Μποφίλιο, τον Γραβιά, κ.α. Έτσι μάλιστα θα ξανακάνουμε πάλι μεγάλη και μαζική την ομάδα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ .ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΩΔΕΙΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΛΙΠΑΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αναρωτιέμαι, καλά δύο συμπολίτες που δεν είναι παρά μέλη της ομαδας του Μοσχάτου του τα ψέλνουνε και του βάζουν ένα κάρο ερωτήσεις του αθλητικάρχη. Οι δημοτικοι σύμβουλοι στην χτεσινή συνεδρίαση τι κάνανε σε περίπτωση που ο κ. Μπούτσης είπε τα ίδια με την συνέντευξη του. Αλλά και ακόμη να μην μίλησε, όταν ξέρανε το περιεχόμενο της συνέντευξης και όταν υπήρχε θέμα συγκρότησης Αθλητικής επιτροπής, τι κριτική του άσκησαν; Μένει να μάθουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Μπράβο στους Στέφανο και Σπύρο, τα είπατε χύμα, τσουβαλατα και χωρίς στοιχείο υπερβολής. Αν πρόκειται να σας κάνω μια κριτική θα σας έλεγα και λίγα είπατε στον εν λόγω κύριο. Μπράβο και στον Στέφανο Μπιζανη που αναδεικνύει όλα τα θέματα της τοπικής κοινωνίας. Θέλω Στέφανε φίλε να διαβάσεις όμως προσεκτικά όλη την συνεντευξή του κυρίου στο life. Είναι γεμάτη ανακρίβειες, αοριστιες και μπορείς να κανεις σχολιασμό σε κάθε παράγραφο. Θέρμη παράκληση κάντο. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Είναι κοινό μυστικό στο Μοσχάτο ότι λειτουργεί ως δήμαρχος, κρίμα για τον Ανδρέα που δεν τον βάζει στον πάγκο δια παντός, αλλα όλα έχουν όρια. Το παρακάνει πάντα αλλα τώρα ξεπέρασε τα όρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. η αχαριστια αντωνακη πληρωνετε ακριβα.ολοι οι καλαμοκαβαλαρηδες ειχαν ασχημη πολιτικη και κοινωνικη καταρευση.μια καταρευση με φοβερο παταγο και συνεπειες τρομακτικες.οι αφιλοι παντα εμεναν απελπιστικα μονοι και στιγματισμενοι.οι ασημαντοι που θεωρησαν τους εαυτους τους θεους περασαν στο περιθωριο δημιουργοντας σαρκασμο και απαξιωση.καποτε ειχες φιλους τους οποιους με την αλαζονεια σου τους οδηγησες να γυριζουν τα μουτρα τους απο αηδια οταν περνας απο διπλα.ο φιλοτομαρισμος σε μια κοινωνια αλληλεγγυης ειναι οτι χειροτερο χαρακτηριζειενα ατομο.εχεις κανει πολλα λαθη ηθελημενα ηρθε η ωρα να πληρωθει ο λογαριασμος στην κοινωνια που ζεις.η ιστορια να ξερεις για ολους γραφετε στο τελος.εσπειρες θυελες θα θερισεις ανεμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η συνέντευξη του Αντώνη μου μοιάζει σαν προεκλογικός λόγος. Ξύλινη γλώσσα, μιλάει για όλα, θα κάνει τα πάντα με αγνες πάντα βέβαια προθέσεις...για το καλο του Μοσχάτου και εσχάτως και του Ταυρου. Απλά εμείς οι άσχετοι και κάτι Μαριολοφαναριτηδες το αδικησαμε το παιδι καθώς δεν αντιλαμβανόμαστε τα μεγαλοπνοα οράματα του. Για την ακρίβεια το εξής ένα.... Να γίνει χαλιφης στην θέση του χαλιφη.... Ο επόμενος δήμαρχος ντε..... Τι καλα που τα λέει για τον Άρη, μέχρι αγαπημένο του φίλο τον προσφωνει και δηλώνει συνεχιστης του έργου του.... Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή. Αχ ρε Αντώνη, σε έχω για έξυπνο παιδι,λύσε μου μια απορία ....πως κανεις τόσους εχθρούς? τι στο καλο τόσοι άνθρωποι κάνουν λάθος για σένα? μήπως τελικά προκαλεις με την ηγεμονικη σου συμπεριφορά? έχεις κάνει ένα εξαιρετικό παιδι τον Αντρέα να έχει γίνει η ουρά σου και αυτο ξεφτιλιζει τον δήμαρχο ως θεσμό. Σύνελθε βρε αγόρι μου, μάζεψε λίγο το εγω σου γιατί την έχεις πατήσει. Κανε απλά την αυτοκριτική σου έστω και για μια μόνο φορά. Δεν μπορεί να σε αδικούν τόσο πολυ πάντα εσένα.... Σου θυμίζω και την ιστορία με το Μεταξά που πάλι προκαλεσες και ένα σωρό αλλα ατοπήματα σου. Χωριό είναι το Μοσχάτο και όλοι ξέρουμε για τον διπλανο μας πέντε πράγματα. Για σένα ξέρουμε αρκετά και υποψιαζομαστε περισσότερα. Θα σου θυμίσω πόσο πολυ ευθύνη έχεις για ένα σωρό λάθη που διέλυσαν την τοπική οργάνωση του κόμματος στο Μοσχάτο, λάθη σου προσωπικά και ενέργειες που απομάκρυναν πολλούς καλούς συντρόφους. ΕΣΥ βρε αγόρι μου είσαι παγκόσμια πρωτοτυπία....έχεις τους περισσότερους εχθρούς..... Ανάμεσα στους.....φίλους σου..... Τι να πω πια. Οι δε φίλοι καταπιαστηκαν μονόπλευρα και καλα έκαναν μόνο με το κομμάτι που τους έθιξε . Αν διαβάσει κάποιος όλη την συνέντευξη σου μπορεί να γράφει απάντηση σε κάθε παράγραφο 24τομη εγκυκλοπαιδια. Φιλική συμβουλή, κανε μια χάρη στο Μοσχάτο αλλ κυρίως στον εαυτό σου για να περισωσεις λίγη αξιοπρέπεια. Παραιτησου και ασχολησου με κάτι πιο κοντα στο αντικείμενο σου. Σταματά τις ίντριγκες,προσπάθησε να πιάσεις τον παλμό της κοινωνίας και προσγειωσου λιγάκι... Καλο θα σο κάνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΟΜΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ.ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΕΣ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ.ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Το καινούργιο προς ενημερώση όλων είναι, ότι για να βουλωσουν τα στόματα στον Α.Ο. Μοσχάτου ο περι ου ο λόγος τι έκανε λέτε? έβαλε στην επιτροπή αθλητισμού τον πρόεδρο του συλλόγου....
  Τάσο πρόσεχε μην παίξεις το παιχνίδι του Αντώνη.
  Τα στόματα όχι μόνο δεν θα κλείσουν αλλα θα ανοίξουν κι αλλα πολλα απο το Δ.Σ. Και τότε θα βγουν κι αλλα πολλα στην φορά. Προσοχή λοιπόν Αντώνη γιατί αυτο το παιχνίδι δεν το ξέρεις καλα και δεν είναι πεδίο για μικροπολιτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @ Ανώνυμος 7:04
  Φίλε το σχόλιο σου δεν βοηθάει. Αντι για κοσμητικά επίθετα γράψε πράγματα που να σχετίζονται με το θέμα. Ελπίζω να μας κατανοείς
  [σημερα στην παρελαση ο (......) μπουτσης (......) σου κανει μεγαλη ζημια ο ασχετος].

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @ Ανώνυμος 28/10/11 11.52
  Ο πρόεδρος του ΑΟΜ δεν είχε ανάγκη τον Μπούτση για να μπει στην Αθλητική επιτροπή. Δικαιωματικά συμμετέχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. KANEIΣ ΛΑΘΟΣ 11.20 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΠΟΙΟΣ ΣΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια