Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Εεε...έρχεται η Ενότητα

ΤΟ ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ ΤΗΣ ΒΑΡΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΡΑΗ
Φωτοεπεισόδιο Νο. 5


Η βαρονία και η μείζον αντιπολίτευση προσέρχονται στις ενοτικές και συνεναιτικές δημαιρεσίες του δήμου Μ&Τ.

Κατά την προεκλογική περίοδο, αφού το επιτελείο Ευθυμίου είδε και αποείδε ότι υπάρχουν ζόρια, άρχισε να τραυλίζει κάτι μισόλογα κατά του Μνημονίου. Στην ταυτότητα ΠΑΣΟΚοι οι ιδεολογικοί ινστρούχτορες της «Ανθρώπινης Πόλης» (Δημητρίου - Μπούτσης), αλλά στην ανάγκη πρακτικοί και ευλύγιστοι.
Δεν τα κατηγορώ απαραίτητα τα παιδιά. Όχι!
Εδώ ο αρχηγός τους, κοτζάμ Παπανδρέου έφτασε να κάνει εκλογικούς εκβιασμούς και αυτοί δεν θα μπορούσαν να θολώσουν λίγο το χρώμα του επίσημου χρίσματος;
Αλλοίμονο!
Τώρα ΟΜΩΣ που οι αδυναμίες αναδύονται μέσα από τα βροχόνερα και τους πλημμυρισμένους δρόμους του Μοσχάτου, ε, δεν το έχουν και σε τίποτα να τραβήξουν και καμιά αντιΠαπαντωνική κορώνα για την …αντιπλημμυρική πολιτική του (άλλωστε δεν του είχαν και πολύ συμπάθεια).
Όμως το πρόβλημα ΤΩΡΑ ΠΙΑ δεν είναι ούτε των ινστρουχτόρων, ούτε προεκλογικό. Είναι μια σπαζοκεφαλιά που πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο Ευθυμίου, ως διάδοχος δήμαρχος του Παπαντώνη. Θα είναι ένα ερώτημα που θα τεθεί σύντομα σε πραγματικές συνθήκες και όχι σαν ένα λογοτεχνικό τρικ που αποτυπώνεται σε ένα χαζο-φωτορομάνζο. Εδώ του δίνουμε κάποιες χαριτωμένες λύσεις (έστω και βρετανικά αντιΠαπαντωνιακές), όπως π.χ. "Νομίζω ότι είχαμε να κάνουμε με ένα άκρως ακραίο καιρικό φαινόμενο", "Ωωωω, ξεχάσαμε να εντάξουμε αυτόν τον δρόμο στα Αντιπλημμυρικά", "Αχ, θα χαλάσω τα λουστρίνια μου", κτλ! Στο δημοτικό συμβούλιο, ΟΜΩΣ, που προβλέπεται όσο πότε ζόρικο, ας φροντίσει να έχει μια καλύτερη εξήγηση.

Για τον επιβιβασμένο στην βάρκα, κ. Σπανάκη, ουδέν σχόλιο. Καλύτερα να έχουμε το δικό σας.

10 σχόλια:

 1. Κοπελιά, λαϊκίζεις επικίνδυνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ Ανώνυμος 5.36
  Ο λαϊκισμός έχει ως βασικό στοιχείο του το ψέμα.
  Εγώ απλά σατιρίζω χρησιμοποιώντας 100% σκληρές και πιστοποιημένες αλήθειες.
  Παράλληλα κριτικάρω τον ιδεολογικοπολιτικό μου χώρο στον οποίο αξίζει μια καλύτερη τύχη.
  Λάθος;
  Συνεπώς για να στηρίξεις τον ψόγο του λαϊκισμού θα πρέπει να επισημάνεις σημεία όπου είμαι ανειλικρινής από σκοπιμότητα.
  Ευχαριστώ για το σχόλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξέχασες να προσθέσεις το Σούτο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ Ανώνυμος 6.08
  Σχεδόν τρακάραμε στην κολόνα.
  (Φτου ξελεφτερία)
  Δεν μου διέφυγε! Απλά δεν είχα κατάλληλη "φωτό".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Για τη διαλυμένη πλακόστρωση λες μπούρδες.Το πρωί όπως κάθε πρωί που περνώ από κει βλέπω τα πετούμενα να πίνουν το νεράκι τους από τις μικρές σχηματισμένες λιμνούλες που σχηματίζονται μετά από κάθε βροχούλα και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ ωραίο θέαμα και μια πολύ καλή πράξη του δήμου απέναντι στα πτηνά.Εσείς κύριοι το σκυλάκι σας δεν το ποτίζετε;Γιατί να μην ποτίζει λοιπόν και ο δήμος μας τα πτηνά;Είστε πολύ άσπλαχνοι.ΜΠΡΑβΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ.Αν τους έριχνε και λίγους σπόρους ο Σπανάκης να δω τι θάλεγες εσύ που τους κατηγορείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ 6.21
  Μόλις ξεκίνησα να διαβάζω τις πρώτες λέξεις από το σχόλιο σου ("λες μπούρδες"), μονολόγησα με εκνευρισμό ότι ξεκινάει πόλεμος ανάμεσα σε ένα Δάσκαλο και σε έναν Ελληνοδιδάσκαλο. Στην συνέχεια ησύχασα και απόλαυσα τις έξυπνες εξηγήσεις που δίνεις για τις «τρούπες» και τις λιμνούλες όπου πίνουν νεράκι τα πετεινά του Ουρανού, αν και κινδυνεύεις κι εσύ να κατηγορηθείς ως λαϊκιστής από τον Ανώνυμο 5.36 Εγώ πάντως θα βάλω τα πουλάκια, τα περιστεράκια, τα Πετράκια, τα σποράκια και τα Σπανάκια στο νέο φωτοεπεισόδιο…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://eksore.blogspot.com
  νεο blog για Μοσχατο
  παρακαλω βαλτε το με τα αλλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ Ανώνυμος 12.28
  Ρε έμπα μεσα, που θα μου πεις "ExoRe".
  Εδώ γίνεται της διευρύνσεως (ΜΟΣΧΑΤΟ + ΤΑΥΡΟΣ)
  και της συναινέσεως (ΕΥΘΥΜΙΟΥ + ΣΠΑΝΑΚΗΣ + ΣΟΥΤΟΣ)
  κι εσύ μου θέλεις απομονωτισμους!
  ΕΜΠΑ ΜΕΣΑ ΡΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Φιλε ελληνοδιδάσκαλε,αφού δεν μπόρεσες να εκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος,καλά παριστάνεις τον σχολιογράφο.Πάντως μέχρι τις επόμενες εκλογές σε βλέπω μέσα στην βάρκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ Ανώνυμος 8.52
  Το παλεύω χρόνια, αλλά κάθε φορά μου λείπουν κάτι ψιλά για να συμπληρώσω την αξία του παράβολου. Με αυτόν τον τρόπο το ΔΣ του Δήμου στερείται μια ιδιοφυία, αλλά και η διοίκηση έναν πιθανό αβανταδόρο της ενότητας και της συνεργασίας (αυτό το συνθηματάκι σάμπως να έχει πολυφορεθεί εσχάτως).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια