Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Ζητώντας το αδύνατο


Το μεγάλο ζητούμενο, βέβαια, είναι ποιοι κρύβονται πίσω από τις κουκούλες, από που προέρχονται και ποιοι τους καθοδηγούν κατά τρόπο παρακρατικό.
Όμως δεν αντέχουμε να μην προβάλουμε την εικόνα όπου δύο κοπέλες διαδηλώτριες περικυκλώνονται από καμιά 20αριά "γενναίους του μπρανκαλεόνε" και ψεκάζονται με χημικά... εξ αποστάσεως 10 εκατοστών!!!

[Έτσι για να μάθετε καργιολίτσες να καθόσαστε στο σπίτι σας και να μαγειρεύετε αντί να παίρνετε τους δρόμους…
Να κάνετε λογαριασμούς πως θα την βγάλετε καθαρή με τα δάνεια, τις κάρτες, τους λογαριασμούς και τα κυβερνητικά χαράτσια, κι όχι να κάνετε μαγκιές εκεί που δεν σας παίρνει.]

Τώρα να συσχετίσουμε τα ΜΑΤ με αρετές όπως η αντροσύνη, είναι χαμένη προσπάθεια.
Για συνέπεια στα μέτρα τάξης και προστασίας του κόσμου από τους κινδύνους, ούτε λόγος.
Αλλά αν τα παλληκάρια που ψεκάζουν δύο (όλες κι όλες) νέες γυναίκες έχουν νεκρωμένες αισθήσεις και ανύπαρκτα αισθήματα, ποιά είναι αυτά του αρμόδιου Υπουργού;
Και δεν γουστάρουμε να ακούσουμε να εκφράζεται η βαθειά του λύπη, όπως και στην περίπτωση του άτυχου οικοδόμου που έπεσε νεκρός την ώρα που διαδήλωνε με το ΠΑΜΕ (άσε που η δήλωση Παπουτσή δεν η έκφραση οδύνης, αλλά μια ανάσα ανακούφισης που ο φουκαράς «δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις»).
Και δεν ανεχόμαστε να ακούσουμε νέες μαλακίες περί διεξαγωγής ΕΔΕ.
Αυτό που θέλει η κοινωνία είναι να τον ακούσει να λέει:
Παραιτούμαι!


Αλλά που τέτοια τύχη.
Με την μετάλλαξη του κόμματός του και με τον βαμπιρισμό στον οποίο βήμα - βήμα προχώρησαν όλοι τους – και οι 153 ή 154 - απομυζώντας μισθωτούς και συνταξιούχους, τότε ζητάμε το αδύνατο.

-----------------------------

Ένα υστερόγραφο για τις δύο κοπελιές (που πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν χιλιάδες άλλες)
Καργιολίτσες σας θέλουνε!
Νοικοκυρούλες και γκομενίτσες που δεν διαμαρτύρονται.
Όμως σας ζητάνε - κι αυτοί - ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

ΤΟ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ
1KLIK-ARISTERA ( http://1klik-aristera.blogspot.com
)

4 σχόλια:

 1. Γηράσκω αεί διδασκόμενη. Κάθε μέρα και ...καλύτερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάντα με μαεστρία κάνετε το μικρό μεγάλο. Συγχαρητήρια. Με το υστερόγραφο στις 2 κοπέλες κάνετε εξαιρετικό φινάλε για την ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εκτος και παραδεχτούμε ότι έχουμε χούντα ντυμένη τον φρυγικό σκούφο. Κατι ανάλογο με αυτό που συγκαλυμμένα είπε ο Περικλης με την γραφίδα του Θουκιδίδη. Στο όνομα δημοκρατία. Γιατί δεν μπορεί τόσα χρόνια να μιλάμε για τα ίδια και να φοβίζουν τον κόσμο με αιματηρά επεισόδια και τώρα με θανάτους. Πιαστήκανε περιοδικά κάμποσοι από τους κουκουλοφόρους. Δεν μάθαμε όμως ποτέ ποιοί ήταν και για λογαριασμό ποιών δουλεύανε. Δεκάδες βίντεο, εκατοντάδες φωτογραφίες και μηδέν αποτέλεσμα. Χέσε μας ρε Παπουτσή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστώ στο όνομα όλων των γυναικών που αγωνίζονται ενάντια στην εθνική υποδούλωση. Έγραψες ένα ευαίσθητο άρθρο. Από τα καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια