Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Την κωλοκριτική μέσα (που κάνουμε)...

Άϊ σιχτίρ… δεν ντρεπόμαστε με την βρωμοκριτική που ασκούμε.
Μικρόψυχη και ψεύτρα.
Μάλιστα κάποιος την χαρακτήρισε Frass, δηλαδή περιττώματα του σαρακιού…
Συγνώμη ρε παιδιά που είμαστε παλιοχαρακτήρες και ασκούμε περιττωματική κριτική...
Να μας σχωράτε που δεν ακολουθούμε το παράδειγμα των καλών παιδιών, όπως ο Σπανάκης και ο Σούτος (που – χου), λέγοντας λόγια αγάπης και συναίνεσης.
Λοιπόν! Διορθώνουμε την συμπεριφορά μας,
αφενός γράφοντας 20 φορες "απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά"
[απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά - απο δω και πέρα θα είμαστε καλά παιδιά]
και αφετέρου δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες που αποδίδουν την αληθινή και σημερινή (15/1/11) εικόνα της πλατείας δημαρχείου (ανατολική πτέρυγα, παρακαλώ)...

Ξέρουμε, ξέρουμε, …κοιτάζοντας τις φωτογραφίες καταλάβατε ότι με όσα γράφουμε παραπάνω, αστειευόμαστε πικρά, αλλά να μας δικαιολογήσετε την θεατρικότητα…
Απλά δεν βρίσκαμε καλύτερη απάντηση στους αόμματους και τους υποκριτικούς ψόγους των καλοθελητών και των βαστάζων, που καλυπτόμενοι από την ανωνυμία τους περιφέρονται στα διάφορα blogs και επιτίθενται όποιον τολμάει να ασκήσει κριτική στην «βαρονία».
Κύριε Δήμαρχε!.. η πλατεία απέχει μόνον 50 βήματα από το δημαρχείο και το γραφείο σας.
Δεκάδες αυτοκίνητα (κυρίως μη μοσχατιωτών) περνάνε από εκεί.
Ένα λυπημένο χαλκινο σύμπλεγμα ηλικιωμένων στέκεται απέναντι στο κτήριο της ΚΜΜ και υφίσταται την ασχήμια που εκπέμπει η πλατεία και τα lettering / graffiti…
Στείλτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κάποιον εργάτη, με ένα μπουγέλο μπετόχρωμα, να σβήσει το "αριστοφανίζον" αίσχος, και με ότι περισσέψει να «περιλάβετε» προσωπικά όσους σας εκθέτουν.
Η βλάβη τους, θα είναι η ντροπή που θα νοιώσουν όταν αντικρύσουν τις φάτσες τους, καθώς θα ξεπλένονται στην μπανιέρα του σπιτιού τους.
Μετά από αυτό, ίσως αποφασίσουν να εργαστούν και να υπηρετήσουν το πρόγραμμά σας από καλύτερες θέσεις και με καλύτερες προθέσεις.

31 σχόλια:

 1. Ειδικά στην πλατεία του Δημαρχείου παίζετε μόνοι σας μπάλα, αφού όλοι μέρα εκεί είστε και κοπροσκυλιάζετε. Λογικό να την ξέρετε σαν την παλάμη σας.

  Δύο ερωτήματα και μια επισήμανση:

  1. Αν την φτιάξει ο Ευθυμίου, θα πείτε κανέναν καλό λόγο ή θα τραβάτε τα καινούργια πλακάκια με τα δόντια για να ξεκολλήσουν;

  2. Ο Κρεμμύδας (του οποίου είστε οπαδοί) συμφωνεί με αυτού του είδους την αντιπολίτευση; Μήπως αυτά λέει όποτε συναντιέται με τον Παπαντώνη (και απ' ό,τι μαθαίνω το κάνει συχνά);

  3. Η επισήμανση: Υπάρχει και άλλο Μοσχάτο. Μπορείτε να πιείτε και αλλού καφέ. Και βάζω στοίχημα ότι τέτοια τσακάλια που είστε, θα βρείτε καμιά λακούβα για να πείτε ότι δεν γίνεται έργο.

  Το ημεροβίγλι στην Σαντορίνη δεν πιάνει μια μπροστά στην γραφικότητα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το έστειλες στις 6:45, το ξαναέστειλες μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά στις 8:04, περίμενα να το ξαναδώ στις 9:23, άργησες, στείλτο τώρα, μην ξεχνιέσαι, με κόκκινα γράμματα, για να φαντάξει ακόμα πιο πολύ.
  Πολλά λόγια =πολύ μυαλό!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με frass έχει γεμίσει όλη η Ελλάδα, αποτέλεσμα της αντεθνικής προπαγάνδας που εφαρμόζει η ΝΔ από τότε που την ηγεσία της ανέλαβε ο Καραμανλής ο Μικρός.
  Τα δόγματα είναι :
  Α. "Όλα στον βωμό του κομματικού συμφέροντος"
  Β. "Πρώτα το κόμμα και μετά η χώρα"

  Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της "πλύσης εγκεφάλου" που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός αλλά και την προέλευση της προπαγάντας αυτής που δημιούργησε τις "μηχανές" frass δοκιμάστε να βάλετε δημοσκοπήσεις με τα παρακάτω ερωτήματα :

  1. Τα Ίμια είναι σήμερα ελληνικά;
  2. Το Αιγαίο είναι ακόμα ελληνικό;
  3. Υπάρχουν Έλληνες Μουσουλμάνοι;
  4. Θα τα καταφέρει η Ελλάδα να ξεπεράσει την οικονομική και θεσμική κρίση;
  5. Ποιο είναι καλλίτερο το ευρώ ή η δραχμή;
  6. Αξίζουμε που είμαστε στην ευροζώνη ή πρέπει να μας αποβάλουν;

  7. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι προδότης ή πατριώτης;

  8. Ποια είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο :
  α. Το Βαττοπέδι
  β. Ζίμενς
  γ. Δομημένα ομόλογα
  δ. Παρακολουθήσεις τηλεφώνων.
  ε. Απόκρυψη και παραποίηση στοιχείων προς ΕΕ.
  στ. Χρηματιστήριο.
  ζ. Ολυμπιακοί Αγώνες.
  η. Είσοδος στο ευρώ.
  θ. Το κλείσιμο της Βουλής το 2009.

  9. Αν πρέπει να πάει κάποιος φυλακή, ποιος νομίζετε ότι είναι :
  α. Ο Δούκας
  β. Ο Μπασιάκος
  γ. Ο Κοντός
  δ. Ο Τσοχατζόπουλος
  ε. Ο Μαντέλης
  στ. Ο Παπαντωνίου
  ζ. Ο Καραμανλής
  η. Ο Παπανδρέου
  θ. Όλοι

  10. Ποιος ήταν χειρότερος :
  1. Ο Καραμανλής που διαβεβαίωνε ότι το έλλειμμα ήταν μόνο 6% (ντημπέητ 2009)
  2. Ο Παπανδρέου που έλεγε "Λεφτά υπάρχουν"

  Αν θέλετε προβληματιστείτε με τις απαντήσεις κι εσείς.

  ΥΓ Το γενικό πνεύμα είναι "Η Ελλάδα μπορεί να στηρίζεται σε μας"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εδώ μια ολόκληρη χώρα έχει πνιγεί σε μια κουταλιά νερό!
  Οικονομολόγοι, Πολιτικοί, Καθηγητές, Δημοσιογράφοι, Συνδικαλιστές, κλπ καταναλώνουν φαιά ουσία και γράφουν χιλιάδες άρθρα και αναλύσεις αλλά δεν προσπαθούν να βρουν απάντηση σε απλά ερωτήματα, όπως :
  - Υπήρχε δανεισμός χωρίς μνημόνιο;
  - Θέλουμε να πάρουν οι τροϊκανοί το μνημόνιο και τα λεφτά τους και να εξαφανιστούν απ΄ την Ελλάδα;
  - Χωρίς μνημόνιο θα υπάρχει κρίση ή το ίδιο το μνημόνιο είναι η κρίση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πού κολλάνε όλα αυτά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ @8:27 ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΡΑΧΗΣ ΣΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ Τ-Α-Μ-Π-Α-Κ-Ε-Ρ-Α ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΘΡΑΣΙΜΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εγώ ξέρετε τι καταλαβαίνω; Ότι το κοματι της πλατείας για το οποίο μιλάμε κατάντησε έτσι επι Παπαντώνη. Η καταγγελια του μπλόγκ είναι πολύ χρήσιμη και μπράβο, αν και έπρεπε να αναφέρει ότι πέρα από τη βρωμιά και τα οικοδομικα χάλια, είναι στέκι παραβατικών ατόμων που δυστυχώς μπλέκουν στην ομάδα τους και καλά παιδιά. Εγώ θεωρώ το δημοσίευμα της Μοσχατούπολης σαν χέρι βοήθειας στον Δήμαρχο. Αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ Ανώνυμος 15 Ιανουαρίου 2011 8:27 μ.μ.
  Φίλε η πραγματικότητα είναι συντριπτική. Όλα τα άλλα περί κοπρόσκυλων και της γραφικής σαντορίνης ταιριάζουν σε αυτό που λέει ο λαός - ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ 16 Ιανουαρίου 2011 12:14 π.μ. ΚΑΙ 1:11 π.μ.
  Έβαλες πολύ βαριά θέματα και με προβλημάτισες, αλλά σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα, ΝΑΙ, μπορεί με σιγουριά να στηρίζεται σε μας, τα παιδιά της. Αυτό φαίνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρ' όλη την αγανάκτηση ο λαός εξακολουθεί να στηρίζει αυτή την κυβέρνηση.
  Όσο για το μνημόνιο, άστο να πάει. Μου φαίνεται ότι το χρησιμοποιεί ο Γιωργάκης σαν άλλοθι.
  - Δεν φταίω εγώ. Το μνημόνιο τα φταίει.

  Για να δούμε. Είναι κοινή παραδοχή ότι 30 χρόνια αρμενίζαμε λάθος και έπρεπε επειγόντως να αλλάξουμε ρότα.
  Για να δούμε πού θα μας βγάλει η νέα ρότα που ακολουθεί ο ΓΑΠ, σε ξέρα ή σε λιμάνι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Mέχρι 31/12/10 υπεύθυνος για την συντήρηση της πλατείας ήταν ο Παπαντώνης σαν Δήμαρχος και ο Παπαδόπουλος σαν αντιδήμαρχος.Και οι καταστροφές δεν έγιναν στις 29/12/10 για να πεις πως δεν προλάβαν να τις διορθώσουν.Αλλά ο πρώτος αποχώρησε - ενώ με την στάση σας (Άρης,Μπιζάνης,Ζώταλης) δείχνετε πως παραμένετε θερμοί υποστηριχτές του και ο δεύτερος ήταν από τους βασικούς υποστηριχτές σας.
  Πάτε δηλαδή να φορτώσετε την κατάντια μιας πλατείας η οποία από την αρχή της αποτέλεσε ένα έκτρωμα για την αισθητική της πόλης στην νέα διοίκηση του δήμου που δεν έχει κλείσει ούτε μήνα με τόσα προβλήματα που πρέπει να ασχοληθεί.
  Αυτό αν δεν είναι γραφικό είναι τουλάχιστον αστείο.
  Αν δεν ασχοληθεί το επόμενο διάστημα είμαι και εγώ μαζί σας στο κράξιμο που θα πέσει.
  Θα ήθελα να ρωτήσω όμως μιας και είστε τόσο προσεχτικοί και παρατηρητικοί γιαυτό το συγκεκριμένο σημείο του Μοσχάτου το γεγονός πως ένα παρτέρι με λουλούδια γέμισε ξαφνικά με τραπεζάκια και καρεκλίτσες δεν σας ενοχλεί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @ Ανώνυμος 15-Ιαν-11-8.27
  Είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε και περισσότερο γραφικοί, αρκεί να κάνουμε κριτική, παρεμβάσεις και δράσεις που θα είναι σύμφωνες με τις αρχές μας και τις ανάγκες της γειτονιάς μας. Όσο για επισημάνσεις που θα αφορούν σε άλλες γωνιές του Μοσχάτου, καλομελετάτε και έρχονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @ Ανώνυμος 15-Ιαν-11-12.14
  Ενδιαφέρον το quiz που βάζεις, αλλά εκτός θέματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @ Ανώνυμος 16-Ιαν-11-1.11
  Εκτός θέματος, αλλά όντως στο Μοσχάτο έχουμε «πνιγεί σε μια κουταλιά νερό»! Ένα 15κιλο μπουγέλο μπετόχρωμα (άντε δύο) για να απαλλάξουμε την εν λόγω πλατεία από τις εικαστικές και λογοτεχνικές αλητείες… Για το δάπεδο ας περιμένουμε το νέο δημοτικό Τεχνικό Πρόγραμμα ή καμιά πρωτοβουλία πολιτών…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @ Ανώνυμος 16-Ιαν-11-2.45
  Δεν κολλάνε, όπως ακριβώς δεν έγιναν «σώμα» τα πλακάκια της δεύτερης στρώσης με εκείνα της πρώτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @ Ανώνυμος 16-Ιαν-11-8:46
  Ακριβώς, φίλε ΤΚ… Ένα φαρδύ πινέλο ή μια μπατανόβουρτσα για το χαμένο φιλότιμό μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @ Ανώνυμος 16-Ιαν-11-9:04
  Για τόσα λίγα και τόσο ασήμαντα ξεφτιλίζεται ολάκερη συνοικία και ξεγυμνώνεται η πραγματική θέληση μιας δημοτικής αρχής, που ούτε καν διαχείριση δεν μπορεί να κάνει. Και καλά ο κ. Παπαντώνης δεν είχε κουράγια… Ας δεχτούμε ότι ο κ. Παπαδόπουλος τα είχε φορτώσει στον κόκκορα λόγω της επιλογής του να μην θέσει νέα υποψηφιότητα… Οι άλλοι, όμως; Οι συναγελαζόμενοι στο γωνιακό γραφείο του πάνω ορόφου; Κανένας δεν κοπτότανε για την αισχρή κατάσταση της πλατείας, που ας σημειωθεί ήταν πέρα από τεχνικό, και ζήτημα καθαριότητας και περιβάλλοντος;

  @ Ανώνυμος 16-Ιαν-11-10:15
  Σωστά τον παρατηρείς τον μόνιμο «καμικάζι»… Κατά την άποψη μου ούτε καν απ’ τα μαλλιά του δεν πιάνεται. Από τον φανατισμό του κρεμιέται… χαχαχαχα…

  @ ΝΑΥΤΑΚΙ 16-Ιαν-11-1:20
  Στην περίπτωση μας η κοινή παραδοχή είναι ότι «αρμενίζαμε λάθος» κάπου 6 χρονάκια. Και το παραμύθιασμα είναι: Τότε ήταν ο Παπαντώνης και όχι ο Ευθυμίου… Ρε, άϊ σιχτίρ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @ Ανώνυμος 16-Ιαν-11-3:30
  ΟΚ. Το σιχτίρισμα στα περί «συντήρησης της πλατείας», περί Παπαντώνη, περί Παπαδόπουλου, και περί Ευθυμίου τα έριξα στα παραπάνω σχόλιο. Όμως θα παραδεχθώ ότι βάζεις κάποια σωστά πράγματα. Η πλατεία από κάθε άποψη είναι εκτρωματική και χρήζει ουσιαστικής ανάπλασης, απελευθέρωσης από κτήρια που την διαιρούν ως ένα νέο τοίχος του αίσχους και επανακαθορισμού της χρήσης μέρους της πλατείας από το παρακείμενο café (θα μπορούσε να μεταφερθεί στο παρακείμενο χαγιάτι με τα φριχτά ενσωματωμένα τραπεζοκαθίσματα). Για τους κυρίους που κατονομάζεις, εξ’ όσων γνωρίζω, κάνεις λάθος 100%. Άλλο τα παλιά καλά χρόνια, και άλλο η τωρινή κατάσταση. Όπως και να έχει η ευπρέπεια είναι πάντοτε άμεσα απαιτητέα, ενώ ο ισχυρισμός σου «περί θερμών υποστηρικτών» είναι προς προσεχή απόδειξη. Ναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΟΚΙΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. @ Καυστικέ dear, ο Ερωτας πρέπει πάντα να είναι ζαλισμένος. Όμως το πρωτοκολλο πρέπει να είναι νηφάλιο. Τι δηλαδή, κοτζάμ Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος να μπογιατίζει με μπατανόβουρτσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Θαλεια απο Μοσχατο16 Ιανουαρίου 2011 - 9:22 μ.μ.

  Φιλε astroboy δεχομαι οτι ο Γρηγορης τα φορτωσε στον κοκκορα λογω της αποφασης του να μη βαλει υποψηφιοτητα.Οταν ομως εκοβε και εραβε?Εκανε μια πλατεια εκτρωμα ,εξυπηρετωντας τις δικες του διασυνδεσεις και φιλοδοξιες.Το μεταλλικο κατασκευασμα που υπαρχει, φιλοξενησε για χρονια προσωπικες του επιλογες αν και υπηρχαν προτασεις απο πολλους για ενα καρναβαλι διαφορετικο.Ισως να μην ειχε αλλο ψωμι η υποθεση αυτη και ετσι καναμε πανια για αλλους τοπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. *******************************************
  Άϊ σιχτίρ… δεν ντρεπόμαστε με την βρωμοκριτική που ασκούμε.
  Μικρόψυχη και ψεύτρα.
  Μάλιστα κάποιος την χαρακτήρισε Frass, δηλαδή περιττώματα του σαρακιού…
  Συγνώμη ρε παιδιά που είμαστε παλιοχαρακτήρες και ασκούμε περιττωματική κριτική...
  ***********************************************
  Δικό σας είναι το blog συνεχίστε όπως σας αρέσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ - αγαπητέ μου η περικοπή που επισημαίνεις δεν είναι παρά σχήμα λόγου. απορώ πως και δεν το κατάλαβες. οι άνθρωποι προσποιούνται ότι κάνουν έτσι.
  @ astroboy - το μπλογκ σας είναι υπέροχο, θα έλεγα πολύ υφηλού επιπέδου, και να συνεχίσετε έτσι. την καλημέρα μου.
  ~Δήμητρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @ Δήμητρα
  Είτε προσποιούνται είτε τους ξεφεύγει και δεν το καταλαβαίνουν είτε τους αρέσει έτσι θέλουν και έτσι κάνουν, σελίδα τους είναι και έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν.
  Δεν καταλαβαίνω, Δήμητρα, γιατί τους ειρωνεύεσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ASXETO, αλλά ρε παιδια της Μοσχατούπολις επειδή έγραψα ένα σχόλιο στο μοσχάτο-life όπου κοπιάριζα τα όσα λέτε για το Σπανάκη στα ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΑ, και φοβάμαι ότι δεν θα κάνουν δεκτό το σχόλιο μου, βάζω κι εδώ τις σκέψεις μου.
  ....................
  "Ρε καλά γράφει το μοσχατουπολις ότι "ο Σπανάκης ζει και βασιλεύει! Σύμφωνα με την αυτοδιαφήμησή του, ο Βασίλης ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ"
  ....................
  Τον βαρεθήκαμε και είναι ώρα να πάρει δρόμο. Το κακό είναι πως βόσκει εκτός εξουσίας. Παλιά κυβερνούσε η ΝΔ και τον έκανε τροχιοδρομικό και ησύχασε το Μοσχάτο. Τη μια στο "φρέντς", το άλλο μισάωρο στο "σιγκίτα", το παράλο μισάωρο στου "κοσμάτου". Προτείνω να τον απαγάγουμε και να τον παρατήσουμε στην Βαρη όπου και του πάει.
  Σορρυ για το ασχετο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΠΑΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ας μην τα καταδικάσουμε τα παιδιά.
  ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ θα εννοούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. @ Θαλεια απο Μοσχατο
  Γεια σου. Χαρά μας να σε ξαναβλέπουμε στο ΜοσχατουΠολις!
  Ο κ. Παπαδόπουλος μπορεί να ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, άλλα επέτρεψε μου να είμαι σίγουρος ότι πέρα από κάποιες «ιδέες», η επιλογή του σχεδίου της πλατείας, η αρχιτεκτονική των κήπων και κατασκευαστικές λεπτομέρειες ανήκουν σε άλλους. Βέβαια θα ήταν ικανοποιητικό να παρακολουθεί την εξέλιξη και την τήρηση των προδιαγραφών, πράγμα που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Αυτά μόνον ο ίδιος μπορεί να μας τα απαντήσει. Ως προς το μεταλλικό κατασκεύασμα, τι να πώ; Το ρίχνω στην πλάκα και καμώνομαι ότι είναι ένα έργο τέχνης και πιο συγκεκριμένα ένα κομμάτι της installation art. Εδώ όλοι έχουν βάλει το χεράκι τους. Γιατί αν δεν άρεσε στον τέως δήμαρχο ή δεν ήταν του γούστου μερίδας των αντιδημάρχων και λοιπών βαρόνων και βαρονεσσων, ε, δεν νομίζω ότι θα έμενε όρθιο. Συνολική και ομαδική η ευθύνη, νομίζω, όπως άλλωστε και ολόκληρη η 4ετία 2007-2010…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. @ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ 17-Ιαν-11-6:39
  Νομίζω φίλε μου ότι στο κείμενο του χρονογραφήματος δίνεται ξεκάθαρα η απάντηση:
  «Ξέρουμε, ξέρουμε, …κοιτάζοντας τις φωτογραφίες καταλάβατε ότι με όσα γράφουμε παραπάνω, αστειευόμαστε πικρά, αλλά να μας δικαιολογήσετε την θεατρικότητα… Απλά δεν βρίσκαμε καλύτερη απάντηση στους αόμματους και τους υποκριτικούς ψόγους των καλοθελητών και των βαστάζων…»
  Η όποια εξακολούθηση της παρεξήγησης δεν θα είναι δική μας ευθύνη…
  Χαρά μας που είχαμε το σχόλιο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. @ Ανώνυμος 17-Ιαν-11-7:48
  Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και την διαμεσολάβηση…
  :-))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. @ Ανώνυμος 17-Ιαν-11-1:33
  Τροχιοδρομικός...!!!
  ASXETON αλλά έγραψε…
  Μιλ-μερσί για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. @ Ανώνυμος 17-Ιαν-11-4:55
  Να τα καταδικάσουμε; Τι λες ανωνυμούλη μου…
  «Η» [παρέα του] «ΔΗΜΑΡΧΙΟΥ ΕΧΗ ΜΕΓΑΛΩ» [μέλλον]

  Με τέτοιο μήκος πάει για Guiness, όπως και η αδιαφορία της δημοτικής αρχής ένα χρόνο τώρα (και βάλε)…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Θαλεια απο Μοσχατο17 Ιανουαρίου 2011 - 10:33 μ.μ.

  Φιλε astroboy ευχαριστω για την απαντηση. Με τη φραση [εκανε μια πλατεια εκτρωμα] δεν τοποθετηθηκα στο σκελος του αρχιτεκτονικου σχεδιασμου,αλλα στην ιδεα της τεντας και στην πιεση που ασκησε μεχρι να υλοποιηθει.Γνωριζεις οτι δεν μηδενιζω το περασμα του Γρηγορη απο το Δημο.Σιγουρα η ευθυνη ειναι συνολικη.Η τελικη μορφη της πλατειας ομως εξυπηρετησε κυριως τις διασυνδεσεις και τις γνωριμιες οχι μονο του Αντιδημαρχου αλλα και καποιων αλλων.Για το μεταλλικο[εργο τεχνης]υπηρξαν αντιδρασεις αλλα δεν εγινε τιποτα.Απο σημερα λοιπον θα λεμε οτι εχουμε αντιπροσωπευτικο δειγμα της installation art στο Μοσχατο.Μου αρεσε το σκεπτικο σου χωρις πλακα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια