Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Τα γελάκια του σ. Γερουλάνου

Ο ανασχηματισμός μπορεί πια να αποτελεί μπαγιάτικη είδηση, όμως σαν θέμα μετράει.

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης του ΓΑΠ αποτελεί την επιβεβαίωση στην πράξη του λαϊκού ρητού: «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Όσο κι αν η «τσαροποίηση» του Βενιζέλου έδωσε κάποιο πρόσκαιρο χρώμα στην κυβέρνηση Παπανδρέου, οι επανα-υπουργοποιήσεις κάποιων «απόλυτων μηδενικών» δείχνει την νοοτροπία και τις προθέσεις του Παπανδρέου και της «αυλής» του.

(φυσικά και του «τι μέλλει γενέσθαι»)

Ειδικά η περίπτωση Γερουλάνου, δίνει λαβή για το απόλυτο ξεφώνημα, εκτός και αν ο Πολιτισμός, ο Τουρισμός και ο …Αθλητισμός άνθησαν επί των ημερών του ή εκτός και αν τα Ελγίνεια κοσμούν πια το νέο Μουσείο Ακροπόλεως, κι εγώ – κι εσείς – κι οι άλλοι – δεν πήραμε χαμπάρι…

Αυτό όμως που πήραμε είδηση είναι η διαγωγή του trendy και κοσμοπολίτη κολλητού του Παπανδρέου στην πρώτη εωθινή συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβούλιου.

Ολόγυρα στο οβαλ τραπέζι κάτι υπουργικές μουράκλες «Νάααααααα» με το συμπάθειο, που λες και μετείχαν σε μνημόσυνο ή σε «τραπέζι» μετά από κηδεία.. Ανάμεσα όμως στα βλοσυρά πρόσωπα των υπουργοποιημένων, υπήρχε μια χαμογελαστή εξαίρεση: αυτή του σύντροφου Παύλου Γερουλάνου που χαριεντιζόταν με το παραπλεύρως καθήμενο σύντροφο Σαχινίδη.

Το κέφι του ίσως σηματοδοτούσε την δασκαλεμένη προσπάθεια να διαχυθεί κάποια ελπίδα για μια επιτυχημένη νέα εξόρμηση της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Ίσως, πάλι, να αποτελούσε δείγμα αυθόρμητης χαράς για την πολιτική του επιβίωση ή επιτηδευμένης προβολή της ισχύος του μέσα στους κύκλους του Καστριού και του Μαξιμού.

Στα σίγουρα όμως αποτελούσε μια ευθεία πρόκληση προς τον χειμαζόμενο λαό που με μισή ψυχή παρακολουθούσε το δράμα από τις οθόνες των τηλεοράσεων.

3 σχόλια:

 1. σφίγγα από τη νάξο25 Ιουνίου 2011 - 2:23 μ.μ.

  Στέφανε, βλέπω ότι μέσα στην πασοκική οικογένεια υπάρχει αλληλοφάγωμα. ;-))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή Μοσχατουπολις χαίρεις της εκτίμησης μου. Η ειλικρινής κριτική και η προσπάθεια διάσωσης της τιμής του πραγματικού ΠΑΣΟΚ σου προσμετράται σε αντίθεση με την τακτική των γραμματέων της ΤΟ1 και ΤΟ2. Και να ταν μόνον ο Γερουλάνος. Διαβάστε έδώ τι έγινε σε επίπεδο ΠΑΣΠ και κυρίως κοιτάχτε τα σχολια, που κατάντησε το ΠΑΣΟΚ.

  ΠΑΣΠ και ΑΣΟΕΕ...
  Από την Μαρία Ανδριανοπούλου

  Με μαρτυρίες πολλών φοιτητών χθες στη Νομική Σχολή Αθηνών, η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ A.E. επιτέθηκε βίαια σε μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής Αθήνας στέλνοντας τέσσερις φοιτητές σοβαρά τραυματισμένους στα Νοσοκομεία "Ευαγγελισμός" και " Γ.Γεννηματάς".
  Όλα αυτά γιατί; Η Α.Ε. της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ με...
  καθοδηγητές τους, τον Χάρη Κατάκο, Γιώργο Χατζηδάκη, Μιχάλη Νικηφόρο και Μάνθο Λυκάκη όπου στο παρελθόν οι συγκεκριμένοι έχουν απασχολήσει τα blogs και είναι γνωστοί "επιχειρηματίες και φοιτητοπατέρες", όπως επίσης τους γνωρίζουν και στο εσωτερικό του κομματικού τους φορέα για τα κατορθώματα τους, αποφάσισαν με μόλις 20 φοιτητές της ΠΑΣΠ Νομικής Αθήνας να προκηρύξουν εσωκομματικές εκλογές.
  Η επίσημη οργάνωση με απόλυτη πλειοψηφία είχε ήδη αποφασίσει για εσωκομματικές εκλογές για την επόμενη εβδομάδα. Οι Χ.Κ., Γ.Χ., Μ.Ν. και Μ.Λ. αποφάσισαν όμως διαφορετικά για τους δικούς τους γνωστούς λόγους να γίνουν σήμερα οι εκλογές μαζί με 100 τραμπούκους δέρνοντας. διώχνοντας από το κτίριο όλα τα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής Αθήνας με σκοπό η εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί με μόλις 20 άτομα και να βγει αποτέλεσμα!!!!!!
  Στο κυβερνών κόμμα ήδη γνωρίζουν το γεγονός στη Νομική Σχολή και είναι έξαλλοι με τους συγκεκριμένους τέσσερις προαναφερθέντες.
  Αναμένονται πολλές εξελίξεις.

  Share on Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 9:30:00 π.μ.

  Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:

  10 Σχόλια:

  Ας αλληλοσκοτωθούν να ησυχάσουμε. Όχι μόνον αυτοί αλλά και οι άλλοι. Ουστ βρε κοπρόσκυλα...

  ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ Χ.Α. ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ.
  ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ;;;

  Η αλητεία του νεοδημοκρατικού και του πασοκικού συνδικαλισμού... Αρχίζουν από φοιτητοπατέρες, μεταφέρονται σαν εργατοπατέρες με μισθούς 5.000 -10.000 ευρώ το μήνα και μπόλικο κλέψιμο των συνδικάτων που διοικούν (μέσω κυκλωμάτων τυπογράφων, δικηγόρων κλπ ευγενών Eπαγγελματιών) από προμήθειες που παίρνουν από τις "δουλειές" που αναθέτουν, με μεθόδους μαφίας που χρησιμοποιούν (παρακολουθήσεις συνδικαλιστικών αντιπάλων, εκβιασμούς, χρήση των εργοδοτικών μηχανισμών για άσκηση πίεσης και επιβολή της "συνδικαλιστικής τάξης") με άγριες καλπονοθείες για αλλοίωση εκλογικών αποτελεσμάτων στα σωματεία κλπ κλπ....
  25 Ιουν 2011 2:27:00 μ.μ.

  Όλα απο το PRESS GR
  http://press-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_7462.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπορεί Σαχινίδης και Γερουλάνος να κάνανε εκείνη την στιγμή πλάκα, για τα τρεισημιση εκατομμυρια ευρώ που φόρα-παρτίδα χάρισε ο Παύλος στο μουσείο Μπενάκη μέσω ΟΠΑΠ. Για την ιστορία λέω πως αφεντικό στο Μουσείο είναι η μαμά του, κ. Αιμιλία Γερουλάνου. Και ο κόσμος βογκάει. Και η Ελλάδα δανείζεται. Ρίντι παλιάτσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια