Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Το Εκλογοδικείο μίλησε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!
Τίποτα δεν αλλάζει στο Μοσχάτο με την απόφαση του Εκλογοδικείου Πειραιά. Ο κ. Ευθυμίου θα εξακολουθεί να έχει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου, ενώ Σπανάκης και Κρεμμύδας καταλαμβάνουν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Το καθαρογράψιμο της απόφασης θα μας πει και τις λεπτομέρειες ως προς την μεταξύ τους διαφορά σε ψήφους!
Χάνει την ένσταση και ο κ. Λιβάνιος, ο οποίος θα μπορούσε να καταφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας μιας και στα δικαστήρια της Αθήνας δικαιώθηκαν περιπτώσεις όμοιες με την δική του!

17 σχόλια:

 1. πως φαίνονται τα κονέ με τις νομικές υπηρεσίες;
  φρεσκια είδηση που σπαρταράει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΜΑΡΜΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΛΠΗ).ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΥΡΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΑ "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΑΚΥΡΑ"). ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ.
  ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2011 11:48
  Αν ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ είναι "κονέ", τότε είμαστε χαρούμενοι που είμαστε διαπλεκόμενοι. Παραπέρα οι συνεργάτες του ΜοσχατουΠολις ξέρουνε να κρατάνε στο επίπεδο που πρέπει την σχέση αρθρογραφίας και blogging με τις προσωπικές και τις φιλικές σχέσεις. Τουλάχιστον όχι τέτοιες που να φτάνουν στα όρια των ρουσφετιών και των διορισμών. Γίναμε κατανοητοί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2011 1:18 μ.μ.
  Αγαπητέ είμαστε ένας καχύποπτος λαός, αλλά όχι και τόσο "καθαρός" όταν πρόκειται για το πολιτικό παιχνίδι. Αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό, αλλά όχι αποδεκτό. Το Εκλογοδικείο αποφάσισε ότι ο Σπανάκης έλαβε 3612 και ο Κρεμμύδας 3609. Ας αρκεστούμε σε αυτό, εκτός και έχεις να συμβάλεις με κάποια νέα στοιχεία ή την διάθεση να τρέχεις στο ΣτΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥΠΟΛΗΣ. ΣΟΛΟ ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΛΟ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ. ΕΥΗΜΕΡΙΑ. ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΕΜΜΥΔΑ. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ. ΗΔΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΒΟΓΚΑΝΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΗ.
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2011 2:19 μ.μ.
  Αγαπητέ φίλε, από την συνομιλία που είχαμε με τον κ. Κρεμμύδα το πρωί, οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ συνεχίζουν τη δουλειά τους σε Δημοτικό και Κοινοτικό Συμβούλιο, ως οφείλουν. Τούτη την στιγμή πάνω από την έκδοση μιας τυπικής ανακοίνωσης, στέκεται το ζήτημα του Αγωγού που θα κουρελιάσει τις οδούς Καποδιστρίου, Κεφαλληνίας και Θεσσαλονίκης και γι' αυτό το λόγο μαζεύουν υπογραφές για να αναχαιτίσουν νομικά τον κίνδυνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ Ανώνυμος (TK) 24 Μαρτίου 2011 2:32 μ.μ.
  Φίλε μας περί των προεκλογικών και εκλογικών δαπανών έχουμε μιλήσει. Παρόλο που η προσφυγή ή όχι στο ΣτΕ είναι υπόθεση του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, η θέση μας στο ΜοσχατουΠολις είναι η παράταξη να αφιερωθεί στην δουλειά υπέρ της πόλης, στο επίπεδο των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων, των διαφόρων επιτροπών, αλλά κυρίως μέσα στην κοινωνία και δίπλα στον Πολίτη. Με δεδομένη την γραφειοκρατική αντίληψη της πλειοψηφίας και την ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση του Σπανάκη, η μόνη λύση είναι οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Αρκεί να το αντιληφθούν οι υπεύθυνοι της παράταξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ζώταλης Δημήτρης24 Μαρτίου 2011 - 3:16 μ.μ.

  Το δικαστήριο αποφάσισε.Έστω και αν η απόφαση δε μας άρεσε οφείλουμε να τη σεβαστούμε, να δεχτούμε την τρίτη θέση και να συνεχίσουμε το έργο μας από τη θέση που μας έθεσε ο λαός του Μοσχάτου-Ταύρου.Οι πολίτες μπροστά οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο δήμο και αυτό θα κάνουμε.Η προσπάθειά μας θα πρέπει τώρα να ενταθεί ώστε να αποδείξουμε ότι πρωτίστως μας ενδιαφέρει το καλό των δημοτών και όχι η καρέκλα.Άλλωστε γι αυτό υπάρχει η αντιπολίτευση.Να συμπορεύεται με την δημοτική αρχή σε θέματα που θεωρεί ότι είναι για το καλό του τόπου , να διαφωνεί όπου θεωρεί ότι η δημοτική αρχή λανθάνει,να αντιπροτείνει και να επισημαίνει τυχόν ολιγωρίες ή παραλήψεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ Ζώταλης Δημήτρης 24 Μαρτίου 2011 3:16 μ.μ.
  Συνοπτική, μα ουσιαστικότατη δήλωση κύριε Ζώταλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Παναγιώτης Ψύλλας24 Μαρτίου 2011 - 6:08 μ.μ.

  Η δικαιοσύνη οφείλει να είναι τυφλή. Ενίοτε είναι… τυφλωμένη. Αλλά όπως και να’ναι, το αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Άλλωστε κανείς από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ δεν είχαμε αυταπάτες. Συνεχίζουμε με την ίδια ακριβώς στάση που έχουμε καθορίσει από τις εκλογές και μετά. Συνεπής, ριζοσπαστική, ρεαλιστική και ουσιαστική αντιπολίτευση, με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, το συμφέρον του νέου μας Δήμου. Κι επειδή τα προβλήματα είναι και πολλά και μεγάλα, χρόνος για μεμψιμοιρίες δεν υπάρχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πολίτης Πολύ Μπροστά24 Μαρτίου 2011 - 8:12 μ.μ.

  Η αναμονή μόνο ζημιά έκανε στους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και θόλωνε την δράση τους. Όχι άλλες εκκρεμότητες. Μόνο δράση υπερ της Πόλης και της Αλήθειας, γιατί πολλά ψέματα πέφτουν τελευταία. Ραντεβού στις 3 Απριλίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Βασίλης Γραβάνης24 Μαρτίου 2011 - 8:18 μ.μ.

  Σίγουρα το αποτέλεσμα, από την αρχή, είχε αφήσει μια πολύ πικρή γεύση σε όλους εμάς αλλά και μια γλυκιά γεύση σε πολλούς άλλους. Ήταν εντέλει τόσο οριακά τα πράγματα που θα μπορούσε να βρίσκεται ο ένας στην θέση του άλλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα επί του παρόντος. Το 21 περίπου τοις εκατό είναι ένα δυναμικό εφαλτήριο για την οποιαδήποτε συνέχεια.

  Η θέση που βρισκόμαστε είναι αυτή μέσω της οποίας εργαζόμαστε, ήδη, και θα αγωνιστούμε όπου χρειαστεί, για να προασπίσουμε το κοινό συμφέρον των δημοτών του νέου μας Δήμου.Συνεπώς για εμάς δεν αλλάζει τίποτα. Διατηρούμε την πορεία που ακολουθούμε από την αρχή του νέου χρόνου. Επαναλαμβάνω τα λόγια του φίλου μου του Παναγιώτη:"Συνεπής, ριζοσπαστική, ρεαλιστική και ουσιαστική αντιπολίτευση". Αυτή η φράση είναι η πλήρης απεικόνιση του ρόλου της αντιπολίτευσης σε μια σύγχρονη δημοκρατία. Και ειδικότερα, θα πρέπει να χαρακτηρίζει την αντιπολιτευτική μεθοδολογία και πρακτική, για μια παράταξη που φιλοδοξεί να αναλάβει τις τύχες του ταπεινού μας Δήμου. Για μια παράταξη που είναι και θα παραμείνει ενωμένη. Για μια παράταξη που οι αντιπρόσωποί της θα εκπροσωπούν το λαό του Μοσχάτου και του Ταύρου που τους τίμησε με την ψήφο του και μόνο αυτόν. Για μια παράταξη που μέσα από ευρύτερες ομάδες εργασίας θα ελέγχει στα περισσότερα δυνατά σημεία, το ρόλο, την τακτική και τις πρακτικές της δημοτικής αρχής ενώ θα καταθέτει και τις δικές της προτάσεις. Για μια παράταξη που θα βρεθεί στο πλάι του Δημάρχου, όταν αυτός θα λαμβάνει αποφάσεις που θα είναι προς το όφελος των δημοτών, αλλά θα αντιδράει δυναμικά στην αντίθετη περίπτωση. Μια παράταξη που φιλοδοξεί να φέρει τους ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ από τα γεγονότα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. parhgoria ston arrwsto.
  makari na sunexisete paidia giati sas exei anagkh o topos alla h provlepsh mou einai pws polu suntoma tha dialuthei h parataksh.
  oi gnwmes einai polles ta sumferonta akoma pio polla.
  konth giorth.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Παναγιώτης Ψύλλας25 Μαρτίου 2011 - 9:43 μ.μ.

  Οι γνώμες πολλές. Χρήσιμο.
  Η δράση μία. Αναγκαίο.
  Τα συμφέροντα μακριά από εμάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...??Α ΡΕ (ΞΥΛΟ) ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ARH MOY KAI OLOI ESEIS APO TOYS POLITES MPROSTA NA XERATE TI TYXH EXETE POY DEN METEXETE STIN SYMPOLITEYSH PLEON ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια