Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Πάμε Πρωτοδικείο! Έχουν κακαβιά!


Διάβασε στα Καφενειακά (ίσως)

37 σχόλια:

 1. Χέρι - χέρι φίλοι μου πάνε τα συμφέροντά τους. Δεν τους κακολογώ (Ευθυμίου και Σπανάκη) ως προς την άσκηση του έννομου συμφέροντος που έχουν και οι δύο, γιατί αυτό έπραξε και ο Κρεμμύδας. Όλοι χρησιμοποιούν το συνταγματικό τους δικαίωμα. Όμως ο λεκές της μη ειδοποίησης του Κρεμμύδα, ώστε να παραστεί στον έλεγχο που διενέργησαν, θα παραμείνει ανεξήτηλος στο πολιτικό τους "παλμαρέ"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΛΣΑΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΣΠΑΝΑΚΗ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είμαι από την Κύθνο. Τώρα το χεινώνα δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνει κανείς στο Μέριχα. Πατώντας το κουμπι Επόμενο ιστολόγιο βρέθηκα τελικά εδώ και ένοιωσα εντυπωσιασμένη από το επαγγελματικό στιλ του μπλογκ και το πολύ καλό γράψιμο των άρθρων και των σχολίων σας. Θερμά συγχαρητήρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φανταστείτε τη φάτσα του Σπανάκη όταν βλέπει στη φωτογραφία τη κατσαρόλα με τη κακαβιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εγώ δεν πίνω σούπα από τα χέρια του Μπούλη, που να πεθαίνω. Το άτομο είναι ικανό να σε στείλει. Θέλω δοκιμαστή φαγητών, όπως στον Μεσαίωνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. O ΜΕΡΙΧΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΥΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.
  ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΘΝΟΥ ΜΕΣΟΛΙΘΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΓΙΕΤΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πώς κάνεις φίλε την κακαβιά; Κρεμμυδάκια βάζεις μέσα; Εγώ προτιμώ τους Χάνους γιατί εκτός του ότι το κρέας του χάνου είναι πολύ νόστιμο στην κακαβιά, τους πιάνεις πολύ εύκολα με καλάμι στα απόνερα της πλατείας των φαντασιώσεων.
  Η κακαβιά της φωτογραφίας είμαι σίγουρος ότι έγινε με τους "Χάνους" της πλατείας που ψαρεύει το Αστροπαίδι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ Ανώνυμος 10.50
  Στο πολιτικό portfolio του Ευθυμίου πρέπει να προστεθεί ένα σπάνιο δείγμα πολιτικής συμπεριφοράς. Κατά την αντένστασή του, υπερακόντισε τον αριθμό των ψηφοδελτίων που πρέπει να επιστραφούν στον κ. Σπανάκη (ως κακώς ακυρωθέντα), δύο φορές πάνω και από τις απαιτήσεις του συμμάχου του. Ο απόλυτος ξεπεσμός. Το αποκαλυπτικό ξεμασκάρεμα του image του καλού παιδιού.

  @ Ανώνυμος 11.08
  Ε, όχι να ψηφίσουμε Σπανάκη για μια κακαβιά. Για μια αμπελοφάσουλα με σκορδαλιά κάτι θα γινόταν…

  @ Μαργιέτα 11.21
  Γλυκό και πολύ ενθαρρυντικό το σχόλιο σου. Ελπίζω να μην απογοητεύτηκες με την ποιότητα κάποιων «σχολιαστών». Ελπίζω να σε ξαναδούμε, να γνωριστούμε και να σου ζητήσουμε βοήθεια για κανένα Room to let, το καλοκαίρι…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ Ανώνυμος 1.47
  Φαντάζομαι τη φάτσα μου όταν θα έβλεπα – λέει… - να αναδύεται μέσα από την κακαβιά ο Σπανάκης…

  @ ΩmegaMan
  Σε βρίσκω ορθό και προνοητικό. Μόνον ο Ευθυμίου και ο Ντερέκας καμώνονται ότι ξέχασαν τον προεκλογικό λίβελο που τους είχε ξαμολήσει. Να με κάτι τέτοια χρειάζεται ο «δοκιμαστής».

  @ Ανώνυμος 2.00
  Κύθνος – Ευθυμοσπανάκηδες 1-0

  @ Ανώνυμος 3.26
  Κύθνος – Ευθυμοσπανάκηδες 2-0
  Μαργιέτα μας ανακάτεψες την κακαβιά! Το βράδυ θα διαβάσω για Μαρουλά, Κύθνο και Μεσολιθική εποχή στις Κυκλάδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @ Ανώνυμος 3.32
  Εκτός από (…«μπίπ»…) είσαι και άσχετος. Ο τύπος που ψαρεύει στα αβαθή των τεχνιτών λιμνών του εξευτελισμού για το Μοσχάτο, μόνο ψαράκια για καμιά μπατιρόσουπα μπορεί να βγάλει. Άσε που μπορεί να «σηκώσει» κανένα βατράχι ή θραύσμα από πλακάκι. Η κακαβιά ρε …«μπίπ»… θέλει καΐκι, όπως λένε στις Κυκλάδες. Αυτάααααα…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Από το να μιλάμε για τον Χοντρό και το Καλό Παιδί, καλύτερα να διαβάσουμε από το iCookGreek τα εξής όμορφα...

  Θυμάμαι νά ’χω φάει ψαρόσουπα στην Κύθνο, στο σπίτι του φίλου του Δημήτρη του ψαρά, με ρύζι και λαχανικά αυγοκομμένη. Όπως θυμάμαι και κακαβιά με ντομάτα από λεριανή ψαρού, που τη φάγαμε στο Φαρμακονήσι. Αλλά άλλο ψαρόσουπα άλλο κακαβιά. Η ψαρόσουπα είναι στο σπίτι, γι’ αυτό έχει πολλά ζαρζαβατικά και άλλα, έχει και μεγαλύτερα –καλύτερα– ψάρια, είναι και πιο ελαφριά. Όχι γιατί το γράφει καμιά συνταγή, αλλά γιατί δε χρειάζεται να είναι βαριά.

  Του Δημήτρη Παπαγεωργίου (Ομάδα Αιγοπρόβατο).

  Η κακαβιά από την άλλη, είναι εργαλείο της δουλειάς, πρέπει να είναι θρεπτική, να σε κρατάει. Οι ψαράδες στην Κρήτη βάζουνε και δύο ποτήρια λάδι μέσα. Δεν έχει ζαρζαβατικά απλά γιατί δε βρίσκονται εύκαιρα στο καΐκι. Παλιότερα οι ψαράδες στο Αιγαίο τα ψάρια για την κακαβιά τα χάριζαν. Οι μικρές σκορπίνες, οι δράκαινες, οι χάνοι δεν πιάνανε τιμή, οπότε, για να μην τα πετάνε, σου τα δίνανε σε μια τσάντα με την παρότρυνση ...άντε κάντε μια κακαβιά, –πάρε και το «γάιδαρο» εκεί στα μπούνια, βάλ’ τον και αυτόν να κάνει ζελέ. Και γουστάρανε γενικά να σε βλέπουν να καθαρίζεις στην πρύμη τα σκορπιδάκια (πήξιμο, 10 στο κιλό και ατίθασα, πονάνε μετά τα χέρια για ώρες από τα τσιμπήματα).

  Συχνά τρώγαμε και μαζί αν δεν έβγαιναν στα δίχτυα. Τώρα ακόμη κι αυτά τα μικρόψαρα πιάνουν τιμή, γιατί το ψάρι λιγόστεψε, καλό αυτό και κακό μαζί... Ας είναι, πάλι –αγοραστά ή μη– τα δίνουν χαμογελώντας, «Tα θες για κακαβιά, ε;» Η κακαβιά λοιπόν θέλει ψάρι φρέσκο απευθείας απ’ τα δίχτυα, αυτό θέλει, και να καταλάβεις τι φαγητό είναι. Eίπαμε, δεν είναι σούπα, ορεκτικό, είναι φαΐ της δουλειάς. Η κακαβιά είναι ο πατσάς της θάλασσας. Σημασία δεν έχει τόσο η συνταγή.

  Για παράδειγμα, η «κακαβιά» των αραπάδων (όπως ονομάζονται επίσημα από τους ντόπιους αλιείς οι εποχιακοί Αιγύπτιοι ναυτεργάτες στα ελληνικά καΐκια) βγαίνει κάτι σα μαρίδα πιλάφι... μιας και οι περισσότεροι δουλεύουν στα γρι γρι και πετρόψαρα δεν πιάνουν. Με λάδι τσιγαρίζουν το κρεμμύδι κι έπειτα πετάνε μέσα μαριδάκι ψιλό και ρύζι –μπαχαρικά τους έχω δει να βάζουν– νερό, αλάτι, πιπέρι. Μία φορά έχω φάει όμως, οπότε δεν ξέρω και σίγουρα. Για να βγει σωστή η κακαβιά θέλει καΐκι ή αρμυρίκι. Να κάτσεις γύρω γύρω και σε τσίγκινο ταψάκι τα ψάρια στη μέση. Τρως τα ψάρια αυστηρά με τα χέρια και οι τσίτες πέταμα μια μια προς τα πίσω. Το ζουμί είναι λίγο, ένα μπολάκι στον καθένα, παίζει και παξιμάδι κριθαρένιο μέσα και του πάει πολύ. Κουτάλι θέλει αλλά έως εκεί.

  Η κακαβιά είναι πρώτα απ’ όλα η κατάσταση. Περιγραφές της κακαβιάς που περιέχουν φράσεις του τύπου «περνάμε τα ψάρια από το τουλπάνι, αλέθουμε τα μικρά στο πολυ-μηχάνημα» και άλλα τέτοια ξεχάστε τα, αποτελούν οδηγίες ενός σίγουρα αξιόλογου veluté, αλλά και μιας άλλης πολύ διαφορετικής κατάστασης. Πέρα από αυτά τα δύο βασικά (ψάρια φρέσκα και τόπο-τρόπο που να της αρμόζει) κατά σειρά προτεραιότητας θέλει: τσικάλι, κατά προτίμηση ψηλό, λάδι, λεμόνι, κρεμμύδι (αν έχεις), πατάτα (αν έχεις) και ό,τι άλλο αν έχεις και θες να το βάλεις. Αν έχεις και καθαρή θάλασσα δε θέλει ούτε αλάτι, 1/4 θάλασσα και το υπόλοιπο γλυκό. Στρώνεις πατάτα, κρεμμύδια σε φλούδες κάτω και μετά τα ψάρια για να μην κολλήσουν, αρχίζοντας από τα σφιχτά. Νερό ίσα που να τα σκεπάζει. Φωτιά δυνατή από γκάζι ή ξύλα και 30 λεπτά στο φουλ. Τελειώνεις με το λεμόνι να δέσει το λάδι που έχει σπάσει μέσα (καυτό λαδολέμονο!) την έχω ακούσει και με ξίδι αλλά δεν το έχω φάει ακόμα. Πάντα είχαμε ή βρίσκαμε λεμόνια. Φέτος το καλοκαίρι κακαβιά δεν έτυχε να κάνουμε, ούτε στην Αθήνα την κάνω ποτέ. Aπλά, κακαβιά στο σπίτι δε γίνεται.

  Σύνδεση: http://www.icookgreek.com/index.asp?a_id=391

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Από ότι θυμάμαι από τις συζητήσεις μου με φίλους ψαράδες, σε κάποιο νησί, κάποτε, μια καλή κακαβιά έχει ως βασικό συστατικό...το θαλασσινό νερό! Ίσως η κα Μαργιέττα με επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ως πιο αρμόδια. Αλλά, έστω κι έτσι, αυτοί το θαλασσινό νερό, που ακριβώς θα το βρούνε; Σε μια παραλία στην οποία κανείς δεν έχει πρόσβαση; Θα....μας ξανακάνουν παραθαλάσσιους; Θα χρησιμοποιήσουν (πληρώνοντας) νερό από αλλού; Απλά απορία έχω! Πάντως χωρίς αυτό το συστατικό, μάλλον απλή ψαρόσουπα θα φτιάξουν. Μήπως τελικά απλά έχουν πένθος; (τότε δεν σερβίρεται ψαρόσουπα;). Και το πένθος προς τ; Γιατί "βρήκαν" ο ένας τον άλλον; Γιατί βλέπουν το τέλος της "εξουσίας" να έρχεται; Γιατί οι υποστηρικτές τους εμφανίζονται κατώτεροι των προσδοκιών τους; Τελικά έχω πολλές απορίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @ ελληνοδασκαλάκο, μπατιρόσουπα είναι η κακαβιά όπως το εξηγεί ο επόμενος 719 και το "η κακαβιά θέλει καΐκι" δεν υπονοεί κότερο.
  Μάλλον εσύ την κακαβιά την γνώρισες στο Μικρολίμανο.
  Σου επιστρέφω τα δύο (…«μπίπ»…) (…«μπίπ»…)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί σιγή ασυρμάτου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @ Ανώνυμος 9.23
  Όπως ξέρεις οι σιγές ασυρμάτου προηγούνται σημαντικών "επιχειρήσεων"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ_ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΨΥΛΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ.ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΨΥΛΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΨΥΛΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Όσο χρόνο εσείς θα προετοιμάζετε τα "σημαντικά", ας σχολιάσουμε εμείς αυτά που γράφετε στην δεξιά "ασχολίαστη" στήλη.
  Γράφετε :
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ
  Οι πολιτικά πολιτισμένοι δημόσιοι άνδρες (οι μάγκες, για να το πούμε σταράτα) λένε ευγενικά λόγια και απονέμουν έπαινο, όταν πρέπει και όταν αυτό αξίζει! Χωρίς μνησικακία.


  Σχόλιο : Πότε καταλάβατε ότι "πρέπει" και "αξίζει" να ειπωθούν ευγενικά λόγια και να απονεμηθούν έπαινοι στον Παπαντώνη;
  Πότε σας έφυγε και γιατί σας ξανάρθε η "μνησικακία";
  Άλλα λέγατε πριν λίγο και πάλι τα γυρνάτε σήμερα.
  Ο λαός αυτούς που αλλάζουν τα λόγια τους ανάλογα με το προς τα Όπου Φυσά ο Άνεμος, εκτός από Ο.Φ.Α., τους λέει "τσάμπα μάγκες" ή "κουτσόμαγκες".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 4.54μμ πετας το γαντι?
  Ποιος απ'ολους σας δεν εκανε βουτια με το κεφαλι στη "μνησικακία" ολο το 2010? Περασε πολυς καιρος απο τοτε η τα λες απο θεση ισχυος?
  Ποιος προτεινει τωρα τακτικες του "απεναντι" και του "απο κοντα" κατοπιν?
  Ποιος με φραγματα αντεστρεψε τον ανεμο ,οχι για καλο βεβαια,αλλα για να παρει και να σηκώσει...
  Τα ανεμοδαρμένα φραγματα πεφτουν ευκολα και ξαναχτιζονται αργα αργα ,απο ποια μερια θα στειλουν τον ανεμο δεν ξερω.Οσο για μαγγιες χορτασαμε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. @ 624
  Φίλε μου δεν υπάρχει γάντι για πέταμα.
  Έχεις ακούσει το σύνθημα :
  - Εκεί! Εκεί! Στην τρίτη εθνική!
  Το έγραψαν οι δημότες στα ψηφοδέλτιο στις 4/11 και πρέπει επιτέλους να το συνειδητοποιήσετε.

  Αυτές τις κουτοεξυπνάδες της αντιστροφής του επιχειρήματος κρατήστε τες να τις εφαρμόζετε όταν είστε μαζεμένα τα Κρεμμυδάκια και να αυτοκαμαρώνεστε.

  Εν τω μεταξύ
  - Εκεί! Εκεί! Στην τρίτη εθνική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. τέτοιες εύστροφες ατάκες μόνο κανένας μπούτσης ή τίποτα μπουτσικοί άσχετοι δουλοπρεπείς μπορεί να μας χαρήσουν. ούστ ρε λαμόγια, που σας φύγανε οι κλανιές μέχρι να σιγουρευτείτε ότι ο δεξιός σύμμαχος σας ήρθε "δεύτερος". Γονατιστοί ήσασταν όλοι στη Μεταμόρφωση και ανάβατε λαμπάδες. Ουστ λαμόγια αυλοκόλακες. Μαύρη τετραετία θα περάσετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Εν τω μεταξύ
  - Εκεί! Εκεί! Στην τρίτη εθνική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @ Ανώνυμος 4.49
  Τελικά άλλο να λες μαλακίες, κι άλλο να τις γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. @ Ανώνυμος 4.54
  Όντως η sidebar δεν σηκώνει σχόλια. Κατά συνέπεια θα σας τρίβει τη μούρη η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ του Άρη.
  Τώρα για τον Παπαντώνη τα είπαμε: δραματικό τελευταίο τέταρτο που του χάλασε την εικόνα (ε, ας διάβαζε λίγο Σαιξπηρ).
  ΟΦΑ; Θα εννοείς προφανώς τον Ντερέκα κατά Παπαντώνη, τον Παπαντώνη κατά Ντερέκα, τον Ντερέκα κατά Euthymiou Family, κλπ. Kramer vs. Kramer το κάνατε τον καραγκιόζ-μπερντέ της Κοραή. Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα είσαστε βρε!.... Φτου μη σας ματιάξω… αν και τα σκατά όσο κι αν τα σπρώξεις προς τα κάτω τελικά θα ξεχειλίσουν. Να προσέχετε λοιπόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. @ Ανώνυμος 6.24
  «Απέναντι» και μετά «από κοντά». Η γνωστή τακτική του κωλοπαιδαρισμού από τον γνωστό πλέον Μετερνίχο…
  (την κάναμε την κακαβιά μπουρδέτο. sorry μπός)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. @ Ανώνυμος 7.19
  Βρε μια χαρά είναι… Ξέρεις πόσο χαλαρωτικό είναι να παίζεις με την Δόξα Κρανούλας ή με τον Κεραυνό Κερατέας; Πάντως σε πόνεσε το σχόλιο του ΄@ Ανώνυμου 6.24… Θα έχεις τους λόγους σου… Ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. @ Ανώνυμος 7.54
  Γουστάρω project, δικέ μου. Πρέπει να σκαρφιστώ καμιά χαρούμενη και sexy ιστοριούλα. Να ξεκινάνε οι επιτάφιοι του Σπανάκη και του Ευθυμίου από τα μαγαζιά τους, να συναντιούνται κατω από το πλατάνι, να ανεβαίνουν τελετουργικά τα σκαλοπάτια και μετα να πέφτουν ξάπλα στο πάτωμα να παρακαλάνε την Αγια Σωτήρα να τους διασώσει από τους συμμορίτες του Άρη. I like that! Γουστάρω επίσης και την προοπτική της «μαύρης τετραετίας».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. @ Ανώνυμος 10.25
  Ε, αυτό το εμπεδώσαμε, αν και σας την σπάσαμε γιατί πιστεύατε ότι θα πέφταμε στην 4η Εθνική μαζί με τον συντοπίτη ΑΟΜ… Όσο για σας, άντε τώρα να παίξετε κόντρα στην Μπαρτσελώνα… Κοροϊδάρες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Τελικά ελληνοδιδάσκαλε είσαι τόσο μαλάκας που αν είχες πάει σε αγώνες θα έπαιρνες χρυσό μετάλιο.Από εδώ καί πέρα θα μιλάω την γλώσσα σου ελεεινέ γιατί αυτή καταλαβαίνεις καί αν θέλεις μπορώ να την χοντρύνω.Απορώ πώς σε ανέχοντε οι υπόλοιποι κοντυλοφόροι του Μοσχατούπολις.Εχω αρχίσει να πιστεύω δυστυχώς ότι δεν διαφέρουν από εσένα.Στέφανε ακούς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. @ Ανώνυμος 1.08
  Είδες πόσο δύσκολα είναι να παίζεις στην Α' Κατηγορία; Εκεί λοιπόν! Mε την Πανάθα και τη Μπαρτσελώνα. Κι όταν κουραστείτε, εδώ είμαστε, φωνάξτε μας... Α και που είσαι: με τα "ελεεινέ" και τις "νευρικές κρίσεις" σου, δεν τσιμπάω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Πραγματικά ελληνοδιδάσκαλε είσαι Α΄Κατηγορία στην μαλακία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. @ Ανώνυμος 1.33
  Παραφέρεσαι! Πρέπει να προπονηθείς περισσότερο στον δημόσιο διάλογο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Μην πιέζεται τον ελληνοδασκαλάκο, παιδιά, γιατί, όπως λέει και ο ίδιος, ... τα σκατά όσο κι αν τα σπρώξεις προς τα κάτω τελικά θα ξεχειλίσουν.

  Εν τω μεταξύ
  - Εκεί! Εκεί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. @ Ανωνυμούλη μου 12.13...
  πάτε από τώρα και φουλαριστοί για υποβιβασμό, καθώς είναι από δύσκολο έως αδύνατο, μέτριοι άνθρωποι να κουμαντάρουν έναν διευρυμένο δήμο και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά του.
  Εδώ πιά σας κέρδισε η ΜοσχατουΠολις, Γ' Εθνικής ομάδα, και σας αναγκάζει με σκυμένο κεφάλι και γονατιστοί να αρχίσετε να βάζετε τα πλακάκια της πλατείας (αυτό πρέπει να το αποθανατίσουμε φωτογραφικά). Προς το παρόν ταπεινοί να πάτε στο Κοινοτικό Συμβούλιο και να πάρετε τη σωστή απόφαση. Κάποιοι από τους αργόσχολους θα είναι εκεί να σας καμαρώσουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ελληνοδιδάσκαλε σε χαίρομαι πού είσαι αισιόδοξος άνθρωπος.Ξέχασες κιόλας την ένσταση. Τώρα ελπίζεις στην αποτυχία της Δημοτικής Αρχής γιά να έχεις λόγο ύπαρξης.Σε πληροφορώ ότι στις επόμενες εκλογές ακόμη καί ο Άρης μαζί μας θα είναι αφού θα τον παρασύρει το κοινωνικό ρεύμα που στηριζει τον Δήμαρχο καί την πλειοψηφία τού Δημοτικού Συμβουλίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. @ Ανώνυμος 1.14
  Με την ένσταση εγώ δεν τσίμπησα εξαρχής (Αυτό είναι το σοβαρό μέρος του σχολίου μου πάνω στο σχόλιο σου). Πως να τσιμπήσω τώρα όταν τα συνεταιράκια της Andrew&Bill.Co μιάν ολάκερη ημέρα (μια "πονηρή" Δευτέρα, ήταν) έπαιξαν solo βιολί οι Σπανάκηδες και solo βιόλα οι Ευθυμούντες. Ρε μάγκα, μασάει η κατσίκα ταραμά; Όσο για το ρεύμα που είχε ο νυν δήμαρχος, τι να σου πω: το είδα ως ένα τεράστιο Τσουνάμι ναααααα… να με βαράει κατάστηθα ή στην ξεφτίλα ως ένα θερμό Kuro Siwo. Μια πορεία-ποτάμι, από το Καστρί στην Αθήνα, όπως είχε κάνει στον Ανένδοτο, ο Γέρος της Δημοκρατίας… Πως αλλιώς ο φουκαράς να κριτικάρω ένα huge 28% σε ένα περιβάλλον huge αποχής. Έκθαμβος είμαι "άγνωστη" φιλάρα μου... Έκθαμβος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Εκτέλεση : τα συνεταιράκια της Andrew&Bill.Co
  Χρόνος : μιάν ολάκερη ημέρα (μια "πονηρή" Δευτέρα, ήταν)
  Όργανα : έπαιξαν solo βιολί οι Σπανάκηδες και solo βιόλα οι Ευθυμούντες.

  Τραγουδά : Άρης Κρεμμύδας
  Θέμα : Η αγαπημένη του δημαρχία που του έφυγε, μαζί με τα χιλιάρικα που την συνοδεύουν.

  Μια Δευτέρα που ‘βρεχε που ‘βρεχε μονότονα
  έφυγες αγάπη μου
  ποιος σε πήρε να ‘ξερα
  και θα τον εσκότωνα
  Μια Δευτέρα που ‘βρεχε που ‘βρεχε μονότονα

  Μια Δευτέρα που ‘βρεχε μέχρι το ξημέρωμα
  έφυγες αγάπη μου
  αχ αυτός ο άτιμος
  ήθελε μαχαίρωμα
  Μια Δευτέρα που ‘βρεχε μέχρι το ξημέρωμα

  Μια Δευτέρα που ‘βρεχε μέχρι που εχάραξε
  έφυγες αγάπη μου
  η καρδιά μου σκίστηκε
  η καρδιά μου σπάραξε
  Μια Δευτέρα που ‘βρεχε μέχρι που εχάραξε

  Αφιερωμένο εξαιρετικά στην Μοσχατούπολη και τα σαΐνια της.

  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια