Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Δημοτικό Απαρτχάϊντ (;)

Ξαναθυμίζω την ρήση μου: Στην μετά τον Παπαντώνη εποχή "θα δούμε τέρατα και σημεία" στο μέγαρο της οδού Ιθάκης.
Μετά τα σοβαρά, αλλά και τα ευτράπελα που συνέβησαν στην προεκλογική περίοδο, έρχεται να προστεθεί η πλέον πρωτότυπη και καινοφανής ορκομωσία ever...
Ο συνδυασμός "Ανθρώπινη Πόλη" που ήδη μετέφερε την έδρα του στην Κοραή 51 (σύμφωνα με την αφίσσα που δημοσιεύει η εφημερίδα "Μαχητική"), στις 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιεί την ορκομωσία του κ. Ανδρέα Ευθυμίου ως νέου δήμαρχου Μοσχάτου & Ταύρου!
Εύχομαι ο αγαπητός Ανδρέας και το επιτελείο του να μας γνωστοποιήσουν εγκαίρως για το πότε θα ορκιστούν και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Γιατί υπάρχουν και αυτοί!
Δεν γνωρίζω τις κάθε φορά πραγματικές προθέσεις των νεοεκλεγμένων δημάρχων σχετικά με την ουσία της εφαρμοσμένης πολιτικής τους έναντι της πόλης και των πολιτών.
Αυτό που ξέρω και αναμένω είναι ή υποχρωτική (έστω και κατ' έθος) ατάκα: "θα είμαι δήμαρχος όλων των Μοσχατιωτών"...
Έτσι, μωρε, για να καθησυχάζει τις δημοκρατικές ευαισθησίες μου...

2 σχόλια:

  1. Μπά, οι επιτελάρχες του Ευθυμίου την κάνανε την πατατα μιας τετοιου είδους αναγγελίας. Αν δεν είναι πατάτα, τότε είναι ή έλλειψη γνώσης στην απαιτούμενη ετικετα του δημόσιου βίου, ή προβοκάτσια. Και τα δύο δημιουργούν πρόβλημα στον νεο δημαρχο. Τι λέτε εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΛΑ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ Η ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΥΣΣΟΔΟΜΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ. ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΟΣΧΑΤΟΤΑΥΡΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.
    Τ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια