Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Unfair Ευθυμίου (;)

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ (που λένε)

Έλεγχος στην ...ζούλα!
Πριν καιρό, όταν ο κ. Κρεμμύδας πραγματοποίησε στο Πρωτοδικείο έλεγχο των ψηφοδελτίων, κάλεσε από την προηγούμενη μέρα τον κ. Ευθυμίου να στείλει εκπρόσωπό του ως παρατηρητή.
Πράγματι στον 2ήμερο ή 3ήμερο έλεγχο (κυρίως των ψηφοδελτίων του Σπανάκη) την όλη διαδικασία παρακολούθησε ο κ. Ζέρβας για λογαριασμό της παράταξης του σημερινού Δήμαρχου.
Σήμερα οι Ευθυμιακοί και οι Σπανακικοί, χέρι – χέρι, έκαναν τον δικό τους έλεγχο, αυτή τη φορά στα ψηφοδέλτια του Κρεμμύδα.

Το τι θα βρουν και το τι βρήκαν μέσα στους σάκκους οι τρείς μονομάχοι του δημαρχιακού θώκου, και τι θα κριθεί ως άκυρο και ως κακώς καταμετρηθέν, είναι δουλειά του Εκλογοδικείου που σύντομα θα δικάσει την υπόθεση.

Αυτό που μετράει είναι αν ο κ. Ευθυμίου ειδοποίησε την πλευρά Κρεμμύδα να παραστεί ως παρατηρητής του σημερινού (17/1/11) δικού του ελέγχου.
Κύριε Ευθυμίου φερθήκατε, όπως ο αντίπαλός σας, έντιμα και κυρίως με πολιτικό πολιτισμό;
Ναι ή όχι;

(Από τον κ. Σπανάκη δεν υπάρχει ιδιαίτερη απαίτηση για οποιουδήποτε είδους fair-play…Με αντιλαμβάνεστε…Ναι;)

9 σχόλια:

 1. Ο έλεγχος των εκπροσώπων του κατεστημένου άρχισε σήμερα το πρωϊ. Ο Κρεμμύδας ειδοποιήθηκε για να παραστεί στον έλεγχο σήμερα ...το βράδυ στις 8.30
  Μπράβο ρε λαμόγια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΣΟ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ. ΝΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΜΚΙΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ18 Ιανουαρίου 2011 - 1:11 π.μ.

  Αρχίσανε τα όργανα. Ομορφιές μου. Άρη μην τσιμπάς. Τέτοια θέλουνε για να σε βγάλουνε γραφικό. Ότι αποφασίσει το δικαστήριο. Εσύ και οι δικοί σου στοιβαρή πολιτική μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Δουλειά μέσα στον κόσμο με επικοινωνια και εφημερίδα. Οι ανθρωποι είναι τελειωμένοι. Μοσχατούπολη το βάζεις πολύ καλά το ερώτημα. αλλα σιγά μην απαντήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καιρός γαρ εγγύς18 Ιανουαρίου 2011 - 1:15 π.μ.

  Αλήθεια τι περιμένατε;;; Και πως την πατήσατε για μια ακόμα φορά.....Έχετε δει κανένα καθεστώς να παραδίδει χωρίς να αντιδράσει με όλα τα μέσα;;; Και χέρι χέρι. Ρε "πολίτες μπροστά" πως τολμήσατε να τα βάλετε με τους προύχοντες;;;; Πως πιστέψατε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί επί ίσοις όροις. Στα όρη και τα άγρια βουνά.... Το καθεστώς καιροφυλακτεί. Θα παραχωρήσει στους "άσχετους"την εξουσία; Αυτοί δεν ξέρουν πως να την διαχειριστούν. Μπορεί να κάνουν και σωστά πράγματα και θα χαλάσουν την πιάτσα. Όμως ρε παιδιά, πως να το κάνουμε, είναι ατιμία. Όταν κατηγορείς κάποιον, θα βρεις τρόπο να τον καλέσεις για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν τον δικάζεις ερήμην, χωρίς να τον καλέσεις. Αν ο φασισμός που σε εμπνέει στο επιτρέπει αυτό θα μπορούσες, σαν άλλη Υπατία να τον περιφέρεις "τμηματικά" στους δρόμους της Αλεξάνδρειας. θα περιμένεις για μια ζωή, όμως, τους βαρβάρους. Και αυτοί δεν θα έρχονται, γιατί ο βάρβαρος είναι μέσα σου..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε όλα πρεπει να υπάρχει ένα όριο.
  Επειδή καταλαβαίνω πως έχουμε εδώ περίπτωση του ufair το μυαλό μου πάει στο εκπληκτικό άρθρο που τελευταία βάλατε "ενα ζώον και μισό". Ο άνθρωπος και ιδιαίτερα ο πολιτικός καταντάει έτσι όταν χάνει τις ιδιότητες της αριστοτελικής ρήσης ότι είναι "πολιτικο ζώο".
  ~Δήμητρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Λυπηρά πράγματα, αλλά όχι απρόοπτα σαν συμπεριφορά αν αναλογιστούμε ότι και οι δύο (Ευθυμίου - Σπανάκης) δήλωσαν ψευδής δαπάνες στην περίοδο των εκλογών. Άρα τι περιμένετε τώρα; Επειδή όμως θυμάμαι από παλιά την νοοτροπία του πολιτικού καθοδηγητή της παράταξης Ευθυμίου, δεν θα μπορούσε η τακτική τους να είναι καλύτερη. Ο νέος Δήμαρχος όταν αντιδράσει στα κολπάκια τους και που τον οδηγούν αυτά, θα είναι πολύ αργά. Εκτός και η εντύπωση που έχουμε γιαυτόν είναι διαφορετική, οπότε είναι συνυπεύθυνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @ Ανώνυμος 18-Ιαν-11-12:34
  Το «λαμόγια» ηχεί υπερβολικό, όμως κάποιο επίθετο που να στολίζει την μικρονοϊκή τακτική τους είναι αναγκαίο να τους αποδοθεί…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ Ανώνυμος 18-Ιαν-11-12:40
  Άλλο το ανάστημα Παπαντώνη, όποιες και να είναι οι ενστάσεις μας για τα τελευταία 4 με 6 χρόνια της θητείας του. Τότε κάτι παιδάκια που ξεπετάχτηκαν παρασιτικά όταν το δέντρο γέρασε, σήμερα είναι οι leaders της υπόθεσης. Πόσο λυπηρό και συνάμα επικίνδυνο…

  @ ΠΑΜΚΙΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ
  Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου για το «δια ταύτα» του Άρη. Αν και αυτή την στιγμή που γράφω μαθαίνω ότι περίεργα πράγματα συνέβησαν σήμερα στο πρωτοδικείο Πειραιά κατά τον έλεγχο που διεξάγει ο… Σπανάκης.

  @ Καιρός γαρ εγγύς είπε...
  Όντως η ατιμία είναι ατιμία, αλλά στο περίπλοκο πεδίο της πολιτικής χρειάζεται ψυχραιμία και απάντηση «κρύα»: Όπως την γουστάρουν οι κινέζοι…

  @ Ανώνυμος είπε...
  Ζωάρες και ¾ , Δήμητρα!

  @ N.M.K.
  Αγαπητέ και παλιέ φίλε, φοβάμαι ότι τελικά είναι «όλοι» μέσα, ως προς την επιλεγμένη τακτική. Δηλαδή, τι; Ο Ευθυμίου μειοψηφεί στην παράταξή του και τελικά υπακούει στην πλειοψηφούσα άποψη; Όσο για το «θα είναι αργά», νομίζω ότι ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Το ρήγμα του πασοκικού και δημοκρατικού χώρου είναι γεγονός τετελεσμένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. TAXETE ΠΑΙΞΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια