Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

Μαρξιστική διαλεκτική

ΤΟ ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ ΤΗΣ ΒΑΡΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΡΑΗ
Φωτοεπεισόδιο Νο. 3


Όταν το χέρι σου δεν φτάνει να κόψεις το χρυσό μήλο, βολέψου και με φιρίκι. Ε, αυτό έκανε και ο Θανάσης ως γνήσιος ρεαλιστής.

Η εικόνα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αφιερωμένη στο "Μοσχάτο Live" για την απαράδεκτη πολιτική λογοκρισίας που εφαρμόζει. Φαίνεται ότι ο υποστηρικτής του Ντερέκα και όψιμος θιασώτης του Ευθυμίου δεν έχει καταλάβει ότι οι σκέψεις και ο λόγος ούτε αιχμαλωτίζονται, αλλά ούτε και φιμώνονται.

7 σχόλια:

 1. Μαχητής του Φωτός1 Ιανουαρίου 2011 - 9:15 μ.μ.

  Δυστυχώς το συγκεκριμένο blog που αναφέρεστε για άλλους λόγους ξεκίνησε αλλιώς εξελίχθηκε και αλλιώς κατέντησε. Η ηλεκτρονική μορφή της 'κωλοτούμπας' που δυστυχώς μετά την μεγάλη συνεργασία 'ενότητας'ο δημιουργός της αποφάσισε για να μην φάει καζούρα για το 'χτες' να κόβει τα πάντα για να ευχαριστήσει αυτούς από τους όποιους προσμένει πολλά. Δυστυχώς αυτός που τυγχάνει να ειναι και γραμματεάς νεολαίας προοδευτικού χώρου (που τοπικά τον έχει διαλύσει)βγάζει σοβαρές φασίζουσες και τραμπουκιστικες και συμφεροντολογικές νοοτροπίες, Κύριοι του blog κάνετε εδώ ένα μεγάλο λάθος δεν είναι υποστηρικτής του Ντερέκα είναι μόνο του εαυτού του. Και θιασώτης του Ευθυμίου ναι όπως και ενός νέου. Όχι επειδή πιστεύει σε αυτούς ή σε κάποιο όραμα τους αλλά σε εκείνον και στην τσέπη του. Αμα μάθει δε ο Ντερέκας το τι πιστεύει για εκείνον ... άστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ ελληνοδιδάσκαλε θα ήταν καλό να μας εξηγήσεις γιατί αφιερώνεις την εικόνα στο Μοσχατο Λάϊβ. Ωραία ιδέα το φωτορονατζο. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο χρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αλληγορική και πολύ έξυπνη. Παρουσιάζει ανάγλυφα τα αμοιβαία αισθήματα και τις επιδιώξεις των ανδρών. Δύο μόνο σημειώσεις: 1) Κραυγαλέα η σιωπή Μπούτση και η εξαφάνηση του από την επικαιρότητα, 2) Αλήθεια γιατί ασχολήσθε με την περίπτωση του Οικονόμου - Μοσχάτο Live; Δεν αξίζει τον κόπο και θα ήταν καλό να το βγάλετε από τη σύνδεση που του παρέχετε στα Μοσχατιώτικα μπλόγκ που παρουσιάζετε. Μην είσαστε τόσο υπερ άνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ Μαχητής του Φωτός είπε...
  Καλή χρονιά φίλε. Προς κάλυψη της πιθανής περιέργειας σου για την αφιέρωση στο Live, είναι το γεγονός ότι δεν τόλμησε να δημοσιεύσει σχόλιο μου σχετικά με την παραπάνω φωτογραφία όπου έγραφα "Μια φωτογραφία - χίλιες λέξεις, κλπ". Το πόσο αξίζει το blog αυτό, το περιγράφεις πολύ καλά, μιάς και φαίνεται να γνωρίζεις περισσότερο από μένα τον ιδιοκτήτη του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ Ανώνυμος 6.25
  Μπας και άρχισε το σχέδιο περιορισμού του Αντωνάκη; Θα δείξει. Όσο για τον κ. Live τον έχουμε και γραμμενο και συνδεδεμένο.
  (λινκαρισμένο εννοώ - άρα δεν μπορούμε να τον αφαιρέσουμε από τα Μοσχατιώτικα blogs)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κύριοι μην ασχολίστε με τόν κ Live, εαν τον γνωρίσετε είναι μιά δυχασμένη προσωπικότητα.Τήν πάρτη του κοιτάει και τίποτα άλλο,βεβαια από την άλλη αν παρατηρήσης το πρόσωπο του δείχνει ένα φοβισμένο αλλά κακό παίδι πού μόλις βγήκε από κάποιο Ευαγές Ίδρυμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια