Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Νεολαιίστικο μήνυμα Φιλανθρωπίας

9 σχόλια:

 1. Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Ξέρω, ο κανονικός τίτλος ήταν "από εδώ ως την αιωνιότητα", αλλά προτιμώ τον ελληνικό τίτλο. Κι από τον Μπαρ Λαγκαστερ τον Πατσουράκη. I'll join that.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι Πολύδωρε, βάλε τα γυαλιά στους υπόλοιπους. Μόνο εσύ είσαι το όργανο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. για πολλα γελια η κατασταση.
  παρατραγουδα εχουμε γινει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μπράβο του μικρού στις λασπολογίες απαντά με μήνυμα ενότητας και ευαισθησίας (γιατί όμως θέλουν να τον κτυπήσουν?? Φοβούνται κάτι?? Τους πειράζει αν δεν υπάρχουν πιόνια αλλά άτομα που τρέχουν για το κοινό καλό?? τους πειράζει που δεν έγινε σαν κάποιους άλλους συνομιλίκους του συμφεροντολόγος και προδότης?? Φοβούνται που παρεμένει ανεξάρτητος και αδέσμευτος?? Τι τους ενοχλεί? Πολύδωρε δεν ξέρω πόσοι στην θέση σου θα μίλαγαν σε αυτούς που γράφουν και που ξέρεις πολύ καλά. Αλλά μαγκιά σου που κρατάς ένα επίπεδο και δεν γίνεσαι το ίδιο.Στο είχα πει και στις εκλογές (μπορεί να καταλαβες ποιος είμαι) μην ασχολειθείς πολύ σαπίλα υπάρχει. Σήμερα δυστυχώς όλα τα αρνητικά έχουν γίνει αξίες για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Θα τα πούμε από κοντά
  Χ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ένας ρομαντικός ανθρωπιστής7 Απριλίου 2011 - 5:13 μ.μ.

  H συγκεκριμένη εκδήλωση είναι κάτι που δίνει άλλο αέρα στους ανθρώπους που έχουν τη θέληση να προσφέρουν κάτι στο δήμο μας και μαζί με αυτή που αφορά την εθελοντική συμβολή στον καθαρισμό περιοχών του ταύρου έρχονται προς την κατεύθυνση της πρότασης που κατέθεσε ο ζώταλης για δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης.Αν όλοι οι φορείς μαζί συνεργαστούν και υλοποιήσουν αυτή την πρόταση τότε θα μιλάμε για κάτι το ξεχωριστό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τα μάθατε; Τα "κακά πνεύματα" σαμποτάρανε τη φιλανθρωπική βραδιά στο vertigo. Ένα μόνο σας λέω. Έρχεται θύελλα. Нет дыма без огня.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χίλια συγνώμη ρε Πολύδωρε. Είπα να μην είναι απρόσωπη η εικόνα που θα χρησιμοποιούσα για να παρουσιάσω το γεγονός της φιλανθρωπικής μουσικής βραδιάς και έβαλα τη φωτογραφία σου. Το έκανα επειδή σε συμπαθώ και κυρίως γιατί εκτιμώ τον χαρακτήρα σου. Γι' αυτό και όχι για promotion. Θα μπορούσα μάλιστα να είχα βάλει και την φωτογραφία του Παπανικολάου (μια χαρά παλικάρι είναι και επιπλέον σοβαρός blogger). Που να ξέρω ότι θα πέφτανε να σε φάνε ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μαυρα βράδια έτρεχε στην Αστυνομία ο Πατσουράκης μαζί με τον πατέρα του, γιατί απειλήθηκε φόρα-παρτίδα. Την αλλη μερα φωτιά το Μοσχατο. Δήμαρχος, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι και ιδιοκτήτες μπλογκ σε επαφές και τηλεφωνήματα. Το πράγμα παράγινε και το αυγό του φιδιού πρέπει να σπάσει. Σιγά που θα μας το παίζουν τσαμουκά οι χλεχλέδες. Ας τον μαζέψουν γιατί θα κληθούν για εξηγήσεις αυτοί που κλωσήσανε το αυγό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αγαπητέ Astroboy διαφωνώ πλήρως για τα φιλανθρωπικά σου αισθήματα !!!
  Κατ αρχήν βλέποντας τις φωτογραφίες από τα άλλα blogs όχι φιλανθρωπική εκδήλωση δεν θυμίζουν αλλά ένα τρομερό καρακιτσαριό στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι γνωστοί δημοτικοί διαπαραταξιακοί παρατρεχάμενοι.Αφού φόρεσαν τα απίστευτα κακόγουστα ρούχα τους στήθηκαν με ύφος 100 καρδιναλίων για να φωτογραφηθούν(απο τους γνωστούς τους blogers)αποδεικνύοντας στους Μοσχατιώτες τα φιλανθρωπικά τους αισθήματα.Κάποια στιγμή βλέποντας τις γκομενίτσες λυκνιζόμενες πάνω στο πάγκο αναρωτήθηκα μήπως ήταν για να στηρίξουν τις άπορες οικογένειες και για να δείξουν ότι η αγάπη υπάρχει.Αμέσως όμως επανήλθα στη πραγματικότητα γιατί στρίβοντας το κεφάλι μου είδα το βλάχο να χαιρετιέται με το Δήμαρχο και τη γυναίκα του (που παρεπιπτόντως προ εξαμήνου αλληλοβριζόντουσαν για τον αξιοκρατικό διορισμό τους στο δημόσιο)και είπα ότι τελικά όχι μόνο η αγάπη αλλά και η γελοιότητα υπάρχει.
  ΤΟΣΥΝ ένα απαξιωμένο όργανο που οι μεν δύο (Αετιδεύς και moschato live) πούλησαν το τομάρι τους ο δε τρίτος(ο κρητικός)προσπαθεί να το πουλήσει στο μέλλον.
  Αστα Στέφανε τι συγγνώμες και βλακείες ίδιοι είναι όλοι τους. Αλλά κατ εμέ τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Δήμαρχος που τον μεν ένα τον έκανε πρόεδρο της κοινότητας ,τον άλλο σύμβουλο και το τρίτο τον παρακάλαγε για υποψήφιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια