Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Εμπρησμός στο 1ο Λύκειο

Προβλήματα στο 1ο Λύκειο Μοσχάτου. Άγνωστοι (πως αλλιώς) έβαλαν φωτιά σε αίθουσες της πτέρυγας του Λυκείου με αποτέλεσμα τα μαθήματα να μεταφερθούν σε αίθουσες του πρώτου ορόφου και στην σάλα της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων! Το μήνυμα τους, στους τοίχους ήταν "ΚΑΙΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ". Ο διευθυντής του Λυκείου προσπάθησε να συνεχίσει τη λειτουργία του σχολείου, αλλά ο Προϊστάμενος έδωσε τελικά εντολή να αποχωρήσουν οι μαθητές.

4 σχόλια:

 1. Από τους χαβαλέδες του καρναβαλιού σε χαβαλέ νεαρούς της παραβατικότητας; Γιατί μη μου πείτε ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο της πλάκας που να φέρνει δάκρυα... Δήμαρχε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρέπει να υπάρξει φύλαξη των σχολείων και σύστημα συναγερμού που θα συνδεθεί με το Αστυνομικό Τμήμα και την Αμεση Δράση. Να τελειώνουμε με την αλητεία. Ζημιές σε σχολικά κτήρια βλάπτουν τη μάθηση και των αγώνα που κάνουν τα παιδιά του Λυκείου για εισοδο στα ΑΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ..
  ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΎ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΚΙΝΙΣΗ ΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ βάλανε το θέμα προ ημερησίας διατάξεως στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (28/2) και μπράβο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια