Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Πήγε, Είδε, Σιώπησε!

Ξέραμε (χοντρικά) για την σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ότι:
- κράτησε λιγότερο από μια ώρα

- στον λίγο χρόνο που συζήτησαν οι αρχηγοί των δεξιών κομμάτων, ασχολήθηκαν με τον Μπερλουσκόνι και τσιμουδιά για Ελλάδα.
- ο Σαμαράς δεν ανακατεύτηκε στη συζήτηση (παρά το γεγονός ότι στην Αθήνα παρουσιάζεται λαλίστατος).

Όμως αν είναι αληθινή η φράση που είπε η Αγκελα Μέρκελ στη Σύνοδο του Λαϊκού κόμματος, ότι δηλαδή "η συμφωνία της 21ης Ιουλίου ήταν λάθος διότι ελήφθη με βάση λανθασμένα στοιχεία", τότε έχουμε να κάνουμε με μείζον πολιτικό θέμα.
Γιατί δεν παρενέβη ο αρχηγός της ΝΔ;
Τελικά, αποτυχημένος ο ένας, άφωνος λόγω σκοπιμοτήτων ο άλλος!

-----------------------------
Πηγή: http://www.antinews.gr/2011/10/23/129330/

6 σχόλια:

 1. Μπροστά όμως στα μαρκούτσια ήταν ομιλητικός. Μάλιστα μίλησε και σε καλά αγγλικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ακολουθεί την τακτική του Καραμανλή. Θα έρθει κι αυτός στην εξουσία εξαιτίας της αυτοκτονίας του αντιπάλου του. Το μόνο που τον νοιάζει είναι το γινάτι να γράψει η Ιστορία για την αφεντιά του ότι υπήρξε πρωθυπουργός και όχι ότι όλο κι όλο ήταν καποιος που πρόδωσε κάποτε έναν πρωθυπουργό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντε, γιατί μόνο με τον Γιώργο τα βάζατε τόσο καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @5.21
  Εδώ που τα λέμε δεν θέλει και μεγαλη παρακίνηση για να κάνεις κριτική στον ΓΑΠ. Μόνα τους έρχονται "τα καλά λόγια".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έλα ρε που θέλετε να μιλάει ο Σαμαράς.Αφού το κάνει επάξια ο Σπανάκης.Αυριο θα δ'ωσει ρέστα πάλι στο δημοτικό συμβούιο με την αντιπολίτευση που κάνει.Σαν αντιδήμαρχος και βάλε συμπεριφέρεαι τον τελευταίο καιρό.Οι κότες της πολιτικής αυξάνονται και πληθύνονται τον τελευταίο καιρό.Όλοι κάπου αποβλέπουν.Μόνο που ο Σπανάκης στο χώρο του δήμου αποβλέπει στο τίποτα με την ανύπαρκτη δράση του.Βλέπεις το παιδί έχει επενδύσει στη συναίνεση κόντρα στον αρχηγό του που ποτέ δεν αγάπησε.Αλήθεια που είναι ο μέγας Βασίλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άυριο ο Σπανάκης θα καταγκείλει με δριμύτητα την πολιτική της κυβέρνησης αφού επικαλεσθεί και το τρομερό ψήφισμα του Τ.Σ Μοσχάτου που ώθησε και την Κα Κατσέλη στη καταψήφιση του αρ. 37 και στη διαγραφή της. Απ' εδώ και στο εξής μετα τις συνεντέυξεις στα FOX, CNN καί την εμφάνιση στην εκπομπή της Μιχαλονάκου τρέμε ΠΑΣΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια