Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Καλή Χρονιά Πολίτες του Ταύρου και του Μοσχάτου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"Κοσμοσυρροή στην δημοτική αίθουσα «7» της οδού Επταλόφου και Πειραιώς (απέναντι από το δημοτικό μέγαρο Ταύρου), που απέδειξε ότι οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ προχωράνε αρραγείς. Όχι μόνον ΟΛΟΙ δήλωσαν «παρόντες» (Ταυριώτες και Μοσχατιώτες σύμβουλοι, υποψήφιοι, στελέχη και φίλοι), αλλά η δυναμική της παράταξης διευρύνεται και με πρώην υποψήφιους των συνδυασμών Ευθυμίου και Σπανάκη, οι οποίοι προσήλθαν στην γιορτή της κοπής της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας. Μάλιστα και απόντες λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως ο κ. Σπύρος Ρεκλείτης, στείλανε μηνύματα χαιρετισμού και αλληλεγγύης για την πορεία της παράταξης στο 2011. Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Άρη Κρεμμύδα, ο οποίος παρουσίασε και την Οργανωτική διάταξη της Παράταξης, ενώ σύντομες ομιλίες έκαναν οι κύριοι Ανδρέου, Μελίστας, Μπιζάνης, Τουφεξίδης και Ψύλλας. (Πλήρες κείμενο της ομιλίας και τις συνθέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, των Ομάδων εργασίας και της Γραμματείας της κίνησης Ενεργών Πολιτών Μ&Τ. θα έχουμε σύντομα)

20 σχόλια:

 1. Τέτοια να βλέπω και να ακούω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΟΟΥ "ΠΟΛΙΤΟΦΡΕΝΕΙΑ". ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βλέποντας το βιντεάκι με τίτλο "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ" είμαι σίγουρος ότι στην κοπή της πίτας σας θα καλέσατε τον Δήμαρχο,τον πρώην Δήμαρχο,ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο,τα Κοινοτικά Συμβούλια κ.λ.π.
  Επειδή θέλω να ξέρω ποιοί απ'όλους αυτούς διαθέτουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ παρακαλώ να με ενημερώσετε ποιοί παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΝΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!
  Είναι πολύ στεναχωρημένος! Φυσάει και ξεφυσάει και εμπιστευτικά μολογάει στους συνεργάτες του "τι έκανε" και κατάφερε να του γυρίσουν την πλάτη "κορυφαίοι" συνεργάτες του.
  Δεν πειράζει μωρέ Άρη! Αυτά συμβαίνουν άμα έρχεσαι τρίτος...
  "Εσύ να είσαι καλά κι ας πεθάνουν χίλια αρνιά"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καιρός γαρ εγγύς24 Ιανουαρίου 2011 - 12:40 π.μ.

  @23 Ιανουαρίου 2011 11:47 μ.μ. Φρούδες ελπίδες. Ο συνδυασμός ήταν όλος εκεί. Με ενθουσιασμό και αγωνιστική διάθεση. Οι κορυφαίοι συνεργάτες του Άρη αγαπητέ μου είναι ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο. Οι δε υποψήφιοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν και αυτοί εκεί. Όσοι ελπίζετε στην αποδόμηση, του συνδυασμού πλανάστε πλάνην οικτράν.Δεν θα σας κάνουμε το χατήρι. Θα είμαστε δυναμικά Μπροστά όπως ήμασταν και σήμερα. Πλέον το παιχνίδι είναι στα χέρια του λαού. Καιρός να το καταλάβετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ********************************************
  Πλέον το παιχνίδι είναι στα χέρια του λαού. Καιρός να το καταλάβετε...
  ********************************************
  Εσείς πότε θα το παραδεχτείτε;

  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
  ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητοί φίλοι που βγάζετε όλα τα απωθημένα σας εναντίον του Άρη σε κάθε ευκαιρία, καταλαβαίνω την αγωνία σας και το φοβικό σύνδρομο που σας διακατέχει μετά το ποσοστό ενός συνδυασμού, που χωρίς καμιά στήριξη από κόμματα,από πελατειακές σχέσεις,από φορείς εξουσίας,από οικονομικούς παράγοντες,από εσωστρεφή κατεστημένα,κατόρθωσε να σταθεί στο στίβο των εκλογών και μόλις με δυο ψήφους διαφορά δεν έφτασε στο δεύτερο γύρο.
  Αν κάποιος σκεφτεί σοβαρά, πιθανόν να παραδεχτεί, ότι αυτό από μόνο του, αποτελεί μεγάλο επίτευγμα και αν μη τι άλλο δίνει το δικαίωμα στους Πολίτες Μπροστά, να συνεχίσουν τον αγώνα τους σε μια ουσιαστική αντιπαράθεση θέσεων και επιχειρημάτων για το καλό των δύο πόλεων.Σημειωτέον ότι στον προεκλογικό αγώνα πολλοί επιχείρησαν σε δημόσιο λόγο να στραπατσάρουν την εικόνα του Άρη με κακόβουλα σχόλια εναντίον του και εναντίον της οικογενείας του.
  Οι Πολίτες μπροστά ουδέποτε μπήκαν στη λογική αυτή και σεβάστηκαν τα πρόσωπα των άλλων συνδυασμών σε απόλυτο βαθμό.
  Εμείς πιστεύοντας στις αρχές μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με κίνητρό μας την προσφορά στις δυο πόλεις.
  Εσείς βέβαια που επιθυμείτε την εξαφάνισή μας δεν έχετε παρά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και στην αναμφισβήτητη νίκη σας και να παρουσιάσετε τέτοιο έργο ώστε να σας ξαναεμπιστευτεί ο κόσμος του Ταύρου και του Μοσχάτου σε μια μελοντική εκλογή.
  Οι εκλογικές αναμετρήσεις δεν είναι πλέον ποδοσφαιρικές, ώστε να πούμε είμαι ολυμπιακός είτε αυτός είναι στην πρώτη κατηγορία, είτε είναι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
  Επομένως αυτό που προέχει για εσάς είναι η παραγωγή έργου και για εμάς η πίεση με θέσεις απόψεις και επιχειρήματα για παραγωγή έργου από την μεριά σας.Σε αυτό το στίβο θα αναμετρούμαστε πλέον καθημερινά και εκεί όλοι θα κριθούμε.
  Δεν μπορεί π.χ.μέλος της δημοτικής κοινότητας Μοσχάτου και του συνδυασμού Ευθυμίου να λέει ότι η επισκευή της πλατείας δημαρχείου είναι υπόθεση της Νομαρχίας και εκεί να απυθυνθείτε.
  Και έτσι να ήταν τα πράγματα τι να λέγαμε δηλαδή στη Νομαρχία;Φέρτε δέκα κιλά μπογιά να σβήσουμε το 22άμετρο πέος που εκσεπερματώνει στην πλατεία δημαρχείου επειδή σας ανήκει;{Α ρε Στέφανε τι μου κάνεις με τις μετρήσεις σου].
  Aν έτσι θέλετε κάντε το...................

  Ο δάσκαλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δάσκαλέ μου,το ότι ο Άρης καί η οικογένειά του βολευτικαν σε Δημόσιο,Τράπεζες καί ΟΤΕ αποτελεί κακόβουλο σχόλιο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" Ή "ΖΑΒΟΛΙΑΡΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"
  ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ!ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΑΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ ΖΑΒΟΛΙΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ...
  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕ "ΖΑΒΟΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΖΑΒΟΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΖΑΒΟΛΙΑΡΙΔΕΣ ! ! ! Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Φίλε 6.11 έστω κσι αν είναι έτσι όπως τα λες μήπως γνωρίζεις να μας πεις και για τα επαγγέλματα των άλλων που υποστηρίζεις, για να δούμε πόσοι έχουν βολευτεί από τον ένα συνδυασμό και πόσοι από τον άλλο;Βέβαια αυτό εμένα ουδόλως με ενδιαφέρει.Αντίθετα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ουσία των πραγμάτων για την οποία κανένα λόγο δεν κάνεις.Κάποτε θα πρέπει να αρθρώνετε και λόγο για τα κακώς κείμενα στις δύο πόλεις μήπως και διορθωθούν.Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολίστικα παλαιών φτωχών εποχών που καμμιά θέση ή ισχύ δεν έχουν στο σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αγαπητέ μου δάσκαλε εσύ μίλησες για κακόβουλα σχόλια καί στην απάντηση σου προσπαθείς να κάνεις συμψηφισμούς.Για τα υπόλοιπα δεν διαφωνώ.Δεν είναι ουσία όμως ούτε τα δέκα τετραγωνικά ξηλωμένα πλακάκια,ούτε τα γκράφιτι.Πρέπει να ψάξουμε τις αιτίες που οδηγούν τους νέους στις καταστροφές και τις παραβατικές συμπεριφορές και να προσπαθήσουμε να τις αντιμετωπίσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Φίλε 7.25 ουσία είναι όλα τα κακώς κείμενα στις δύο πόλεις και αυτά πίστεψέ με είναι πολλά πάρα πολλά.Η πλατεία δημαρχείου είναι σταγόνα στον ωκεανό μπρος στα άλλα.Αν όμως ένα τόσο απλό πρόβλημα περιμένει τόσους μήνες τη λύση του, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τα πολλά και μεγαλύτερα προβλήματα.Σκοπός μου είναι να πιέζω για την λύση των προβλημάτων που όλοι βλέπουν αλλά ελάχιστοι ενδιαφέρονται.Όσο για τα πικρόχολα σχόλια που λες ότι προσπαθώ να κάνω συμψηφισμούς, δεν έχω καμμιά τέτοια πρόθεση αλλά απεχθάνομαι αυτούς που κατηγορούν άλλους για πράγματα που πρώτοι έχουν επιχειρήσει και έχουν πετύχει.Αν η κατηγορία για τον Άρη είναι αυτή που εσύ λες και καμμιά άλλη, δεν έχει καμμιά ουσιαστική σημασία και είναι ανάξια λόγου και σε καμμιά περίπτωση δεν υποβαθμίζει τον πολιτικό μας λόγο.Εγώ θέλω να προσφέρω και αυτό θα το κάνω με τον τρόπο που εγώ θεωρώ σωστό.Εντοπισμό προβλημάτων και πίεση για την επίλυσή τους.Όλα αυτά βέβαια με την απαραίτητη δημοσιότητα για την εξεύρεση συμμάχων,γιατί είναι απαραίτητοι οι πολλοί σε τέτοιου είδους πιέσεις.Όσο για την παραβατικότητα των νέων που αναφέρεις σου λέγω πολύ απλά ότι αν αυτοί οι νέοι είχαν ένα χώρο να κάνουν αυτό που τους αρέσει {τα πατίνια εννοώ ]
  δεν θα είχαμε την καταστροφή της πλατείας που αποτελεί πλέον χώρο για το χόμπι τους.Συγχώρεσε με που δεν γνωρίζω ακριβώς την ονομασία του.Τελειώνω λέγοντάς σου ότι όλα τα θέματα θέλουν επανεξέταση γιατί γι αυτούς τους νέους και τα χόμπι τους μηδαμινό ήταν το ενδιαφέρον από όλους τους μέχρι χθες διοικούντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καιρός γαρ εγγύς25 Ιανουαρίου 2011 - 2:49 π.μ.

  Ρε καραγκιόζη 24 Ιανουαρίου 2011 6:11 μ.μ. (και σε αναβαθμίζω τώρα ως λαϊκό ήρωα) θα κόψετε αυτήν την παπάρα;;;;; Θα με αναγκάσετε να επαναληφθώ.. Ναι ρε ξευτίλες, ο Άρης έβαλε στην ιδιωτική τράπεζα την μεγάλη του αδελφή όταν ήταν ανήλικος. Μαγκιάααα. Η μικρή του αδελφή, ούσα δημόσιος υπάλληλος, όπως ηλιθιωδώς λέτε είναι η μοναδική δημόσια υπάλληλος που παίρνει, ακόμα, τα δώρα της κανονικά. Γιατί εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία. Επαναλαμβάνομαι, έχετε δίκιο όχι μόνο η οικογένεια του Άρη αλλά και το μπαλκόνι του έχει διοριστεί στο δημόσιο. Ναι αγαπητοί μου, τα κάγκελα, τα πλακάκια (περιμένουν το εφ άπαξ) ο φύκος, η βρύση, ακόμα και η τέντα. Ο Άρης προσομοιάζει με τον Μίδα, ότι ακουμπάει διορίζεται. Δεν ντρέπεστε να γράφετε τέτοια πράγματα. Έχετε καμιά επαφή με την πραγματικότητα, ή γράφετε ότι σας λένε να γράφετε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Καιρός γαρ εγγύς25 Ιανουαρίου 2011 - 3:18 π.μ.

  Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τον τόνο του κειμένου αλλά όχι για το περιεχόμενό του. Τα έχουμε ξανακούσει όλα αυτά. Είναι κουραστικά και είναι μια ψευδής προβοκάτσια. Ας είμαστε όλοι καλά και ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Και η αλήθεια όπως και η δικαιοσύνη είναι μία από αυτές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αγαπητέ "Καιρός γαρ εγγύς", μα γιατί απορείτε και εκνευρίζεστε τόσο; Δεν το ξέρατε ότι πάντα θα υπάρχουν κακεντρεχείς και κακόβουλοι, που στην προσπάθεια τους, πρώτα απ' όλα, να δικαιολογήσουν οι ίδιοι τις επιλογές τους θα έλεγαν ότι προλάβαιναν; Και, σωστό ή λάθος, θα το έλεγαν μόνο και μόνο γιατί αναζητούν "αφελή ώτα", για λόγους εντυπωσιασμού και προς αναζήτηση "προσωπικής λάμψης"! (είδατε πόσα ξέρουμε εμείς;) Όταν ένα πλοίο βουλιάζει, ο δειλός αρπάζεται από ότι βρει, έστω κι από σάπιες σανίδες, όπως είναι οι ανυπόστατες φήμες και τα ψευδή σχόλια. Σε ένα κλίμα στο οποίο, όποιος αμφισβητεί και παλεύει για το δίκιο του, θεωρείται "ζαβολιάρης", ενώ όποιος εναλλάσσει "πολιτικούς συντρόφους" για να εξασφαλίσει προνόμια και θέσεις, θεωρείται "αγωνιστής", σε μία κατάσταση όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται, κατά κύριο λόγο, από τον "περίγυρο", αλλά οι επιπτώσεις βαραίνουν μόνο τους "αιρετούς", η συνεχής επανάληψη κακόβουλων σχολίων, είναι και αναμενόμενη και προβλέψιμη (για το περιεχόμενό τους εννοώ). Μην συγχύζεστε λοιπόν, (δεν ξέρω αν έχετε και πίεση και σας ανεβαίνει) γιατί αυτές οι αντιδράσεις είναι κάτι σαν τους επιθανάτιους ρόγχους, τελευταίες πνοές από κάτι που πεθαίνει. Θα έρθω να συμφωνήσω με την τελευταία σας φράση. Ναι, η αλήθεια και η δικαιοσύνη είναι ευθύνη του καθενός από εμάς και κάθε ένας μας ας φροντίσει να έχει έστω και λίγο από αυτά σαν οδηγό στη ζωή του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αγαπητοί μου "καιρός γαρ εγγύς" καί ανώνυμε 4:30 π.μ. θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε να διαβάζετε σχόλια που σας εκνευρίζουν καί χάνετε τον ύπνο σας.Αν ξενυχτάτε για να απαντήσετε θα σας χάσει ο Άρης καί μετά θα είναι ανυπεράσπιστος στα κακόβουλα σχόλια.Ποιός θα διαψεύδει ότι ο Άρης διορίστικε στο Δημόσιο σαν συνεργάτης βουλευτή,η μία αδελφή στον ΟΤΕ,η άλλη αδελφή καί η σύζυγος σε τράπεζες πού όταν διορίστικαν ήταν κρατικές.Σας συμβουλεύω να καταγγείλετε καί το φαύλο ΠΑΣΟΚ πού έκανε τα ρουσφέτια εν αγνοία τού Άρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. @ Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2011 5:19 μ.μ.
  Χαιρόμαστε που αγαλλιάζεις…

  @ Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2011 5:31 μ.μ.
  Αγαπητέ και σταθερέ αναγνώστη και σχολιαστή μας, Τ.Κ., νομίζουμε ότι θα έπρεπε να προσκληθούν όλοι οι άλλοι συνδυασμοί και κυρίως ο Δήμαρχος. Εκτός και υπήρχε κάποιος άλλος λόγος.

  @ Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2011 7:54 μ.μ.
  Ειλικρινά έξυπνα και εύστοχα διατυπωμένο το σχόλιο. Όπως και παραπάνω είπα θα έπρεπε να προσκαλούντο όλες οι άλλες παρατάξεις και οι φορείς Ταύρου και Μοσχάτου. Όντως θα βλέπαμε που φτάνει ο πήχης του πολιτικού ήθους και της αρχοντιάς. Απλά ας δεχτούμε την εκδοχή της απειρίας και να ευχηθούμε την επόμενη φορά να είναι διαφορετικά. ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ελπίζω να λάβατε το μήνυμα…

  @ Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2011 11:47 μ.μ.
  Δεν συζητάμε πάνω σε άσχετα σχόλια, αλλά θα κάνουμε τούτη τη φορά μια εξαίρεση. Η πληροφορία μας είναι ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ. Με κάτι τέτοια τσαλακώνονται οι μύθοι των «καλών παιδιών» και αυτό το ξέρει ο Ανδρέας.

  @ Καιρός γαρ εγγύς
  Συμφωνώ απόλυτα ότι το όνειρο και το σχέδιο αποδόμησης των ΑΡΗανών δεν τσουλάει. Ας δεχτούν την πραγματικότητα και την προοπτική ότι τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

  @ Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2011 1:10 π.μ.
  Φυσικά αγαπητέ αντιρρησία… Σχεδόν πρώτη φορά που έχεις δίκαιο. Οι εκλογές τέλειωσαν και ο καθείς πήρε αυτό που ήθελε ο λαός. Άλλος την σχετική πλειοψηφία (28%), άλλοι με 21%, 21%, κλπ, την αντιπολιτευτική καρέκλα στο δημοτικό συμβούλιο. Όμως στις Δημοκρατίες το πολιτικό γίγνεσθαι αρχίζει μετά τις κάλπες και οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ θα το παίξουν με συνέπεια. Το ζήτημα είναι να αρθεί στο ύψος της εντολής του λαού και η πλειοψηφία. Τότε θα είχαμε μια ευτυχή πόλη.

  @ Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2011 9:53 π.μ.
  Φίλε μου, είμαστε σιγουρότατοι πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ να είμαστε γροθιά!

  @ Ο Δάσκαλος
  ΑΨΟΓΑ ΕΙΠΩΜΕΝΑ! Κρατάμε (για τους ανόητους εκ των εχθρών μας) την ατάκα: «καταλαβαίνω την αγωνία σας και το φοβικό σύνδρομο που σας διακατέχει»

  @ Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2011 6:11 μ.μ.
  Αγαπητέ ήδη έχουμε ήδη μιλήσει περί «ανοήτων» εκ των εχθρών, και δικαιωνόμαστε που δεν χρησιμοποιήσαμε τον όρο «εκ των αντιπάλων», γιατί ούτε καν αυτόν δεν αξίζεις.

  @ Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2011 6:25 μ.μ.
  Ανόητο σχόλιο! Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ απλά ερευνούν αν ήταν όντως στην Τρίτη θέση ή την δεύτερη. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια του εν Κοραή & Αγ. Γερασίμου εγκατεστημένου Μάγου του Όζ.

  @ ο Δάσκαλος 24 Ιανουαρίου 2011 7:04 μ.μ.
  Ουδεμία παρέμβαση από εμάς. Ο νοών νοείτω…

  @ Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2011 7:25 μ.μ.
  Συνεχίζεις την άσχετη αντιπαράθεση, αλλά παρόλον τούτο θα κάνουμε μια παρέμβαση γιατί υπάρχει ουσία σε αυτό που λες: «…οδηγούν τους νέους στις καταστροφές και τις παραβατικές συμπεριφορές…». Δεν το παραγνωρίζω αυτό, όμως τα πλακάκια δεν διαλύθηκαν από παραβατικούς νεαρούς. Διαλύθηκαν τα πάντα στην πλατεία 1ον) από αρχικές κακοκατασκευές και στη συνέχεια από μια νέα κουτοπόνηρη επίστρωση, που και αυτή διαλύθηκε, και 2ον) από την χρήση των skateboards, λόγω έλλειψης ανάλογου στίβου άθλησης και ψυχαγωγίας!

  @ ο δάσκαλος 24 Ιανουαρίου 2011 8:20 μ.μ.
  ΕΤΣΙ! Για μας είναι ένα τεστ κοπώσεως και ο δάσκαλος το λέει σωστά: “Η πλατεία δημαρχείου είναι σταγόνα στον ωκεανό μπρος στα άλλα. Αν όμως ένα τόσο απλό πρόβλημα περιμένει τόσους μήνες τη λύση του, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τα πολλά και μεγαλύτερα προβλήματα”.

  @ Καιρός γαρ εγγύς
  Άρηηηηηηηηηηηηη; Τι μας λέει ο «Καιρός», διόρισες βρε το μπαλκόνι σου;

  @ Καιρός γαρ εγγύς 25 Ιανουαρίου 2011 3:18 π.μ.
  Συγχωρεμένος να είσαι!

  @ Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2011 4:30 π.μ.
  «η αλήθεια και η δικαιοσύνη είναι ευθύνη του καθενός από εμάς και κάθε ένας μας ας φροντίσει να έχει έστω και λίγο από αυτά σαν οδηγό στη ζωή του». Πολύ ορθά!

  @ Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2011 11:56 π.μ.
  Άσχετο σχόλιο (αλλά παραδομένο στην κρίση των αναγνωστών μας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Καιρός γαρ εγγύς26 Ιανουαρίου 2011 - 1:49 π.μ.

  Συνεχίστε το παιχνιδάκι αλλά ο σοφός λαός λέει ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. θα κάνω μια υπόθεση εργασίας. Ας πούμε ότι ο Άρης διόρισε όλους αυτούς που λέτε στο δημόσιο. Δεν μπήκαν μόνοι τους όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μας έκαναν, απλά ο Άρης ήξερε το πως και το με τι και διόριζε όπως γούσταρε τους κοντινούς του συγγενείς. Από ότι είδατε δεν ασχολήθηκα με το που έχουν διοριστεί οι συγγενείς και οι φίλοι των υπολοίπων που ζητάνε την ψήφο μας σε αυτόν το έρμο τόπο. Δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει μόνο αυτός που εμπιστεύομαι οι άλλοι σε μια άλλη νοοτροπία και λογική μπορεί να έχουν κάνει έκτροπα. Αλλά αυτοί δεν με ενδιαφέρουν. Άλλωστε έχουν μιλήσει για αυτό άλλοι πριν από εμένα, με αλληλοκατηγορίες που έκαναν το καλοκαίρι μας να πάρει περισσότερη φωτιά, οι οποίοι μάλιστα είναι μαζί σήμερα. Να είμαι ειλικρινής. Δεν γνωρίζω αν συγγενικά πρόσωπα του Άρη διορίστηκαν σε πρώην δημόσιες θέσεις... Πρώην!!! Το λαμόγιο που διορίζει ξέρει και να διατηρεί. Μετατάξεις και τα σχετικά... Να μείνουν στο δημόσιο. Και όχι.....στον ιδιωτικό τομέα. Είναι αστείο αλλά και τραγικό ταυτόχρονα. Και για να σας προλάβω, δεν είναι ότι έφυγε το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στον ιδιωτικό τομέα, αφού αυτό έγινε επί ΠΑΣΟΚ. Και για να το χοντρύνω και άλλο τα κόμματα ξέρουν να υπερασπίζονται τους εκλεκτούς τους άσχετα με ποια είναι η κυβέρνηση. Αν λοιπόν ήταν έτσι ακόμα και σήμερα θα ήταν όλοι στο δημόσιο, μαζί με το μπαλκόνι. Δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε;; Κοιτάτε λίγο και συνειδητοποιήστε αυτά που βλέπετε. Αγαπητοί μου, βλέπετε ότι είμαι πολύ μελιστάλαχτος σήμερα αν και βράζει η οργή μου, πόσο άλλο θα χτυπήσετε αυτή την οικογένεια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Εμείς ξενυχτάμε(για τον 25 Ιανουαρίου 11:56)...Δικαίωμά μας ....Εσείς γιατί σχολιάζετε; Σας ενοχλεί κάτι; Σας αποδιοργανώνει κάτι; Υπάρχει κάτι που σας πειράζει; Δεν έχετε διοριστεί πουθενά και νομίζετε ότι θα σας διορίσουν οι "κρατούντες"; Σας έχουν πει ότι θα χάσετε τη θέση σας (την όποια έχετε) αν δεν υποστηρίξετε αυτή την άποψη; Όπως θα έλεγε κι ο "υποδεικνύουν στας αποφάσεις υμών"....."στους αιρετούς"!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια