Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα πρέπει να πάμε Μπροστά

Μιά 25ετία πέρασε.
Μιά νέα εποχή ανοίγεται μπροστά μας και έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε τα θετικά των πρώτων 20 χρόνων της δημαρχίας Παπαντώνη και να αποφύγουμε την τελευταία εξαετία και κυρίως τα τελευταία χρόνια παρακμής.

Το Μοσχάτο και ο νέος Δήμος συνολικά χρειάζεται δουλειά και μεράκι, τη συνέπεια της νέας δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί σε καθημερινή βάση στα βασικά και αυτονόητα, αλλά και να επιδείξει ικανότητα στα μεγάλα ανοιχτά προβλήματα του τόπου, όπως ο Ελαιώνας και η Παραλία. 
Πέρα από όλα αυτά η επόμενη 4ετία ή και 8ετία χρειάζεται όραμα και στρατηγική για να επιτευχθεί το πιο σπουδαίο ζητούμενο: ο νέος Δήμος, από διοικητικό κατασκεύασμα να αποκτήσει ενιαία ψυχή.

Βασικό γι' αυτό είναι να υπάρξει η δίκαια και ισοβαρής ανάπτυξη για Μοσχάτο και Ταύρο, μέχρις ότου ξεπεραστούν κάποιοι αυτονόητοι τοπικισμοί. 
Κυρίως όμως να πέσουν τα τεχνιτά τείχη και να πάψει ο στενός ισθμός που ονομάζεται Πειραιώς να αποτελεί την μονοδική οδό επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο συνοικίες. 
Χρειάζεται οικιστική συνένωση. 
Να διαπεράσουμε τα φράγματα του επίγειου σιδηρόδρομου και της βιομηχανικής ζώνης.
Οι Μοσχατιώτες και οι Ταυριώτες πρέπει να επικοινωνήσουν και να δέσουν μεταξύ τους.

Οι Πολίτες Μπροστά αποδείξανε θετικά (στο πρακτικό και κυρίως στο ουσιαστικό επίπεδο σχέσεων των υποψηφίων του Συνδυασμού), το πόσο πολύ μπορούμε να γίνουμε φίλοι και πολίτες συναγωνιστές.

Πιστεύω ότι με τους Πολίτες Μπροστά μπορούμε να το διευρύνουμε και να γεννήσουμε έναν πραγματικό δήμο και μια όμορφη πόλη.

Καλή να είναι η ψήφος σας, για να πάμε Μπροστά τον δήμο μας.

11 σχόλια:

 1. Μπράβο, Στέφανε ή Astroboy,

  Χαίρομαι ιδιαίτερα που το προσωπικό σου blog παραμένει αμερόληπτο και ουδέτερο....

  Και μετά μας λες για δενδροφυτεύσεις και μικροπολιτικά σάλια....

  Ο κόσμος καταλαβαίνει και ήδη ψηφίζει!

  Με αξιοπρέπεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ Ανώνυμος 7-Νοε-10-10:14

  (Εσύ το βιολί σου για το ποιος είναι ο Astroboy)

  Αγαπητέ μου ποτέ δεν είμαι ουδέτερος.
  Τώρα για το αμερόληπτος, τι να πω;
  Απλά πάντα προσπαθώ να τεκμηριώνω τις απόψεις μου και τα λόγια μου.

  Για τον κόσμο ελπίζω όντως να έχει εννοήσει τι πρέπει να κάνει στις Δημοτικές εκλογές και τι στις Περιφερειακές, γιατί στην δεύτερη περίπτωση κρίνεται η πολιτική κατάσταση της χώρας μας.

  Κλείνοντας, σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξεχάσω αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές να μιλήσω και να γράψω επί θεμάτων Αξιοπρέπειας.
  Μέμνησο, λοιπόν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητή Μοσχατούπολις (θα πρεπε να βρεις κάποιο νέο όνομα) κάνει λάθος ο κ. Ευθυμίου που λέει ότι η Πειραιώς μπορεί να είναι παράγοντας οικιστικής ενοποίησης. Η Πειραιώς από το χαρακτήρα της δεν μπορεί να είναι μια ανθρώπινη οδός επικοινωνίας για τους κατοίκους του νέου δήμου.
  Συμφωνώ με όσα είπε ο κ. Κρεμμύδας στην Παναγίτσα σχετικά με την ανάγκη "ταπείνωσης" των γραμμων ΗΣΑΠ και άνοιγμα επικοινωνίας μεταξύ των δύο συνοικιών.

  Ένας Ταυριώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Α, και καλή επιτυχία στον Άρη Κρεμμύδα.

  Ένας Ταυριώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν γνωρίζω ποιό θα είναι το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης των ψήφων Κρεμμύδα και Σπανάκη στο εκλογοδικείο, αλλά όλοι ξέρουμε ένα: ΗΘΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ". ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Εύχομαι να έχουμε τον Αρη στην δεύτερη Κυριακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΞΕΡΝΑΓΑΝΕ ΧΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΑΒΟ-ΝΤΟΡΟΣ. ΜΠΕΙ ΔΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ 2Η ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ, ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  Τ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 10.09 ΠΜ
  ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φίλοι μου, μην αγχώνεστε. Οι εκλογές έχουν ήδη τελειώσει !!!
  Η ένσταση του Άρη θα οξύνει τόσο πολύ τα πνεύματα μεταξύ Αριανών και Σπανακικών με αποτέλεσμα όποιοι μείνουν τελικά τρίτοι θα ψηφίσουν μονοκούκι.
  Καταλαβαίνετε ποιον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καιρός γαρ εγγύς9 Νοεμβρίου 2010 - 2:50 π.μ.

  @ 9 Νοεμβρίου 2010 12:40 π.μ.
  Μην υποτιμάτε τον λαό του Μοσχάτου και του Ταύρου. Υπάρχουν και άλλες ψήφοι, αποχή και οι υπόλοιπες παρατάξεις. Και γιατί να ψηφίσουν μονοκούκι τον κο Ευθυμίου; Μπορεί να μην ψηφίσουν και τίποτα. Αυτό βέβαια του φτάνει για να κερδίσει τον δήμο αλλά υπάρχει και η επόμενη ημέρα. Οι Πολίτες θα είναι Μπροστά εποικοδομητικά και δυναμικά και αυτό έχει σημασία. Αλλά ας περιμένουμε λίγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Βλέποντας το σημερινό σκορ των εκλογών ειλικρινά λυπάμαι που δεν ψήφισα και μαζί με μένα η φίλη μου. &%#(&^(&&)%^*&_}*^%#$@@!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος (μοιραίος) 9-Νοε-10-8:37 π.μ.

  &%#(&^(&&)%^*&_}*^%#$@@!
  (τι άλλο να σου πω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια αναγνωστών γίνονται με δική τους ευθύνη!!!
Παρακαλούμε αποφεύγετε τις οξύτητες και τα εκτός θέματος σχόλια