Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Πολίτες συνεστιαζόμενοι

Μην σπρώχνεστε! Μαθαίνω από τον οικονομικό υπεύθυνο ότι έχουμε sold-out! Δυστυχώς, γιατί δεν θα συμφάγουμε με όσους το επιθυμούν (αφού δεν απόκτησαν το μαγικό χαρτάκι της πρόσκλησης) και δυστυχώς, γιατί δεν θα διευρύνουμε τα έσοδα που τόσο χρειαζόμαστε, μιας και εμείς στηριζόμαστε στον ρεφενέ!

3 σχόλια:

 1. Καλά ρε ακόμη υπάρχετε; Εδώ κάποιοι στοιχημάτιζαν ότι την επόμενη των εκλογών αλλός για Χίο θα τράβαγε κι άλλος για Μυτιλήνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα σας,
  Ανήκω στην παραταξη των ενεργων πολιτων,υποστήριξα και υποστηρίζω με παθος τη Δημοτική Κίνηση άπο τη θέση του απλού πολίτη συμμετέχοντας ενεργά σε πολλές προεκλογικές και ελάχιστεςμετεκλογικές εκδηλώσεις της,οι οποίες όμως, υπέπεσαν στην αντίληψη μου τυχαία και όχι απο έγκαιρη ανάρτηση προσκλήσεων στα blogs του Μοσχάτου η απο έγκαιρη ειδοποίηση των υπευθύνων της Κίνησης προς τα Μέλη της (κυρίως τα απλά...αν και εχουν τα τηλεφωνά μας).

  Σύμφωνα με τα παραπάνω και δεδομένου οτι, παρακολουθω καθημερινά σχεδον τον ηλεκτρονικό τύπο της Πόλης μας,Θα ήθελα να κανω μια προταση η οποια ταυτοχρονα κρυβει και ενα μικρο παραπονο:

  Οι οποιεςδήποτε ανοιχτές και για τους απλούς φιλους εκδηλώσεις της Κίνησης/Παράταξης να δημοσιέυονται στα τοπικα blogs (και κυρίως στο δικό σας που, ως εκ της θέσης σας, έχω την αίσθηση ότι έχεται απο τους πρώτους τη σχετική πληροφόρηση)τουλάχιστον μια(1)βδομάδα νωρίτερα και όχι την προτεραία η την προτελευταία πριν την εκδήλωση ημέρα.
  Με τον τρόπο αυτό σε εκδηλώσεις σαν τη σημερινή
  να έχουν πρόσβαση και εκείνα τα μέλη η φίλοι που θα έχουν έγκαιρα φροντίσει να προμηθευτούν το ....μαγικό χαρτάκι της πρόσκλησης.
  Σας ευχαριστώ,
  Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε @ Κ. επαυξάνω λέγοντας ότι η οργανωμένη δράση της Κίνησης Πολίτες Μπροστά είναι απαίτηση όσων υποστήριξαν το συνδυασμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια