Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Texas το Μοσχάτο...

Αγρια πράγματα συνέβησαν και σήμερα το βράδυ στην πλατεία δημαρχείου με ληστεία 13 χρονου και γρονθοκόπημα αυτού από άλλο παιδί.
Η αστυνομία που έφτασε επί τόπου μετά το περιστατικό, ρώτησε, έμαθε, και απήλθε.
Τα γεγονότα όμως΄είχαν και συνέχεια χωρίς να σχετίζονται μεταξύ τους όπως ανακριβώς αναφέρει άλλο blog.
Τα μηχανάκια που εισέρχονται καθημερινά στην πλατεία δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στα τρίχρονα και τετράχρονα παιδάκια που παίζουν εκεί και ο φοβερός θόρυβος που δημιουργούν, οδήγησαν γονέα στο να προβεί σε παρατηρήσεις σε οδηγό δικύκλου με αποτέλεσμα πολλοί νεαροί της πλατείας με μηχανάκια θεώρησαν ότι πρέπει να λάβουν το λόγο.
Όρμησαν με αποτέλεσμα να έχουμε γενικευμένη συμπλοκή νεαρών αλλά και ενήλικων με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όλων.
Ο δήμαρχος παρευρέθηκε στο μέρος των συμπλοκών όταν είχαν πλέον ηρεμήσει τα πνεύματα και είχαν αποχωρήσει οι 5 μηχανές της αστυνομίας και το ένα περιπολικό και δέχτηκε τις παρατηρήσεις και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για αυτά που συμβαίνουν στην πλατεία.
Η δημοτική αρχή πρέπει να δει το θέμα άμεσα και χωρίς καμμιά καθυστέρηση.
Αυτό δεν αποτελεί πρόταση, αλλά απαίτηση όλων των κατοίκων της περιοχής που αγωνιούν για τα παιδιά τους που καθημερινά τα απογεύματα παίζουν στην πλατεία εν μέσω μηχανών που κυκλοφορούν ανενόχλητες!
Η πλατεία σε πρώτη φάση πρέπει να προστατευτεί με τέτοιο τρόπο που θα αποτρέπει την είσοδο των μηχανών στο χώρο της, πράγμα που θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει.
Δυστυχώς παρά τα παράπονα που έχουν γίνει στο παρελθόν, καθυστερεί να πάρει μέτρα.
Η ανάγκη προστασίας της πλατείας, των περιοίκων και όσων συχνάζουν στο εκεί cafe, είναι πλέον επιτακτική όσο ποτέ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ και ευελπιστούμε να μην αντιμετωπίσουμε καταστάσεις με πολύ χειρότερα αποτελέσματα.7 σχόλια:

 1. Τα πράγματα εδειχναν άσχημα από νωρίς.
  5-6 μηχανάκια διέσχιζαν με θόρυβο πότε την Αργοστολίου και πότε την Κεφαλληνίας.
  Ίσως ήταν αντίποινα στην αστυνομική έφοδο της ομάδας Δίας που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα. Ίσως πάλι η μαγκιά και η φιγούρα στα κορίτσια που συχνάζουν στην υπερυψωμένη βεράντα.
  Ο εκνευρισμός των πολυπληθών θαμώνων του Ντελκάμπο έγινε αγανάκτηση όταν άκουσαν για τη ληστεία σε βάρος του νεαρού γιού του κ. Κρεμμύδα. Τα πράγματα αγρίεψαν όταν ο νεαρός ληστής γρονθοκόπησε το θύμα της ληστείας του, όταν αυτό τόλμησε να του ζήτησε εξηγήσεις για το ενάμιση ευρώ που του βούτηξε από τα χέρια.
  Στη συνέχεια ακολούθησε η σύρραξη μέσα στον ολοφάνερο εκνευρισμό συνένωσε τα δύο άσχετα μεταξύ τους γεγονότα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1,5 ευρώ!!!!
  Αυτό μου θυμίζει τους "Αθλίους" του Βίκτωρα Ουγκώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λυπηρή κατάσταση. Ήταν αναμενόμενο ότι θα ξεσπάσει κάποιου είδους καβγάς. Μένω πολύ κοντά και με ορατότητα προς την πλατεία και ζητάω επιτέλους Δήμος και Αστυνομία να κάνουν κάτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σχολιάζω εδώ τσαντισμένος εναντίον του καραγκιοζομπλοκ Μοσχατο Λάηβ που κόβει σχόλια όταν δεν του αρέσουνε. Χτές βράδυ αργά κριτικάρησα την προσπάθεια του Λάηβ να μας παρουσιάσει την παρουσία του δήμαρχου ως κάτι καλό απο μέρους του. Σιγα τα αυγά ρε Οικονόμου. Δυό βήματα από το δημαρχείο του γίνονται αυτά και καθημερινα και τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι κόπιασε στην πλατεία. Όπως καταλαβαίνω ας μην τον έπαιρναν τηλέφωνο οι αγανακτησμένοι πολίτες και ο Άρης ο Κρεμμύδας και θα βλέπαμε την αντίδρασή του. Αλλα κοντος ψαλμός αληλούγια. Να δούμε τι θα κάνει τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τα δυσάρεστα γεγονότα χθες το βράδυ στην πλατεία θα πρέπει να μας προβληματίσου όλους μας, Γονείς , Θαμώνες και περίοικους.
  Οι υπεύθυνοι να πάρουν μέτρα εδώ και τώρα το πρόβλημα το γνωρίζουν
  και μάλιστα αρκετά καλά το αφήνουν όμως να σέρνετε. Ίσως λέω ίσως να θέλουννα διαλυθεί η (Κρεμμυδούπολι ) όπως την αποκαλούν.
  Το ότι ειδοποιήθει και ήλθε ο Δήμαρχος μετά του Αντιδημάρχου ε και
  (Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις) το πολύ πολύ να κάνει κάνα έγγραφο ακόμα στην Αστ. Διεύθυνση Μοσχάτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ανώνυμε τσαντισμένε τώρα κατάλαβες το ποιόν του συγκεκριμένου blog; ίδιο με τον ιδιοκτήτη του είναι. αν θες να δεις σχόλιο σου στο blog αυτό γράψε πόσο καλοί είναι τι τέλειο που είναι το μοσχατάκι μας ότι είναι φοβερός ο δημαρχός μας και βεβαίως βεβαίως ο κοινοτάρχης μας ζήτα του να βάλεις και καμιά διαφήμιση και ίσως σου επιτρέψει να δημοσιεύσει μετά .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. γιατι στη κεντρικη πλατεία (ο θεος να τη κάνει)στη Εκκλησία τα πράγματα είναι καλύτερα? Τσαμπουκάδες, μηχανάκια παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο που κάνουν αδύνατη τη πρόσβαση στα καροτσάκια,περίεργα αλισβερίσια είναι καθημερινά φαινόμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια