Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Αφού τη γουστάρεις την παραμύθα!

Γεια σου ΜοσχατουΠολις, και ευχαριστώ για την παράπλευρη υποδοχή μου ως νέου συνεργάτη σου. Είδες τι νταλαβέρια προκύπτουν όταν αφήνουμε τους καναπέδες και το ρίχνουμε στην κοινωνική ζωή με έδρα τον ΑΛΦΑ και άλλα στέκια και ταβερνεία και επιδιδόμαστε στους κοινωνικοπολιτικούς αγώνες. Πρόθεση μου είναι να γράφω (όποτε κάνω κέφι ή με αποθυμάτε) επί παντός επιστητού έχοντος σχέση με την περιλάλητον πόλη του Μοσχάτου.

Στο σύντομο μπωλάκι, τώρα, με την απογευματινή σουπίτσα μας...

Γιά ρουφάτε...

Ο λαός κοροϊδία θέλει! Όχι μόνον δεν τους έφτανε η επί μια τετραετία βρώμα στους δρόμους και στα σημεία με τους κάδους σκουπιδιών, αλλά οι Μοσχατιώτες δώσανε κάπου 35 με 36% στον Ευθυμίου, έτσι για πλάκα, ώστε να συνεχίσει η κοροϊδία και τη νέα τετραετία. Φαίνεται ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών, η καθαριότητα των οδών, των στενών και των πεζοδρομίων είναι σαν το sex μεταξύ βαριεστημένων εραστών ή πολυκαιρισμένων ύπανδρων ζευγαριών. Μετράνε οι λιγοστές ερωτικές εξάρσεις, σαν και τα γιουρούσια που κάνει η υπηρεσία καθαριότητας όταν για παράδειγμα έχουμε εκλογές και πρέπει να καταλαγιάσουμε την μήνιν των δημοτών και να μπουρδουκλώσουμε την επιλογή τους.

21 σχόλια:

 1. Αυτοαποκαλούμενε ελληνοδάσκαλε,

  Δύο συμπεράσματα παράγονται από το άθλιο σχόλιό σας.

  Πρώτο συμπέρασμα,
  Θεωρείτε, αλλά και ευθαρσός αποκαλείτε, τον λαό που ψήφισε εχθές 07 Νοεμβρίου κορόιδα. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι ο κόσμος ψήφισε κατά συνείδηση και με γνώμονα κατά την λογική του το κοινό συμφέρον. Είναι τουλάχιστον υποτιμητικό για τους ανθρώπους που πήγαν στην κάλπη να ασκήσουν το απόλυτο δικαίωμά τους να αποκαλούνται από έναν άγνωστο αυτοαποκαλούμενο ελληνοδάσκαλο κορόιδα και βαριεστημένοι εραστές.

  Δεύτερο συμπέρασμα,
  Προφανώς κύριε ελληνοδάσκαλε, δεν κατοικείς αλλά δεν έχεις και καμία σχέση με το Μοσχάτο αφού αναφέρεις ως πρόβλημα του Μοσχάτου την αποκομιδή των σκουπιδιών και την καθαριότητα.

  Δυστυχώς μανιακέ ελληνοδιδάσκαλε, το μόνο που παράγεις με το σχόλιο ντροπή, είναι εμπάθεια και αηδία!!!

  Υ.Γ. Ελπίζω ο ιδιοκτήτης του blog, αφού πρώτα σχολιάσει το αισχρό άρθρο να σταματήσει την ανάρτηση αντίστοιχων εμετικών σχολίων.

  Με αξιοπρέπεια
  Ο Μικρούλης Σύντροφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ ελληνοδιδάσκαλος

  Αν εσύ είσαι ελληνοδιδάσκαλος πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για τους Ελληνόπαιδες. Τι θα τους διδάσκεις άραγε... δόγματα του τύπου "όσοι δε συμφωνούν μ' εμάς είναι ανόητοι". Το ευχάριστο για τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου είναι ότι μετά κάθε κακή εξέλιξη για το συνδυασμό σας, αποκαλύπτετε και μια πτυχή της αναισχυντίας σας. Πλην ελαχίστων, είστε θλιβεροί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος 10.51
  Ελληνοδιδάσκαλος παρακαλώ και όχι εξειδικευμένος καθηγητής. Θα σε διδάξω μικρούλη σύντροφε όπως τον παλιό καλό καιρό που η συμπαθής τάξη των ελληνοδιδασκάλων ξεκίναγε από το λο και λα λόλα μέχρι το 7 ή 8 πενήντα έξη. Γιατί εκεί το έχετε καταντήσει (καλύτερα ξεφτιλίσει το πράγμα). Και ευγένειες μην περιμένεις από μένα. Συμπέρασμα Πρώτο: Όχι κορόϊδα, αλλά κοροϊδάρες. Πάει αυτό! Συμπέρασμα Δεύτερον: Βρε γελάνε τα κρασπεδορείθρα της Πίνδου και Σολωμού, απ' αυτά που λες. Η δικαιολογία πριν κανα 2 μήνες ήταν δεν έχουμε προσωπικό. Τώρα που ξαφνικά καθαρίζεται πιο καλά η γωνία τι συμβαίνει; Αυξήθηκε το προσωπικό ή η ευαισθησία των οδοκαθαριστών;
  Πάντως παραμύθα ξεπαραμύθα τους τουμπάρατε την 1η Κυριακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος 11.32

  Θα διδάξουμε στους παλίμπαιδες ό,τι δει! Σιγά που θα μας κάνεις και παρατηρήσεις. Ο συνδυασμός των ελληνοδιδασκάλων θα εμφανιστεί σε επόμενες γυμναστικές επιδείξεις. Έως τότε είσαι τυχερός που θα επικοινωνείς μαζί μου, γιατί προς καλή σου τύχη ανήκω στην κατηγορία των "ελαχίστων". Σκέψου να σου μαζέψω εδώ και τους πολλούς που είναι "θλιβεροί" και αναίσχυντοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ ελληνοδιδάσκαλος

  Δεν έκανα καμμία παρατήρηση, γιατί ξέρω ότι σας είναι αδύνατο να δεχτείτε παρατηρήσεις. Μόνο κάποιες διαπιστώσεις για την εγωπάθειά σας έκανα, τις οποίες με χαρά βλέπω ότι έσπευσες να επιβεβαιώσεις. Ακόμη περισσότερο όμως χαίρομαι που επιβεβαιώνεις ότι οι περισσότεροι συναγωνιστές σου είναι θλιβεροί και αναίσχυντοι. Έστω και τώρα που βρεθήκατε όπου έδει, καλό είναι για τους πολίτες να δουν ποιοι παρουσιάζονταν αυτοκλήτως ως τιμητές του ήθους. Όσο για το συνδυασμό σας, προβλέπω ότι θα εξαφανιστεί σε λίγους μήνες, μιας και ούτε είχε ούτε έχει λόγο ύπαρξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σήμερα νωρίς έβαλα ένα σχόλιο στο "Μοσχάτο Live" και συγκεκριμένα στην ανάρτηση που παρουσιάζει τους σταυρούς που πήρε κάθε υποψήφιος του συνδυασμού Ευθυμίου. Το σχόλιο μου δεν δημοσιεύθηκε είτε επειδή ο ιδιοκτήτης του "Μοσχάτο Live" είναι οπαδός του Ευθυμίου, είτε του Ντερέκα. Υβριστικό πάντως δεν ήταν και θα το διαπιστώσετε αμέσως. Να τι έγραψα:
  “Ο λαός τραγούδια θέλει! Η πλάκα είναι ότι εκλέξανε πρώτο σύμβουλο το Ντερέκα. Ε, αφού δεν κατάφερε να πάρει το θρόνο, καλό και το κάθισμα του πρώτου μπάτλερ, θα πρέπει να σκέφτηκαν οι ευαίσθητοι ψηφοφόροι. Όμως το άξιζε ο φουκαράς ο Θανάσης, μιας και επί ώρες ατέλειωτες τον είδα φυτεμένο στην καρέκλα προ της εισόδου του παλιού κτηρίου του 1ου Δημοτικού, εν είδη επιστάτη (έτσι τον νόμισα στην αρχή) να "αρπάζει" ψηφοφόρους. Ο τρόπος του "επιστάτη" ήταν και παράνομος και οπτικά ελεεινός και απορώ πως οι εκπρόσωποι του Κρεμμύδα τον αφήσαν να αλωνίζει και δεν τον έβγαλαν έξω από την αυλή του σχολείου, με τις κλωτσιές.
  Κύριοι υπεύθυνοι του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, αν χάσετε τελικά για 2 ψηφοδέλτια την β' Κυριακή και την δημαρχεία, να ξέρετε ότι ΕΚΕΙ και ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ σας υπέκλεψαν αυτά που μπορούσατε. Δίδαγμα: Καλή είναι η δημοκρατική συμπεριφορά αλλά με τα θηρία θέλει προσοχή την ώρα που τα δαμάζεις".

  Οι κρίσεις δικές σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @ ελληνοδάσκαλο

  Κορόιδο ελληνοδάσκαλε, τιποτένιε υπάνθρωπε, να είσαι σίγουρος, ότι το μόνο που δεν περιμένω από εσένα είναι ευγένεια και τρόπους.
  Το μένος και η προσωπική σου μιζέρια, που σαφώς γεννιούνται από τον εσωτερικό σου πόνο, έχουν θολώσει το λιγοστό μυαλό σου με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε παρατεταμένες ασυναρτησίες.
  Αν σε ευχαριστεί να μιλάς και να επικοινωνείς με γελαστά κρασπεδόρειθρα στην Πίνδου και Σολωμού είσαι ελεύθερος να το κάνεις, απλώς πάρε και κανένα ηρεμιστικό.

  Η απάντηση αυτή αφορά τον σκληροπυρηνικό ψευτοελληνοδιδάσκαλο που θεωρεί εαυτόν σοφό και ρήτορα και τους Δημότες Μοσχάτου και Ταύρου Κορόιδα.

  Με αξιοπρέπεια
  Ο Μικρούλης Σύντροφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμε 1.48 και μάντη της διάλυσης της συλλογικότητας ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, πολύ απλά σε έχουν ήδη διαψεύσει 3600 Μοσχατιώτες και Ταυριώτες, σχετικά με την εμβέλεια του Κρεμμύδα. Γιατί θέλεις μια επιπλέον διάψευση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμε φίλε 2.09 πιστεύω ότι οι αρμόδιοι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ θα ασχοληθούν με τα καταγγελλόμενα σου. Ξέρω ότι ήδη ο Astroboy γράφει μια ιστοριούλα με τίτλο "Ο Επιστάτης". Εγώ απλά θα επισημάνω το πρόβλημα που υπάρχει με το ΜΟΣΧΑΤΟ LIVE και την εκλεκτική προστασία που δίνει στον Θανάση Ντερέκα. Σιγά τον πολυέλαιο των 996 κηρίων ρε παιδιά. Λες και με τη λογοκρισία θα κρύψετε τις πομπές του. Εδώ φταρνίζεται ο "Πρώτος" στην πλατεία Μεταμόρφωσης και τον παίρνει χαμπάρι ο Κώστας στην "Ατλάντα".
  Κοιτάχτε εδώ στο "Μοσχατουπολις"... ΟΛΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ. Αυτοί είμαστε και σε όποιον γουστάρει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ ελληνοδιδάσκαλος

  Δεν είμαι μάντης... απλώς έχω περισσότερη πείρα και γνώση και αναλυτική ικανότητα από 'σένα. Δε μαντεύω λοιπόν, αλλά προβλέπω ότι ο συνδυασμός θα διαλυθεί, καθώς αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε να υπηρετείτε το τίποτα, ενώ ο Άρης θα εξελιχθεί σε "άγγελο εξάγγελο" και θα αρχίσει να κάνει νέα σχέδια για την πολιτική του επιβίωση, τα οποία θα σας απογοητεύσουν οικτρά. Έχετε έλλειμμα καλλιέργειας και πολιτικής μόρφωσης αλλά σας αναγνωρίζω ότι διαθέτετε ρομαντισμό... αυτό το στοιχείο ο Άρης δεν το διαθέτει και θα το καταλάβετε κι εσείς εν καιρώ. Όσο για τη διάψευση την οποία επικαλείσαι, είναι φιλοσοφικά αστείο να λέει κανείς ότι τα μέλλοντα μπορούν να διαψευστούν από τα παρελθόντα.... ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με τα κατά καιρούς επιχειρήματά σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Υπάρχουν άνθρωποι που η ζωή τους διδάσκει
  και άλλοι που η ζωή τους αποβλακώνει.
  Οι πρώτοι προχωρούν μπροστά
  οι δεύτεροι τους ακολουθούν και γελάνε,
  ξέρετε, εκείνο το χαζό γέλιο των ηλιθίων.
  Έτσι όλοι αισθάνονται ευτυχισμένοι
  και ζουν κι αυτοί καλά
  και οι άλλοι καλύτερα.
  Καληνύχτα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανωνυμάκο μου 9.09, μην προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις με "παπαριές" γιατί αυτό με κουράζει. Μάλιστα, όταν "κουράζομαι" την κάνω για 5-10 λεπτα από το blogging και καταφεύγω στην Αράχνη όπου είμαι αρτίστας. (πάντα παίζω το δύσκολο level με τα τέσσερα χρώματα - για να ξέρεις)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Γύρισα!
  Το καφάσι μου μέσα ρε Ανώνυμε 11.32
  Μου μιλάς σάμπως να είσαι ο περιπατιτικός Αρίστωνας ο Κείος και τρελαίνομαι που ενώ θέλω να ακολουθήσω κι εγώ κάποιον (επιτέλους), μπροστά όχι άνθρωπος αλλά ούτε κλανιά δεν προηγείται...

  (μάλλον θα μείνω για πάντα ένας αποβλακωμένος - shit!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @ ελληνοδιδάσκαλος

  Εκνευριστήκαμε;

  Ανωνυμάκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @ ελληνοδιδάσκλαλος

  Περιπατητικός... όχι περιπατιτικός. Σε κανά δυο μήνες θα σε έχω κάνει καλύτερο δάσκαλο. Μετά, που θα κλείσει το μαγαζί και δε θα επικοινωνούμε, πορεύσου μόνος σου.

  Ανωνυμάκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καλημέρα έρποντα γλοιώδη ελληνοδιδάσκαλε ……

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @ Ανωνυμος 10-Νοε-10-2:43 και 2:37

  Ρε ανωνυμάκο μην αναλώνεσαι με περιπατητικά τυπογραφικά λάθη και γίνεσαι χαζός με τα αυτονόητα. Ούτε να μας παριστάνεις τον μάντη ή τον οιωνοσκόπο, περί του ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ βίου. Πάψε να γυρνάς σαν Σίβυλλα ανά τας οδούς και τας ρύμας της Μοσχατιώτικής blogόσφαιρας και να προμαντεύεις κακά. Άλλωστε η κίνηση αλλαγής που διαμορφώνεται στην πόλη είναι κάτι που δεν σε αφορά.
  Μόνον σε φοβίζει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. @ Ανωνυμος 10-Νοε-10-10:54

  Ε, ρε κάτι φυντάνια που παρακολουθούνε την τάξη μου... Χε-χε-χεεεεεεεε...
  Βρε δεν σου είπα ότι μάθημα Παραβατικότητας παραδίδω κάθε Παρασκευή στις 10 μμ;
  Άντε, την καλημέρα μου (αν και με σένα θα πέσει κάτω - έτσι δεν λέει και το άσμα;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ελληνοδάσκαλε,

  Πως πάει το άγχος;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. @ ελληνοδιδάσκαλος

  Για την ουσία έχεις να μας πεις κάτι; Νομίζεις ότι πείθεις κανέναν γαβγίζοντας; Δεν καταλαβαίνεις ότι βρίζοντας το μόνο που πετυχαίνεις είναι να επιβεβαιώνεις την ένδειά σου σε επιχειρήματα;

  Όσο για τα περί φόβου, να είσαι βέβαιος ότι δε με φοβίζει τίποτα, γιατί δεν έχω κανενός τύπου εξάρτηση από κανέναν. Η στάση μου είναι καθαρά πολιτική και ηθική.

  Επαναλαμβάνω ότι δεν κάνω το μάντη, απλώς η εμπειρία μου μου επιτρέπει να κάνω πιο νηφάλιες εκτιμήσεις από τις δικές σου, που εν πολλοίς είναι εμπαθείς ή συναισθηματικές. Θα ξέρεις βέβαια ότι, προ διετίας περίπου, ο Άρης συμμάχησε με το Θανάση για να απομονώσουν τον Αντρέα, με την ευκαιρία των εκλογών για τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το νέο ήθος και ο άνεμος αλλαγής που μας υπόσχεστε; Το δόγμα του Άρη είναι "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Όσοι δεν το γνωρίζουν θα το μάθουν σε λίγο καιρό.

  ΥΓ Το λάθος σου ήταν ορθογραφικό. Τυπογραφικό θα ήταν αν είχες πατήσει κάποιο πλήκτρο δίπλα στο "η". Είναι εντυπωσιακό που πιστεύεις ότι πρέπει να θεωρούμε αυτονόητο ότι είσαι άριστος στην ορθογραφία. Μήπως είσαι λίγο ψώνιο;

  Ανωνυμάκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος 1.31
  Τι είναι λίγο άγχος που περνάει μ' ένα lexotanilάκι της πλάκας, μπροστά σε 15 πόντους της σκάλας του Beaufort ανάμεσα Θερμιά και Τζιά; Και μάλιστα να σου φεύγουν τα "κακά" και τα "αέρια" από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα;
  Χαμός στην οδό Μεταμορφώσεως με τα Adalat. Αμ, που βάζεις τις Δεήσεις (με λιβάνια και αναμμένα κεράκια) στην παρακείμενη Αγία Σωτήρα (όπως τη λέμε εμείς οι βέροι Μοσχατιώτες)...
  Χε-χε-χε... παλιοποντικάκια που είχατε μάθει στους υγιεινούς περίπατους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια