Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Της πουτάνας ο κάδος

Και φυσικά δεν πήγα.
Ούτε καν με το πρόσχημα ότι για λογαριασμό του ΜοσχατουΠολις θα επιτελούσα θεάρεστο δημοσιογραφικό έργο υπέρ των αναγνωστών του blog (όπως ακριβώς είχε κάνει «κάποιος» κατά την διάρκεια της κατάληψης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, των και «Υπόγα» αποκαλούμενων)
Σιγά που θα πήγαινα σε συγκέντρωση που την «έφτυσε» ο ίδιος ο Δήμαρχος!
Γιατί o κ. Ευθυμίου όντας περισσότερο έξυπνος και πιο εκλεπτυσμένος δεν κοινώνησε των αχράντων μυστηρίων της ηθικίζουσας εντόπιας κοινωνίας.
Άφησε την πλέμπα του συνδυασμού του να συνδιαδηλώσει ενάντια στις ιερόδουλες της παραλίας, σε ένα show αυτόδιαμαρτυρίας, αυτοπροβολής και Σιωκοπροβολής.
Γενικά, κατά την βραδυνή πτήση του, ο Αετιδεύς δήλωσε ότι η συγκέντρωση είναι των κατοικων και όχι του Δήμου, αλλά κεντρικός ομιλητής ήταν η αφεντιά του.
Μάλιστα έκλεισε την ομιλία του εκφράζοντας τον φόβο να μην επεκταθεί το πρόβλημα. Αμέ...
Δεν ξέρω αν οι "ανιχνευτές" του τον είχαν ήδη πληροφορήσει ότι οι ιερόδουλες είχανε πάει 200 μέτρα πιο κάτω, στο 1ο Λύκειο (τόσο πολύ σκιάχτηκαν), όμως πλάκα – πλάκα για σκέψου να δούμε τα κορίτσια να κουνάνε τους γοφούς και να στριφογυρίζουν τα τσαντάκια τους μπροστά στην εκκλησία και την προτομή του εθνάρχη Βενιζέλου ή να πηγαινοέρχονται στο πεζοδρόμιο του έρημου Γραβιά… εκπληρώνοντας τους φόβους του Αετιδέα...
Όμως, πέρα από την επίσημη ομιλία και τις διαβεβεβαιώσεις ότι θα χυθεί άπλετο φως, το κλου της συγκέντρωσης - όπου έγινε «της πουτάνας το κάγκελο» - ήταν το φράξιμο της οδού Καποδιστρίου από έναν κάδο απορριμμάτων.
Κάγκελο χρειαζότανε, αλλά βολικός και ο κάδος για το συμβολικό κλείσιμο του δρόμου που οδηγάει μέσα στο Μοσχάτο.
Δεν θα περάσει η πορνεία στην πόλη μας.
No Pasarán!
Έστριβε δεξιά ο κοσμάκης και στουκάριζε στον κάδο και στην άρνηση του συμβολισμού του.
Κατά τις μιάμισυ πάει να στρίψει δεξιά και μιά κυρία, για να πάει στο σπιτάκι της, και πέφτει πάνω στον κάδο και στην αγωνιστική άρνηση των διαδηλωτών να μπει το «κακό» στην πόλη.
Μα είμαι Μοσχατιώτισσα...
Τίποτα…
Μα δεν είμαι ιερόδουλος...
Τίποτα…
Αγανακτισμένη ξαναμπήκε στο αμάξι της και τράβηξε κατά την Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Το τσαντισμένο μαρσάρισμά της, το συνόδεψαν τα παλαμάκια της ηθικίζουσας εντόπιας κοινωνίας που είχε νικήσει.
Της πουτάνας ο κάδος, η συγκέντρωση… δηλαδή...

32 σχόλια:

 1. Είδα το βιντεάκι της συγκέντρωσης και με κυρίεψε απέραντη θλίψη. Ευτυχώς που δεν αναρτήσανε και κανένα "πανό" να το βλέπουν οι διαβάτες των αυτοκινήτων και των λεωφορείων για να κοροϊδεύουν την πόλη μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι στο γήπεδο παρατάχτηκε η β' ομάδα. Αμά δεν έχει μέσα Μπούτση, Ντερέκα και Δημητρίου τι μπάλα να σου παίξουν? εξού και το σκορ: Ιερόδουλες - Moschato City 1-0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έχουνε και πλάκα.
  Αφού πρωταγωνιστουνε ως αβανταδόροι του Τόλη
  και σκάνε μύτη ως αντιπρόσωποι του Το.Συ.Ν.
  γράφουνε και ως το live επίσημο δημοσιογραφικό όργανο της τοπικής κυβέρνησης:
  "Αν μη τι άλλο, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι άλλο:
  Οι γυναίκες αυτές δεν είναι παρά θύματα μιας κατάστασης,
  αφού εκδίδονται, προφανώς, παρά την θέλησή τους.
  Δεν είναι στο χέρι τους να διαλέξουν
  πού θα βρίσκονται ούτε πού θα εξυπηρετούν τους "πελάτες" τους.
  Αν ήταν στο χέρι τους, θα είχαν διαλέξει μια διαφορετική ζωή.
  Το ζήτημα για τις ίδιες είναι να φέρνουν λεφτά
  σε κυκλώματα της νύχτας, μαστροπούς
  και μπράβους που τις εκμεταλλεύονται".
  Για τέτοια ευαισθησία μιλάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φιλομαθείς οι κοπέλες. Από το 2ο Λύκειο επήγανε στο 1ο Λύκειο. Άντε και στο 3ο την επόμενη φορά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παραφράζοντας τις δηλώσεις Γιούνγκερ για τον περιορισμό της εθνικής μας ανεξαρτησίας, θα έπρεπε να πούμε για το Μοσχάτο: Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να σταματήσουν τα καραγκιοζηλίκια και να πιεστεί η Αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της. Προστασία των δήμων και όχι ξύλο στους διαδηλωτές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @ Δήμητρα
  Που να "δεις" πως πιθανόν θα μας κοροϊδεύουν οι μετανάστες που πιθανά θα έμεναν στον Φοίβο, μέχρι να εγκριθεί το πολιτικό άσυλο.
  Δεν θέλαμε μια ελεγχόμενη κατάσταση και πέσαμε στα νύχια της Μεταναστευτικής Πορνείας. Τρεχάτε ποδαράκια μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2011 10:06 π.μ.
  Το αποτέλεσμα και το σκορ ήταν αναμενόμενο. Δεν προσέξατε ότι το θέμα δεν πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εξαντλήθηκε στην "βάσανον" του Κοινοτικού Μοσχάτου. Τα μεγάλα ονόματα θέλουν καθαρά χέρια. Όχι κορόϊδα είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2011 10:16 π.μ.
  Τώρα, τι; Με βάζεις να πάω πίσω και να ψάχνω τι γράφανε οι "ευαίσθητοι" για τους λαθρομετανάστες του ...Φοίβου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ FosForouxos
  Λες να είναι θέμα Φιλομάθειας;!;!...
  Πάντως θα έχουνε να το λένε ότι έστω και έξω από τα σχολεία πέρασαν. Παλιά βέβαια κάποιοι πουλούσανε κουλούρια έξω από το Πανεπιστήμιο. Τώρα τα κορίτσια πουλάνε sex...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. άστε τον αετιδέα αφού θέλει να πάει για δήμαρχος πρέπει να επιδείξει έργο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. παράξενο που δεν φώναξε τα κανάλια να πεί καμιά εξυπνάδα. είχε μόνο τον κάμεραμαν του δήμου και τα blogόπαιδα. και προπάντων η εκδήλωση είναι των πολιτών.. τις υπογραφές που μαζεύανε ποιανού ήταν;;
  άρτος και θεάματα
  ΕΚΤΑΚΤΟ επόμενο θέμα του συμβαίνει τώρα live
  πλήθος κατσαριδών και αρουραίων έχει γεμίσει το μοσχάτο. καλούνται οι κατοικοι να κάνουν συγκέντρωση (όπου θα μιλήσουμε βέβαια) μετά θα χωριστούμε στους δρόμους του μοσχατου με τέζα και γάτες να αποτρέψουμε αυτή την λαίλαπα και πηγή μικροβίων. Μας αφορά όλους γιατί μπορεί να μπει και στο δικό μας σπίτι. Το κάνουμε συμβολικά 1 μέρα και μετα θα δώσουμε σε ιδιώτη 30.000 για την απολύμανση της πόλης(μην χάσουμε το καφέ και χαλάσουμε και το μοκασίνι)
  μια ευγενική χορηγία του (καλύτερου) προέδρου της κοινότητας μοσχάτου ενοείται με την φωτογραφία που αμείλικτος
  χορηγός εκδήλωσης και επικοινωνίας μοσχάτο κοραή live και παραρτήματα
  Υ.Γ. όποιος έχει εναλακτική πρόταση ή διαφωνεί είναι πολέμιος της δημαρχεία πρέπει να εκδιωχθεί και προπάντων λαικιστής.
  Ζήτω το Μοσχάτο Ζήτω η επανάσταση Ζήτω ο Αετιδέας Ζήτω ζήτω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αιδώς Αργείοι,,,,,
  Μια ζωή κοιτάζουμε απο μακριά .....
  Μιά ζωή ωχαδελφισμός......
  Μια ζωή τι με νοιάζει εμένα ....
  Μια ζωή οι άλλοι ας πεθάνουν βρέ ΑΔΕΛΦΈ εμένα να μην πειράξουν......
  Κανείς ποτέ δεν διαμαρτρήθηκε για τίς περιοχές της Αθήνας που χρόνια τώρα έχουν το πρόβλημα!!!!!
  Τώρα ήρθε και η σειρά μας.....
  Μη ηθικολογήτε κλαίγοντας λοιπόν....
  Καλοκαίρι είναι κατά παραλία τράβηξαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @ Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2011 11:16 π.μ.
  Μειωμένης αυτοδιοικητικής κυριαρχίας… χμμ! Ανωνυμούλη μου δεν λες τίποτα. Βροχή μας πέφτουν οι καντεμιές και το ότι χάσαμε την μπάλα είναι προφανές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @ Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2011 11:20 π.μ.
  Θα συμφωνήσω μαζί σου και μάλιστα με κάθε σοβαρότητα. Πριν εξετάσουμε ουσιαστικά το θέμα, πριν ανατρέξουμε σε εξειδικευμένους ανθρώπους για να το μελετήσουμε στην κοινωνική του διάσταση, πριν εξαντλήσουμε τις συνομιλίες και τις απαιτήσεις μας από την αστυνομία, βγάζουμε τον κόσμο στους δρόμους. Αντί να φτάσει (λόγω σοβαρότητας) στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και το Δημοτικό Συμβούλιο, το ξεπετάξαμε στο Κοινοτικό και μάλιστα σε μια διαδικασία κατώτερη των περιστάσεων, αφού έγινε ένα show αντί αντικείμενο ανάλυσης και λήψης μέτρων. Και το να βάλεις 5-6 φωτιστικά ή κάποια εμπόδια δεν νομίζω ότι χρειάζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Απλά είναι πράγματα που τα κάνεις …χτες. Μην ξεφτιλίζετε το πρόβλημα των περιοίκων που βιώνουν το πρόβλημα. Ούτε Κολόμβοι είσαστε εσείς, ούτε ιθαγενείς εκείνοι. Σοβαρότητα χρειάζεται. Τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @ μούφα 4 Ιουλίου 2011 12:48 π.μ.
  Να τον αφήσουμε.
  Αλλά η βιασύνη σε κακό θα του βγει, τώρα μάλιστα που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
  Με «πατατιές» που τον αφήνουνε να διαχειριστεί οι πονηροί δεινόσαυροι ή και με κρέμασμα 2-3 φωτογραφιών του (από τα φίλια blogs που είναι προσδεμένα στην ομάδα του – γιατί έχει ήδη ομάδα) δεν γίνεται τίποτα.
  Οι επικίνδυνες (για κάποιους) επιδιώξεις του, φεγγίζουν κάτω και ανάμεσα από το αραιό φτέρωμα του αετιδέα…
  But it’s ok baby. It’s up to him… χεχεχε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @ Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2011 1:27 μ.μ.
  Ζήτω οι απολυμάνσεις!
  (πολύ ωραίο project αυτό με τις κατσαρίδες)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ @ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11.20. ΑΝΤΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΡΕΞΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΧΑΖΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Πέρα από τις κακίες και τις ζήλιες που βγάζετε σε κάθε θέμα που αφορά αν όχι το σύνολο των κατοίκων αλλά μια αρκετα θεωρώ εγώ, μερίδα ανθρώπων του Μοσχάτου το μηδενίζεται σαν να είναι όλα πλεκτάνη,λαμογιες, σκεβορίες κτλ. Εχετε ακούσει το κόσμο για όλα αυτα τα θέματα που αφορούν και εσας σαν αντιπολίτευση;(φοιβος,πουτανες)Εγώ νομίζω πως όχι!!! Δεν μπορώ να πιστέψω πως μερίδα της πολιτικής ζωής του τόπου( Κυρίως αντιπολίτευση 3η) όπως οι περισσότεροι που μιλάτε σε αυτό το blog, Αν πραγματικά έχετε ακούσει τις φωνές του κόσμου. Όλα τα βάζετε στο ίδιο τσουβάλι ειδικότερα έαν τα θέματα αυτά προκύπτουν από τους κυβερνόντες του Δήμου. πως Θα πάει η πόλη μας μπροστά ρεεεε!! Σε δύο χρόνια ασχοληθείτε με αυτά (εκλογες) επιτέλους ακούστε τον κόσμο... Πόσο γελείο ακούστηκε που κάποια στελέχη του Πασοκ κάνανε κατάληψη στην υπόγα όπως λέτε. Είδατε κανέναν να σας κράζει; Είστε υπεύθυνοι για αυτό που ζούμε σήμερα και εσείς και οι κινησεις εντυπωσιασμού ειδικότερα σε τέτοιου είδους θέματα είναι ανούσιες. Από το να κράζετε μόνο ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ...

  φιλικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αλέξανδρος Π.5 Ιουλίου 2011 - 2:44 μ.μ.

  Στεφανε τα συγχαρητήρια μου. Φοβερή παρουσίαση του θέματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ !

  ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΚΙ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΞΥΛΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!!

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ !

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 23:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 03:00 ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!

  ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ 4 ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ 7-8 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 20 ΟΣΟ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

  ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗΣ ΟΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΚΕ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ , ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !

  ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΠΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ !

  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

  ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Φίλε Κωνσταντίνε παρά τις κάποιες υπερβολές σου έδωσες το μέγεθος του προβλήματος.
  Τουλάχιστον να καταλάβουν κάποιοι πως δεν είναι όλα παραταξιακή κόντρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @ Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2011 2:58 μ.μ.
  Αγαπητέ δεν θα διαφωνήσω μαζί σου στα περί Αργείων. Θέτεις σωστά την γενική αρχή όπου κάθε τοπική κοινωνία πρέπει να είναι ευαίσθητη και έτοιμη να ορθώσει ανάστημα σε αυτά που την απειλούν. Ακόμη – ακόμη έχεις δίκιο και στο χιουμοριστικό (αλλά όχι άστοχο) φινάλε που κάνεις για το καλοκαίρι. Είναι κάτι σαν την λογική κίνηση των σαρακατσάνων βοσκών και των κοπαδιών τους: από τα βουνά στα πεδινά και τούμπαλιν. Όμως σου διαφεύγει ότι η αρκετά τσουχτερή κριτική μου δεν έχει να κάνει με την αυτή καθαυτή τη συγκέντρωση των κατοίκων της γειτονιάς (που βιώνουν το πρόβλημα), ως δικαίωμα και όπλο αντίστασης των κατοίκων, αλλά με την γενικότερη μεθόδευση της κινητοποίησης και παρουσίας του δήμου. Η άποψή μου διατυπώθηκε πριν κάνεις το σχόλιο σου, κατά την απάντηση που έδωσα στον @ Ανώνυμο 4 Ιουλίου 2011 11:20 π.μ., όπου γράφω: «…Πριν εξετάσουμε ουσιαστικά το θέμα, πριν ανατρέξουμε σε εξειδικευμένους ανθρώπους για να το μελετήσουμε στην κοινωνική του διάσταση, πριν εξαντλήσουμε τις συνομιλίες και τις απαιτήσεις μας από την αστυνομία, βγάζουμε τον κόσμο στους δρόμους. Αντί να φτάσει (λόγω σοβαρότητας) στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και το Δημοτικό Συμβούλιο, το ξεπετάξαμε στο Κοινοτικό και μάλιστα σε μια διαδικασία κατώτερη των περιστάσεων, αφού έγινε ένα show αντί αντικείμενο ανάλυσης και λήψης μέτρων. Και το να βάλεις 5-6 φωτιστικά ή κάποια εμπόδια δεν νομίζω ότι χρειάζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Απλά είναι πράγματα που τα κάνεις …χτες. Μην ξεφτιλίζετε το πρόβλημα των περιοίκων που βιώνουν το πρόβλημα. Ούτε Κολόμβοι είσαστε εσείς, ούτε ιθαγενείς εκείνοι. Σοβαρότητα χρειάζεται». Ελπίζω τώρα να σε έκανα να με ονομάσεις έστω και Φλιάσιο ή έστω και Πριηνέα, αντί Αργείο που δειλιάζει να δώσει μάχη για το κοινό καλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΑ , ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ BLOG ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ , ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0 !

  ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. @ Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2011 8:37 μ.μ.
  Γειά σου Τ.Κ. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. @ Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2011 8:49 μ.μ.
  Αγαπητέ φίλε, κι εγώ πολύ φιλικά θα σου πω ότι θα σκεφτώ το ζήτημα που βάζεις για «τις κακίες και τις ζήλιες». Έστω και απλοϊκά βάζοντας το, με ωθείς να κάνω την αυτοκριτική μου μπας και κάπου υπερβάλω. Όμως θα σε παρακαλούσα να μην συγχέεις το ύφος με την ουσία. Απλά κάποιες φορές επιλέγω κάποιους καυστικούς τρόπους για να εκφράσω τις απόψεις μου. Το κάνω μπας και ταρακουνήσω τους «βολεμένους» του συστήματος οι οποίοι νομίζουν ότι με μια απλή διαχείριση και 5-6 δημοσιοσχεσίτικα κολπάκια θα βγάλουνε την 4ετία. Τώρα όσον αφορά στον συσχετισμό της κινητοποίησης ενάντια στις ιερόδουλες με εκείνην της συμβολικής κατάληψης των γραφείων του τοπικού ΠΑΣΟΚ, θα ήθελα να σου πω το εξής, μιάς και μετείχα στο δίωρο διάβημα καταγγελίας. Μακάρι το ίδιο πράγμα να είχαν πράξει όλοι οι οργανωμένοι Πασόκοι σε ολόκληρη τη χώρα. Ούτε το δημοκρατικό, αριστερό και πατριωτικό ΠΑΣΟΚ θα δαιμονοποιούταν συλήβδην, αλλά και ούτε ο Παπανδρέου θα μπορούσε να θεωρήσει το Κίνημα ως τσιφλίκι του. Τώρα αν σε κάποιους η «κατάληψη» ήχησε γελοία, ας αφήσουμε να κριθεί από τις εξελίξεις που έρχονται…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. @ Αλέξανδρος Π.
  Ευχαριστώ παλιέ συμμαθητή μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. @ Ανώνυμος (Κων/νος Χρυσούλης)
  Αγαπητέ φίλε, καταρχάς θέλω να πω ότι χαίρομαι για το διάλογο και ιδιαίτερα για τον αντίλογο. Ελπίζω κάποιες προηγούμενες απαντήσεις μου να έχουν ξεκαθαρίσει την προσωπική μου στάση στο πρόβλημα. Όντας δύσκολο και ιδιότυπο θέλει κατάλληλους χειρισμούς στα πλαίσια του Νόμου και της Κοινωνιολογικής του εξήγησης, όμως πρωτίστως είναι θέμα της Αστυνομίας. Αντί της παραλιακής Σαββατιάτικης συγκέντρωσης κατά της «πορνείας του πεζοδρομίου», θα ήταν πολύ ουσιαστικότερο να μαζευτούν στην πλατεία του δημαρχείου 100, 200, 1000 Μοσχατιώτες οικογενειάρχες και να απαιτήσουν μια τέτοια αστυνόμευση που θα οδηγήσει ξανά την πόλη μας στην ασφάλεια και την ηρεμία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. @ Ανώνυμος 5 Ιουλίου 2011 6:04 μ.μ.
  Καμία σχέση με παραταξιακή κόντρα. Πουθενά δεν είδα παραταξιακές ανακοινώσεις που να υπονομεύουν είτε τους κατοίκους, είτε την κοινοτική ή δημοτική αρχή. Ακόμη και στην επίσημη συνεδρίαση του κοινοτικού Συμβούλιου Μοσχάτου, οι διαφορές εστιάστηκαν στην μέθοδο επίλυσης του προβλήματος και κυρίως στον ρόλο της αστυνομίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Re paidia na ta katapio ola – giati auto pou exei simasia einai to apotelesma – omos peste mou tou xristianou, autos o kados ton skoupidion ti diaolo paristane? ti idea itan auti kai ti simaine telika pera apo neura kai tsantila ton dierxomenon sympoliton mas?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ5 Ιουλίου 2011 - 11:02 μ.μ.

  ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΙ ... ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΟΥΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. μπαρμπα γιώργο έγραψες ο μεγαλυτερος κίνδυνος είναι αυτός για το μοσχάτο. Οι έμμισθες πουτάνες ποθ πάνε όπου υπάρχει χρήμα και συμφέρον. Βολεύουν ημετέρους και φοράνε προσωπεία ευαισθησίας πετάνε και κανένα ευφυολόγημα αλλά αβαντάρουν τακτικές υπόγειες και κάφρικες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια