Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Ο ανεμιστήρας που πετάει λάσπη

Εκπληκτικά πράγματα γράφονται σε ένα εκ των δύο σιαμαίων blog.
Με αφορμή μια ολιγόλογη αναφορά στην συνεστίαση του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και μία φωτογραφία τεσσάρων στιγμιότυπων, το καλό blog γίνεται εφαλτήριο για να εκτοξευτεί περισσή αλητεία κατά προσώπων που ανήκουν στους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Το έγκλημα τους είναι, λέει... ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και ότι κάποιος είναι καλοαμοιβόμενος!
Αυτά μας λένε τα καλόπαιδα.
Για την στημένη επίθεση είναι γνωστοί οι λόγοι και γνωστοί οι υποκινητές.
Κάποιοι με σοβαρούς θεσμικούς ρόλους σε διάφορα επίπεδα ας αναλογιστούν τι εκτρέφουν με τέτοιας ποιότητας χουλιγκανισμούς.
Σε αυτούς που επιτίθενται η κοινωνία επιδαψιλεύει την εκτίμηση της, ως οικογενειαρχών και ως προσώπων με κοινωνική αποδοχή, καταξίωση και δράση.
Άρα, η λάσπη που περίσσεψε από τις δημοτικές εκλογές και την οποία εξακοντίζουν με τον ανεμιστήρα τους οι μισαλλόδοξοι κρετίνοι όχι μόνον δεν βλάπτει τους στόχους τους, αλλά κάνει ζημιά σε αυτούς που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν ή ανήκουν.
Για τους ίδιους τους υβριστές ισχύει το: "ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή"...
(ή μήπως το γνωστό: "τον αράπη κι αν τον πλύνεις, το σαπουνι σου χαλάς";)
Αλλά γι' αυτούς ποιός νοιάζεται;

21 σχόλια:

 1. επειδή εχει βουιξει ο τοπος με αυτά που γράφονται στο λιφε καλό ειναι να ρίξετε τους τόνους όλοι. Να πουμε και λίγο την αλήθεια εσεις το ξεκινήσατε. Σας διαβάζω όλους. Εσείς συνέχεια κάνετε επίθεση και ονομαστική. και εαν οχι εσεις οι σχολιαστές σας.Τώρα μιλήστε και καντε ανακοχή γιατί βγαίνουν και απο τις 2 πλευρές αρκετά άπλυτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτά είναι τα πολιτικά κατορθώματα του σημερινού Γραμματέα που διέσπασε το ΠΑΣΟΚ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα αυτών που χτίσανε το μίσος κατά του Κρεμμύδα, μονο και μόνο επειδή τόλμησε να κατέβει ανεξάρτητος και να τους δώσει χαστούκι 3.600 μεγατόνων. Αυτή είναι η αντίδραση όσων βλέπουν να τους περιποιείται η κριτική της αντιπολίτευσης. Όπως τεράστια είναι η ευθύνη αυτών που αναθρέψανε αυτους που εύστοχα αποκαλείς "αλητεία". Αυτοί οι άνθρωποι ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά της δημαρχίας. Αποκαλούν κάποιους δημόσιους υπάλληλους λες και αυτό είναι έγκλημα ή λες και πριν κάποια χρόνια που δεν ίσχυε το ΑΣΕΠ ο κόσμος δεν έπρεπε να πηγαίνει στο δημόσιο επειδη θα βρεθούν κάποιοι κομπλεξικοί να τους βρίζουν. Πραγματικά κάποιοι πρεπει να πλακώσουν στις κλωτσιές την αλητεία πριν τα πράγματα ξεφύγουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με λίγο κόπο βρήκα το blog που εννοείς και διάβασα - καλύτερα ανατρίχιασα - τα όσα γράφουν οι διάφοροι ανώνυμοι. Μάλιστα αναφέρονται και στο Μοσχατούπολις, αλλά δεν βλέπω σε τι μπορούν να σας παραβγούν. Εδώ πρόκειται η μερα με την νύχτα. Την καλημέρα μου και την εκτίμηση μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Aγαπητή Μοσχατούπολη το συμπέρασμα είναι πως και οι κρίνοντας κρίνονται.
  Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε γιατί συμφωνώ πως εκτοξεύτηκε λάσπη αλλά δεν παραβλέπω πως η ίδια λάσπη είχε φύγει πρώτα από το δικό σας ιστολόγιο.
  Είχατε ξεκινήσει πολύ καλά και ποιοτικά.
  Θεωρώ πως κάποιοι στην πορεία σας παρέσυραν για να φτάσουμε σήμερα στις αλληλοκατηγορίες.
  Επιμένω μην παραβλέπετε τον δικό σας ρόλο ή έστω των σχολίων που φιλοξενήσατε.
  Ελπίζω σε καλύτερες μέρες και σε πολιτικές ευπρεπείς αντιπαραθέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η κριτική του ΜοσχατουΠολις στον προεδρικό Αετιδέα και το ενδιαφέρον των δύο συμβούλων της αντιπολίτευσης για τον νεοπροσληφθέντα ορντινάτσα του προεδρίσκου ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Τα "ενοχοποιητικά" στοιχεία των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και των κατά φαντασία δημοσίων υπαλλήλων φανταζομαι να ξέρετε ποιός τα έδωσε, τα δίνει και θα τα δίνει. Όπως ελπίζω να καταλαβαίνετε ποιός τους προστατεύει με την ...ανοχή του. Το ζήτημα είναι τι κάνει ο Κρεμμύδας και κυρίως τι θα πουν οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εκπληκτικά πράγματα. Μόνο τραγικά και απελπισμένα ατομα μπορεί να βγάζουν τέτοιο μίσος. Μάλιστα έκανα μια επίσκεψη σε παλαιότερα threads του Life και του Live. Αυτοί είναι υποψήφιοι για κοινωνικό εγκλεισμό, εκτος του ότι μερικά σχόλια μπαίνουν στην σφαίρα των προσωπικών δεδομένων, οπότε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δε θα διαφωνησω με την ανάγκη ηπιου και πολιτισμένου κλίματος, αλλά εδώ τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Το Λάιφ έβαλε μια δημοσίευση για εκδήλωση τωμ πολιτων Μπροστά, παρότι δεν πρόσκειται στον Κρεμμύδα. Απλά παλιά τον παραμύθιαζε ότι θα πάει μαζι του. Μπαίνει λοιπόν η ανάρτηση, ίσως εξεπειτηδες για να αρχίσουν οι λασπολογίες. Πως ξαφνικά δυο τρεις λέξεις εδωσαν αφορμή σε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ επίθεση κατά προσώπων που το μόνο τους πρόβλημα κατα τους συκοφάντες ειναι η εργασιακή τους ιδιότητα. Σχόλιο το σχόλιο κλιμακωνότανε η επίθεση που έγινε από 2-3 ατομα μιας και γραφανε οι ίδιοι και ξανα οι ίδιοι. Εγώ στο Μοσχατούπολη ή στο ΜΑΖΙ ποτε δεν είδα να γίνεται κουβέντα για την προσωπική ζωή κανενός. Μόνο πολιτική κριτική. Αυτοί πως μας το παίζουν, Υπεράνω? Μαλλον Υπεράνω βρίσκονται ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. Εγώ πιστεύω ότι εκει πρέπει να απευθυνθήτε και θα δειτε πως θα μαζευτουν οι γυμνοσαλιάγκοι. Και κριτική. Κριτική μέχρι να τους κάνετε να εξαφανιστούν από προσώπου γης του Μοσχάτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το γράφω κι εδώ το σχόλιο μου

  Ετσι ειναι η ζωή.
  Έχει τη λαμπερή και ανθρωπινη όψη της,
  με νεολαίους που προωθούν την κοινωνική αγάπη
  και βραδυάτικα κολλάνε αφίσες στη Μακρυγιάννη
  υπερ της φιλανθρωπικης εκδήλωσης,
  και άλλα καθάρματα
  γράφουνε εμετικά σχόλια
  κατά ανθρώπων που δεν μπορούν
  ούτε να τους αγγίξουν
  ούτε να τους φτάσουν

  #Ανώνυμη αλλά όχι Άφωνη#

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κάθομαι και σκέφτομαι διαφορετικά. Δε μου λέτε ρε παιδιά, ποιός έδωσε το δικαίωμα στο life να κάνει copy φωτογραφία από το Ξεκινάμε; Είναι ή δεν είναι πνευματικό ή άλλου είδους δημιούργημα; Δηλαδή σε λίγο αυτοί θα βάζουν φωτο την ώρα που χέζουμε ή κάνουμε έρωτα. Μου λέτε τι γίνεται εδώ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. kala gaure plaka kaneis?

  thn idia aporia den eixes otan vgazane ton mpoutsi ws napoleonta kai ton dhmhtrioy ws mpreznief?

  me tetoia muala kai liga sas erikse h siena.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @ Ανώνυμος 6 Απρ. 1246
  Φίλε μάλλον μας κάνεις πλάκα όταν δεν μπορείς να διακρίνεις την πολιτική κριτική και την σάτυρα από τη λασπολογία και την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
  Εμ, με τόσες ιδιοτητες ο Δημητρίου τι είναι; (τότε ήταν και γραμματέας της ΤΟ Πασοκ) Μόνο με τα φλουριά του Μπρέζνιεφ μπορεί να συγκριθεί.
  Ο Μπούτσης πάλι που κολλάει; Εγώ πηγαίνοντας προς τα πίσω είδα μια εκπληκτική περιγραφή και πολιτική κριτική για κα΄ποιον Αναρριχησία. Μήπως βρίσκεις ομοιότητες με τον κ. Μπούτση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΑΜΚίτη μάλλον έχεις επιλεκτική όραση και δεν είδες την φωτογραφία του Μπούτση - Ναπολέοντα. Εκτός και αν ομόρφυνε ξαφνικά ο Ναπολέων και μοιάζει στον Αντώνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Γιατί ασχολιούνται με τους ξένους και δεν λύνουν το πρόβλημα του σπιτιού τους; Εννοώ την καταγγελία Ντερέκα κατά Ευθυμίου; Αγαπητοί φίλοι της Μοσχατούπολης συνεχίστε την απίθανη δουλειά σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Δυστυχως οταν σπερνεις λασπες ζεις σε βουρκο.Αυτο που κανετε ολοι σας και οι μεν και οι δε ειναι καταστροφικο .Αποπροσανατολισμος απο τα προβληματα της περιοχης μας.Οι μονοι που κερδιζουν απο τις προσωπικες αντιπαραθεσεις ειναι οι μετριοτητες,και δεν συμβαδιζουν με την ιστορια της περιοχης μας.Μη φανουμε κατωτεροι τον περιστασεων.Ειμαστε ολοι χρησιμοι.ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ . Σαυτες τις δυσκολες οικονομικα συνθηκες η τοπικη κοινωνια εχει στραμενα τα βλεματα σε μας και οχι στις αλλες παραταξεις,ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ.(ο πονεμενος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ουσιαστικά, πλέον, ο ένας απαντάει για τον άλλον. Αφού και οι μεν και οι δε για το ίδιο πράγματα εξακοντίζουν βέλη. Για διορισμούς, για μισθούς, για λεφτά.

  Οι ευθύνες βαραίνουν εκατέρωθεν τους εμπλεκόμενους και οι δικαιολογίες στέρεψαν. Είπατε, γράψατε, ξεράσατε.

  Σταματήστε πριν ξεράσει η κοινωνία επάνω σας. Όλων σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. 3.13 έχεις απόλυτο δίκιο.
  Σε αυτό το γήπεδο επιβιώνουν μόνο οι μετριότητες.
  Και η ειρωνεία είναι πως και από τις δύο πλευρές αυτοί που μπήκαν σε εμπόλεμη κατάσταση είναι οι πιο ποιοτικοί άνθρωποι.
  Στέφανε έχεις ευθύνη.
  Τουλάχιστον μην απεμπολείς την ιστορική πορεία σου στην πόλη και τις γνώσεις σου για το γινάτι ολίγων εκατέρωθεν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ζώταλης Δημήτρης6 Απριλίου 2011 - 4:20 μ.μ.

  Φίλε Astroboy είμαι εναντίον των λογικών εκείνων που έχουν αυτοσκοπό με λάσπη να θίξουν ανθρώπους.Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάζω και να μην κριτικάρω αυτούς που το κάνουν.Όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι δάσκαλος και όλοι ξέρουν ότι όταν διορίστηκα με επετηρίδα ήμουν ένας ανώνυμος νέος 23 χρόνων και κανείς δεν μου έκανε καμμιά χάρη.Το συγκεκριμένο λοιπόν μπλοκ βλέποντας τους πολίτες μπροστά να είναι ενωμένοι και πολλούς πλέον ανθρώπους να τους πλαισιώνουν έπρεπε κάτι να κάνει πιθανόν μετά από κάποια εντολή.Οι πολίτες μπροστά πράγματι κάνουν μια αντιπολίτευση πάνω σε πράξεις γεγονότα παραλήψεις και πολλές φορές είναι καυστικοί γιατί έτσι πρέπει να είναι η αντιπολίτευση.Αντίθετα το συγκεκριμένο μπλοκ έδωσε την ευκαιρία σε λίγους που εμφανίζονται κάμποσοι, κρυβόμενοι πίσω από το ανώνυμος, να θέλουν να αποπροσανατολίσουν και να κρύψουν αυτά που οι πολίτες μπροστά έχουν φέρει στη δημοσιότητα και έχουν αναδείξει τους τρεις αυτού μήνες της νέας δημοτικής αρχής που πραγματικά πονάνε.Και για να μην θεωρούν ότι τρομάζουμε τους αναφερω μερικά από αυτά που κριτικάρουμε.Πλατεία που ντρέπεσαι να βλέπεις.Συντριβάνια μέσα στη βρώμα.Αγάλματα λερωμένα από κουτσουλιές και όχι μόνο.Εξαφανισμένη φιλαρμονική.Σχεδόν διαλυμένο ωδείο.Εξαφανισμένη θεατρική ομάδα.Πλατεία πολιτιστικού αμπαρωμένη.ΟΝΑ υποβαθμισμένος.Παιδικό σταθμό που ενώ έλεγαν ότι θα φτιάξουν δεν έκαναν τίποτα.Χαλασμένοι δρόμοι,χαλασμένα πεζοδρόμια.Ένας αγωγός ομβρίων που έχει ξεκινήσει και μας έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν.Αύξηση τελών κατά 5%.Θα μπορούσα να γράφω για κάμποση ώρα ακόμα αλλά δεν θέλω να ψυχοπλακώσω ακόμα περισσότερο το δήμαρχο, με την ελπίδα ότι αυτός θα μας κλείσει το στόμα με τα έργα του και όχι ο οιοσδήποτε υβριστής από όπου και αν προέρχεται.Υβριστές, ο μόνος που μπορεί να μας φιμώσει είναι ο δήμαρχος και οι συν αυτώ μόνο με ένα τρόπο.Κάνοντας έργο και μάλιστα μεγάλο.Εσείς όσο και αν υβρίζετε δεν πρόκειται να μας φιμώσετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. @ Ανώνυμος 6 Απριλίου 2011 1:16 π.μ.
  Ώρα να δώσουμε μερικές απαντήσεις, ώστε να φύγουμε από τη δυσωδία, και να πάμε πιο κάτω σε σημαντικότερα ζητήματα.
  Φίλε Ανώνυμε, δεν επιτρέπεται να λες «εσείς το ξεκινήσατε» ή «εσείς κάνετε ονομαστικές επιθέσεις». Η κριτική που ασκούμε σε πολιτικές πρακτικές και συμπεριφορές κάποιων είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Μάλιστα είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο επ’ αυτού και μετά επιφάσεως ζητάμε να αιτιολογήσεις την άποψή σου. Το ζήτημα είναι ότι η δική μας ευπρέπεια παρεξηγείται από ορισμένους ή οποίοι ευρισκόμενοι είτε σε πολιτική ένδεια, είτε ένα βήμα πριν την αλητεία και το καφριλίκι νομίζουν ότι μπορούν να λασπολογούν όπως τους αρέσει. Βρήκαν μπροστά τους μια δημοσίευση για τη συνεστίαση της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και ήρξαντο χειρών αδίκων. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Εάν οι μισαλλόδοξοι σχολιαστές και βαστάζοι των γνωστών "άκαπνων" δημοτικών παραγόντων, δεν μπορούσαν να αντέξουν το δημοσίευμα, το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους είναι ΜΠΡΟΣΤΑ και ΕΝΕΡΓΟΙ, ότι συνεισφέρουν οικονομικά υπέρ της παράταξής τους και κυρίως μένουν αρραγείς, ε, τότε θα μπορούσαν να πάνε να κοιτάξουν κάποιο άλλο θέμα, διαφορετικό από το θέαμα των ευωχούμενων αντιπάλων τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ρε παιδια αναφερουν οτι ο οικονομου ειναι ανεργος και δεν υπαρχει προσληψη(??) Τοτε τι κανει εδω και ενα μηνα στο δημαρχειο και ασχολειται με οτι ασχολειται??? Με ποια δικαιο δοσια παει και κανει οτι κανει αφιλοκερδως???? Λοιπον θελω και εγω αφιλοκερδος να πηγαινω στο δημαρχειο και να 'μαστορευω' μπορω??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. BG+Sok+AG
  Φαίνεται να τα ξέρεις καλά αυτά τα κουμάσια που προσποιούνται τους Ανώνυμους ενώ τους γνωρίζουν οι πάντες! Αλλά όχι και να τους πλακώσουμε στις κλωτσιές. Εμείς θα τους κριτικάρουμε δικαία και διαρκώς, όποτε ασχημονούν, μα κυρίως θα ελέγχουμε πολιτικά τους προστάτες τους. Τους λασπολογούντες ανώνυμους σχολιαστές, έχω την ιδέα, πως πρέπει να τους προσκαλέσουμε να έρθουνε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού και του Κοινοτικού Συμβούλιου και να λασπολογήσουν φανερά τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, που θα αρνούνται αύξηση στα δημοτικά τέλη και αν έχουν καρδιά να χειροκροτήσουν την πλειοψηφικά που θα τους χαρατσώνει με +5% (γιατί αυτή είναι η άποψη της διοικούσας τον δήμο ομάδας) . Τότε θα έχουν πάρει την καλύτερη απάντηση στην μανιοκατάθλιψή τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. @ ~ Δήμητρα
  Παρότι η μετριοφροσύνη είναι εκ των μεγαλυτέρων και χρησιμοτέρων Αρετών, τολμάμε να δανειστούμε τα λόγια σου: «δεν βλέπω σε τι μπορούν να ΜΑΣ παραβγούν. Εδώ πρόκειται ΓΙΑ τη μερα με την νύχτα». Όσο για την ανατριχίλα που ένοιωσες Δήμητρα, δεν σου κρύβω ότι έτσι αισθάνθηκα κι εγώ, όταν χωρίς πρόκληση η επίθεση άρχισε από το «Ε ρε κάτι στελέχη», συνεχίστηκε με το αμίμητο «εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί χορεύουν», πέρασε στο «25 ευρώ ο χορός με τους Πολίτες Μπροστά, κύριοι. Τι ανάγκη έχουν βέβαια;» κάποιου κύριου Χ(υ)Δ(αίου), και φουλάρισε με λίστα αντιπάλων που εγκληματούν κατά της κοινωνίας όντας δημόσιοι υπάλληλοι και ένας εξ’ αυτών να λαμβάνει 120 χιλιάρικα το χρόνο. Σκέψου δηλαδή στα περί Αετιδέα, Καμηλοπάρδαλου και Αθανάσιου του αδιόρθωτου να είχαμε γράψει κάποια σκληρότερη κριτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια